ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΖΩΔΙΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιούλ 2007 14:54 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 13:49
Δημοσιεύσεις: 27
Κριός & Κριός

Είσαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί και ενθουσιώδεις και το καλύτερό σας είναι όταν εργάζεστε προς έναν κοινό στόχο. Όταν η ζωή είναι πάρα πολύ ήρεμη και στάσιμη, εσείς οι δύο βαριόσαστε αφάνταστα, για αυτό θα πρέπει να επιδιώκετε πάντα τις προκλήσεις!

Κριός & Ταύρος

Ο Κριός είναι αυθόρμητος και παρορμητικός και χρειάζεται συνεχώς παρακίνηση και ερεθισμούς, ενώ ο Ταύρος είναι επιφυλακτικός και λάτρης της ηρεμίας, αλλά κάπως η χημεία τους είναι συμπληρωματική. Μην προσπαθήσετε να τα βρείτε στη μέση, πηγαίνετε στα άκρα ο ένας με τον άλλον.

Κριός & Δίδυμοι

Ο Κριός είναι ωμός, αναίσθητος και άνθρωπος της δράσης, ενώ ο Δίδυμος είναι εγκεφαλικός, διακριτικός και πολυμήχανος. Η σεξουαλική χημεία είναι η ισχυρότερη, όταν ο Κριός χαράζει το παιχνίδι και ο Δίδυμος επεκτείνει την έκσταση με λεκτικές εκφράσεις.

Κριός & Καρκίνος

Όταν εσείς οι δύο τσακώνεστε μπορεί ο καβγάς να είναι πολύ άγριος, αλλά η δυνατή και φλογερή σας χημεία μπορεί να είναι δέκα φορές πιο έντονη. Και οι δύο μοιράζεστε την αγάπη για περιπέτεια και την επιθυμία να δημιουργήσετε μια οικογένεια με παιδιά γεμάτα ανεξαρτησία και ελεύθερο πνεύμα.

Κριός & Λέων

Και οι δυο αγαπάτε την δημοσιότητα και να τραβάτε την προσοχή όλων. Η ειδικότητά σας ως ζευγάρι είναι να είσαστε το επίκεντρο της παρέας! Η ψυχρότητα της ατμόσφαιρας χωρίς κοινό είναι μια πρόκληση για την σχέση σας. Μήπως να τοποθετήσετε περισσότερους καθρέφτες στο σπίτι σας;;!!

Κριός & Παρθένος

Είστε και οι δύο πολύ άμεσοι και ευθείς για αυτό που αισθάνεστε, κάτι που διευκολύνει πάρα πολύ την επικοινωνία σας. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την δημιουργία δυσαρεσκειών και παραπόνων. Σεξουαλικά, ο Παρθένος απολαμβάνει τα παιχνίδια και τις λεπτομέρειες, ο Κριός χειρίζεται το σαρκικό πάθος.

Κριός & Ζυγός

Τα αντίθετα πραγματικά έλκονται! Ο Κριός έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και θέτει στόχους, ενώ ο Ζυγός είναι διακριτικός και άνθρωπος της στιγμής. Είναι σαγηνευτικά όταν η σπίθα ανάβει και αναγνωρίζει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.

Κριός & Σκορπιός

Είσαστε μια υπέροχη ομάδα, αφού και οι δυο επιθυμείτε την επιτυχία και να ζείτε καλά και όμορφα. Ο Κριός είναι δρομέας ταχύτητας, σπρίντερ, ενώ η ειδικότητα του Σκορπιού είναι οι μεγάλες αποστάσεις, ο μαραθώνιος. Ο συμβιβασμός είναι το κλειδί για να συμβαδίσετε χωρίς προβλήματα σε αυτή την σχέση.

Κριός & Τοξότης

Και οι δυο λατρεύετε την περιπέτεια και να συνομιλείτε αργά τη νύχτα. Αφού έχετε συγκατοικήσει και έχετε μπει στην καθημερινή ρουτίνα, θέλετε να ανακαλύπτετε τρόπους για να ζείτε ως έφηβοι... τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα! Μην αφήσετε ποτέ τους εαυτούς σας να μεγαλώσουν.

Κριός & Αιγόκερως

Ο Κριός είναι περισσότερο ανήσυχος και αυθόρμητος, ενώ στον Αιγόκερο σιγοκαίει μέσα του μια φλογίτσα. Αλλά όταν συναντηθούν οι ματιές σας, πετούν σίγουρα σπινθήρες. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι σας ελκύει για να είσαστε μαζί, ακόμη κι εσείς οι δυο, αλλά με κάποιο τρόπο γίνεται. Είστε και οι δύο γοητευτικά κτητικοί ο ένας για τον άλλον.

Κριός & Υδροχόος

Η δυνατότητα που έχετε να γελάτε μεταξύ σας είναι που κρατάει αυτή την σθεναρή ένωση. Η φιλία σας είναι ισχυρή, όπως είναι έτσι και η σεξουαλική σας χημεία. Είστε και οι δύο πρόθυμοι καμιά φορά να δοκιμάσετε και... κάτι άλλο.

Κριός & Ιχθείς

Είσαστε έντονα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και έχετε μια απομονωμένη, αποκομμένη και αινιγματική σχέση, η οποία είναι πολύ διαφορετική όταν είσαστε μόνο οι δυο σας από ό,τι μπροστά σε άλλους. Στον κόσμο, εμφανίζεστε τόσο αξιοπρεπείς και αξιοσέβαστοι! Αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες μοιράζεστε θυελλώδεις και εξωφρενικές καταστάσεις...

Ταύρος & Ταύρος

Εσείς οι δύο ξέρετε πως να ζείτε καλά μαζί και να αγαπιέστε, γιατί οι αξίες σας και η φυσική σας χημεία συμπίπτουν τόσο πολύ! Αλλά όταν διαφωνείτε, κανένας από τους δυο σας δεν κάνει πίσω! Παίξτε το κορώνα-γράμματα!!

Ταύρος & Δίδυμοι

Ο Δίδυμος προσφέρει στον Ταύρο διασκέδαση, αλλά χωρίς την επίγνωσή του. Όλοι οι Ταύροι νοιάζονται πόσο καλά θα περνάνε στο sex και πόσο ευτυχισμένη είναι η ζωή τους. Οι λεπτομέρειες είναι ασήμαντες. Ο Δίδυμος μπορεί να χαθεί χωρίς τον Ταύρο και το ξέρει αυτό. Ένα απίθανο ζευγάρι που λειτουργεί υπέροχα.

Ταύρος & Καρκίνος

Το ζευγάρι... σπιτόγατοι!!! Και οι δύο έχουν ανάγκη να ζήσουν σε ευχάριστες και απολαυστικές συνοικίες, και να έχουν μια πλήρης οικογενειακή ζωή, γιατί είναι και οι δυο απίστευτα στοργικοί. Η πρόκληση είναι να ταραχτεί η καθημερινή σας ρουτίνα μια φορά, για λίγο. Να είσαστε αυθόρμητος. Βγείτε έξω και χορέψτε... τώρα! Μην το προγραμματίστε: ΤΩΡΑ!

Ταύρος & Λέων

Ο Ταύρος λατρεύει την πολυτέλεια και το ίδιο και ο Λέων, μολονότι ο Ταύρος είναι ικανός να ξοδέψει λιγότερα για τα καλά πράγματα της ζωής, ενώ ο Λέων είναι σπάταλος! Μυστηριωδώς οι δυο σας έχετε την απόλυτη βασιλική χημεία. Αισθησιακέ ώρες περνάτε στην κρεβατοκάμαρα... ανεκτίμητες.

Ταύρος & Παρθένος

Ο Ταύρος κινείται πιο αργά από τον Παρθένο, αλλά εάν ο Παρθένος μπορεί να αναπτύξει κάποια υπομονή (και εάν ο Ταύρος μπορεί να επιταχύνει λίγο περισσότερο!), μπορείτε και οι δύο να έχετε μια μυθική σχέση... για σήμερα και για τα επόμενα χρόνια. Έχετε πολλά κοινά και τα ενδιαφέροντα σας ως ζευγάρι μεγαλώνουν.

Ταύρος & Ζυγός

Η αρμονία και η ομορφιά της Αφροδίτης κυβερνούν και τα δύο ζώδια, έτσι είναι εύκολο να βρουν μαζί την χαρά, την ευχαρίστηση και να έχουν μια ζωή γεμάτη απολαύσεις και ικανοποιήσεις. Σας αρέσει και στους δυο η διασκέδαση (καλά εστιατόρια, εκδρομές τα Σαββατοκύριακα) αλλά όταν είναι ο χρόνος να πληρωθούν οι λογαριασμοί, ο Ταύρος είναι εκείνος που φροντίζει... το ζήτημα.

Ταύρος & Σκορπιός

Ένας παθιασμένος δεσμός! Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός, οπότε η σχέση είναι υπερβολικά φλογερή. Επειδή και οι δύο είσαστε πεισματάρηδες και ισχυρογνώμων και θέλετε να έχετε την κυριαρχία, κάνετε μια προσπάθεια να... παίξετε πιο όμορφα και πιο ήρεμα, όταν είσαστε εκτός κρεβατοκάμαρας. Ευτυχώς, η βαθιά έλξη σας θα σας παρακινήσει να ενεργήσετε έτσι.

Ταύρος & Τοξότης

Και οι δυο μοιράζεστε μια πραγματική αίσθηση του χιούμορ και μια πραγματική ευαισθησία. Ο χρόνος που σπαταλάτε έξω είναι χρόνος... καλοδεχούμενος. Ο Τοξότης φέρνει στην επιφάνεια το αθλητικό ενδιαφέρον του Ταύρου. Ο Ταύρος παρακινεί τον Τοξότη να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι... με επιμονή και υπομονή.

Ταύρος & Αιγόκερος

Οι δυο σας μοιράζεστε μια απίστευτα παρόμοια χιουμοριστική και παιχνιδιάρικη αίσθηση του χιούμορ. Συγχρόνως, μοιράζεστε και την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση απέναντι στα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Μια εύκολη ένωση, μολονότι όταν οι εντάσεις κορυφώνονται, το υπέροχο χιούμορ μπορεί να μετατραπεί σε αιχμηρό σαρκασμό. Χαμηλώστε τους τόνους!

Ταύρος & Υδροχόος

Εσείς οι δυο είσαστε ένα ιδιόρρυθμο και παράξενο ζευγάρι. Είναι σαν να μιλάτε δύο απολύτως διαφορετικές γλώσσες, όμως με κάποιο τρόπο συμπληρώνει ο ένας τα λόγια του άλλου και πλέετε μαζί σε πελάγη ευτυχίας. Αυτή είναι μια μοναδική και καταπληκτική σχέση που θα πρέπει απλά να συμβιβαστείτε καθώς θα εξελίσσεται. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά, απλά κοινές προσπάθειες!

Ταύρος & Ιχθείς

Είναι μια ήρεμη, εκπληκτική και ζηλευτή σχέση, σαν το καλό κρασί... με το καιρό γίνεται καλύτερη και πιο ώριμη. Η μόνη πρόκληση είναι ότι μερικές φορές... ζωηρεύετε. Ο Ιχθύς είναι καλός να εκπλήσσει τον Ταύρο με τα αυθόρμητα και αισθησιακά ραβασάκια του και τις απρόσμενες εμφανίσεις του, και ο Ταύρος είναι ειδικός στις έκτακτες (αλλά αξιοσημείωτες!) μεγάλες και περίφημες χειρονομίες του. Χρησιμοποιήστε συχνά αυτά τα ταλέντα σας!

Δίδυμοι & Δίδυμοι

Αυτή η σχέση είναι μια πραγματική και διασκεδαστική συνομιλία. Ακόμη κι αν είσαστε το ίδιο ζώδιο, και οι δύο μιλάτε διαφορετική γλώσσα, ακριβώς για να διασκεδάσετε και να προσελκύσετε ο ένας τον άλλον. Είσαστε τόσο ταιριαστό ζευγάρι, που μπορείτε να περνάτε όλες τις ώρες σας μαζί,... αλλά μην το κάνετε! Κάθε Δίδυμος χρειάζεται το χώρο του, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε πάντα. Καθιερώστε μια ημέρα την εβδομάδα day off, να την αφιερώσει ο καθένας στον εαυτό του.

Δίδυμοι & Καρκίνος

Ο Δίδυμος είναι ομιλητής και ο Καρκίνος είναι ακροατής, αλλά περιστασιακά έχετε και οι δυο την ανάγκη να αλλάζονται οι ρόλοι. Η επικοινωνία είναι πρόκληση, αλλά ζώντας μαζί μέρα με τη μέρα γίνεται ευχαρίστηση. Ο Δίδυμος κρατάει τα αισθήματα του Καρκίνου σε εγρήγορση και ο Καρκίνος δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας στον Δίδυμο.

Δίδυμοι & Λέων

Η έλξη μεταξύ σας είναι προφανής. Ο Δίδυμος αρέσκεται να λατρεύει τον Λέων και ο Λέων αρέσκεται να λατρεύεται! Αλλά πραγματικά, είναι ο Λέων που θα έκανε τα πάντα για τον Δίδυμο. Ο Δίδυμος χρειάζεται βοήθεια για να πιστέψει το "για πάντα", αλλά ο Λέων έχει αρκετή πίστη και για τους δυο.

Δίδυμοι & Παρθένος

Και τα δύο ζώδια κυβερνιούνται από τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, έτσι οι συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν και σε λογομαχίες. Μοιράζεστε ένα συγκεκριμένο είδος νευρικής ενέργειας και θα πρέπει να προγραμματίστε μερικές δραστηριότητες μαζί και χωριστά για να χαλαρώσετε. Αρκετό sex (αλλά και ερωτικά ραβασάκια) μπορούν να βοηθήσουν...

Δίδυμοι & Ζυγός

Μια υπέροχη συνάντηση εξαιρετικών μυαλών, μολονότι θέλετε και οι δυο να περνάτε καλά όσο πιο συχνά γίνεται! Ο Δίδυμος χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του, ενώ ο Ζυγός θέλει χαδάκια όλη την ώρα. Αλλά όταν ο Ζυγός αδιαφορεί, ο Δίδυμος τρέχει!

Δίδυμοι & Σκορπιός

Αγαπάτε και οι δυο να παίζετε τη γάτα με το ποντίκι,... αλλά ποιος είναι το ποντίκι;; Λεκτικές εκφράσεις και παιχνίδια κάνουν το σεξ περίφημο. Και μετά την τόση αγάπη, υπάρχει ακόμη αγάπη... γιατί διασκεδάζετε τόσο πολύ μαζί. Ο καθένας χρειάζεται μόνο να προσέχει την διάθεσή του για ακραίο σαρκασμό.

Δίδυμοι & Τοξότης

Υπάρχει μαγνητικό πεδίο μεταξύ σας. Ακόμα και όταν μαλώνετε, εσείς φλερτάρετε. Αυτό είναι μια ιδιαίτερα συμβατή ένωση, αν και περιέχει κάποιους μικροκαβγάδες. Αρέσει και στους δυο να τραβούν τα άκρα. Το χιούμορ σας κρατά μαζί.

Δίδυμοι & Αιγόκερος

Ο Δίδυμος μπορεί να είναι εξωστρεφής και ευχάριστος, ενώ ο Αιγόκερος εσωστρεφής, αλλά μαζί έχουν καλή ισορροπία. Ο Δίδυμος μπορεί να βοηθήσει τον Αιγόκερο να γίνει πιο κοινωνικός, ενώ ο Αιγόκερος να διδάξει τον Δίδυμο να είναι πιο υπεύθυνος. Ο καθένας ξέρει πώς να μείνει ελκυστικά μυστήριος στον άλλον.

Δίδυμοι & Υδροχόος

Ένα βαθύ συναίσθημα φιλίας κρύβεται κάτω από αυτήν την σχέση. Και οι δυο σας ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε, και να μοιραστείτε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Η πρόκληση είναι να εμφανιστεί περιστασιακά κάποια... πυρκαγιά σε αυτήν την εύκολη, ανεμοδαρμένη σχέση. Ευτυχώς, ο Δίδυμος είναι άτακτος και σκανταλιάρης και ο Υδροχόος είναι απίστευτα εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος. Εκπλήσσει ο ένας τον άλλον!

Δίδυμοι & Ιχθείς

Εσείς οι δύο μοιράζεστε μια ψυχική ένωση που υπερβαίνει τα λόγια. Ο Ιχθύς προσφέρει στο Δίδυμο το συναίσθημα της κατανόησης και ο Δίδυμος βοηθάει τον Ιχθύ να ζωηρέψει και να διασκεδάσει. Και οι δύο μπορεί να είναι πολύ ασταθείς, εν τούτοις αυτό που κρατάει την σχέση τους είναι το απρόβλεπτο, που και τους δύο συναρπάζει!

Καρκίνος & Καρκίνος

Είσαστε χαδιάρηδες και περιποιητικοί, αλλά μοιράζεστε επίσης την τάση να τσαντίζεστε όταν δεν περνάει το δικό σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι επικοινωνείτε καλύτερα με τρυφερά αγγίγματα παρά με τις λέξεις. Αντιμετωπίστε ο ένας τον άλλον με ευγένεια!

Καρκίνος & Λέων

Αυτά τα δύο ζώδια μαζί επιτυγχάνουν την απόλαυση μιας πολυτελής κατοικίας και είναι πολύ ευτυχισμένοι αν μείνουν στο κρεβάτι... για μέρες. Όταν η... πραγματικότητα θέσει την ερώτηση, θα πρέπει να απαντηθεί: ποιος είναι το αφεντικό;

Καρκίνος & Παρθένος

Και οι δυο λατρεύετε την εξοχή και σας αρέσει πολύ να καλλιεργείτε και περιποιείστε τον κήπο σας, μολονότι του Καρκίνου αρέσει καλύτερα να χουζουρεύει και να ξεκουράζεται στο σπίτι από ότι του Παρθένου. Ο Παρθένος μπορεί να χαρίσει κάποιες ελκυστικές προτάσεις για να δελεάσει τον Καρκίνο να... γυρίσει πίσω στην εξοχή...

Καρκίνος & Ζυγός

Ο Καρκίνος χρειάζεται άφθονη διαβεβαίωση για μακροπρόθεσμη ασφάλεια, ενώ ο Ζυγός χρειάζεται πολλή διαβεβαίωση για θέματα ελκυστικότητας και γοητείας. Δώστε ο ένας τον άλλον ότι χρειάζεστε! Και οι δύο διαθέτετε μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ και καυτού αισθησιασμού.

Καρκίνος & Σκορπιός

Εσείς, και τα δύο ζώδια του νερού, γνωρίζετε πολύ καλά πως να δημιουργείτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα... και να δημιουργείτε μαζί οικογένεια. Είναι μια πολύ ταιριαστή σχέση. Μερικές φορές ο Σκορπιός μπορεί να τρομοκρατεί τον Καρκίνο, αλλά ο Καρκίνος δεν θα πρέπει να είναι φοβισμένος και να κάνει πίσω! Και οι δύο είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και μπορούν να φροντίσουν και να αγαπήσουν ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος & Τοξότης

Τα τρυφερά λόγια είναι τα θεμέλια με τα οποία έχει χτιστεί αυτή η σχέση, και είναι αυτό που κρατά την φλόγα της αγάπης αναμένη. Ο Τοξότης μπορεί να είναι αφηρημένος και ο Καρκίνος να γκρινιάζει, αλλά ο ένας συνεφέρνει τον άλλον και αυτό είναι που μετράει στο τέλος, η γλύκα που αφήνει.

Καρκίνος & Αιγόκερος

Ο Καρκίνος περιποιείται και φροντίζει το ταίρι του, ενώ ο Αιγόκερος πιστεύει στην ισχυρή και ανθεκτική αγάπη. Αλλά αυτοί οι δύο άνθρωποι με τις αντίθετες πεποιθήσεις μπορούν να μάθουν ο ένας από τον άλλον και να βρουν την ιδανική ισορροπία. Και οι δυο σας αγαπάτε τα παιδάκια και την καλή ποιότητα ζωής. Ελκύετε ο ένας τον άλλον απίστευτα σεξουαλικά!

Καρκίνος & Υδροχόος

Μια θαυμάσια σχέση, αν και φαινόσαστε τόσο διαφορετικοί. Πραγματικά, ταιριάζετε πάρα πολύ, που θα μπορούσατε να ζείτε μαζί σε ένα έρημο νησί και να είσαστε ευτυχισμένοι. Εντούτοις, ο Υδροχόος χρειάζεται πολλούς φίλους και ο Καρκίνος χρειάζεται την οικογένειά του, έτσι φέρτε τους αγαπημένους σας στον πανέμορφο και θαυμάσιο κόσμο σας.

Καρκίνος & Ιχθείς

Εσείς και τα δύο ζώδια του νερού, μπορείτε να ζήσετε μαζί σε έναν απόλυτο ονειρεμένο κόσμο. Ο Καρκίνος θέλει να δημιουργήσει την ιδανική οικογένεια και ο Ιχθύς να γεμίσει το σπιτικό του... ψυχικά. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι μυστηριώδης και εσωστρεφής, και χρειάζεται τον Καρκίνο να βγάλει στην επιφάνεια τον εσωτερικό του πλούτο. Η αμοιβαία αγάπη σας για το φαγητό και τα βιβλία, σας κρατούν γαντζωμένους τον έναν από τον άλλον.

Λέων & Λέων

Κάτι μεγαλύτερο από ένα πραγματικά ολοζώντανο συνδυασμό! Είσαστε και οι δύο απίστευτα ζωηρές προσωπικότητες. Ο καθένας από εσάς χρειάζεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλη την ώρα και κανένας από εσάς δεν επιθυμεί να το μοιραστεί. Εφόσον προσφέρετε ο ένας στον άλλον αγνή αγάπη (μέγιστη επιθυμία του Λέων), αυτός ο δεσμός είναι πέρα για πέρα καταπληκτικός!

Λέων & Παρθένος

Στον Λέων αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής και ο Παρθένος απολαμβάνει (και είναι συχνά ειρωνικός και νιώθει δυσαρέσκεια) τις επιδεικτικές τάσεις του Λέων. Μια φορά και για λίγο θα μοιραστεί ο Λέων τα φώτα της δημοσιότητας και θα αποσπάσει την προσοχή από το λαμπρό πνεύμα του Παρθένου, και θα φανεί η προκλητική γοητεία του. Οι δυο σας θα εκπλήσσετε συνεχώς ο ένας τον άλλον.

Λέων & Ζυγός

Και οι δύο είσαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και θα κάνατε τα πάντα για την αγάπη. Ο Λέων είναι λάτρης των εκπλήξεων (ξαφνικές διακοπές) ενώ ο Ζυγός προτιμά πιο διακριτικούς και πιο έξυπνους τρόπους προσέγγισης... όπως πεταμένα πέταλα από τριαντάφυλλα στην κρεβατοκάμαρα. Και οι δυο λατρεύετε να παίζετε τους ερωτευμένους πρωταγωνιστές σε μια ιστορία αγάπης. Και πραγματικά είσαστε!

Λέων & Σκορπιός

Εσείς οι δύο μπορείτε να νιώσετε μια μοιραία και πάρα πολύ παθιασμένη έλξη. Και οι δύο σας ξέρετε πώς να δημιουργείτε μια σκηνή! Το θερμόμετρο των συναισθημάτων χτυπάει κόκκινο... όπως και η επιθυμία και ο πόθος σας. Ο Σκορπιός θα πρέπει να είναι λίγο λιγότερο μυστικοπαθής και ο Λέων θα πρέπει να μιλάει λιγότερο, και οι δύο έχουν ανάγκη να χαλαρώνουν όσο το δυνατόν συχνότερα. Η πίστη είναι βαθιά.

Λέων & Τοξότης

Και οι δυο λατρεύουν να διασκεδάζουν, να διασκεδάζουν, να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Λέων είναι έτοιμος να αναφωνήσει "είναι ώρα για ύπνο" ενώ ο Τοξότης μπορεί ακόμα να θελήσει να συνεχίσει την κραιπάλη. Και οι δύο είστε στα καλύτερά σας όταν είσαστε αχαλίνωτοι σε δημόσιο χώρο. Στο σπίτι, στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θελήσετε, αλλά διαφέρουν οι σπιτικές συνήθειες από την συμπεριφορά στους δημόσιους χώρους.

Λέων & Αιγόκερος

Ο καθένας σας είναι εξαιρετικά υπερήφανος, και μαζί είσαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον και συμπληρώνετε (και την φιλοφρόνηση) ο ένας τον άλλον καλά. Ο Λέων θα πρέπει να έχει το ρόλο του σταρ, και ο Αιγόκερως το ρόλο του σκηνοθέτη. Συνολικά, αυτή η σχέση στηρίζεται στη θεατρικότητά της.

Λέων & Υδροχόος

Ο Λέων είναι θερμός και φλογερός ενώ ο Υδροχόος είναι πιο επιφυλακτικός και δεν εκδηλώνεται (αλλά σίγουρα έχει πολλά αισθήματα για τον Λέων). Σε αυτήν την σχέση είναι ότι δέχεται ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι. Ο Υδροχόος ενισχύει το εγώ του Λέων και ο Λέων δημιουργεί για τον Υδροχόο ένα αίσθημα φιλικότητας και μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μια ιδανική (και ισότιμη) σχέση.

Λέων & Ιχθείς

Είναι μια ονειρική και ρομαντική σχέση. Ο Ιχθύς λατρεύει να εκπλήσσει τον Λέων με αισθησιακές σκηνές. Ο Λέων επιθυμεί να προσφέρει στον Ιχθύ πανάκριβα δώρα. Και οι δύο είναι ειδικοί στην τέχνη του αισθησιακού μασάζ. Μερικές φορές, έχετε πρόβλημα με τα χρήματα, αλλά μπορείτε να το κανονίσετε. Τον ένα μήνα θα αναλάβει ο ένας τα έξοδα και τον άλλον μήνα, ο άλλος.

Παρθένος & Παρθένος

Κάθε Παρθένος χρειάζεται μια ιδιαίτερη περιοχή για να... δημιουργήσει. Είσαστε και πιεστικοί και επίμονοι, και απολαμβάνετε τις "μικρές βελτιώσεις"…στο σπίτι σας, στους εαυτούς σας και στην σχέση σας. Ευτυχώς, αυτή η προσοχή στην λεπτομέρεια κάνει τα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρά σας φανταστικά και να διαρκούν πάρα πολύ.

Παρθένος & Ζυγός

Ο Παρθένος εργάζεται σκληρά ενώ ο Ζυγός εκτιμά την πολυτέλεια της ζωής, αλλά κάπως μπορούν να συναντηθούν στη μέση. Η υπέροχη επικοινωνία κάνει αυτή την σχέση συναρπαστική. Και οι δύο επιθυμούν να μέσα στο μυαλό του άλλου. Και όλη αυτή η εποικοδομητική και παρορμητική συζήτηση οδηγεί σε μια πιο ζωηρή δράση στην κρεβατοκάμαρά σας!

Παρθένος & Σκορπιός

Ταιριάζετε πάρα πολύ εσείς οι δύο. Τελειώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου... και προσθέτει ορισμένες λεκτικές εκφράσεις. Είσαστε και οι δύο αποφασιστικοί και οξυδερκείς, και μπορείτε να γίνετε και σαρκαστικοί, αλλά αυτό προσθέτει μόνο αλατοπίπερο στον δυναμισμό σας. Οι δυο σας αποτελείτε ένα χαρισματικό ζευγάρι!

Παρθένος & Τοξότης

Ο Παρθένος είναι πεσιμιστής και ο Τοξότης αγαπάει την περιπέτεια,... αλλά και οι δυο μπορείτε να μάθετε πάρα πολλά από τις αντιθέσεις των προσωπικοτήτων σας. Ο Τοξότης εκτιμά πολύ την προσπάθεια του Παρθένου να διδαχθεί τρόπους και ο Παρθένος γνωρίζει πως να περνάει τον χρόνο του με τον Τοξότη, χαλαρώνοντας!

Παρθένος & Αιγόκερος

Ένας ήρεμος και εκπληκτικός δεσμός. Εσείς οι δύο, ζώδια της γης, έχετε τις ίδιες αξίες, τις ίδιες ερωτικές προτιμήσεις και την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Είσαστε και οι δύο εργασιομανείς, αλλά μην ξεχνάτε και τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι...

Παρθένος & Υδροχόος

Η εγκεφαλική επικοινωνία δύο ανθρώπων στο ζενίθ. Η σεξουαλική σας χημεία, ζηλευτή. Αλλά αν αποφασίσετε να ζήσετε μαζί, ίσως να αλλάξει η εκπληκτική ατμόσφαιρα, δεδομένου ότι ο Παρθένος είναι τακτικός και καθαρός, ενώ ο Υδροχόος είναι ακατάστατος. Προσλάβετε μια οικιακή βοηθό ή μείνετε σε μεγάλο σπίτι!

Παρθένος & Ιχθείς

Στον Παρθένο αρέσει να φροντίζει το σώμα του Ιχθύ και στον Ιχθύ αρέσει να φροντίζει... την καρδιά του Παρθένου. Και οι δύο παθιάζονται για την ευχαρίστηση του άλλου και περνούν συχνά τις ημέρες υπολογίζοντας τους τρόπους να γίνει άλλος ευτυχισμένος. Προσπαθήστε μονάχα να χαρίσετε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να μην…αρρωστήσει και κουράσει ο ένας τον άλλον.

Ζυγός & Ζυγός

Είσαστε και οι δύο υπερβολικά ρομαντικοί και επιθυμείτε να περνάτε πολλή ώρα μαζί. Είσαστε το απόλυτο ζευγάρι, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές πορείες, κοινά σχέδια για το μέλλον. Η μοναδική σας απασχόληση είναι να μην... ενοχλείτε τους φίλους σας με την πολύ μεγάλη σας αγάπη!

Ζυγός & Σκορπιός

Ο Ζυγός λατρεύει το ειλικρινή και αισθησιακό στυλ του Σκορπιού, και ο Σκορπιός λατρεύει να αιφνιδιάζει τον Ζυγό. Οι δυο σας απολαμβάνετε ένα καλό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, αλλά είσαστε ανοιχτοί να αλλάξετε ρόλους, όταν άλλος δεν το περιμένει. Πάντα οι δυο σας θα παραμείνετε ένα μυστήριο ο ένας στον άλλο.

Ζυγός & Τοξότης

Ο Ζυγός θέλει να έχει πρόγραμμα, ενώ ο Τοξότης δεν θέλει να σχεδιάζει τίποτα. Ακόμα κι αν αυτά τα δύο ζώδια έχουν διαφορετικές απόψεις για τον έρωτα, η αίσθηση της διασκέδασής τους, η φιλία και η παιδικότητά τους δημιουργούν μια ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, όλη την ώρα.

Ζυγός & Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος είναι σοβαρός σε όλα, ενώ ο Ζυγός είναι σοβαρός για μόνο ένα πράγμα: την Αγάπη! Ο Ζυγός μπορεί να βοηθήσει τον Αιγόκερο να είναι πιο εξωστρεφής και να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, ενώ ο Αιγόκερος μπορεί να βοηθήσει τον Ζυγό να αυξήσει τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Εσείς οι δύο είσαστε μια υπέροχη ομάδα.

Ζυγός & Υδροχόος

Ο Ζυγός επιθυμεί να βγαίνει με τον σύντροφό του, ο Υδροχόος επιθυμεί να προσκαλέσει μια παρέα φίλων. Μπορείτε να κάνετε και τα δύο,... κανονίστε τα βράδια! Αυτό είναι μια πολύ κοινωνική σχέση, όπως και πολύ παραγωγική. Όχι μόνο είσαστε καλοί εραστές, αλλά και καλοί συνεργάτες επαγγελματικά. Ο ουρανός είναι... το όριο. Οτιδήποτε κι αν βάλετε στο μυαλό σας, θα είναι μια επιτυχία.

Ζυγός & Ιχθείς

Αυτή η σχέση έχει ψυχικό δέσιμο. Ο Ιχθύς μπορεί να δει κάτω από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση του Ζυγού και μπορεί να αισθανθεί την ευαισθησία του. Ο Ζυγός μπορεί να καταλάβει την ευγενική φύση του Ιχθύ αλλά αισθάνεται και τη δύναμή του. Η διαίσθηση μεταξύ σας είναι παράξενη και ιδιαίτερα ρομαντική.

Σκορπιός & Σκορπιός

Αυτός ο συνδυασμός καίει από σεξουαλική επιθυμία και αυτή η μυθική χημεία αντικατοπτρίζεται σε κάθε άλλη πτυχή της σχέσης... όπως και στις προστριβές. Οι τσακωμοί μεταξύ δύο Σκορπιών μπορούν να είναι λεκτικά ναρκοπέδια. Κάνετε μια ευχή να πάνε όλα καλά!

Σκορπιός & Τοξότης

Ο Σκορπιός και ο Τοξότης μπορούν να μιλάνε και να γελούν και να διαφωνούν και πάλι να γελούν όλη μέρα, και να συνεχίζουν να το κάνουν και όλη νύχτα. Αυτοί οι δύο δεν θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον... Μέχρι ο καθένας να χρειαστεί ξαφνικά τον χρόνο του! Πάρτε τον,... όλοι χρειαζόμαστε κάποιες στιγμές απομόνωσης. Κατόπιν πίσω στην έντονη... σύμπνοια.

Σκορπιός & Αιγόκερος

Υπάρχει μια προσγειωμένη και βαθιά ένωση μεταξύ αυτών των δύο γενικά σοβαρών ζωδίων. Και ο ένας βγάζει στον άλλον την αίσθηση του χιούμορ... με ιδιαίτερο τρόπο. Ο Αιγόκερος αγαπά ένα βρώμικο αστείο, και ο Σκορπιός επιθυμεί να παίξει άτακτα παιχνίδια. Και οι δύο γνωρίζετε πως να διασκεδάζετε και πως να κάνετε καλά τις δουλειές σας. Μια ισορροπημένη σχέση.

Σκορπιός & Υδροχόος

Εσείς οι τόσο ατομιστές, ξέρετε πως να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον... και πως να βρίσκει ο καθένας τα κουμπιά του άλλου. Στον Σκορπιό αρέσει να ικανοποιεί τις άγριες εμπνεύσεις και τα χόμπι του Υδροχόου, και στον Υδροχόο αρέσει να ενθαρρύνει τα φιλόδοξα σχέδια του Σκορπιού. Μυστηριωδώς, η χημεία είναι πάντα απρόβλεπτη, και είναι πάντα αυτό που την κάνει συναρπαστική!

Σκορπιός & Ιχθείς

Ο Σκορπιός ενθαρρύνει τα όνειρα του Ιχθύ και ο Ιχθύς πιστεύει ότι ο Σκορπιός μπορεί να κάνει τα πάντα. Προσφέρετε ο ένας στον άλλο χαρά και κέφι και είσαστε μεταξύ σας κρυφοί θαυμαστές. Ο Σκορπιός μπορεί να θέλει να έχει την εξουσία, έτσι ο Ιχθύς θα πρέπει να εκφράζει περισσότερο την γνώμη του.

Τοξότης & Τοξότης

Και οι δύο σας έχετε μια άγρια πλευρά που δεν μπορεί να εξημερωθεί! Η ομορφιά αυτής της σχέσης βρίσκεται στο γεγονός ότι κανένας από σας δεν θα μεγαλώσει ποτέ πλήρως και το ζευγάρι που μαζί παίζει, μένει και μαζί!

Τοξότης & Αιγόκερος

Και οι δυο σας μοιράζεστε μια προσγειωμένη αίσθηση του χιούμορ και λατρεύετε να υποστηρίζετε την πολιτική, θρησκεία, τέχνη... όλα. Μπορείτε να διαφωνήσετε πολύ αλλά συμφωνείτε επάνω σε ένα πράγμα: είστε τρελοί ο ένας για τον άλλον. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το κλειδί σε αυτήν την σχέση.

Τοξότης & Υδροχόος

Και οι δυο έχετε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα και έχετε μια τόσο ισχυρή φιλία που μπορείτε εύκολα να γίνετε εραστές. Φυσικά εξαρτάται από τον καθένα από εσάς να κρατηθεί ο έρωτάς σας ζωντανός και φλογερός. Βγείτε περισσότερο έξω και θα δείτε ο ένας τον άλλον με μια διαφορετική ματιά και σίγουρα θα θελήσετε να δείτε περισσότερα...

Τοξότης & Ιχθείς

Ο Τοξότης είναι εξωστρεφής και ενεργητικός χαρακτήρας και ο Ιχθύς χρειάζεται κάποιες στιγμές απομόνωσης, αλλά και οι δύο έχετε μερίδιο στην γενναιοδωρία του πνεύματος και πίστη στην αγάπη σας. Και οι δυο μπορείτε να υπερνικήσετε τις μικρές διαφορές με το να κοιταχτείτε στα μάτια και να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είσαστε που βρήκατε ο ένας τον άλλον. Εδώ, υπάρχει μαγεία!

Αιγόκερως & Αιγόκερως

Η εργασία είναι αυτό που σας δένει πάνω από όλα. Είσαστε εργασιομανείς και είσαστε πολύ φιλόδοξοι για τις καριέρες σας. Αλλά την νύχτα θέλετε να διασκεδάζετε. Ξέρετε πώς να παίζετε (μαζί) εξίσου καλά και όπως εργάζεστε. Προσέξτε μόνο τις στιγμές απαισιοδοξίας σας. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε στην αγάπη σας.

Αιγόκερως & Υδροχόος

Ο Αιγόκερος είναι προσγειωμένος και ο Υδροχόος είναι περισσότερο εγκεφαλικός, αλλά σας αρέσει να είσαστε μαζί και να μαθαίνετε ο ένας από τον άλλον. Ο Αιγόκερος μπορεί να προσγειώσει τον Υδροχόο και να βρει την άκρη, ενώ ο Υδροχόος μπορεί να μειώσει την μελαγχολία του Αιγόκερου. Εσείς οι δυο μπορεί να είσαστε εκπληκτικοί εραστές και καταπληκτικοί φίλοι.

Αιγόκερως & Ιχθείς

Ο Ιχθύς έχει την διαίσθηση να κατανοήσει το ευαίσθητο πρόσωπο του Αιγόκερου κάτω από την σκληρότητά του και ο Αιγόκερος μπορεί να δει τον Ιχθύ-πολεμιστή κάτω από την εξωτερική του ηρεμία. Είσαστε και οι δύο υπερβολικά προστατευτικοί μεταξύ σας. Ο έρωτάς σας γίνεται μεγαλύτερος καθώς η συναισθηματική σύνδεσή σας γίνεται βαθύτερη.

Υδροχόος & Υδροχόος

Κάθε ένας από εσάς είναι αληθινός, είναι αυθεντικός. Είσαστε ισχυρές προσωπικότητες που λειτουργείτε μαζί ως μια υπέροχη ομάδα. Ανοίγει τα μυαλά ο ένας του άλλου και αποφεύγετε τους συμβατικούς κανόνες που άλλοι προσπαθούν να επιβάλουν στη σχέση σας. Δημιουργείτε το δικό σας ερωτικό κόσμο έξω από τα καθιερωμένα!

Υδροχόος & Ιχθείς

Αρέσετε ο ένας στον άλλον, πραγματικά αρέσετε ο ένας στον άλλον... γίνεται πιο εύκολο έτσι να αγαπήσετε ο ένας τον άλλον... με πάθος. Ο Υδροχόος δέχεται τον Ιχθύ χωρίς κρίση και αυτό κάνει τον Ιχθύ να αισθάνεται αρκετά ελεύθερος με την αγάπη του Υδροχόου.

Ιχθείς & Ιχθείς

Εσείς οι δύο ζείτε σε ένα φανταστικό κόσμο... και είναι πραγματικά εκπληκτικό το μέρος που κατοικείτε. Είσαστε πραγματικά ικανοί να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, όταν είσαστε και οι δυο μαζί. Δίνετε δύναμη ο ένας στον άλλον και ξεπερνάτε τις αδυναμίες σας.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Σεπ 2007 23:53 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Αύγ 2007 16:38
Δημοσιεύσεις: 5
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑΥΡΟ ΠΑΡΘΕΝΟ?? cry


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2007 01:13 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Ιούλ 2007 04:00
Δημοσιεύσεις: 461
Τοποθεσία: Ουράνια Πεδία
kyripapa18 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑΥΡΟ ΠΑΡΘΕΝΟ?? cry

Νομίζω ότι είναι το ίδιο!!!!!!

Για το Ζυγό, πάντως, τα λέει μια χαρά!!!!

_________________
space heart Εικόνα (Ιωάννα)
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν, όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήσαν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Ιουν 2008 10:26 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι

Εγγραφή: 05 Μάιος 2008 14:34
Δημοσιεύσεις: 50
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Αιγόκερος - Ιχθείς με λίγες λέξεις δίνεται η ουσία της σχέσης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2008 02:34 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 08 Μάιος 2008 23:25
Δημοσιεύσεις: 69
Συγχαρητήρια για πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς επιτυχημένους συνδυασμούς Κριων συνήθως μας παρουσιάζουν λες κ έχουμε τον άνθρωποδιώκτη ενώ αντίθετα εγώ αγαπήσα πολύ κοσμο στη ζωή μου μονο υδροχόοι, δίδυμοι λεωντες κ τοξότες δεν κατάφεραν να μου εμπνεύσουν ερωτικα αισθήματα
Μέχρι τώρα τουλάχιστον. . .

_________________
Φιλικά, Natalia Dimaledinova


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum