ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ / ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2013 23:38 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

Εγγραφή: 03 Σεπ 2013 17:31
Δημοσιεύσεις: 1
ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ / ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ

Οι οργονίτες λειτουργούν θα λέγαμε σαν "σφουγγάρια" συλλέγοντας/απορροφώντας την ερεθισμένη βιομαγνητική ενέργεια (οργόνη) από τον άνθρωπο και το περιβάλλον του και μέσω του μάτριξ τους (οργανικής ρητίνης, μετάλλων, κρυστάλλων) την ανασυνθέτουν και την επανατοποθετούν στο χώρο. Μην ξεχνάμε πως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενεργεία, παλλόμενα σωματίδια, και αυτή η ενέργεια δίνει μορφή στην ύλη αλλά και μας επιρρεάζει άμεσα!
Εδώ να ήθελα να επισημάνω πως οι οργονίτες του OrgoniteCyrpus®© δεν χρειαζονται ποτέ "καθάρισμα" όπως στους κρύσταλλους και δουλεύουν διαρκώς ανεξαρτήτα βέβαια από θρησκευτικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις! Ο λόγος είναι επειδή οι κρύσταλλοι βρίσκονται μέσα στο μάτριξ τους και λόγο της ειδικής και συγκεκριμένης σύστασής τους αυτοκαθαρίζονται!
Βέβαιως ούτε ενεργούν αντίστροφα μετά από κάποιο διάστημα λόγο παρατεταμένης αρνητικής ενέργειας σε αντίθεση με πολλούς οργονίτες που κυκλοφορουν στο εμπόριο! Το μόνο που ίσως χρειαστεί και αυτό προαιρετικά μόνο και σπάνια, είναι να τους βγάλετε για κάποια ώρα στον ήλιο ώστε να φορτιστούν ή να τους ξεπλύνετε με λίγο νερό.

Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων.
Καθαρίζουν κάθε αρνητικό και μπλοκαρισμένο συναίσθημα (θυμός, καθημερινό άγχος, εσωτερικές συγκρούσεις κ.α.) αφού εχουν την ιδιότητα να τα βγάζουν στην επιφάνεια, θεραπεύοντας τα. Οι οργονίτες του OrgoniteCyrpus®©, ειδικά το μενταγιόν, τα φέρνουν στην επιφάνεια καθαρίζοντας και απομακρίνοντάς τα πλεον, με τον πιο ήπιο τρόπο.

Μειώνουν τις αϋπνίες και τους εφιάλτες, επαναφέροντας υγιή ύπνο.
Οι λεπτοφειής ενέργεια των οργονιτών του OrgoniteCyrpus®© επιδρά και ενεργεί άμεσα στο στάδιο του ύπνου (Alpha, Theta & Delta brainwaves) απομάκρίνοντας κάθε εφιάλτη, αρνητική ενέργεια και ακτινοβολία η οποία έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερο ύπνο!

Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας και ενεργούν στο αστρικό μας πεδίο (αύρα).
Λόγο ότι εισχωρούν σε όλα τα ενεργιακά πεδία του ανθρώπου, ενεργούν άμεσα στα τσάκρας, κυρίως στο 5ο της καρδιάς αλλά και στα δευτερεύοντα ενεργοποιόντας τα σωστά. Σε συνδιασμό με διαλογισμό, γιόγκα, προσευχή και θετικές σκέψεις τα τσάκρας ξεμπλοκάρουν και αρχίζουν να κινούνται σωστά αναδύοντας ολές τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα αλλά και στο πνεύμα.

Ενεργοποιούν το νερό αλλά και το φαγητό.
Η οργόνη εχει την ιδιότητα να διεισδύει στο ύγρο στοιχείο. Τοποθετόντας το νερό, σε γυάλινη κανατα πάντα ή πλαστική, ή το φαγητό πάνω στους οργονίτες ενεργοποιούνται! Το νερό γίνεται πιο φυσικό, με απαλή υφή και φυσικά ενεργοποιημένο πλέον, επειδή λόγο των διακλαδωμένων σωληνόσεων και της επεξεργασίας του, φτάνει στην βρύση μας κυριολεκτικά νεκρό και χωρίς πληροφορίες. Αντίστοιχα και το φαγήτο για τους ίδιους λόγους γίνεται πιο γευστικό.

Εξισορροπούν την ενεργεία του φυσικού περιβάλλοντος η οποία βάλεται από κεραιές κινητής τηλεφωνίας, WiFi, καλώδια κ.τ.λ.
Τελευταίες έρευνες εχουν δείξει πως το φυσικό περιβάλλον εχεί άμεσες επιπτώσεις από την καθημερινή έκθεση των φυτών (νόσος των πεύκων, εξαφάνιση μελισσών) και των δέντρων στα ηλεκτομαγνητικά κύματα παραγόμενα απο τις υπόγεις και υπέργειες πήγες (ηλεκτρικά καλώδια) αλλά και την μανιώδη εξάπλωση των κεραιών κάθε είδους και κυρίως της Κινητής Τηλεφωνίας, 3G κ.τ.λ. Τοποθετόντας οργονίτες (TowerBusters) γύρω από αυτές τις πηγές, άμεσα μετατρέπουμε την ερεθισμένη και βλαβερή οργόνη σε θετική σε συνέπεια να προστατευόμαστε πλέον από την ακτινοβολίας τους.

Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια DOR σε θετική POR
Ακριβολογόντας, η αρνήτικη-βλαβερή ακτινοβολία είναι στην ουσία τα θετικά(+)φορτισμένα ιοντα (κατιόντα) και η θετική-ευεργιτική ειναι τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα (ανιόντα). Οι οργονίτες του OrgoniteCyrpus®© λοίπον εχουν την ιδιότητα, λογο της κατασκευής τους να απορροφούν και να επανατοποθετούν, σωστά πλεον φορτισμένα, αυτα τα ιόντα.

Μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές (WiFi, Τηλέφωνα Deck).
Τοποθετόντας ένα οργονίτη σε κομβικά σημεία όπου υπάρχουν συσκευές υψηλής τάσης και ακτινοβολίας (ψυγείο, κουζίνα, router) ελαχιστοποιούμε στο έπακρο τις βλαβερές τους συνέπειες.

Διώχνουν το γεωπαθητικό στρες (γραμμές Hartman και Curry).
Ορισμένα μέρη της Γης εκπέμπουν θετική ενέργεια και θεωρούνται τόποι με αναζωογονητική δύναμη. 'Αλλα μέρη όμως εκπέμπουν αρνητική ακτινοβολία, που επιδρά δυσμενώς στην ανθρώπινη υγεία. Σαν "Γεωπαθητικό στρες" χαρακτηρίζονται οι συνέπειες που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας, η επί μακρόν παραμονή μας σε χώρους που επηρεάζονται από αρνητικές γεω-ακτινοβολίες. Το γεωπαθητικό στρες είναι διάφορες πηγές ενέργειας (όπως το υπόγειο κινούμενο ύδωρ, οι πηγές ακτινοβολίας και άλλες) οδηγούν σε αυξανόμενη δόνηση, και ότι αυτές οι «γεωπαθητικές τονισμένες θέσεις» πρόκειται να κατηγορηθούν για έναν μακρύ κατάλογο ασθενειών, που κυμαίνονται. Είναι ενέργειες της Γης, οι οποίες είναι ασύμβατες με τη φυσιολογία μας και απαντώνται παντού, ακόμα και μέσα στα σπίτια μας. Αυτές διαταράσσουν το φυσικό ενεργειακό μας πεδίο κι επηρεάζουν έτσι την υγεία μας.

Βοηθούν τα φυτά να αναπτύσονται καλύτερα και γρηγορότερα.
Τα φυτά είναι η πιο ΑΠΤΗ απόδειξη των ευεργετικών δυνατοτητών των οργονιτών. Τοποθετήστε ένα οργονίτη στο χώμα του φύτου σας και δείτε πως σε λίγες μέρες θα μεταμορφωθεί και θα γίνει πιο πλούσιο σε ζωντάνια! Δεν αναφέρομαι βέβαια σε φυτά οπου ήδη είναι πολύ άρρωστα, χωρίς να το έχουμε καταλάβει και ήδη έχουν κανει τον κύκλο της ζωής τους

πηγη: http://www.orgonitecyprus.com


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum