ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Ιούλ 2007 20:15 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 14:39
Δημοσιεύσεις: 31
Τοποθεσία: ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ
- Οι Α Ν Α Δ Ρ Ο Μ Ο Ι πλανήτες

είναι ένα από τα κυριότερα αίτια των
σ ε ξ ο υ α λ ι κ ώ ν π ρ ο β λη μ ά τ ω ν
που υπάρχουν σήμερα στο κόσμο.
Ο πλούτος και η εκπλήρωση που μπορεί να μας προσφέρει η σεξουαλική εμπειρία στηρίζεται αποκλειστικά στη συνάντηση και την ενοποίηση της συνειδητότητας δυο ατόμων σε όλα τα επίπεδα του χώρου και του χρόνου.
Οταν η λειτουργία της σεξουαλικότητας επηρεάζεται από ένα πλανήτη, το άτομο δεν μπορεί να βιώσει αυτή την ολοκληρωτική αρμονία.
Αφού συνέχεια βρίσκεται σε κάποια φάση της Ανάδρομης διαδικασίας η αντίληψη που έχει για το χώρο και το χρόνο τον εμποδίζουν σε μεγάλο βαθμό να βιώσει το εδώ και το τώρα.

Οι άνδρες με Ανάδρομη Αφροδίτη
τείνουν (σε πολύ ενδόμυχα επίπεδα) να είναι πιο ικανοποιημένοι όταν αποφεύγουν τις γυναίκες.
Ταυτόχρονα οι γυναίκες με Ανάδρομο 'Αρη
έχουν παρόμοια προβλήματα στις σχέσεις τους με τους άνδρες.

Οταν είναι ανάδρομος ο Ερμής ή ο Ουρανός, η σεξουαλικότητα διαταράσσεται από μια υπέρμετρη δραστηριοποίηση των τριών φάσεων της Ανάδρομης διαδικασίας στο νοητικό επίπεδο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το άτομο προκαλεί στον εαυτό του μια τέτοια νοητική υπερδιέγερση ώστε να μην μπορεί να βιώσει μια ισορροπημένη και ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία σε σωματικό και συναισθηματικό πλαίσιο.

Οταν είναι ανάδρομος ο Πλούτωνας,
όλη η σεξουαλικότητα της τωρινής ζωής βασίζεται σε σεξουαλικές αναμνήσεις προηγούμενων ζωών που είναι βαθιά θαμμένες μέσα στο ασυνείδητο. 'Ετσι, ενώ το άτομο ζει στο παρόν, η σεξουαλική του φύση μπορεί να αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις και τους ηθικούς κανόνες που έχει συνηθίσει από μια παλιότερη και γενικά λιγότερο εξελιγμένη περίοδο της παγκόσμιας ιστορίας.

Σ' αυτό το σημείο, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η φυσιολογική ετεροφυλοφιλική σεξουαλικότητα αρχίζει σαν μια εξαιρετικά πολωμένη μαγνητική κατάσταση αντίθετων ενεργειών που κινούνται προς την ένωση η οποία ουδετεροποιεί τις δύο αντίθετες ενέργειες κατά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης.
Η ομοφυλοφιλική σεξουαλικότητα όταν δηλαδή το άτομο συναντά προβλήματα με το αντίθετα φύλο, είναι περισσότερο μια κατάσταση όπου δύο μάλλον παρόμοιες και μάλλον ουδέτερες ενέργειες προσπαθούν, μέσα από τη σεξουαλική πράξη να μετατραπούν σε δύο πολωμένες και αντίθετες μαγνητικές ενέργειες.

Αφού όμως οι αντίθετες μαγνητικές ενέργειες έλκονται ακόμη περισσότερο, είναι φανερό ότι το ομοφυλόφιλο σεξ δημιουργεί μια ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για σεξουαλική έκφραση, ενώ το ετεροφυλόφιλο σεξ μπορεί, επειδή ακριβώς προκαλεί την εξουδετέρωση των πολωμένων ενεργειών, να προσφέρει μεγαλύτερη ολοκλήρωση.
'Ολα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι αν κάποιος έχει πολλούς Ανάδρομους πλανήτες, θα περνά αναγκαστικά ομοφυλόφιλος.
Ομως το άτομο που η σεξουαλικότητα του επηρεάζεται από Ανάδρομους πλανήτες θα περνά αναγκαστικά από τις τρεις φάσεις της Ανάδρομης διαδικασίας.

'Ετσι, κατά την 1η Φάση διεγείρεται σε υπερβολικό βαθμό από την μελλοντική πιθανότητα της σεξουαλικής πράξης (η διέγερση αυτή 'έρχεται πολύ νωρίς και είναι δυσανάλογη στην ένταση της, σε σχέση με την μελλοντική πραγματικότητα).

Μετά, το άτομο βρίσκεται στην κατάσταση των διασταυρούμενων κραδασμών της 2ης Φάσης, όπου η ίδια η σεξουαλική πράξη του προκαλεί μια κάποια απογοήτευση, αφού το άτομο την έχει βιώσει μέσα στη συνειδητότητά του (και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις το άτομο μπορεί να εμφανισθεί ανίκανο για την εκτέλεση της σεξουαλικής πράξης επειδή έχει καταναλώσει πάρα πολλή ενέργεια κατά την περίοδο της αναμονής και της προσδοκίας).

Τέλος κατά την
3η Φάση το άτομο αρχίζει να φοβάται τον εαυτό του όταν συνειδητοποιεί ότι έχει παραβιάσει τα όριά του εαυτού του και αρχίζει δειλά να κινείται αντίστροφα μέσα στην συνειδητότητά του για να επιστρέψει στο εαυτό του.
'Ετσι, το άτομο αυτό έχει κινηθεί από μια εντελώς εξωστρεφή κατάσταση στην 1η Φάση σε μια εντελώς εσωστρεφή στην 3η Φάση.

Πολλές περιπτώσεις σεξουαλικών προβλημάτων, είτε ομοφυλοφιλικών είτε ετεροφυλικών οφείλονται σ' αυτή την επιρροή των Ανάδρομων πλανητών.

Και σαν να μην έφταναν αυτές οι τρεις φάσεις της Ανάδρομης διαδικασίας με τις πτυχές που προκαλούν στο χώρο και το χρόνο για να μπερδέψουν το άτομο με πολλούς Ανάδρομους πλανήτες υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που εμφανίζεται αρκετά συχνά και χειροτερεύει κι αυτός τα πράγματα πρόκειται για τη διοχέτευση προς τα μέσω ενεργειών που κανονικά πρέπει να κατευθύνονται προς τα έξω.

'Οσο περισσότερους Ανάδρομους πλανήτες έχει ένα άτομο πιο εσωστρεφές γίνεται και τόσο τείνει προς την ενδοσκόπηση. '
Ετσι, μπορεί να αναπτύξει μια ολόκληρη διαφορετική ζωή μέσα στον εαυτό του η οποία μάλιστα μπορεί να είναι εντελώς αντίθετη προς τη ζωή που πρέπει να ζει εξωτερικά, για χάρη της κοινωνίας της οποίας χρειάζεται την αποδοχή και την επιδοκιμασία. Εκείνα που καταλαβαίνει για τον εαυτό του και για τον κόσμο, συχνά είναι αδύνατο να τα εκφράσει στους άλλους.
'Οταν οι ενέργειες που κανονικά κατευθύνονται προς τα έξω διοχετευθούν από το ίδιο το άτομο προς τα μέσα το αποτέλεσμα είναι ότι το άτομο αρχίζει να προσωποποιεί το σύμπαν που υπάρχει γύρω του.

Αρχίζει δηλαδή να δημιουργεί μέσα στον εσωτερικό του κόσμο οντότητες που αντιπροσωπεύουν αντικείμενα του εξωτερικού κόσμου.
Από ορισμένες απόψεις δυσκολεύεται να καταλάβει πραγματικά που τελειώνει ο εαυτός του και που αρχίζει το εξωτερικό σύμπαν.

Σαν αποτέλεσμα συχνά πληγώνεται με το να παίρνει μέσα στον εαυτό του να εσωτερικεύει καταστάσεις και πράγματα που δεν είναι απαραίτητο να τις εσωτερικεύσει. Σε κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται πόσο ευαίσθητος είναι στο περιβάλλον του και για να αμυνθεί σταδιακά χτίζει ένα τείχος γύρω από τον εαυτό του.

Πηγή: eportal.. Μ. Μουτάφης ..


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2007 23:49 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι

Εγγραφή: 16 Οκτ 2007 21:37
Δημοσιεύσεις: 83
Δεν είναι οι ανάδρομοι πλανήτες το αίτιο των σεξουαλικών προβλημάτων. Είναι πολλά. Δε θα κάνω το γιατρό, δεν είμαι... Να πηγαίνουν όσοι έχουν προβλήματα στον κ. Μουτάφη, χα χα. Δε σημαίνει επειδή ασχολούμαστε με την Αστρολογία ότι έχουμε τις απαντήσεις για όλα. Μπαίνει και η Ιατρική στη μέση. Η Ψυχολογία... Και άλλες.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum