ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 39 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΛΙΛΙΘ, Η ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΑ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 05:30 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΛΙΛΙΘ, Η ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΑ...

Η Λιλίθ αντιπροσωπεύει την ανεξερεύνητη και σκοτεινή πλευρά της γυναικείας φύσης. Σχετίζεται με τις κρυφές της επιθυμίες, τα απωθημένα της και τη σεξουαλικότητά της. Η Λιλίθ είναι η γυναίκα που στέκεται ισότιμα απέναντι στον άντρα και που δεν εξαρτάται από αυτόν. Είναι η γυναίκα που απελευθερώνει τα ένστικτα της, όπως οι ιέρειες της Μεγάλης Θεάς στην αρχαιότητα. Αστρολογικά η Λιλίθ είναι ένα άυλο, μαθηματικό σημείο που σχετίζεται με την τροχιά της Σελήνης και που αλλάζει ζώδιο κάθε εννέα περίπου μήνες.

Η Λιλίθ είναι μία παράξενη οντότητα που μας μαγεύει μέσα από τα βάθη των αιώνων, από τη χαραυγή της ιστορίας του ανθρώπινου γένους. Στους ιερούς κώδικες του Ταλμούδ αναφέρεται ότι η πρώτη γυναίκα που έπλασε ο Θεός και έβαλε στο πλάι του Αδάμ ήταν η Λιλίθ και όχι η Εύα ! Η Λιλίθ, όμως, απαιτούσε διαρκώς ίδια δικαιώματα με τον Αδάμ. Μία μέρα που ο Αδάμ προσπάθησε με τη βία να καθυποτάξει τη Λιλίθ εκείνη ψιθύρισε το ιερό όνομα του Θεού, αιωρήθηκε ξαφνικά στον αέρα και τον εγκατέλειψε. Ο Αδάμ ζήτησε τη βοήθεια του Θεού για να φέρει τη γυναίκα του πίσω. Ο Θεός έστειλε τρεις αγγέλους που έψαξαν παντού και κάποτε τη βρήκαν. Ήταν, όμως, πια πολύ αργά. Η Λιλίθ είχε ζευγαρώσει με όλους τους δαίμονες και τα πνεύματα των νερών και γεννούσε εκατό δαιμόνια την ημέρα. Ο Θεός τότε την τιμώρησε διατάσσοντας την εκτέλεση των παιδιών της. Ο Θεός για να παρηγορήσει τον Αδάμ του έπλασε μία άλλη γυναίκα, περισσότερο υποτακτική, την Εύα. Σε μία, όμως, σκοτεινή γωνιά παραμονεύει ακόμη η Λιλίθ, διψασμένη για εκδίκηση. Σύμφωνα με τους θρύλους, η Λιλίθ όταν συναντούσε νεογέννητα στην κούνια τους τα έπνιγε ενώ όταν ξεμονάχιαζε κάποιον άντρα τυλιγόταν πάνω του σε ένα αισθησιακό, μοιραίο, θανατηφόρο αγκάλιασμα.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Κριό, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει κάποια πρωτόγονα, εγωιστικά και παρορμητικά στοιχεία. Κρύβετε μέσα σας έναν πολεμιστή που νιώθει πιο ερωτικά σε ατμόσφαιρες αντιπαραθέσεων, προκλήσεων και ανταγωνισμού. Θέλετε να ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο και να έρχεστε πάντα πρώτοι! Τέτοια, ακριβώς, στοιχεία περιέχει και η σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικότητας σας. Είναι πολύ σημαντικό για σας το στάδιο της πολιορκίας μέχρι την κατάκτηση. Η ερωτική πράξη είναι κατά κάποιον τρόπο για σας μία πολεμική σύρραξη, μία πάλη.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Ταύρο, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιλαμβάνει μία ηδονιστική, ανεξάντλητη και ακόρεστη φύση. Βαθιά μέσα σας είσαστε ένα άτομο που το φοβίζουν οι αλλαγές και που είναι ιδιαίτερα κτητικό με τα πράγματα και τους ανθρώπους που θεωρεί ότι του ανήκουν. Στο πρώτο στάδιο μίας σχέσης μπορεί να έχετε αναστολές, στη συνέχεια, όμως, αν αποκτήσετε σιγουριά και ασφάλεια έρχεται στην επιφάνεια το ηφαίστειο που κρύβεται μέσα σας! Σας αρέσει να διεγείρετε όλες σας τις αισθήσεις στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και η αντοχή σας είναι μεγάλη.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ Ή ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στους Διδύμους τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μέσα σας μία τσιγγάνικη καρδιά, που δεν δίνεται σε κανέναν ιδιαίτερα αλλά αποζητάει συνέχεια καινούργιες εμπειρίες, πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά βάθος είσαστε ένα άτομο εγκεφαλικό, με μία έντονη περιέργεια που ζει κάθε εμπειρία μέσα από τη διανόηση. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για σας να βρείτε την «αδελφή» σας ψυχή και μέσα από αυτή την αναζήτηση μπορεί να αλλάζετε συχνά συντρόφους.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ή ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Καρκίνο, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ευάλωτη, τρυφερή και παιδιάστικη σεξουαλικότητα. Το παρελθόν σας και τα πρώτα βιώματά στη ζωή σας καθοδηγούν σήμερα σε μεγάλο βαθμό την ερωτική σας συμπεριφορά. Η σεξουαλικότητά σας καθορίζεται με βάση κάποια πρότυπα που πηγάζουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το συναίσθημα είναι το κλειδί για να ελευθερωθείτε ερωτικά και για να εκδηλώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ Ή ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στο Λέοντα τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ενστικτώδη, εξαιρετικά θερμή και χωρίς περιπλοκές σεξουαλικότητα η οποία περιέχει στοιχεία εντυπωσιασμού και επίδειξης. Είναι μία σεξουαλικότητα που χρειάζεται θαυμασμό και μεγαλοπρέπεια για να απελευθερωθεί και για να βγει στην επιφάνεια. Ένα από τα βασικά φετίχ αυτής της Λιλίθ είναι του λούσο και η πολυτέλεια, τόσο στον χώρο όσο και στην εμφάνιση του ανθρώπου που έχετε επιλέξει για να μοιραστείτε δίπλα του τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στην Παρθένο τότε ή σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ιερή και καθαγιασμένη σεξουαλικότητα! Βαθιά μέσα σας συγκατοικούν η επιθυμία να γνωρίσετε κάθε τι το μυστικό και απαγορευμένο και ταυτόχρονα η αποστροφή για κάθε τι το βρώμικο και ζωώδες! Θέλετε να παραδώσετε το σώμα σας στην έκσταση των αγγιγμάτων αλλά την ίδια στιγμή σας ακινητοποιούν οι αναστολές σας. Όλα αυτά, μέχρι να συμβεί η κατάλληλη συγκυρία που θα σας κάνει να δείτε το σεξ σαν «αποστολή», σαν εξυπηρέτηση απέναντι σε κάποιους ή κάτι. Η ερωτική σας διάθεση ισχυροποιείται μέσα από κάποιου είδους τελετουργίες. Διεγείρεστε πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΖΥΓΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Ζυγό τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία πανσεξουαλική, εξαιρετικά ερωτική και ζευγαρωτική φύση. Μέσα σας κρύβετε μία «μαντάμ Μποβαρύ» μία γυναίκα για την οποία ο έρωτας είναι κυριολεκτικά το οξυγόνο της, που την τρέφει και της δίνει ζωή. Είσαστε «εστέτ» και η ομορφιά και η αρμονία τόσο του παρτενέρ σας όσο και του περιβάλλοντος σας παίζει μεγάλο ρόλο για να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας πάθη. Ίσως είσαστε υπέρ του δέοντος ευάλωτοι απέναντι στη γοητεία των όμορφων ατόμων, που συναντάτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα αυτοί να κάμπτουν σχετικά εύκολα τις αντιστάσεις σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στο Σκορπιό τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία αχαλίνωτη, ακόρεστη και παθιασμένη σεξουαλικότητα. Μία σεξουαλικότητα που μπορεί να κινείται ακόμη και έξω από τα πλαίσια των κοινώς αποδεκτών από την κοινωνία, σε σκοτεινούς και παράξενους δρόμους και που παραπαίει αδιάκοπα ανάμεσα σε στιγμές έκστασης και σε τάσεις αυτοκαταστροφικότητας. Ζητάτε όχι απλά να σμίξετε ερωτικά με τον άλλο αλλά να διαλυθείτε, να αναλωθείτε μαζί του! Η φύση σας κρύβει ορμητικά πάθη, ενώ σε ψυχικό επίπεδο έχετε την τάση να "ρουφήξετε", να ενσωματώσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να γίνετε απόλυτο ένα μαζί του.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ Ή ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Τοξότη τότε η φύση σας περιέχει μία πληθωρική, αυθόρμητη, ελεύθερη σεξουαλικότητα, χωρίς ταμπού και περιπλοκές. Έχετε ένα θερμό ταμπεραμέντο το οποίο σε συνθήκες ρουτίνας και επαναληπτικότητας ατροφεί και απελευθερώνεται σε ασυνήθιστες και περιπετειώδεις συνθήκες, σε μακρινά ταξίδια και εκδρομές. Γενικά, σας διεγείρουν ερωτικά η φύση και οι ανοιχτοί ορίζοντες και ενώ μπορεί να είσαστε συγκρατημένοι στο σπίτι γίνεστε πιο εκδηλωτικοί και ερωτικοί όταν βρεθείτε μακριά από την καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας φύση περιέχει μία πληθωρική πτυχή που δεν αρκείται στο να νιώσει την απόλαυση αλλά επιδιώκει να την βιώσει όσο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες δόσεις.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Ή ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Αιγόκερω τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ηφαιστειώδη σεξουαλικότητα που βρίσκεται, όμως, θαμμένη κάτω από παχιά στρώματα πάγου. Οι ερωτικές σας επιθυμίες έχουν ίσως καταπιεστεί και απωθηθεί στο παρελθόν από κάποιες ανασταλτικές συνθήκες που επικράτησαν γύρω σας. Έχετε, έτσι, μέσα σας απωθημένες επιθυμίες που τις κρατάτε κρυφές και που χρειάζονται τον κατάλληλο παρτενέρ αλλά και τις κατάλληλες περιστάσεις για να εκδηλωθούν. Η σεξουαλικότητας σας μπορεί να γίνει ωμή και κυνική. Ίσως σας διεγείρουν οι ισχυροί και καταξιωμένοι παρτενέρ. Με το πέρασμα των χρόνων ο ερωτισμός σας αυξάνει, αντί να μειώνεται!

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Υδροχόο τότε έχετε μία έντονη σεξουαλικότητα που χαρακτηρίζεται από κάποια ριζοσπαστικά και αντισυμβατικά στοιχεία. Όταν μπαίνετε στον ερωτικό στίβο απελευθερώνεστε απόλυτα -«διονυσιάζεστε» θα λέγαμε- και αδιαφορείτε ολότελα για τους κοινωνικούς κανόνες που μας υπαγορεύουν το τι είναι επιτρεπτό και το τι όχι. Για σας η σεξουαλική πράξη αποτελεί μία επανάσταση απέναντι στην άχαρη και καταπιεστική μας καθημερινότητα. Δεν βάζετε, λοιπόν, φραγμούς στην ερωτική σας επιθυμία. Το προκαταρκτικό παιχνίδι με το σύντροφο σας βασίζεται συχνά σε εγκεφαλικά στοιχεία. Από κει και πέρα αφήνεστε ελεύθεροι σε κάθε είδους πειραματισμό (π.χ. στο εναλλάσσετε ενεργητικούς και παθητικούς ρόλους).

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ Ή ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στους Ιχθείς τότε διαθέτετε μία εξαιρετικά τρυφερή, ρομαντική και ονειρική σεξουαλική φύση. Η ερωτική συνεύρεση είναι για σας μία μεγάλη φυγή από την πραγματικότητα και αυτό το τονίζετε διαμορφώνοντας κατάλληλα τον χώρο, φτιάχνοντας ατμόσφαιρες μυστικισμού, δίνοντας ένα δραματικό, θεατρικό στυλ στην ερωτική πράξη. Η όραση είναι μία κυρίαρχη αίσθηση στην περίπτωση σας και την φροντίζετε ιδιαίτερα (με καθρέπτες ολόγυρα στον «βωμό» τέλεσης της ερωτικής πράξης, με βιντεοσκόπηση της ίδιας της πράξης κ.λ.π.). Ίσως σας διεγείρουν πιο έντονα άτομα για τα οποία νιώθετε συμπόνια και λύπηση, που έχουν κάποια αδυναμία κ.λ.π.!

Γράψτε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σας για βρούμε τη Λιλίθ σας!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 12:58 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 12:15
Δημοσιεύσεις: 6
Τοποθεσία: Καλλιθέα
καλησπερα!
12/5/84 12.15 μεσημερι αθηνα
ευχαριστω!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 22:41 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 22:19
Δημοσιεύσεις: 8
Τοποθεσία: Vineyard Garden....
Καλησπέρα... Με μια (πολύ) μικρή έρευνα που είχα κάνει πιο παλιά είχα διαβάσει ότι η Λίλιθ έγινε δαίμονας, και η μόνη της απασχόληση είναι να "πεδεύει" τους ανθρώπους. Όλη η έρευνά μου άρχισε πριν από 3 χρόνια όπου άκουσα μια ιστορία ενός φίλου μου, είχε πέσει για ύπνο και είχε κατεβάσει τα ρολά για να είναι σκοτεινά (άλλωστε τί άλλο θα κάναμε μέσα στο καταμεσήμερο). Κάποια στιγμή ενώ ήταν ανάμεσα στον ''ξύπνιο και στον ύπνο" αιστάνθηκε να τον πνίγουν! άνοθξε τα μάτια του αλλά δεν μπορούσε να δει τίποτε, αιθανόταν ένα βάρος πάνω στο στήθος του. Άνοιξε το φως και τα πάντα εξαφανίστηκαν... Τώρα αυτό πως μπορεί να γίνει... δεν το γνωρίζω... διάβασα σε αρκετά site ότι η γυναίκα αυτή έχει εμφανιστεί σε πολλούς άνδρες παρακινώντας για ερωτικά παιχνίδια και διάφορα άλλα ερωτικής φύσεως πράγματα. Έμφανίζεται με μακριά φούστα, και τα πόδια της δεν τα έχει δει κανένας, και ντρέπεται για αυτά γιατί δεν έχει κανονικά πόδια!

Μετά απο μερικές μέρες άκουσα την ίδια ιστορία και από άλλο ένα παιδί, όχι γνωστό μου, και αναρρωτήθηκα... ισχύουν τελικά αυτά είναι είναι απλοί μύθοι; Απλά urban legens της σύγχρονης Ελλάδας και γενικά του κόσμου; Πάντως εγώ πιστεύω, ειδάλλως δεν θα μπορούσα να εξηγήσω ούτε την Μόρα ή την Λάμια, κατάσταση που έχω ζήσει αρκετές φορές.
Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνα, 7 Μαρτίου 1985, 9:30 το πρωί Αθήνα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Ιούλ 2007 19:30 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
dany έγραψε:
καλησπερα!
12/5/84 12.15 μεσημερι αθηνα

Αγαπητέ/ή dany

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στους Ιχθείς, στον Όγδοο Οίκο σου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Ιούλ 2007 19:39 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
cobet έγραψε:
Κωνσταντίνα, 7 Μαρτίου 1985, 9:30 το πρωί Αθήνα.

Αγαπητή cobet

Πολύ ενδιαφέρουσα η διήγησή σου! Αν θέλεις, μπορείς να το θέσεις σαν θέμα στον ιστό «ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» και να γίνει μία συζήτηση εκεί.

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στον Κριό, στο Δωδέκατο Οίκο σου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Ιούλ 2007 20:09 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

Εγγραφή: 22 Ιούλ 2007 19:52
Δημοσιεύσεις: 3
Γεια σας!

Θα ήθελα και εγώ να μου πείτε για τη Λίλιθ μου. Γεννήθηκα 5 Νοέμβρη 1970 στις 23.55μμ στην Αθήνα, και είμαι γυναίκα. Αν μπορείτε πείτε μου και για το φίλο μου που γεννήθηκε στις 5 Νοέμβρη 1980 στην Αθήνα στις 04.50πμ.

Ευχαριστώ πολύ!!

Υ.Γ. Κάτι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν ξέρω που αλλού να το αναφέρω: Επειδή βλέπω ότι και άλλα μέλη ενδιαφέρονται για το έτερον ήμισυ και τα αστρολογικά του, θα ήταν πολύ καλή ιδέα ένα topic με συναστρίες μελών. Το ξέρω βέβαια ότι μια συναστρία είναι πολύπλοκο θέμα με πολλές λεπτομέρειες αλλά μια γενική ιδέα περί της σχέσης θα ήταν ευπρόσδεκτη κίνηση εκ μέρους σας :D Αν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Ιούλ 2007 15:15 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
maria34 έγραψε:
Θα ήθελα και εγώ να μου πείτε για τη Λίλιθ μου. Γεννήθηκα 5 Νοέμβρη 1970 στις 23.55μμ στην Αθήνα, και είμαι γυναίκα. Αν μπορείτε πείτε μου και για το φίλο μου που γεννήθηκε στις 5 Νοέμβρη 1980 στην Αθήνα στις 04.50πμ.

Αγαπητή maria34

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στην Παρθένο, στον Πρώτο σου Οίκο.

Η Λιλίθ του φίλου σου βρίσκεται, στο Ζυγό, στον Πρώτο του Οίκο.


maria34 έγραψε:
Υ.Γ. Κάτι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν ξέρω που αλλού να το αναφέρω: Επειδή βλέπω ότι και άλλα μέλη ενδιαφέρονται για το έτερον ήμισυ και τα αστρολογικά του, θα ήταν πολύ καλή ιδέα ένα topic με συναστρίες μελών. Το ξέρω βέβαια ότι μια συναστρία είναι πολύπλοκο θέμα με πολλές λεπτομέρειες αλλά μια γενική ιδέα περί της σχέσης θα ήταν ευπρόσδεκτη κίνηση εκ μέρους σας :D Αν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Σύντομα, θα προστεθούν καινούργια θέματα. Υπάρχει η προοπτική και για αυτό το θέμα.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Αύγ 2007 13:33 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 22:19
Δημοσιεύσεις: 8
Τοποθεσία: Vineyard Garden....
!!!Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν φαντάζεσαι πόσο δίκαιο έχεις!!!! Πω πω.... Θα γράψω κάποια στιγμή μερικά δεδομένα που έχω βρει, και μια μικρή μου έρευνα, για να σχολιαστεί και να ακούσουμε καινούργιες απαντήσεις! Ως τότε... σε ευχαριστώ και πάλι...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Αύγ 2007 18:50 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 12:52
Δημοσιεύσεις: 124
Τοποθεσία: Crete
Site Admin έγραψε:
Η Λιλίθ στους Ιχθείς περιέχει μία εξαιρετικά τρυφερή, ρομαντική και ονειρική σεξουαλική φύση. Η ερωτική συνεύρεση είναι για αυτή μία μεγάλη φυγή από την πραγματικότητα και αυτό το τονίζει διαμορφώνοντας κατάλληλα τον χώρο, φτιάχνοντας ατμόσφαιρες μυστικισμού, δίνοντας ένα δραματικό, θεατρικό στυλ στην ερωτική πράξη. Η όραση είναι μία κυρίαρχη αίσθηση στην περίπτωσή της και τη φροντίζει ιδιαίτερα! Συνήθως, τη διεγείρουν πιο έντονα άτομα για τα οποία νιώθει συμπόνια και λύπηση, που έχουν κάποια αδυναμία κ.λ.π.!

Τωρα μπορω να εξηγήσω γιατι παντα οι σχεσεις που εκανα ηταν με ατομα πιο αδύναμα απο εμένα και γενικά αντιμετώπιζαν καποια προβλήματα.
Ετσι θα συνεχίζεται η ζωη μου???

ΕΛΕΟΣ..... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ...

Εχω λιλιθ στους Ιχθυς και στον 9ο οικο.

:smt021 :smt021


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Αύγ 2007 21:03 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
melodia έγραψε:
Τωρα μπορω να εξηγήσω γιατι παντα οι σχεσεις που εκανα ηταν με ατομα πιο αδύναμα απο εμένα και γενικά αντιμετώπιζαν καποια προβλήματα.
Ετσι θα συνεχίζεται η ζωη μου???

ΕΛΕΟΣ..... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ...

Εχω λιλιθ στους Ιχθυς και στον 9ο οικο.

:smt021 :smt021

Τελικά... τίποτα δεν είναι τυχαίο! Η Αστρολογία αποδεικνύεται περίτρανα... κάθε μέρα και μέρα με τη μέρα!

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Αύγ 2007 21:51 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 28 Ιούλ 2007 15:11
Δημοσιεύσεις: 16
εμενα η λιλιθ μου???
8-5-1976 αθηνα 8.30 πρωι...

εχω δει τον χαρτη μου αλλα καταρχας δεν ξερω να την αναγνωριζω και δευτερον και να την αναγνωριζα, δεν θα ηξερα τι σημαινει

ευχαριστω!!! :smt128


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Αύγ 2007 18:58 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
satya έγραψε:
εμενα η λιλιθ μου???
8-5-1976 αθηνα 8.30 πρωι...

εχω δει τον χαρτη μου αλλα καταρχας δεν ξερω να την αναγνωριζω και δευτερον και να την αναγνωριζα, δεν θα ηξερα τι σημαινει

Αγαπητή satya

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στον Κριό, στον Ενδέκατο Οίκο σου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Αύγ 2007 12:16 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 28 Ιούλ 2007 15:11
Δημοσιεύσεις: 16
:smt124

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν να με ξερεις χρονιααααααα....

ευχαριστω παρα παρα πολυ για τον χρονο που διεθεσες για μενα......


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Αύγ 2007 19:49 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Αύγ 2007 16:52
Δημοσιεύσεις: 29
Τοποθεσία: Αφροδίτη
Μπορειτε να μου πειτε κι εμενα που βρισκεται η λιλιθ μου..? (24/9/87 18:30 Αθηνα). Εχει καμια σχεση με τη σεληνη? Εννοω αντιθεσης η κατι τετοιο.
Ευχαριστω.

_________________
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Αύγ 2007 23:35 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Αύγ 2007 21:40
Δημοσιεύσεις: 14
εγω ειμαι 14-8-83 03.15 ευχαριστω :D


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Αύγ 2007 10:31 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 10:14
Δημοσιεύσεις: 162
Θα μου πείτε και μένα?
Νομίζω πως έχω λίλιθ στον κριό αλλά δεν είμαι σίγουρη και σε ποιόν οίκο?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Αύγ 2007 23:49 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
libra_ έγραψε:
Μπορειτε να μου πειτε κι εμενα που βρισκεται η λιλιθ μου..? (24/9/87 18:30 Αθηνα). Εχει καμια σχεση με τη σεληνη? Εννοω αντιθεσης η κατι τετοιο.
Ευχαριστω.

Αγαπητή libra_

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στο Λέοντα, στον Έκτο Οίκο σου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Αύγ 2007 23:53 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
bera24 έγραψε:
εγω ειμαι 14-8-83 03.15 ευχαριστω :D

Αγαπητή bera24

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στον Υδροχόο, στον Όγδοο σου Οίκο.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Αύγ 2007 23:56 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
amalia έγραψε:
Θα μου πείτε και μένα?
Νομίζω πως έχω λίλιθ στον κριό αλλά δεν είμαι σίγουρη και σε ποιόν οίκο?

Αγαπητή amalia

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στον Κριό, στον Τέταρτο Οίκο σου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2007 02:59 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Αύγ 2007 16:52
Δημοσιεύσεις: 29
Τοποθεσία: Αφροδίτη
Ευχαριστω!

_________________
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2007 09:35 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2007 10:14
Δημοσιεύσεις: 162
Ευχαριστώ Μάρω μας!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2007 14:40 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Αύγ 2007 16:38
Δημοσιεύσεις: 5
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Εγώ είμαι γεννημένη 26/8/86 ώρα 15.15 το μεσημέρι! Και είμαι Παρθένος με Ωροσκόπο Τοξότη!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2007 18:19 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
kyripapa18 έγραψε:
Εγώ είμαι γεννημένη 26/8/86 ώρα 15.15 το μεσημέρι! Και είμαι Παρθένος με Ωροσκόπο Τοξότη!!

Αγαπητή kyripapa18

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στους Διδύμους, στον Έβδομο Οίκο σου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2007 00:18 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Αύγ 2007 21:40
Δημοσιεύσεις: 14
εγω ειμαι 3.00 οχι 3.15 τελικα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2007 01:46 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
bera24 έγραψε:
εγω ειμαι 3.00 οχι 3.15 τελικα.

Δεν αλλάζει κάτι!

Η Λιλίθ παραμένει στον Όγδοο Οίκο σου!

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Σεπ 2007 02:14 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 13:49
Δημοσιεύσεις: 27
ερωτικές όψεις??

η λιλιθ αντιθεση με το πλουτωνα :smt008
η λίλιθ συνοδο με σελήνη :wink:
η λίλιθ τρίγωνο με ουρανο :smt014


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2007 00:09 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
whisper έγραψε:
ερωτικές όψεις??

η λιλιθ αντιθεση με το πλουτωνα :smt008
η λίλιθ συνοδο με σελήνη :wink:
η λίλιθ τρίγωνο με ουρανο :smt014

Οι σύνοδοι και οι αντιθέσεις με τη Λιλίθ εκλύουν έντονες ενέργειες (ειδικά στις όψεις με τον Πλούτωνα, μια και έρχονται στην επιφάνεια πιο έντονα τα κρυφά της απωθημένα), μια και η Λιλίθ θέλει να κυριαρχεί.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό ωθεί τα άτομα να εκφράσουν τα κρυφά τους απωθημένα με συναρπαστικό, πρωτότυπο και απροσδόκητο τρόπο!

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2007 09:33 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 14 Οκτ 2007 19:46
Δημοσιεύσεις: 36
Είμαι γεννημένη 15-9-1983 στην Λάρισα 8:45 το πρωί. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που είναι η δική μου Λίλιθ;
Ευχαριστώ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2007 21:20 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2183
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
kwnstantia έγραψε:
Είμαι γεννημένη 15-9-1983 στην Λάρισα 8:45 το πρωί. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που είναι η δική μου Λίλιθ;
Ευχαριστώ

Αγαπητή kwnstantia

Καλώς ήρθες στη σελίδα μας!

Η Λιλίθ σου βρίσκεται στον Υδροχόο, στον Πέμπτο Οίκο σου.


Υ.Γ. Είμαι και εγώ γεννημένη 15/9!

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2007 22:08 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 14 Οκτ 2007 19:46
Δημοσιεύσεις: 36
Καλώς σας βρήκα!
Σε ευχαριστώ πολύ Site Admin!!!!

Υ.Γ. Σοβαρά; και εσεις 15/9;
:D Χάρηκα


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 39 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum