ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 4 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 18:25 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2218
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Συγγραφέας: beetlejuice, http://www.focusmag.gr/articles/view-ar ... ?oid=76903

Εικόνα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ το κατά πόσο ΄΄γήινοι΄΄ είμαστε; Μήπως η λέξη γήινος υποδεικνύει αυτόν που ζει μέσα στη Γη; Μήπως λοιπόν είμαστε έξω-γήινοι; Κι αν θεωρήσουμε πως είμαστε εξωγήινοι, υπάρχουν οι γήινοι; Κι αν δεν έχουμε αποδείξεις για το αν υπάρχουν ή υπήρξαν, τουλάχιστον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το αν είναι δυνατή η εξέλιξη της ζωής εκεί κάτω; Τέτοια απλά και λογικά ερωτήματα φίλοι μου με οδήγησαν στο να ασχοληθώ με το παρόν θέμα,που η αλήθεια είναι πως δεν του είχα δώσει την πρέπουσα σημασία. Κακώς όπως τουλάχιστον διαπίστωσα, μετά την έστω και σύντομη ως τώρα επαφή μου με τη θεωρία της ΄΄ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ΄΄. Μιας θεωρίας που δεν είναι και τόσο νέα σε ηλικία όσο κάποιοι φαντάζονται. Μιας θεωρίας που δεν έχει ξεπηδήσει ξαφνικά στα δικά μας "νεώτερα χρόνια", αλλά προέρχεται από αρχαία κείμενα της ανθρωπότητας ολόκληρης! (τουλάχιστον από όσα κείμενα έχουν αφήσει να διαρεύσουν)...

Μαρτυρίες του παρελθόντος

Στην αρχαία Ελλάδα ο Άδης ή κάτω κόσμος ήταν μια τοποθεσία κάτω από τη Γη, όπου κατέληγαν οι χαμένες ψυχές. Σύμφωνα με την Ιλιάδα ο Άδης βρίσκεται ΄΄κάτω από τη Γη΄΄, ενώ η Οδύσσεια τον τοποθετεί ΄΄στα πέρατά της΄΄. Στα συγκεκριμένα έργα (και όχι μόνο βλ.Στράβων), αναφέρονται επίσης επισκέψεις κοινών θνητών στο εσωτερικό της Γης (π.χ Οδυσσέας). Παρατηρούμε ότι η πρόσβαση στον κάτω κόσμο δεν είναι εύκολη και πάντα φυλάγεται καλά (βλ. κέρβερος). Επίσης μπορούμε να αναφέρουμε και την τιμωρία που επέβαλλε ο βασιλιάς των θεών Δίας στους τιτάνες,φυλακίζοντας τους στο εσωτερικό της Γης. Η σουμεριακή λέξη για τον κάτω κόσμο ήταν ΄΄κουρ΄΄ κάτι που σήμαινε βουνό και Ξένη Χώρα. Πολλές αναφορές υπάρχουν και στο γνωστό μας έπος του Γκιλγκαμές. Τέλος -για να κλείσουμε με τα σύντομα ιστορικά στοιχεία- αναφορές που μαρτυρούν πως κάτι συνέβαινε με το εσωτερικό της Γης και στα αρχαία χρόνια,υπάρχουν στην Ισπανία, την Β.Αφρική, την Α.Ασία,στις Σκανδιναβικές χώρες,την Ιταλία, τους Εσκιμώους, όπως επίσης και στους Λάους της Ν.Αμερικής.

Μια σύντομη περιγραφή της θεωρίας

Mε λίγα λόγια η θεωρία της κούφιας Γης συνοψίζεται στα εξής: Οι αστρονόμοι και οι φυσικοί πιστεύουν ότι κατά τη δημιουργία της Γης τα αέρια βαθμιαία συμπυκνώθηκαν σε μια σπειροειδή δίνη, μέχρις ότου η δύναμη της βαρύτητας τα οδήγησε σε μια στερεή μορφή. Υπάρχουν όμως και άλλες δυνατότητες. Ο απλός συνυπολογισμός της φυγόκεντρου δύναμης θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική Γη. Η φυγόκεντρος δύναμη είναι που έκανε τη Γη να συμπιεστεί - επιπεδωθεί στους πόλους και να εξογκωθεί στον ισημερινό. Τα ρούχα στο πλυντήριο στον κύκλο της ταχείας περιστροφής μαζί με τα υγρά σταγονίδια πάνω τους, πετιούνται προς τα έξω, προς την περιφέρεια του τύμπανου, αφήνοντας άδεια την κεντρική περιοχή. Όσο το πλυντήριο συνεχίζει να περιστρέφεται τα ρούχα θα περιστρέφονται κι αυτά ατέλειωτα γύρω από το κούφιο κέντρο. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Γη.

Επίσης είναι πολύ γνωστό ότι ο Βόρειος και ο Νότιος μαγνητικός πόλος δεν συμπίπτουν με τους γεωγραφικούς πόλους, όπως θα όφειλαν εάν η Γη ήταν μια συμπαγής σφαίρα με δυο πόλους στα άκρα του άξονά της. Εφόσον αυτή είναι ένας μαγνήτης, οι μαγνητικοί πόλοι της θα έπρεπε να συμπίπτουν με τους γεωγραφικούς. Το γεγονός ότι δεν συμπίπτουν αποτελεί σίγουρα ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Αν όμως δεχθούμε την ύπαρξη πολικών ανοιγμάτων με τους μαγνητικούς πόλους κατά μήκος των χειλών αυτών των ανοιγμάτων και όχι σαν ένα σταθερό σημείο, τότε τα πράγματα απλουστεύονται.

Οι αριθμοί

Για να τελειώνουμε με τις "επιστημονικές εξηγήσεις" που μας δίνουν οι οπαδοί της κούφιας Γης, ας αναφέρουμε εδώ και τα αριθμητικά στοιχεία που μας δίνουν για το εσωτερικό της. Ο πλανήτης μας λοιπόν είναι ένα κέλυφος με πάχος 1280 χιλιόμετρα. Υπάρχουν δυο ανοίγματα -κύριοι είσοδοι στο Βόρειο και στο Νότιο πόλο μήκους 2240 χιλιομέτρων. Στο κέντρο της Γης δεν υπάρχει ο κεντρικός πυρήνας που μας πληροφορούν εδώ και χρόνια οι επιστήμονες (άλλωστε κι αυτοί υποθέσεις κάνουν), αλλά ένας εσωτερικός ήλιος πλάτους 960 χιλιομέτρων που απέχει 4640 χιλιόμετρα από τις εξωτερικές επιφάνειες. Η διάμετρος του χείλους στο άνοιγμα των πόλων είναι 1920 χιλιόμετρα και έτσι ένα άτομο δεν μπορεί να δει την άλλη πλευρά του ανοίγματος.-

Είναι δυνατή η ύπαρξη και διαβίωση ζωής εκεί κάτω; Ναι, είναι η απάντηση των οπαδών της κούφιας Γης μέσω διαφόρων υδροπονικών και αεροπονικών μεθόδων. Και έχουν δίκιο. Μάλιστα οι μέθοδοι αυτοί είναι επιστημονικά αποδεκτοί ακόμα και από τη ΝΑΣΑ η οποία λέγεται ότι κάνει τέτοιου είδους πειραματισμούς (π.χ ανάπτυξη φυτών χωρίς χώμα κτλ.). Περίεργα φαινόμενα και ευρήματα Είναι πολλά τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στις περιοχές των πόλων, καθώς και τα διάφορα ευρήματα που βάζουν σε σκέψεις την επιστημονική κοινότητα. Ας δούμε μερικά από αυτά: Η πυξίδα τρελαίνεται. Μετά τον 80ο παράλληλο είναι κοινό μυστικό πως οι πυξίδες τα χάνουν. Όπως αναφέρει ο Ρώσος ερευνητής Σνέγκιρεφ ΄΄Το βέλος θα δείχνει βόρεια μετά ξαφνικά θα δείξει προς τα δυτικά και μετά ξανά σχεδόν απρόθυμα θα γυρίσει πίσω στη θέση του΄΄. Το συμπέρασμα των οπαδών της κούφιας γης είναι πως όταν βρίσκονται στη πλευρά του πολικού ανοίγματος όπου βρίσκεται ο μαγνητικός πόλος, η πυξίδα βυθίζεται προς τα κάτω. Όταν βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά η πυξίδα δείχνει προς τα πάνω.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε και τις παράξενα υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται όσο βορειότερα κατευθύνονται οι εξερευνητές σε εκείνα τα μέρη! Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και τους διάφορους σπόρους ή κόκκους γύρης που εντοπίζονται στις συγκεκριμένες περιοχές και δημιουργούν ερωτηματικά,όπως επίσης και τις τουλάχιστον περίεργες μεταναστεύσεις ζώων προς άγνωστους τόπους. Τέλος,είναι αλήθεια ότι συχνά μένουμε έκπληκτοι όταν πληροφορούμαστε πως στις πολικές αυτές περιοχές ανακαλύπτονται προϊστορικά μαμούθ μέσα σε πάγους, υπολλείματα από μαλιαρούς ρινόκερους, γιγαντιαία ελάφια, αλεπούδες... Οι υποστηρικτές της θεωρίας της κούφιας γης πιστεύουν πως όλα αυτά δεν είναι παρά νεκρά ζώα της εσωτερικής Γης που πέφτουν μέσα σε ρήγματα πάγου των ποταμών της, οι οποίοι χύνονται μέσα στο άνοιγμα του Βόρειου Πόλου, όπου παγώνουν και μεταφέρονται αργότερα μέσω των παγόβουνων στην ανοικτή Βόρεια θάλασσα.

Οι δορυφόροι περιπλέκουν τα πράγματα. Μια ειδική κατηγορία περίεργων φαινομένων και ευρημάτων είναι χωρίς αμφισβήτηση και οι φωτογραφίες από δορυφόρους που επίτηδες ή κατά λάθος έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το περίεργο είναι ότι σχεδόν στο 99,9% των φωτογραφιών των πόλων που παίρνουμε από δορυφόρους, αυτοί καλύπτονται από πυκνά σύννεφα. Τι γίνεται όμως στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου τα σύννεφα αυτά εξαφανίζονται; Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους. Υπόγειες πόλεις και φυλές της Κούφιας Γης Οι ιστορίες και οι μαρτυρίες σχετικά με ταξίδια στην κούφια Γη ή και θεάσεις όντων που προέρχονται από αυτήν είναι χιλιάδες και πιστεύω πως η παράθεση τους δε βοηθά εδώ (άλλωστε αν θέλετε πραγματικά να ασχοληθείτε με το θέμα η ελληνική βιβλιογραφία νομίζω ότι θα σας καλύψει απόλυτα).

Εδώ θα προσπαθήσουμε απλά να αναφέρουμε τα πιο γνωστά ονόματα πόλεων αλλά και φυλών που έχουν αναφερθεί. Η Σαμπάλα/Αγκάρθα φέρεται να απότελει τον υπόγειο παράδεισο. Εκεί όπου όλη η γνώση του κόσμου φυλάσσεται καλά. Λέγεται ότι βρίσκεται κάπου σε μια περιοχή που εκτείνεται από το Αφγανιστάν ως την Κίνα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η πραγματική αιτία της επίθεσης των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, ήταν η εύρεση -μέσω σπηλαίων- διόδων προς την υπόγεια πόλη! Επίσης υπόγειες πόλεις λέγεται πως υπάρχουν: στην Καπαδοκία, στις Περουβιανές Άνδεις, στο Μεξικό, στην Έρημο Γκόμπι, στη Βραζιλία. Δε χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε και το πλήθος των περίτεχνα φτιαγμένων υπόγειων στοών και σπηλαίων σε όλο τον κόσμο, στα οποία υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Μεταφερόμενοι στη δική μας χώρα, τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια έξαρση τόσο σε ενδιαφέρον, όσο και στην οργάνωση διαφόρων ερασιτεχνικών ομάδων έρευνας, με σκοπό να αποκαλύψουν πολλά από τα άγνωστα μυστικά της ελληνικής Γης.

Σε ότι αφορά τώρα τους κατοίκους του εσωτερικού του πλανήτη μας αυτοί τις περισσότερες φορές εμφανίζονται -περιέργως- ως ερπετοειδή νοήμονα όντα πολύ πιο προηγμένα απ' τον άνθρωπο. Οι "Νάγκας" και οι "Δέρος" σίγουρα λένε πολλά στους οπαδούς της θεωρίας της κούφιας Γης. Άναυδος μένει κανείς αν προσπαθήσει να συνδέσει το παζλ που ξεκινά από τη λατρεία του φιδιού ανά τους αιώνες (αφρικανικός χορός του μεγάλου φιδιού, όφις της βιβλικής εποχής,ερπετά της σοφίας, ουροβόρο φίδι, θρύλοι των Ελλήνων, Ινδών,Μεσοποτάμιων) και καταλήγει ως τις σύγχρονες,τρομερές, ακραίες -θα τις χαρακτήριζε κανείς, αλλά σίγουρα εκπληκτικά τεκμηριωμένες πεποιθήσεις- περί παρέμβασης των ερπετοειδών φυλών στον κόσμο μας από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού!- του γνωστού Άγγλου συγγραφεα David Icke, καθώς και άλλων λιγότερο γνωστών με τις ίδιες απόψεις. Σημ. (Κυκλοφορούν εκατοντάδες περιστατικά και φωτογραφίες σε ότι αφορά τους ενδογήινους.

TA UFO's, η σύνδεση τους με τη Κούφια Γη και ο ρόλος των πόλων

Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο ήταν αυτό που με ώθησε στο να ασχοληθώ με το μεγάλο αίνιγμα της Κούφιας Γης. Οι οπαδοί λοιπόν της συγκεκριμένης θεωρίας υποστηρίζουν ότι η προέλευση των ιπτάμενων δίσκων είναι από το εσωτερικό της Γης, απόρροια της υψηλής τεχνολογίας των κατοίκων της. Πιο συγκεκριμένα οι Γερμανοί Ναζί κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι αλήθεια ότι έστελναν αρκετά συχνά αποστολές στους δύο πόλους της Γης για διάφορα ΄΄επιστημονικά πειράματα΄΄ όπως ανέφεραν. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως υπήρχε συνεννόηση μεταξύ του Χίτλερ και φυλής της Κούφιας Γης με σκοπό τη δημιουργία μιας υπεράνθρωπης Άριας φυλής που θα κυριαρχούσε στον πλανήτη (στο εξωτερικό του πλανήτη τουλάχιστον!).

Επίσης είναι γνωστό πως μετά την ήττα των Γερμανών και την είσοδο των συμμάχων στο Βερολίνο, βρέθηκαν σε μυστικές Γερμανικές Βάσεις σχέδια ΑΤΙΑ(!) με άγνωστη τότε τεχνολογία! Οι επιστήμονες των Γερμανών αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ όπου ίσως σήμερα να συνεχίζεται το έργο τους. Τέλος υπάρχει και μια θεωρία που λέει ότι πολλοί Γερμανοί αξιωματικοί -ίσως ανάμεσά τους και ο Χίτλερ!- αναζήτησαν κρησφύγετο στο εσωτερικό της Γης μετά το τέλος του πολέμου. Σήμερα είναι γνωστό ότι στους 2 πόλους φιλοξενούνται επιστημονικές βάσεις στις οποίες διενεργούνται απόρρητα πειράματα, καθώς και στρατιωτικές βάσεις όπου δοκιμάζονται καινούργια οπλικά συστήματα. Αφήνουμε για το τέλος την χαρακτηριστική φράση των οπαδών της κούφιας Γης σε ότι αφορά τους ιπτάμενους δίσκους και την όλη συνωμοσία που υπάρχει: ''Μια κυβέρνηση που δε θα σας πει τι γνωρίζει για τα UFO, θα κρατούσε σίγουρα μυστικό και τον τόπο προέλευσης τους''

Τι είναι το Σέλας;

Ας αφήσουμε κατ' αρχάς τους επιστήμονες να μας εξηγήσουν. ''Παρατηρείται όταν ηλεκτρόνια και πρωτόνια, που προέρχονται από τον Ήλιο, προσκρούουν στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και παγιδεύονται από το γήινο μαγνητικό πεδίο. '' Φυσικά πρέπει να παραδεχτούμε ότι το βόρειο και το νότιο σέλας ή πολικά φώτα, αποτελούν σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα των πολικών περιοχών. Από κει και πέρα έχουμε υποχρέωση να ερευνήσουμε τη συσχέτιση του πολικού σέλας με τη θεωρία της Κούφιας Γης. Ας αναφέρουμε έδω ορισμένες απόψεις ερευνητών. Ξεκινάμε από τον γνωστό μας Σερ Έντμουντ Χάλεϊ (ο κομήτης πήρε το όνομά του) ο οποίος υποστήριξε ότι το σέλας προκαλείται από μια φωτεινή ατμόσφαιρα που διέρρεε από μια κοιλότητα στο εσωτερικό της Γης. Άλλοι συγγραφείς υποστήριξαν λίγο αργότερα ότι προκαλούταν από το άμεσο φως του εσωτερικού ήλιου -που προαναφέραμε- μέσα από τα πολικά ανοίγματα. Τέλος άξια προσοχής είναι και η άποψη του ερευνητή Ρόντεϊ Κλαφ σύμφωνα με την οποία ΄΄τα σέλα παράγονται αποκλειστικά από τα σωματίδια που εκπέμπει ο εσωτερικός ήλιος της Γης και ότι ο ηλιακός άνεμος στην πραγματικότητα δε μπορεί να εισέλθει στο μαγνητικό πεδίο της Γης, αλλά εκτρέπεται γύρω από αυτό.

Επίσης τα χρώματα του σέλαος προκαλούνται από έντονα στρώματα ενεργητικών ηλεκτρονίων που εκπέμπονται από την πολική περιοχή μέσα στην ατμόσφαιρα όπου αυτά συγκρούονται με σωματίδια μοριακού αζώτου, μοριακού οξυγόνου και ατομικού οξυγόνου. Το πιο συνηθισμένο χρώμα του σέλαος, το πρασινοκίτρινο, εκπέμπεται από διεγερμένα άτομα οξυγόνου τα οποία συγκρούονται με ηλεκτρόνια χαμηλής ενέργειας. Το σκουροκόκκινο χρώμα εκπέμπεται από μόρια οξυγόνου όταν αυτά συγκρούονται με ενεργητικά ηλεκτρόνια.΄΄ Είναι η σελήνη και οι υπόλοιποι πλανήτες κούφιοι; Στο προηγούμενο άρθρο μου 'Πίσω από τη μάσκα της σελήνης' έκανα κάποια στιγμή την εξής αναφορά χωρίς όμως να προβώ σε περαιτέρω αναλύσεις...΄΄ ...Πολύ καλά διαβάσατε και στο εσωτερικό της. Είναι κοινό μυστικό πως η σελήνη είναι κούφια. Συγκεκριμένα το 1973 η NASA είχε ρίξει στην επιφάνεια της το τμήμα ενός πυραύλου. Το αποτέλεσμα ήταν η επιφάνεια να δονείται επί 3,5 ώρες΄΄.

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αναλύσουμε κάποιες από τις πτυχές αυτού του θέματος. Θα ξεκινήσω από την άποψη που διατυπώνει στο βιβλίο του ο ερευνητής Ντον Γουίλσον:΄΄ Το απίθανο γεγονός ότι μια ισοδύναμη γήινη ύλη φαινόταν να ζυγίζει σχεδόν διπλάσια από την ύλη της σελήνης προκάλεσε στους πάντες μεγάλη αδυναμία. Γιατί αυτή η διαφορά; Η πραγματική απάντηση, αισθάνθηκαν μερικοί επιστήμονες, υποδείκνυε την πιθανότητα ότι ένα μέρος ή ολόκληρο του εσωτερικό της σελήνης ήταν κούφιο!΄΄ Ο Δρ Γκόρντον Μακ Ντοναλντ αναφέρει τα εξής σε μια δημοσίευση που έκανε στο περιοδικό Austronautics το 1962: ΄΄Αν αναλυθούν τα αστρονομικά δεδομένα,ανακαλύπτουμε ότι αυτά απαιτούν το εσωτερικό της σελήνης να είναι αραιότερο από τα εξωτερικά μέρη της. Πραγματικά θα φαινόταν ότι η σελήνη είναι περισσότερο σαν μια κούφια πάρα σαν μια ομογενής σφαίρα.΄΄ Για να τελειώνουμε με τη σελήνη, αξίζει να αναφέρουμε κάτι προς αυτούς που υποστηρίζουν ότι προήλθε μετά από σύγκρουση αστεροειδούς με τη Γη. Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα των αποστολών ΄΄Απόλλων΄΄ στη σελήνη, ήταν η διεξαγωγή του συμπεράσματος ότι πάνω από το 99% των βράχων που έφεραν οι αστροναύτες από εκεί, είναι πολύ παλαιότεροι από το 90% των βράχων της Γης!

Έτσι μας έφεραν βράχους που ξεκινούσαν από τα 4,3 δισ. έτη και έφταναν μέχρι και τα 5,3 δις. έτη, ενώ ως γνωστόν οι αρχαιότεροι βράχοι πάνω στη Γη αγγίζουν τα 3,7 δις. έτη. Από εκεί και πέρα τώρα και για να περάσουμε και σε ένα άλλο ανεξήγητο της υπόθεσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν και την άποψη περί τεχνητού διαστημοπλοίου, ξεκινώντας από τους αρχαίους Αρκάδες. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που χωράει πολύ συζήτηση και θα επανέλθω σε επόμενα άρθρα.; Το περίεργο με τη θεωρία της κούφιας Γης είναι ότι δεν αναφέρεται μόνο στη Γη. Έτσι εκτός από τη σελήνη (αν και ούτε εκεί δεν αναφερθήκαμε πολύ αναλυτικά - άλλωστε το άρθρο θέλει απλά να φωτίσει κάποια σημεία) υπάρχουν στοιχεία, φωτογραφίες και ενδείξεις για όλους σχεδόν τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος!!! Έτσι λοιπόν τόσο στον Ερμή όσο και στην Αφροδίτη δεν είναι λίγοι οι αστρονόμοι που έχουν παρατηρήσει περίεργες ανωμαλίες στις τροχιές των δύο πλανητών. Σε ότι αφορά τον Ερμή οι ερευνητές εντόπισαν περιοχή 290 χιλιομέτρων καλυμμένη με πάγο! Σε ότι έχει να κάνει με την περιβόητη φωτεινή κηλίδα του που έχει παρατηρηθεί ο Ρόντεϊ Κλαφ υποστηρίζει: Ο Ερμής περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο πλάγια, με το πολικό του άνοιγμα να δείχνει προς τη Γη. Καθώς αυτός περνά μπροστά από τον ήλιο, στο κέντρο του σκοτεινού, στρογγυλού δίσκου που παρουσιάζεται προς εμάς διακρίνεται το φως της λαμπερής κηλίδας του εσωτερικού του ήλιου μέσα από το πολικό άνοιγμα.΄΄

Επίσης περίεργα πολικά φώτα έχουν παρατηρηθεί και στην Αφροδίτη όπως επίσης και σέλα ψηλά στην ατμόσφαιρά της παρ' ότι δεν έχει μαγνητικό πεδίο. Η προέλευσή τους δεν είναι κατανοητή. Περνάμε στον Άρη, που μας ταλαιπωρεί ευχάριστα με αρκετά μυστήρια. Η θεωρία των κούφιων πλανητών είναι παρούσα και εδώ. Υπάρχουν περίοδοι όπου ο πάγος στις πολικές περιοχές του κόκκινου πλανήτη συρρικνώνεται. Τότε οι αστρονόμοι παρατηρούν μια μαύρη κηλίδα να περιβάλλει την άσπρη περιοχή! Επίσης υπάρχουν -αυτό είναι γεγονός!- φωτογραφίες του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble, όπου διακρίνεται καθαρά το άνοιγμα στο Βόρειο πόλο του πλανήτη, όπως επίσης και το πολικό χείλος του! Τέλος επίσης γεγονός αποτελεί ότι τα τελευταία χρόνια Αμερικάνοι και Ρώσοι Αστρονόμοι, έχουν παρατηρήσει φωτεινές αναλαμπές διάρκειας 5 περίπου λεπτων(!) που ακολουθούνται από σύννεφα σχήματος μανιταριού να εκπέμπονται από την πολική περιοχή του Άρη! Μιας και αναφέρθηκα στον συγκεκριμένο πλανήτη δε θα πρεπε να παραλείψω να αναφερθώ και στους 2 περίεργους δορυφόρους του Φοίβο και Δείμο οι οποίοι εκτός του ότι δεν ήταν ορατοί πριν το 1877, παρουσιάζουν ορισμένες ανωμαλίες σε τροχιές κ.α.

Δεν είναι λίγοι οι αστρονόμοι που τους χαρακτηρίζουν σαν μεταλλικές κούφιες σφαίρες, ενώ άλλοι ερευνήτες -πιάνοντας PHOTO:" i.jpg" προφανώς το υπονοούμενο- μιλούν για τεχνητούς δορυφόρους. Για τους πλανήτες πέρα από τον Άρη μόνο υποθέσεις γίνονται-ακόμα και από τους επιστήμονες. Σε ότι αφορά τον μεγάλο Δία ο ερευνήτης Τζον Λάμπρεχτ υποστηρίζει πως η μεγάλη κηλίδα του Δια θα μπορούσε να προκαλείται από μια τρύπα στον κούφιο φλοιό του, στο εσωτερικό του οποίου συμβαίνει μια ισχυρή πυρηνική αντίδραση. Τέλος άναυδους -σε συνδυασμό με ένα κρυφό χαμόγελο- μας αφήνει η άποψη του Ιμανουήλ Βελικόφσκι στο βιβλίο του ΄΄Κόσμοι σε σύγκρουση΄΄, όπου και υποστηρίζει ότι η θεά Αθηνά θα μπορούσε αστρονομικά να είναι η Αφροδίτη, η οποία πραγματικά (σύμφωνα με το μύθο!) θα μπορούσε να γεννήθηκε από το κεφάλι -πολικό άνοιγμα του πατέρα της- Δία! Έτσι ο μύθος απόκτα μια αστρονομική σημασία! Πράγματι εκπληκτικό!!

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι περίεργα σέλα έχουν παρατηρηθεί τόσο στον Κρόνο όσο και στον Ουρανό και είναι απορίας άξιον πως δημιουργούνται καθώς λόγω απόστασής τους απ' τον ήλιο είναι σχεδόν απίθανο να προκαλούνται από τον ηλιακό άνεμο.

Μια ερώτηση παρακαλώ - επίλογος

Συμπεράσματα δύσκολα μπορώ να βγάλω μετά την πρώτη μου επαφή με τη ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι μπορώ να θέσω κάποια ερωτήματα που σίγουρα από εδώ και πέρα θα χρίζουν πολύ μεγαλύτερης σημασίας για μένα.΄΄ Μήπως τελικά η "κανονική ζωή" προορίζεται για το εσωτερικό των πλανητών και η ανώμαλη για το εξωτερικό τους; Μήπως το γεγονός ότι δεν παρατηρούμε ζωή στην εξωτερική επιφάνεια των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν υπάρχει ζωή σ' αυτούς; Θα μπορούσε να υπάρχει μια χαρά στο εσωτερικό τους! Μήπως η δική μας κατάσταση είναι ανώμαλη, αφού είμαστε οι μόνοι που ζούμε στο εξωτερικό του πλανήτη μας, μακριά από τη θαλπωρή, υγεία και προστασία της εσωτερικής μήτρας του; Το μόνο που πρέπει να ξεπεράσουμε και να δεχτούμε είναι η ιδέα της ύπαρξης ενός εσωτερικού ήλιου΄΄. Kάπου εδώ φίλοι μου πρέπει να σας πληροφορήσω πως αυτό το άρθρο έφτασε στο τέλος του. Σε ότι αφορά όμως την αναζήτηση της αλήθειας, λέξη ΄΄τέλος΄΄ δεν υπάρχει. Γιατί ακόμα κι αν κάποιος έμαθε πολλά -ίσως περισσότερα κι απ' αυτά που φανταζόταν ο ίδιος ότι θα μάθει- νέα ερωτήματα γεννιούνται συνεχώς και θα γεννιούνται συνεχώς. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας πρέπει να μάθουμε σιγά - σιγά να ακούμε αρχικά και στη συνέχεια να παίρνουμε στα σοβαρά το παράδοξο... γιατί η εποχή που θα αποκαλυφθούν πολλά όχι μόνο δεν αργεί... έχει ήδη αρχίσει!

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 18:31 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Σεπ 2012 19:18
Δημοσιεύσεις: 155
Τοποθεσία: Στην έρημο... της γνώσης!
H ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Σύμφωνα με κάποιες δοξασίες, στο εσωτερικό της Γης κατοικεί μια περίεργη φυλή που είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένη. Ποιά είναι αυτά τα όντα και ποιες είναι οι μυστικές είσοδοι για την κούφια Γη;

Η θεωρία της κούφιας Γης είναι γνωστή σε πολλούς που ασχολούνται με το παραφυσικό και τα ανεξήγητα φαινόμενα. Η ιδέα βασίζεται σε αρχαίους θρύλους πολλών πολιτισμών, σύμφωνα με τους οποίους υπάρχουν φυλές ανθρώπων που έχουν αναπτυχθεί σε υπόγειες πόλεις. Συχνά λέγεται ότι αυτοί οι κάτοικοι του κάτω κόσμου έχουν μεγαλύτερη τεχνολογική ανάπτυξη από τη δική μας. Κάποιοι πιστεύουν ακόμα ότι το φαινόμενο της θέασης UFO δεν συνδέεται με άλλους πλανήτες αλλά με ιπτάμενα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από περίεργα όντα στο εσωτερικό της Γης. Ποιες είναι αυτές οι περίεργες φυλές και τα όντα; Πως έγινε και ζουν στο εσωτερικό της Γης; Και που βρίσκονται οι είσοδοι για τις υπόγειες πολιτείες τους;

Αγκάρθα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα ονόματα που αναφέρεται από όσους πιστεύουν στη θεωρία της κούφιας Γης είναι η Αγκάρθα που είναι πρωτεύουσα της Σαμπάλλα. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το κείμενο 'The Smoky God' (Ο Καπνισμένος Θεός), που είναι η βιογραφία ενός ναυτικού που τον έλεγαν Olaf Jansen. Σύμφωνα με την ιστορία 'Agharta Secrets of the Subterranean Cities' (Αγκάρθα Μυστικά των Υπόγειων Πόλεων) που γράφτηκε από τον Willis Emerson, το καΐκι του Jansen έπλευσε μέσω μιας εισόδου στο εσωτερικό της Γης στο Βόρειο Πόλο. Για δύο χρόνια ο Jansen έζησε με τους κατοίκους του αποικιακού δικτύου της Αγκάρθα, που σύμφωνα με τον Emerson, ήταν τρεισήμισι μέτρα ψηλοί και ο κόσμος τους φωτίζονταν από έναν κεντρικό ήλιο. Μια από τις αποικίες, η Σαμπάλλα η Μικρότερη (Shamballa the Lesser), ήταν η έδρα της κυβέρνησης του δικτύου των αποικιών. Σύμφωνα με τον Emerson, παρόλο που η Σαμπάλλα είναι μια εσωτερική ήπειρος, οι περιφερικές της αποικίες είναι μικρότερα περιορισμένα οικοσυστήματα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τον φλοιό της Γης, κρυμμένα μέσα σε βουνά.

Πώς όμως και γιατί έφτασαν οι άνθρωποι αυτοί εκεί κάτω; Σύμφωνα με την ιστορία, οι πολλοί κατακλυσμοί και οι πόλεμοι που γίνονταν στην επιφάνεια της Γης τους οδήγησαν υπόγεια. Οι μακρόχρονες μάχες μεταξύ των Ατλάντων και των Λεμουρίων (μυθικές, αρχαίες φυλές που εξαφανίστηκαν πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια) ήταν πολύ έντονες και η χρήση θερμοπυρηνικών όπλων είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση και την καταστροφή αυτών των πανάρχαιων τεχνολογικά ανεπτυγμένων πολιτισμών. Η έρημος Σαχάρα, η έρημος Γκόμπι και οι έρημοι των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελούν μονάχα λίγα παραδείγματα της καταστροφής και της ερημοποίησης που είχε συμβεί εκείνη την εποχή. Οι υπόγειες πόλεις δημιουργήθηκαν από ανθρώπους του αρχαίου εκείνου πολιτισμού σαν καταφύγια για τους ανθρώπους και ως κρυφά άσυλα για ιερές καταγραφές, διδασκαλίες και τεχνολογίες.

Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν διάφορες είσοδοι για το Βασίλειο της Αγκάρθα σε όλον τον κόσμο:

- Η σπηλιά των Μαμούθ στο Κεντάκυ των Ηνωμένων Πολιτειών.

- Το βουνό Shasta, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου βρίσκεται και η πόλη Telos κάτω από το βουνό αυτό.

- Το Manaus στη Βραζιλία.

- Το Mato Grosso στη Βραζιλία, κάτω από το οποίο βρίσκεται η πόλη Posid.

- Οι καταρράκτες του Igacu, στα σύνορα μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής.

- Το βουνό Epomeo στην Ιταλία.

- Τα βουνά των Ιμαλάιων και το Θιβέτ, όπου η είσοδος για την υπόγεια πόλη Shonshe λέγεται ότι φυλάσσεται από ινδουιστές μοναχούς.

- Η Μογγολία, κάτω από τα σύνορά της με την Κίνα λέγεται ότι βρίσκεται η υπόγεια πόλη Shingwa.

- Η Rama στη Ινδία, κάτω από την οποία βρίσκεται η ομώνυμη υπόγεια πόλη Rama.

- Οι πυραμίδες στη Γκίζα της Αιγύπτου.

- Τα ορυχεία του Βασιλιά Σολομώντα.

- Οι σπηλιές Dero.

- Ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος.

Υπόγειες Φυλές

Στην Ινδία υπάρχει μια αρχαία δοξασία, που πολλοί ακόμα την πιστεύουν, σύμφωνα με την οποία υπάρχει μια υπόγεια φυλή από υποχθόνιους ανθρώπους που μένουν στις πόλεις Patala και Bhogavati. Σύμφωνα με τον θρύλο, κήρυξαν πόλεμο στο βασίλειο της Αγκάρθα. Οι 'Nagas' περιγράφονται ως μια ιδιαίτερα προοδευμένη φυλή όντων με υψηλά ανεπτυγμένη τεχνολογία. Τους διακατέχει επίσης μια έντονη αποστροφή για τα ανθρώπινα όντα, τους οποίους όπως λέγεται, τους απαγάγουν, τους βασανίζουν, διασταυρώνονται μ' αυτούς ή ακόμα τους τρώνε ('The Deep Dwellers').

Παρόλο που η είσοδος για την Bhogavati βρίσκεται κάπου στα Ιμαλάια, όσοι πιστεύουν στον συγκεκριμένο θρύλο λένε ότι η Patala μπορεί να προσεγγιστεί μέσω της πηγής Sheshna στο Benares της Ινδίας. Ο William Michael Mott γράφει στο 'The Deep Dwellers' (οι Κάτοικοι της Αβύσσου): Σύμφωνα με τον συγγραφέα και ερπετολόγο Sherman A. Minton, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του 'Venomous Reptiles' (Μοχθηρά Ερπετά), αυτή η είσοδος είναι πραγματική, με σαράντα σκαλοπάτια που κατεβαίνουν κυκλικά και καταλήγουν σε μια κλειστή πέτρινη πόρτα που καλύπτεται με ανάγλυφα από κόμπρες. Στο Θιβέτ, υπάρχει ένας μεγάλος μυστικός βωμός που επίσης ονομάζεται 'Patala' που σύμφωνα με κάποιους ανθρώπους βρίσκεται πάνω από μια αρχαία σπηλιά και ένα σύστημα από τούνελ που εκτείνεται κάτω από την Ασία και ίσως ακόμα πιο πέρα. Οι Nagas έχουν επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με το νερό και οι είσοδοι για τα υπόγεια παλάτια τους λέγεται συχνά ότι βρίσκονται στο βάθος από πηγές, βαθιές λίμνες και ποταμούς.

Σε ένα άρθρο του περιοδικού Atlantis Rising με τίτλο 'Η κούφια Γη: Μύθος ή Πραγματικότητα', ο Brad Steiger γράφει για τους θρύλους που αναφέρονται στους Γηραιότερους (the Old Ones), μια αρχαία φυλή που κατοικούσε στην επιφάνεια πριν από εκατομμύρια χρόνια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπόγεια. Οι Γηραιότεροι, μια ιδιαίτερα ευφυής και επιστημονικά ανεπτυγμένη φυλή, σύμφωνα με τον Steiger, επέλεξαν να δομήσουν το περιβάλλον τους κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη και να κατασκευάσουν οτιδήποτε τους ήταν αναγκαίο. Οι Γηραιότεροι είναι ανθρωποειδείς, εξαιρετικά μακρόβιοι και προϋπήρξαν των Homo Sapiens για πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Γενικώς κρατούν απόσταση από τους ανθρώπους της επιφάνειας, αλλά κατά καιρούς έχει γίνει γνωστό ότι προσέφεραν εποικοδομητική κριτική και έχει λεχθεί πως συχνά απαγάγουν ανθρώπινα παιδιά για να τα εκπαιδεύσουν και να τα μεγαλώσουν σαν δικά τους.

Μια από τις πιο αμφισβητήσιμες ιστορίες που έχουν να κάνουν με την εσωτερική Γη είναι το λεγόμενο 'Μυστήριο του Shaver'. Το 1945 το περιοδικό Amazing Stories με συντάκτη τον Ray Palmer εξέδωσε μια ιστορία που ειπώθηκε από τον Richard Shaver, ο οποίος ισχυρίστηκε πως πρόσφατα είχε υπάρξει καλεσμένος σε ένα μέρος που ήταν απομεινάρι ενός υπόγειου πολιτισμού. Αν και λίγοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν την ιστορία και πολλοί υποψιάστηκαν πως ο Shaver ήταν πιθανότατα ψυχωτικός, ο Shaver υποστήριζε με επιμονή πως η ιστορία του ήταν αληθινή. Επέμενε πως η φυλή των Αρχαιότερων (the Elder Race) ή 'Τιτάνες', ήρθαν στον πλανήτη μας από ένα άλλο ηλιακό σύστημα στο προϊστορικό μας παρελθόν. Μετά από λίγο καιρό που έμειναν στην επιφάνεια ανακάλυψαν πως ο ήλιος μας τους έκανε να γερνούν πρόωρα και έτσι κατέφυγαν κάτω από τη Γη όπου έχτισαν τεράστια υπόγεια συμπλέγματα για να ζήσουν εκεί. Τελικά αποφάσισαν να αναζητήσουν έναν άλλο τόπο σε κάποιον άλλο πλανήτη και εγκατέλειψαν τη Γη αφήνοντας πίσω τους τις υπόγειες πόλεις που κατοικούνταν από μεταλλαγμένα όντα: τα δαιμονικά Dero, καταστροφικά ρομπότ και τα καλά Tero ρομπότ, με τα οποία ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε ο Shaver.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xmHZj1R5kms[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6X7xGVKKOk4[/youtube]

Από το http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... /h_17.html

_________________
Είμαι πια δοσμένος στη Δύναμη που κυβερνά τη μοίρα μου...
Δεν προσκολλούμαι σε τίποτα, έτσι δεν έχω τίποτα να υπερασπιστώ...
Δεν έχω σκέψεις, έτσι μπορώ και βλέπω...
Δεν φοβάμαι τίποτα, έτσι μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου...
Είμαι... ελεύθερος!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 18:43 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 14:24
Δημοσιεύσεις: 91
Τοποθεσία: Ο Ναός της Σοφίας...
ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΚΟΥΦΙΑ;

Θεωρητικά η γη είναι κούφια...

Μέσα υπάρχουν ολόκληροι πολιτισμοί. Μερικοί λένε ότι τα UFO δεν είναι από άλλους πλανήτες, αλλά προέρχονται από το εσωτερικό της γης. Στο τέλος του 17ου αιώνα προτάθηκε ότι το αέριο που βγαίνει από τις τρύπες στους πόλους είναι η αιτία του Βορείου και Νοτίου Σέλας. Ο Ιούλιος Βέρν έγραψε το 1864 το «Ταξίδι στο κέντρο της γης» περιγράφοντας την κούφια γη. Ο Μπάροους, γνωστός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, έγραψε αρκετά μυθιστορήματα σχετικά.

Το 1869, ο Κύρος Ρίντ, αυτοαποκαλούμενος αλχημιστής, ίδρυσε θρησκευτική ομάδα και για σαράντα περίπου χρόνια έδινε ομιλίες και έγραφε άρθρα για το θέμα αυτό. Το 1913,Ο Γκάρντνερ δημοσίευσε το «Ταξίδι στο εσωτερικό της γης». Το 1964 ο Ναύαρχος Μπίρντ, εσωτεριστής και Ροδόσταυρος, δημοσίευσε βιβλίο για την κοίλη γη, και τα ΑΤΙΑ. Πέταξε με αεροπλάνο στον βόρειο πόλο το 1926 και στον νότιο πόλο το 1929. Περιέγραψε τις εισόδους στο εσωτερικό της γης, την ύπαρξη βλάστησης, ζώων και ανεπτυγμένου πολιτισμού. Άραγε όλα αυτά μπορεί να αληθεύουν; Η ιστορία αυτή ξεκινάει από τον 18ο αιώνα, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν κάνει ακόμα σπορ τις φάρσες και την επιστημονική απάτη και όπου υπάρχει καπνός εκεί υπάρχει και φωτιά.

Δύο επιστήμονες από την Αργεντινή, οι οποίοι ερευνούν το φαινόμενο των UFO δηλώνουν ότι εντόπισαν ραδιενέργεια, μικροκύματα, ηλεκτρικά σήματα και ταλαντώσεις που προέρχονταν από τα βάθη ης Γης.

Οι Omar Hesse και Jorge Millstein ερευνούσαν το έδαφος στα βουνά γύρω από την πόλη Cashi όταν ετόπισαν τα σήματα και αφού τα ανέλυσαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προέλευση τους δεν είναι φυσική. Όπως δήλωσε ο Hess: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ταλαντώσεις δείχνουν την ύπαρξη κάποια δραστηριότητας χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια. Τα εναλλασσόμενα ηλεκτρικά σήματα σημαίνουν την παρουσία κάποιας πηγής ισχύος και αυτό μπορεί να σημαίνει την ύπαρξη κάποιας μηχανής». Ωστόσο, η περιοχή στην οποία οι δύο ερευνητές έκαναν την έρευνα τους δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Επιλέχθηκε διότι σε τέσσερα φιλμ που τράβηξε ένας ντόπιος ορειβάτης ονόματι Antonio Zuleta ανάμεσα στον Ιούνιο του 2000 και το Νοέμβριο του 2002. Σε αυτά τα φιλμ φαίνονται μυστηριώδη φώτα που κινούνται γρήγορα τα οποία «βουτούν» μέσα στο έδαφος στο ίδιο σημείο. Οι δύο επιστήμονες πήγαν στη περιοχή συνοδευόμενοι από τον ίδιο τον Zuleta και τα ευρήματα τους από ότι φαίνεται ήταν ταυτόχρονα μυστηριώδη και συναρπαστικά. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από την οποία προέρχονται τούτα τα σήματα δεν μπορεί να είναι γήινη.

Σημειωτέον ότι τα μέλη ερευνητικών ομάδων της περιοχής που ερευνούν παράξενα φαινόμενα δεν εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα με τα αποτελέσματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ινστιτούτου FICI (Fundacion Institute) Biofvsice de Investigaciones) που εδρεύει στη La Matanza και το οποίο διευθύνει ο Pedro Romaniuk, ένας από τους πλέον γνωστούς ερευνητές των φαινομένων των UFO. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ινστιτούτου για την ανακάλυψη: «Απλά είναι μια από τις πιο καυτές περιοχές του πλανήτη σε ότι αφορά στην εξωγήινη δραστηριότητα.

Είναι μια περιοχή που εκτείνεται από το La Poma μέχρι το Cayafate και η οποία έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τη βοήθεια του παγκόσμιου ερευνητικού δικτύου μας».Οι Hesse και Millstein θέλουν να συνεχίσουν την έρευνα τους με πιο ευαίσθητα μηχανήματα και επισημαίνουν ότι: «Για όλους όσους ασχολούνται με αυτού του είδους την έρευνα, η πιθανότητα να υπάρχουν σκάφη που εισχωρούν στη Γη στην ευρύτερη περιοχή των Άνδεων, δεν είναι κάτι νέο καθώς απεικονίζεται σε πολλά πετρογλυφικά που έχουν βρεθεί από το Equador έως ToMentoza».

Πηγή: http://www.geocities.com/artofwise/KoiliGi.html

_________________
Ιέρεια


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 19:02 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Ιούλ 2007 04:00
Δημοσιεύσεις: 460
Τοποθεσία: Ουράνια Πεδία
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Μία ερευνητική ομάδα στην Σιβηρία έκανε μία ανακάλυψη που σοκάρει. Το 1989, έγινε στη Σιβηρία μία βαθιά γεώτρηση (16 χλμ) υπό την διεύθυνση Σοβιετικών και ξένων επιστημόνων (ιδιαίτερα Νορβηγών), για να βρεθεί ένας τρόπος ειδοποιήσεως επικειμένου σεισμού. Ο σκοπός ήταν να τοποθετηθεί στο βάθος της γεωτρήσεως ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο σε μαγνητόφωνο, για εγγραφή των θορύβων που προέρχονται από την αρχή μιας μετακινήσεως των ηπειρωτικών πλακών, για πρόβλεψη των σεισμών. Καθώς η ομάδα έσκαβε σε βάθος 4,4 χιλιόμετρων, έφθασε σε ένα μία μεγάλη άδεια κοιλότητα με υψηλή θερμοκρασία. Από αυτή την κοιλότητα ακούγονταν απίστευτες φωνές από ανθρώπους, σαν να βρίσκονταν με μία περίεργη κατάσταση! Κάποιοι περιέγραψαν το φαινόμενο σαν την Κόλαση.

Αυτή η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα στις Νορβηγικές και Φιλανδικές εφημερίδες και κατόπιν στις ΗΠΑ στο "WEEKLY WORLD NEWS" της 24 Απριλίου 1990. Ιδού αποσπάσματα:
"Η Φιλανδική εφημερίδα AMMENUSASTIA δημοσιεύει την κατάθεση του γεωλόγου Δρος DIMITRI AZZACOV, που λέει:
Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στο παράδεισο ούτε στην Βίβλο, αλλά σαν επιστήμων, πιστεύω τώρα στην κόλαση. Θα ήταν ανώφελο να σας εξηγήσω πόσο σοκαριστήκαμε από μια τέτοια ανακάλυψη, γνωρίζουμε καλά το τι είδαμε και ακούσαμε. Και είμαστε "απόλυτα πεπεισμένοι" ότι τρυπήσαμε το ταβάνι της κολάσεως.
"ΣΕ 16χλμ ΒΑΘΟΣ:1100 C"
Φτάνοντας στα 16 χλμ βάθους, το τρυπάνι της γεωτρήσεως άρχισε να περιστρέφεται στη μέγιστη ταχύτητα, που θέλει να πεί, ότι το τρυπάνι γυρνούσε μέσα σε μία κοιλότητα ή μέσα σε κάποιο σπήλαιο. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στο βάθος έδειχνε 1100 C. Όταν λοιπόν ανεβάσαμε το τρυπάνι, ένα σύννεφο από αέρια βγήκε από τις σωληνώσεις. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, ένα πλάσμα με μεγάλα σκυλόδοντα και με μάτια γεμάτα μίσος και κακία, εμφανίστηκε και ούρλιαζε σαν θηρίο και κατόπιν εξαφανίστηκε. Οι τεχνικοί και οι εργάτες το έβαλαν στα πόδια.
"ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΩΝΩΝ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΝΟ"
Κατεβάσαμε εντούτοις το μικρόφωνο διότι ήταν και ο σκοπός της έρευνας μας. Αντί να ακούσουμε τον ήχο των πλακών σε μετακίνηση, ακούσαμε ένα ουρλιαχτό πόνου. Πιστεύοντας σε μία βλάβη του μικροφώνου και μετά από σοβαρό έλεγχο των μηχανημάτων, οι υποψίες μας επαληθεύτηκαν. Δεν ήταν μόνο μία, αλλά "εκατομμύρια ανθρωπίνων φωνών που ακούσαμε και μαγνητοφωνήσαμε.
Τότε σταματήσαμε τα πάντα και βουλώσαμε την τρύπα. Προφανώς είχαμε ανακαλύψει το υπερφυσικό και είχαμε "δει και ακούσει" παράξενα πράγματα.

Ακούστε τις φωνές στο βίντεο!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VqkFiyRtyyk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xV8NLu36Sz0&feature=related[/youtube]

Πηγή: http://www.facebook.com/groups/ufoatiai ... 064513940/

_________________
space heart Εικόνα (Ιωάννα)
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν, όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήσαν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 4 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum