ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 19:35 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2218
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ

Πηγή: http://news.pathfinder.gr/periscopio/more_universe.html

Όπως το έθεσε κάποτε ο Woody Allen, "χωρίς αμφιβολία υπάρχει ένας αθέατος κόσμος. Το πρόβλημα είναι πόσο μακριά είναι από το κέντρο της πόλης και μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτός".

Μετά από τις ανακαλύψεις της νέας φυσικής, το ερώτημα αν υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα (κόσμοι που υπάρχουν δίπλα - δίπλα με το δικό μας) εξετάζεται με ανανεωμένο ενδιαφέρον πολύ πιο πέρα από τις απλές εικασίες.

Σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ, βρισκόμαστε μπροστά σε μια επανάσταση στον τρόπο σκέψης μας σχετικά με το σύμπαν και τους νόμους που το διέπουν, (την ύλη από την οποία είμαστε φτιαγμένοι). Αυτή η επανάσταση η οποία ήρθε στο προσκήνιο εξαιτίας των ανακαλύψεων της νέας φυσικής συμπεριλαμβανομένης και της κβαντικής μηχανικής, φαίνεται να φτάνει πολύ πιο πέρα από τη δική μας προκατασκευασμένη εικόνα, που βασίζεται στην ιδέα μιας χειροπιαστής, συμπαγούς πραγματικότητας.

Η νέα φυσική στοχεύει σε μια νέα και πιο θεωρητική κατεύθυνση, μια κατεύθυνση που υποδεικνύει την ανάγκη να ενοποιήσουμε την εικόνα μας για τον κόσμο.

Το μέγιστο πρόβλημα στην επιστήμη σήμερα είναι η ενοποίηση, το να σμίξουν δηλαδή μια πληθώρα ανομοιογενών ιδεών και αντιλήψεων, που κυμαίνονται από την ελάχιστη υποατομική ύλη μέχρι το μεγαλύτερο Γαλαξία. Σήμερα οι γνώσεις μας καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα ιδεών. Στην προσπάθειά μας να ενοποιήσουμε τις ιδέες αυτές έχουμε ανακαλύψει μεγάλα κενά. Η σαν επιστημονικής φαντασίας ιδέα ότι το σύμπαν μας δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει (ότι κατά μυστηριώδη τρόπο, συνυπάρχει μαζί με άλλα, τα οποία πάλλονται και λειτουργούν παράλληλα με το δικό μας) είναι η τελευταία σε σύλληψη ιδέα που παρουσιάστηκε από τη νέα φυσική στην προσπάθειά της να ενοποιήσει τις γνώσεις μας. Χωρίς την ύπαρξη αυτών των άλλων κόσμων, τα χάσματα γνώσης που έρχονται στο φως από τις ανακαλύψεις στη νέα φυσική, θα παρέμεναν αγεφύρωτα, αφού θα ήταν αδύνατον να απαντηθούν από τον προγενέστερο τρόπο σκέψης.

Όταν η προ-μοντέρνα επιστημονική σκέψη για το σύμπαν, πρωτοξεκίνησε με τους συλλογισμούς των “γιγάντων“ στο χώρο, όπως ο Κέπλερ, ο Γαλιλαίος, ο Κοπέρνικος και ο Νεύτων, υπήρχε η αντίληψη ενός σύμπαντος σαν ένα γιγαντιαίο μηχανισμό ρολογιού, με τον κάθε δείκτη του εφοδιασμένο με ένα σημάδι που μάρκαρε τον κάθε πλανήτη να περιστρέφεται στα ουράνια γύρω από τον ήλιο.

Το φως ταξίδευε στο άπειρο ή κοντά στην ταχύτητα του απείρου, μεταβάλλοντας κάθε συνειδητό συμβάν εδώ στο στερεό έδαφος, διαρκώς και για πάντα, αιώνια, απ’ άκρο σ’ άκρο του άπειρου σύμπαντος. Όταν η ώρα ήταν 5 στο Μανχάταν ήταν επίσης 5 στον Κρόνο καθώς και στο κοντινότερο άστρο. Ενώ η διάρκεια μετρούνταν με ρολόγια, ο χρόνος ο ίδιος ήταν αιώνιος και ανυπολόγιστος. Ήταν άπειρος και πέρα από τη φαντασία. Σ’ αυτό το σημείο κανένας δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο “εδώ“ χρόνος θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε άλλη σχέση με τον “εκεί” χρόνο, εκτός από ένα μοναχικό λεπτό στο παρόν.

Το σύμπαν εικάζονταν ότι ήταν άπειρο προς όλες τις κατευθύνσεις, Απλά δεν υπήρχε τρόπος να το μετρήσει κανείς. Το διάστημα δεν είχε τέλος και οποιαδήποτε προσπάθεια να συλλάβει κανείς τη χαοτική απεραντοσύνη του, ήταν μάταιη, ένα παιχνίδι για ανόητους και ποιητές.

Η ύλη έπαιζε κι αυτή το παιχνίδι της, ακολουθώντας πιστά τους νόμους της αδράνειας και της κίνησης, τις λεγόμενες εξισώσεις κίνησης, και τίποτα κατά κανόνα δεν ήταν ακαθόριστο ή αφημένο στη φαντασία. Το σύμπαν ολόκληρο ήταν ένα γιγάντιο καλοκουρδισμένο ρολόι, που οι χτύποι του ηχούσαν από τη μια άκρη του απέραντου σύμπαντος μέχρι την άλλη. Αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μας γύρω από αυτό το θέμα πριν το 1900.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 19:36 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2218
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Με την ανατολή του 20ου αιώνα, οι ιδέες του Αϊνστάιν και η επανάσταση στην επιστημονική σκέψη, που ήρθε στο προσκήνιο από τις θεωρίες της σχετικότητας, άλλαξαν πολλούς από τους προ-μοντέρνους συλλογισμούς. Κάποια κενά συμπληρώθηκαν. Το διάστημα δεν ήταν πια τόσο άπειρο όσο νομίζαμε παλαιότερα. Δεν εκτείνονταν απαραίτητα για πάντα άπειρο προς όλες τις κατευθύνσεις. Και η έννοια του χρόνου έπαψε να είναι τόσο ανεξιχνίαστη όσο πιστευόταν νωρίτερα. Αντί γι’ αυτό, ο χώρος και ο χρόνος ενώθηκαν σε μία έννοια που τώρα πια ονομαζόταν χωροχρόνος. Τα γεγονότα δεν ήταν πια παντοτινά. Δύο ξεχωριστά στο χώρο αλλά ταυτόχρονα στο χρόνο γεγονότα για κάποιον παρατηρητή, αποτελούν παρελθοντικά και μελλοντικά γεγονότα για έναν άλλο παρατηρητή που κάνει απλά ένα πέρασμα μέσα στο χώρο και το χρόνο, σε σχέση με τον πρώτο.

Η ύλη εμφανίζεται ιδωμένη υπό άλλο πρίσμα. Παράγεται από το ίδιο το σύμπαν σαν ένας κόμπος στη δομή του χωροχρόνου. Λυγίζει το χώρο και κυρτώνει το χρόνο. Όπως είναι φυσικό το γεγονός αυτό άλλαξε τον τρόπο που οραματιζόμασταν την αιωνιότητα του σύμπαντος, και μας επέτρεψε να αναρωτηθούμε πώς αυτό μπορεί να ξεκίνησε. Η πεπερασμένη ταχύτητα του φωτός και η ιδέα του χωροχρόνου μας έδωσαν τη δυνατότητα να οραματιστούμε τι θα μπορούσε να συμβεί εάν ο χρόνος ξεκινούσε τώρα από το μηδέν και όλος ο χώρος στο σύμπαν εικαζόταν να είναι μικρότερος από την τελεία στο τέλος αυτής της πρότασης.

Ακόμα όμως και με τη θεωρία της σχετικότητας, εξακολουθούν να υπάρχουν κενά γνώσης που αφορούν την ύλη και το χωροχρόνο. Τα τωρινά μας πρότυπα για τις απαρχές του σύμπαντος, οι λεγόμενες κοσμολογικές θεωρίες, αποπνέουν ακόμη μια αύρα “Νευτώνιας” μηχανικής. Εξακολουθούν να κουδουνίζουν ερωτήματα στο μυαλό μας σχετικά με το τι συνέβη πριν το big-bang, (ή με άλλα λόγια πριν την αρχή των πάντων). Τα πρότυπα του παρόντος αγωνίζονται να βρουν τρόπο να προσαρμόσουν την κβαντική φυσική στις αρχές του χώρου του χρόνου και της ύλης.

Με την ανακάλυψη της κβαντικής φυσικής, (της φυσικής που καθορίζει τη συμπεριφορά της ατομικής και της υποατομικής ύλης) συμπληρώθηκαν ακόμη περισσότερα κενά στις γνώσεις μας. Βλέπουμε την ύλη από μια νέα οπτική γωνία. Οι ιδιότητές της διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τρόπο παρατήρησης. Κατά συνέπεια οι ενέργειες παρατήρησης παίζουν ένα ρόλο στον κόσμο των ατόμων, που κανείς από τους προ-μοντέρνους επιστήμονες δεν υποψιαζόταν. Υπάρχουν υποψίες ότι ο ρόλος αυτός της παρατήρησης μπορεί να επηρεάζει ακόμη και τη μακροσκοπική ύλη, με ανεπαίσθητους τρόπους, που μπορούν να μεταβάλλουν τις αρχές της Κοσμολογίας, καθώς και την αντίληψή μας σχετικά με το τι ακριβώς είναι ένα σύμπαν.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 19:37 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2218
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Το μεγάλο πρόβλημα της συνένωσης της κβαντικής φυσικής με τη θεωρία της σχετικότητας εξακολουθεί να υφίσταται σήμερα. Δεν ξέρουμε τον τρόπο να το κάνουμε. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι η θεωρία που θα καταφέρει να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο, θα ηχεί αρκετά παράδοξη στα αυτιά όσων εξακολουθούν να επιθυμούν ένα σύμπαν “ρολόι“!

Μια από τις παραδοξότερες και πολλά υποσχόμενες θεωρίες, που προέρχεται από το μυαλό και τη φαντασία των σημερινών φυσικών, είναι αυτή που υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρχουν και άλλα σύμπαντα εκτός από το δικό μας.

Η θεωρία για τα παράλληλα σύμπαντα επινοήθηκε από τους φυσικούς κατά την ταραχώδη περίοδο 1950 -1960 .Έκανε την εμφάνισή της σαν ένας νέος τρόπος να μετατρέψει κανείς σε χειροπιαστές και λογικές, μερικές από τις πιο παράξενες ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής και της γενικής σχετικότητας. Αυτές οι ανακαλύψεις δε γίνονται κατανοητές χωρίς μια νέα εκδοχή της πραγματικότητας. Αντίθετα εμφανίζονται σαν προβλήματα. Δεν υπάρχει τίποτα στον προγενέστερο τρόπο σκέψης μας σχετικά με τον φυσικό κόσμο που να μπορεί να εξαλείψει αυτά τα προβλήματα.

Με άλλα λόγια, η ύπαρξη παράλληλων συμπάντων ξεκαθαρίζει μερικά πολύ παλιά και δυσεπίλυτα παράδοξα στον κόσμο της φυσικής. Παρόλα αυτά εισηγείται ένα νέο και εμφανώς παράδοξο τρόπο σκέψης. Στην ουσία η θεωρία για τα παράλληλα σύμπαντα προϋποθέτει την ύπαρξη κόσμων μέσα στα δικά μας πλαίσια τεχνολογικής ανάπτυξης, που θα πρέπει να συνδέονται ή να συγγενεύουν με τον δικό μας.

Τι είναι ένα παράλληλο σύμπαν; Όπως οποιοδήποτε άλλο σύμπαν, είναι μια περιοχή χώρου και χρόνου που περιέχει ύλη, γαλαξίες, άστρα, πλανήτες, και ζωντανά όντα. Με άλλα λόγια ένα παράλληλο σύμπαν είναι παρόμοιο ή ακόμα και πιστό αντίγραφο του δικού μας σύμπαντος. Όχι απλά πρέπει να υπάρχουν ανθρώπινα όντα, σε ένα παράλληλο σύμπαν, αλλά θα πρέπει αυτά να είναι ακριβή αντίγραφα των εαυτών μας, τα οποία θα συνδέονται με μας μέσα από μηχανισμούς οι οποίοι εξηγούνται μόνο με τη χρήση των συλλογισμών της κβαντικής φυσικής.

Για να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο οι επιστήμονες εξετάζουν τη θεωρία για τα παράλληλα σύμπαντα πολύ σοβαρά, σαν μία λύση σε προβλήματα στο ευρύ φάσμα της σκέψης συμπεριλαμβανομένης της μοντέρνας φυσικής και της κοσμολογίας, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν κάποιες νέες και συναρπαστικές ιδέες. Η ελπίδα να συμφιλιώσουμε τις ιδέες που περιέχονται μέσα στο ευρύτερο φάσμα της ανθρώπινης γνώσης, εδρεύει στην ύπαρξη αυτών των άλλων συμπάντων, σύμπαντα τα οποία συνυπάρχουν πλάι - πλάι με το δικό μας, και ίσως με κάποιο φασματικό τρόπο, και να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο με το δικό μας.

Το γεγονός ότι το μέλλον μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του παρόντος, είναι μια νέα πρόβλεψη που αποτελεί απόρροια των μαθηματικών νόμων της κβαντικής φυσικής. Κατά λέξη οι μαθηματικοί τύποι όχι μόνο υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο το μέλλον εισβάλλει στο παρόν μας, αλλά και με ποιο τρόπο ο εγκέφαλός μας μπορεί να διαισθανθεί την ύπαρξη παράλληλων συμπάντων.

Αν τα παράλληλα σύμπαντα της σχετικότητας είναι τα ίδια με αυτά της κβαντικής θεωρίας, υπάρχει η πιθανότητα αυτά αν είναι εξαιρετικά κοντά σε μας, ίσως μόνο μερικές ατομικές διαστάσεις μακριά μας, πιθανόν όμως σε μία διάσταση χώρου υψηλότερη από τη δική μας, μια επέκταση αυτού που οι φυσικοί ονομάζουν υπερδιάστημα. Η μοντέρνα επιστήμη της νευρολογίας, μέσα από τη μελέτη εναλλακτικών καταστάσεων συνείδησης, όπως είναι η σχιζοφρένεια, και τα “φωτεινά όνειρα“ (στη διάρκεια των οποίων συνειδητοποιούμε ότι ονειρευόμαστε), εικάζει ότι τέτοια παραδείγματα αποτελούν ενδείξεις του πόσο κοντά στον δικό μας βρίσκονται οι παράλληλοι κόσμοι.

Quantum Biocommunication Technology

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 20:44 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 14:24
Δημοσιεύσεις: 91
Τοποθεσία: Ο Ναός της Σοφίας...
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ

Εικόνα

Κατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.

Εκεί, η ομάδα συμμετείχε στο μυ­στικό πρόγραμμα CΗΑΝΙ, βασική επίτευξη του οποίου ήταν η επαφή των ερευνητών με -τουλάχιστον- έναν κόσμο παράλλη­λου σύμπαντος. Όταν η επαφή επιβεβαιώθηκε, οι συμμετέχο­ντες άρχισαν να παραλαμβάνουν μηνύματα και να επικοινω­νούν με μια οντότητα που διατεινόταν ότι προερχόταν από ένα σύμπαν ή διάσταση παράλληλη προς το δικό μας!

Εκείνο που κάνει το πρόγραμμα CΗΑΝΙ (chanelled Holographic Access Network Interface) πρωτοποριακό και μοναδικό είναι ότι οι ερευνητές χρησιμοποίησαν μια αυτομα­τοποιημένη συσκευή ως δίαυλο επικοινωνίας με ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν.

Κατ' αυτό τον τρόπο, εξασφαλιζόταν η απαλοιφή κάθε είδους παρεμβολών του ανθρώπινου παράγο­ντα - το συναίσθημα και η συναισθηματική ερμηνεία, οι εναλ­λαγές της διάθεσης, παρεμβολές από το υποσυνείδητο ή ακό­μα και τα ψυχολογικά τραύματα.

Σε αυτή την πενταετή περίοδο, οι ερευνητές έθεσαν στην οντότητα πάνω από 20.000 ερωτήσεις και έλαβαν απαντήσεις σε περισσότερες από το 95% των ερωτήσεων τους. Μεγάλο μέρος των μηνυμάτων αφορούσε σε προβλέψεις που φαίνεται να έχουν εξαιρετική σημασία για την ανθρωπότητα.

Οι πτυχές του χρόνου

Οι ερευνητές εξέταζαν το ενδεχόμενο σύγκρουσης των «χρό­νων» - και δεν απογοητεύτηκαν. Η «ύφανση» του χωροχρό­νου δοκιμάστηκε και επαληθεύτηκε στο πρόγραμμα CΗΑΝΙ.

Η επικοινωνία με την οντότητα ενός άλλου, παράλληλου σύμπαντος ήταν η απόδειξη. Παράλληλα, και άλλες πτυχές του φαινομένου αυτού ερευνήθηκαν και δοκιμάστηκαν, όπως οι χρονομηχανές, η συνειδητή προβολή της ανθρώπινης συνειδητότητας εμπρός ή πίσω στον χρόνο, καθώς και η προβολή «αντικείμενων» (κυρίως μέσω συσκευών καταγραφής που λειτουργούν σε υπο-νανο-κβαντικό επίπεδο). Όπως καταγράφηκε στην έρευνα του προγράμματος CΗΑΝΙ, χρόνος είναι γραμμικός (linear) αλλά κινείται σε κύκλο.

Επίσης, είναι ελαστικός και μπορεί να «τεντωθεί». Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους κύκλους στον «χωροχρό­νο», οι οποίοι μερικές φορές εναλλάσσονται, συγχωνεύονται ή και διασταυρώνονται μεταξύ τους, όπως περίπου τα κύματα βαρύτητας και οι τροχιές των πλανητών. Όταν κάτι από αυτά συμβαίνει, κάποια όντα ή οι αναπτυγμένες αντιλήψεις τους έχουν τη δυνατότητα είτε να μεταπηδούν από το ένα «σύστη­μα» στο άλλο, είτε να «δουν» και να «αλληλεπιδράσουν».

Η οντότητα εξήγησε στους ερευνητές ότι η συγκεκριμένη «επαφή» μαζί τους έγινε επειδή η ίδια αποτελούσε ένα είδος «σπουδαστή» στον κόσμο της και είχε εξουσία από Γέροντες του σύμπαντος
τους να μελετήσει την ανθρώπινη φυλή. Επί­σης, εξήγησε ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι η μόνη που έχει φθάσει σε αυτό το σταυροδρόμι συγχώνευσης των δύο παράλληλων συμπάντων, αλλά ότι μπορούσαν να «δουν» και άλλες φυλές στο ηλιακό μας σύστημα, τις οποίες μελετούσαν άλλοι «μαθητές». Δεν πρόκειται, δηλαδή, απλά μια «συγχώνευση» ή «σύγκρουση» της Γης με την πραγματικότητα τους. Ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα έρχεται σε «επαφή» και «διασχίζει» την πραγματικότητα τους.

Το ερευνητικό πρόγραμμα της Οντότητας και των Γερόντων σκοπό έχει να γνωρίσουν την ανθρώπινη φυλή και την ιστορία της, έτσι ώστε να προετοιμάσουν τον πολιτισμό τους για την «άφιξη τους/συγχώνευση». Η αρχική εκτίμηση των ερευνητών, τού προγράμματος CΗΑΝΙ ότι το 2008 θα ήταν το «Έτος Συγχώνευσης». Ωστόσο, η νεότερη άποψη που επικρατεί, είναι για αργότερα.

Η διαρροή του CΗΑΝΙ στο Διαδίκτυο

Γύρω στα τέλη του 2005, οι φάκελοι του προγράμματος CΗΑΝΙ παραδόθηκαν στον σταθμό Rubicon (που δια­μορφώθηκε από μια ομάδα δυσαρεστημένων ανώτερων μελών του Echelon) για την αποκάλυψη του προγράμμα­τος.

Ο σταθμός Rubicon είναι επιφορτισμένος με την ελεγχόμενη γνωστοποίηση απόρρητων πληροφοριών προς «δημόσια κατανάλωση». Ένας από τους πλέον διακε­κριμένους τρόπους διάδοσης είναι τα «κατάλληλα» φόρουμ συζητήσεων στο Διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες χρησιμοποιούν συχνά τα φόρουμ για να επικοινωνούν και να απελευθερώνουν πληροφορίες. Επιλέ­χθηκε, λοιπόν, το Goodlike Productions, δεδομένου ότι είναι ευρέως γνωστό για την ενασχόληση του με τις θεωρίες συνω­μοσίας.

Η «διαρροή» ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου του 2008, με περιο­ρισμένη αποδέσμευση πραγματικών κοινοποιήσεων σχετικά με θέματα πολιτικής, πνευματικής φύσης και διαφόρων άλλων εμπιστευτικών δεδομένων. Μόλις οι πληροφορίες δημοσιο­ποιήθηκαν, οι αποκρίσεις και οι αντιδράσεις του κόσμου άρχι­σαν να καταγράφονται, να παρακολουθούνται και να αναλύο­νται. Ανάλογα με τις αντιδράσεις, απελευθερώνονταν περισ­σότερες πληροφορίες με μια σταδιακή και συγχρονισμένη με­θοδολογία που βασιζόταν στη δημόσια συμπεριφορά, την αντί­ληψη και τις αποκρίσεις. Αν οι αντιδράσεις θεωρούνταν «δυ­σμενείς», τότε η δημοσιοποίηση του σχεδίου είτε θα αναστελ­λόταν για αργότερα, είτε θα τερματιζόταν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση και το ενδιαφέρον αυξήθηκε εκθετικά. Σήμερα είναι ακόμη στο top 10 των συζητήσεων στα διάφορα φόρουμ. Ερω­τήσεις από τα μέλη των φόρουμ απαντήθηκαν σύμφωνα με τις πραγματικές αποκρίσεις που δόθηκαν από την οντότητα, ενώ αξιοποιήθηκε η ίδια ακριβώς μορφή γραπτού λόγου που χρη­σιμοποιήθηκε. Για τη συνοχή και την εξασφάλιση καλύτερης αλληλεπίδρασης, οι απαντήσεις ήταν εξατομικευμένες και δια­κριτικές.

Μια κοινή υπόθεση - αντίληψη στα φόρου ήταν ότι η οντότητα έκανε τη συγκεκριμένη επαφή για να μας προειδο­ποιήσει σχετικά με τη «σύγκρουση» ή «συγχώνευση» των δυο παράλληλων κόσμων μας.

Σε τι αναφέρθηκε η οντότητα

Ο ακριβής μηχανισμός με τον οποίο τα λόγια της οντότητας συλλέχθηκαν, εμφανίστηκαν και αναπαράχθηκαν από τη χρήση του προγράμματος CΗΑΝΙ, εξακολουθεί να είναι απόρρητος.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι η πρώτη τεκμηριωμένη περίπτω­ση, κατά την οποία ένα εξελιγμένο μηχάνημα και ένας ηλε­κτρονικός υπολογιστής χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στην επίτευξη επαφής και αλληλεπίδρασης με μια άλλη οντότητα, από μια άλλη διάσταση.

Οι ημερομηνίες που δίνει η οντότητα στις εκτιμήσεις-προ-βλέψεις της (π.χ. ο θάνατος του Ομπάμα) είναι δίχως χρονο­λογία και αρκετά σιβυλλικές (δηλαδή θα μπορούσαν να ται­ριάξουν σε διάφορα γεγονότα, όπως η πετρελαϊκή μόλυνση, ο σεισμός στην Ιαπωνία, συντριβή αεροπλάνων, πόλεμοι κ.λπ.). Θα σταθούμε σε μερικές, γενικότερου ενδιαφέροντος, αλλά άμεσα προκλητικές προβλέψεις.

Η οντότητα συμβουλεύει: «Αντί να χαλάτε χρήματα για να πη­γαίνετε στον Άρη και αλλού, αξιοποιήστε τα για να εξερευνήσε­τε τους ωκεανούς. Εκεί βρίσκονται και ταξιδεύουν πολλά κοσμικά μυστικά». Επίσης, δίνει μεγάλη σημασία στα δελφίνια και τη συμπεριφορά τους, τα οποία θεωρεί ως τα μόνα ιερά ζώα και άξια μεγάλου σεβασμού. Η οντότητα προτείνει να χαρά­ξουμε τη γλώσσα και τις γνώσεις μας στην πέτρα, όπως έκαναν οι Σουμέριοι και οι Αιγύπτιοι, για να επιβιώσει όλη η τεχνολογία μας και να εξασφαλιστεί το μέλλον των επόμενων γενεών.

Αναφέρθηκε σε ένα πόλεμο ερπετοειδών (στο δικό τους σύμπαν), τον οποίο έχουν κερδίσει. Ερπετοειδείς κάποιου εί­δους υπάρχουν και στο εσωτερικό της Γης, οι οποίοι θα συμβάλουν στην οπισθοδρόμηση του πλανήτη. Σημει­ωτέον ότι οι ερπετοειδείς υπήρξαν ένα από τα θέματα για τα οποία η οντότητα ήταν πολύ απρόθυμη να προσφέρει πλη­ροφορίες.

Οι ερευνητές ζήτησαν από την οντότητα να εξηγήσει την έννοια της Τριάδας. Εκείνη εξήγησε πως οι ηγέτες των θρησκειών απέκρυψαν την αλήθεια. Η ουσία της Τριάδας είναι ο Πατέρας (μυαλό), η Μητέρα (πνεύμα ισορροπίας και αρμονίας) και το Παιδί (σώμα). Η Τριάδα είναι το άθροισμα των εμπειριών του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Ο ρόλος της Σελήνης

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο πώς η οντότητα περιέγραψε την άμεση και «προγραμματισμένη» επιρροή της Σελήνης στην ανθρώπινη αίσθηση του χρόνου. Η πορεία του χρόνου και η ευαισθητοποίηση μας γι' αυτόν είναι άμεσα ελεγχόμενη από τη Σελήνη μας. Το φεγγάρι έχει μια επίδραση στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα του κάθε ζωντανού οργανισμού. Αυτός είναι ο λόγος που οι Γέροντες της οντότητας κατέστρεψαν το δικό τους, όπως τους συμβούλευσαν κάποια άλλα εσωπλανητικά όντα. Χωρίς φεγγάρι, παρατηρήθηκαν 5 άμεσες αλλαγές:

α) Όλα τα ζωντανά όντα επηρεάστηκαν. Άλλαξε η διάθεση και η ιδιο­συγκρασία τους, έγιναν πιο ήρεμα και γαλήνια, χωρίς άγχος και συναισθηματικές φοβίες.

β) Υπήρξαν καιρικές και κλι­ματικές αλλαγές σε όλο τον πλανήτη τους.

γ) Μπορούσαν να δουν και να κάνουν διάκριση μεταξύ νέων χρωμάτων με έναν τρόπο που δεν μπορούσαν πριν.

δ) Έλαβαν γνώση τηλεπαθητι­κών ικανοτήτων σε επίπεδο επικοινωνίας, ιδίως μεταξύ γονέ­ων και παιδιών και μεταξύ αδελφών, χωρίς ανάγκη εκπαίδευ­σης ή γεροντικής καθοδήγησης ή άλλων μέσων.

ε) Η χημεία στο αίμα και την αναπνοή τους άλλαξε ή προσαρμόστηκε. Τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τη διάλυση της Σελήνης ήταν σε θέση να κρατήσουν την αναπνοή τους κάτω από το νερό για ώρες, κάθε φορά.

Το τέλος του προγράμματος

Οι ικανότητες και η ακρίβεια της οντότητας ελέγχθηκαν από τους ερευνητές, κατά τη διάρκεια του 5ου έτους προγράμματος. Οι προβλέψεις δεν ήρθαν συλλήβδην, αλλά σταδιακά, κατά τη διάρκεια του όλου ερευνητικού έργου. Στην απόρρητη βάση της Αφρικής υπήρχαν και άλλα ερευνητικά προγράμματα που έτρεχαν ταυτόχρονα:

Κατασκευή Διαστημικού Χρόνου (space Time Fabricating), Προσομοίωση με Αντι­κατάσταση και Αφαίρεση Ατόμων (Simulation by AtomReplacement and Removal), Ολογραφικός Προγραμματι­σμός της Σκοτεινής Ύλης (Holographic Programming of Dark Matter), Εκδήλωση Ενέργειας των Κβαντικών Πηγών και Προγραμματισμός των Συσχετισμένων Χορδών με Αιθερική Αλληλεπίδραση Manifestation of Quantum Energies and Associated StringProgramming with Ether/Etheric Interaction) κ.α.

Βάσει των σημειώσεων της έρευνας, σε κάποια φάση όλα τα παραπάνω προγράμματα φάνηκε να συντονίζονται και να συνεργάζονται υπό έναν επικεφαλή: το πρόγραμμα CΗΑΝΙ.

Στο τέλος του 2009, το εγχείρημα απελευθέρωσης πληροφοριών στην God Like Productions διακόπηκε από τον Rubicon, αλλά συνεχίστηκε στο Bezerek, που δρομολογήθηκε τον Ιούνιο του 2010.

Στις 14 Νοεμβρίου 1999, η καθημερινή και συνεχής πενταε­τής επικοινωνία με την οντότητα ουσιαστικά χάθηκε. Μήνες δαπανήθηκαν στην προσπάθεια να αποκατασταθεί η επαφή. Τελικά, δεν τα κατάφεραν. Τον Απρίλιο του 2000, το Τμήμα Έρευνας του προγράμματος CΗΑΝΙ έλαβε τέλος.

Πηγή: http://ellania.pblogs.gr/2012/01/epikoi ... a-erp.html

_________________
Ιέρεια


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Ιαν 2013 17:27 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Σεπ 2012 02:24
Δημοσιεύσεις: 177
Τοποθεσία: Χανιά
Παράλληλα σύμπαντα - Καιρός να ανοίξουμε το μυαλό μας

Εικόνα

Η ύπαρξη ενός άλλου σύμπαντος παράλληλου με του δικού μας δεν είναι ένα δημιούργημα της επιστημονικής φαντασίας. Κορυφαίοι επιστήμονες όπως ο Αϊνστάιν και ο Ελί Καρτάν έχουν υποστηρίξει αυτή την ιδέα βασιζόμενοι στην στρέβλωση της καμπυλότητας του χωροχρόνου.

Ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι αναπόδεικτο μιας και δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος για να αποδειχθεί.Φανταστείτε όμως να υπήρχατε σε μια άλλη διάσταση κάνοντας μια άλλη ζωή σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο χρόνο. Με παρουσιαστή τον Μόργκαν Φρήμαν το επεισόδιο αυτό της σειράς του Discovery Channel μας δίνει ένα φανταστικό ταξίδι (προς το παρόν) στο παράλληλο σύμπαν εξηγώντας τις θεωρίες ύπαρξης του.

Καλώς ήρθατε στη σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής 2011, Curiosity του Discovery Channel. Περισσότερο από μια σειρά ντοκιμαντέρ, το Curiosity είναι μια περιπέτεια ανακάλυψης, μια αποστολή να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πιο προκλητικά ερωτήματα της ζωής. Υποβάλλει ένα ερώτημα και απαντά στα πιο θεμελιώδη ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Κάθε επεισόδιο του Curiosity εστιάζει σε μια ερώτηση που αφορά την επιστήμη, την τεχνολογία και την κοινωνία. Κι όπως συμβαίνει πάντοτε, η μια ερώτηση καταλήγει σε αρκετές ακόμη κάνοντας το κάθε επεισόδιο μια πλούσια εμπειρία.

http://www.dailymotion.com/video/xujk6f ... ?start=571

ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _6791.html

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum