ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2013 17:10 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2212
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Αυτοτελές Βιωματικό Σεμινάριο σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για προσωπική ανάπτυξη

Ευθυγράμμιση της προσωπικότητας με τον Ανώτερο Εαυτό

Ενιαιότητα και Αρμονία στη Δυαδικότητα με την έμπειρη & καταξιωμένη Εκπαιδεύτρια: Louise Bloemen

Εκπαιδεύτρια & Θεραπεύτρια Regression & Rebirthing Therapy, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, μέλος των NVAGT, EAGT και ITANT/EUROTAS

Αυτοτελές σεμινάριο: Παρασκευή 14 Ιουνίου 13, 15:30 – 21:30

Η έμφυτη λαχτάρα για ενότητα με τον Ανώτερο Εαυτό μέσα μας, συχνά συγκρούεται και εμποδίζεται από την δυαδικότητα που διέπει όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας. Είναι βασικό ερώτημα ζωής για πάρα πολλούς ανθρώπους του πως επιτυγχάνεται η ποθούμενη αρμονία ανάμεσα σε μας και το εσωτερικό ή εξωτερικό μας περιβάλλον. Δηλαδή, πώς μπορούμε απ’ το επίπεδο της Ενότητας να έχουμε μία επισκόπηση των σχέσεών μας και των ασυνείδητων προβολών της προσωπικότητάς μας, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εσωτερική γνώση που θ’ αποκομίσουμε – το γνώθι σαυτόν - στην υπηρεσία της πραγμάτωσης του αληθινού μας εαυτού.

Η αίσθηση του «είμαι» είναι η βάση του εγώ μας, της προσωπικότητάς μας. Η εμπειρία της καθημερινότητας, εμπλουτίζει την κατανόηση του εαυτού μας και των άλλων. Αυτή η «οριζόντια» ανταλλαγή ενέργειας (εγώ - άλλοι) δημιουργεί τη σχέση και παρέχει συνείδηση για τον τρόπο λειτουργίας μου στη ζωή και με ποιο τρόπο οι άλλοι λειτουργούν μέσα στη ζωή μου.

Εάν, μετά από πολλές ζωές, αναπτύξουμε την κατανόηση ότι η οντότητά μας δεν ελέγχεται από το ‘εγώ’ αλλά διέπεται από μία ‘αιώνια’, ‘συμπαντική’, ‘θεϊκή’ αρχή, μπορούμε ν’ αναπτύξουμε μία συνειδητή σχέση με αυτή την«κάθετη» ενέργεια από την πηγή, την εστία (“source-energy”). Ο Ανώτερος Εαυτός μας συνδέεται άμεσα με αυτή την «κάθετη» ενέργεια. Για να μπορέσουμε να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας με αυτόν, χρειάζεται να σιγήσουμε τη διαρκή λειτουργία της προσωπικότητας μας ούτως ώστε να έχουμε την εμπειρία αυτού που είναι μεγαλύτερο, αιώνιο και συμπαντικό και να ευθυγραμμιστούμε μαζί του.

Όταν το ‘είμαι’, το εγώ μου, “αποδεχθεί” την ευθυγράμμιση με την Ενέργεια αυτού του Ανώτερου Εαυτού και της Πηγής, το εγώ τότε θα σταματήσει να ταυτίζεται πια με ό,τι είναι ατομικό. Σαν αποτέλεσμα μειώνεται ο έλεγχός και η προσκόλλησή του εγώ με τα καθημερινά και σταδιακά συντονίζεται με την «εσωτερική πυξίδα» του Ανώτερου Εαυτού και εμπιστεύεται τα μηνύματα του.

Το άτομο τότε παύει να λειτουργεί πλέον στο επίπεδο του κύκλου των επαναλαμβανόμενων «δράσεων - αντιδράσεων» που περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του (όπως απεικονίζει η κάρτα Ταρώ «τροχός της τύχης»). Η προσωπική συνειδητότητα ανοίγει πλέον σε νέα επίπεδα ύπαρξης και μετασχηματίζεται σε μία αεί-αναπτυσσόμενη σπείρα Αυτό-Συνειδητότητας.

Στόχοι του σεμιναρίου και θεραπευτική μεθοδολογία

Σε αυτό το σεμινάριο ο τελικός στόχος είναι οι συμμετέχοντες, μέσα από τις θεραπευτικές τεχνικές και διαδικασίες που θα χρησιμοποιηθούν, να βιώσουν εμπειρίες της οριζόντιας και κάθετης ροής της ενέργειας ώστε να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, στο σεμινάριο χρησιμοποιούνται ποικίλες ασκήσεις, τεχνικές και θεραπευτικές διαδικασίες και ανά περίπτωση αξιοποιούνται διάφορες Μέθοδοι Θεραπείας όπως:
· Κίνηση με στριφογυρίσματα,
· Ασκήσεις αναπνοής,
· Ασκήσεις με το κέντρο Hara,
· Τεχνικές της θεραπείας Gestalt,
· Η μέθοδος Rebirthing εφόσον χρειαστεί.

Τελικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ενσωμάτωση του Εσωτερικού Όντος, του Ανώτερου Εαυτού μας και η αλλαγή στον τρόπο που λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας.

Η εκπαιδεύτρια

Η Louise Bloemen γεννήθηκε το 1943 στην Ολλανδία, ζει στην Ουγγαρία και εργάζεται εδώ και 35 χρόνια ως θεραπεύτρια Gestalt. Είναι πιστοποιημένο μέλος της EAGT(Ευρωπαικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt) και εκπαιδεύτρια σε βιωματικά σεμινάρια.

Η εκπαίδευση της στην Ευρώπη περιλαμβάνει τη θεραπεία Gestalt, από τον WalterKempler, το Rebirthing από τον ιδρυτή της μεθόδου, Leonard Orr, τη θεραπείαRegression, το Voice Dialogue από τους ιδρυτές της μεθόδου Hal Stone και SidraWinkelman, τη Συμβουλευτική ασθενών τελικού σταδίου από τους ψυχίατρουςElisabeth Kubler Ross και Leo Matos, τη Μη-βίαιη επικοινωνία του MarshallRosenberg, και την εκπαίδευση Avatar του Michel Leterrier, και την ΟικογενειακήΣυστημική Αναπαράσταση του Helliger. Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί στην Ινδία, στοashram του Osho, όπως και στις ασκήσεις συγκέντρωσης και διαλογισμού του Gurdijeff.

Η Louise οδηγεί ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, και ατομικές συνεδρίες ολιστικήςΥπερπροσωπικής προσέγγισης, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο Οικογενειακή και συστημική αναπαράσταση κατά Hellinger,Gestalt, Rebirthing, Regression therapy στη Βουδαπέστη και σε άλλες πόλεις της Ουγγαρίας. Επιπλέον οργανώνει και διδάσκει εκπαιδευτικούς & θεραπευτικούς μαραθώνιους.

Η Louise πέρα από την ψυχοθεραπευτική της εκπαίδευση, μελετάει την φιλοσοφία των Γνωστικών, και συχνά παρακολουθεί συναντήσεις των Σούφι, των Χρυσών Ροδόσταυρων, των Ιπποτών του Ναού, της Θεοσοφίας. Θεωρεί δασκάλους της τον Κρισναμούρτι, τον Osho, τον Δάσκαλο, και την Άμμα. Η Louise διδάσκει στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ολλανδικά.

To επίσημο website της Louise Bloemen
http://www.louise-b.com/en/

ΑΛΛΑ Σεμινάρια με την ίδια Εκπαιδεύτρια

Rebirthing & Regression Therapy

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουνίου, 10:00 – 20:00

Παρέχεται η δυνατότητα αυτόνομης παρακολούθησης του Σαββάτου 15 και Κυριακής 16 Ιουνίου

Πληροφορίες – Εγγραφές
ΔΙΟΔΟΣ Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Θεραπείας
Νικ. Ουρανού 2, Αθήνα, κ. Φωτεινή, 69 77 60 15 45

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum