ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: SRT - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2011 20:05 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
SRT - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

(Spiritual Response Therapy ή SRT)

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης (Spiritual Response Therapy) γνωστή ως SRT, αναπτύχθηκε από τον Robert Ε. Detzler στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και έχει πλέον παγκόσμια απήχηση. Παρότι η μέθοδος είναι σχετικά καινούργια, βασίζεται σε μελέτες του Πυθαγόρα (σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό, Μετενσάρκωση, Εξαγνισμός μέσω Πνευματικότητας, κ.α.) και χρησιμοποιώντας τις παγκόσμιες ενέργειες της κβαντικής φυσικής, επιδιώκει να εξηγήσει την πνευματική φύση του ανθρώπου εξερευνώντας απλές αλήθειες, με έναν επιστημονικό τρόπο.

Που εστιάζεται ο καθαρισμός;

Ο κάθε άνθρωπος συσσωρεύει και μεταφέρει από αυτή και από προηγούμενες ζωές του, πολλές αρνητικές ενέργειες, υποσυνείδητους προγραμματισμούς και φραγμούς και παρεμβολές. Κατά συνέπεια το βεβαρημένο ψυχικό του πακέτο, όχι μόνο μπορεί να τον επιβαρύνει ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά, αλλά και να παρεμβάλει στις καθημερινές λειτουργίες της ζωής του, παρεμποδίζοντας τον από το να ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία και ευημερία. Ο καθαρισμός αυτών των παρεμβολών επιτρέπει σε νέες, θετικές, υποστηρικτικές ιδέες και πεποιθήσεις, να εδραιωθούν και να αποφέρουν την αυτο-ίαση. Τα επίπεδα της αυτο-ίασης κάθε ανθρώπου, επιτρέπονται και καθορίζονται από τον ίδιο, σύμφωνα με το δικό του ρυθμό και τις δικές του ανάγκες.

Μήπως είναι αναδρομή στο παρελθόν;

Η SRT δεν είναι αναδρομή στο παρελθόν ούτε χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο υπνωτισμού. Ο καθαρισμός γίνεται συνειδητά μπροστά στον πελάτη ή εξ αποστάσεως με εξ’ ίσου επιτυχημένα αποτελέσματα.

Πως λειτουργεί;

Βασίζεται στην χρήση του εκκρεμούς, ένα πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών που λειτουργεί ως δείκτης με απλές απαντήσεις τύπου «ναι» ή «όχι» και μια σειρά από ειδικά διαγράμματα.

Μπορούμε να ζητήσουμε καθαρισμό για ειδικούς τομείς της ζωής μας;

Σε γενικές γραμμές η θεραπεία προσεγγίζει τον καθαρισμό ολιστικά. Πολύ συχνά, αρνητικά προγράμματα όπως χαμηλής αυτοεκτίμησης, αναξιότητας και αυτοπεριορισμού μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα ένα χαμηλό εισόδημα ή δουλειές κάτω των δυνατοτήτων μας, ή σχέσεις που δεν μας αξίζουν. Καθαρίζοντας την αρνητική ενέργεια και παρεμβολές, η γενικότερη όψη ενός ανθρώπου αλλάζει. Μπορεί να αρχίσει να διεκδικεί περισσότερα πράγματα, να βάζει όρια σε παρασιτικούς ανθρώπους, να τολμάει να κάνει κινήσεις που πριν δεν θα σκεφτόταν καν ότι μπορούσε, να ξεκαθαρίσει και να απαλλάξει το μυαλό του από βλαβερές πεποιθήσεις που τον κρατούν σε μειονεκτικές θέσεις ή σχέσεις. Ο νέος εαυτός του, εκπέμποντας μια νέα ενέργεια, θα αρχίσει να δημιουργεί αλλαγές και ο ίδιος βλέποντας αυτές τις αλλαγές θα πάρει άλλες αποφάσεις, βασισμένες πάνω στα καινούρια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή του και ούτω καθ’ εξής. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο μέχρι το σημείο που κάποιος επιτρέπει να αλλάξει η ζωή του. Για τον λόγο αυτό, δεν εστιαζόμαστε πάνω στα ειδικότερα θέματα καθαρισμού αρχικά, αλλά στην γενική εικόνα της ζωής του ανθρώπου. Γιατί θέλουμε η νέα όψη του, να είναι απαλλαγμένη από όλη την αρνητική ενέργεια, σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Μπορείτε να μας δώσετε κάποια παραδείγματα της;

Κατά την διάρκεια της πολυετής πορείας της θεραπείας SRT έχουν συμβεί σχεδόν ακαριαίες θεραπείες ανθρώπων αποτρέποντας πιθανές αυτοκτονίες, μελαγχολίες και εξαρτήσεις, καθώς και επανασυνδέσεις οικογενειακών μελών που είχαν χρόνια να μιλήσουν καθώς και άλλες πολλές. Όμως σύνηθες φαινόμενο είναι μια σταθερή πορεία ίασης που επιτρέπει στον καθένα να αισθανθεί, να αναλογιστεί, να αντιμετωπίσει και να απολαύσει τις διαφορές.

Πόσο γρήγορα μπορείς να δεις αποτελέσματα;

Η θεραπεία ξεκινάει από τη συνεδρία και συνεχίζει να καθαρίζει για παραπάνω από 6 μήνες επιτρέποντας στην κάθε ψυχή να προβεί στις όποιες αλλαγές χρειάζεται, με έναν πολύ κομψό τρόπο και στο σημείο που η ίδια επιτρέπει.

Μπορούμε να καθαρίσουμε κάποιον εν αγνοία του;

Μπορούμε να καθαρίσουμε κάποιον εν αγνεία του, αν μας το επιτρέψει ο Ανώτερος Εαυτός του. Πρέπει όμως να σημειωθεί, ότι η έρευνα επιτρέπεται μόνο για άτομα που έχουν δώσει την ρητή συγκατάθεση τους.

Μπορεί η θεραπεία SRT να βοηθήσει όλους;

Όχι. Όπως σε όλες τις θεραπείες, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν θα υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για κάποιον.

Η θεραπεία SRT μπορεί να σας βοηθήσει να:

· Επουλώσετε ψυχικά τραύματα

· Θεραπεύσετε παιδικούς φόβους

· Ζήσετε την ζωής σας πιο ελεύθερα

· Ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας

· Ζήσετε μια ζωή με χαρά και διαύγεια

· Ανασυγκροτήσετε τον ψυχισμό σας

· Πραγματώσετε το μέγιστο δυναμικό σας

· Απαλλαχθείτε από αρνητικές επιρροές

· Εξαλείψετε προγράμματα αυτοτιμωρίας

· Αποβάλετε υποσυνείδητους φραγμούς

· Εξομαλύνετε αντιπαλότητες στις σχέσεις

· Επιφέρετε την πνευματική θεραπεία

Πόσος χρόνος χρειάζεται για έναν καθαρισμό;

Ο χρόνος που απαιτείται από έναν εκπαιδευμένο και ικανό σύμβουλο για έναν καθαρισμό συνήθως φτάνει τις 2 ώρες. Οι χρεώσεις καθορίζονται από τον σύμβουλο, χωρίς όμως να υπερβαίνουν το όριο των 100€ για έναν ολικό καθαρισμό.

Για καθαρισμούς εξ αποστάσεως, η εξόφληση του ανάλογου ποσού επιβάλλεται πριν την έναρξη του καθαρισμού. Το ποσό καθορίζεται ανάλογα με την εργασία που έχει συμφωνηθεί με τον σύμβουλο και ο καθαρισμός αρχίζει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού. Σημειώσεις και σχόλια σχετικά με τον καθαρισμό σας θα σας αποσταλούν ανάλογα με την συμφωνία σας με τον σύμβουλο, προφορικά, μέσω διαδυκτίου, φαξ, ή ταχυδρομείου.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: SRT - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Μάιος 2017 19:52 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Μάιος 2017 04:01
Δημοσιεύσεις: 1
Τοποθεσία: Αθήνα
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου τόσο για την θεραπεία όσο και για απορίες που τυχόν έχετε.

Είμαι στη διάθεση σας στα τηλ. 215 52 57 917 ή 6908256496.

Facebook, https://www.facebook.com/kyriaki.giannouli1

Κυριακή Γιαννούλη

_________________
kiriaki Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum