ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 6 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2012 00:49 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2239
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ!

Εικόνα

Οι Άγγελοι χαίρονται για την πρόοδο μας, προσπαθούν να μας γεμίσουν με πνευματική περισυλλογή και να μας βοηθήσουν!

Την ώρα της γέννησής μας ο Θεός στέλνει το Φύλακα Άγγελο μας! Ο οποίος μας προστατεύει αόρατα σε όλη την διάρκεια της ζωής μας…

Ο φύλακας Άγγελος μιλάει κάθε μέρα στον άνθρωπο που έχει υπό την προστασία του… Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι το αποκαλούν εσωτερική φωνή ή απλά διαίσθηση ή έκτη αίσθηση...

Ο φύλακας Άγγελος ακούει πάντα τις σκέψεις του "αφεντικού" του και κατανοεί τις επιθυμίες του και τα όνειρα του… Εάν είναι δυνατόν, προσπαθεί να ικανοποιήσει την επιθυμία. Αν, βέβαια, μπορεί…

Υπάρχουν επιθυμίες, που ο φύλακας Άγγελος δεν μπορεί να εκτελέσει. Αυτές είναι:

1) Ο φύλακας Άγγελος δεν μπορεί να βλάψει κανέναν. Δεν πρέπει να του ζητάμε να τιμωρήσει τον εχθρό μας...
2) Ο φύλακας Άγγελος δεν μπορεί να συγχωρήσει τα λάθη του "αφεντικού" του, ούτε μπορεί να ακυρώσει λάθη από μια προηγούμενη ζωή...
3) Ο φύλακας Άγγελος αισθάνεται κάθε φορά πότε μία επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί... Εάν η επιθυμία δεν ακούγεται, σημαίνει ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να υλοποιηθεί!

Ο φύλακας Άγγελος μπορεί:

1) Να προστατεύσει, να συμπαρασταθεί και να δώσει μια καλή συμβουλή στις δύσκολες στιγμές...
2) Μέσα από όνειρα και οράματα να δώσει οδηγίες στο "αφεντικό" του και να υπαγορεύσει στο μυαλό του τις σωστές απόφασεις... Ένας άνθρωπος που λαμβάνει ένα μήνυμα ή ένα όραμα από το φύλακα Άγγελό του, δεν πρέπει να το αγνοήσει, καθώς τα οράματα δεν είναι τυχαία... Μπορεί είτε να προειδοποιούν για επικείμενο κίνδυνο ή να σημάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο...
3) Ο φύλακας Άγγελος ανταποκρίνεται πάντα σε μία πραγματική ανάγκη...
4) Ο φύλακας Άγγελος μπορεί να πει μια καλή κουβέντα για το "αφεντικό" του στο Θεό...
5) Ο φύλακας Άγγελος βοηθάει το "αφεντικό" του στην ώρα του θανάτου...
6) Ο φύλακας Άγγελος δεν αφήνει την ψυχή του "αφεντικού" του μετά το θάνατο του...

Ο φύλακας Άγγελος μας είναι αποκλειστικά δικός μας... Μπορεί να μας εμφανιστεί σαν όραμα κάθε φορά που ανοίγουμε ένα κανάλι ενέργειας… Άλλοι βλέπουν το φύλακα Άγγελό τους μόνο μία φορά στη ζωή τους και το εκλαμβάνουν σαν ένα πολύτιμο δώρο… Ο φύλακας Άγγελος δεν έρχεται μόνο με ανθρώπινη μορφή στα όνειρα μας, αλλά και με τη μορφή μιας γάτας, ενός σκύλου ή άλλου ζώου! Αλλά η συμπεριφορά του θα μας δείξει ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο πλάσμα, αλλά κάποια άγνωστη δύναμη που επιθυμεί να έρθει σε επαφή...

Συζητήστε με το φύλακα Άγγελο σας, ακούστε τον και εμπιστευτείτε τον! Προσευχηθείτε χωρίς δισταγμό, με καλοσύνη στην καρδιά σας και δώστε τις ευχαριστίες σας που τον έχετε κοντά σας...

"Άγγελέ μου και προστάτη μου! Να είσαι πάντα κοντά μου! Αμήν…"

Από τη ρώσικη ιστοσελίδα, http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-6132/

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2012 19:28 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Σεπ 2012 02:24
Δημοσιεύσεις: 177
Τοποθεσία: Χανιά
Το όνομα του φύλακα Άγγελου σου

Η Καμπάλα και η Αγγελολογία γνωρίζουν να μας δώσουν το όνομα του φύλακα αγγέλου μας. Ο Φύλακας άγγελος είναι μια βασική οντότητα που είναι μαζί με άλλα πνεύματα μια ζωή στο πλάι μας. Σε αυτήν και σε κάθε άλλη ζωη. Άγγελοι υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες του κόσμου. Ακόμη και οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες πίστευαν σε πνεύματα (Αγαθοδαίμονες) που είναι μια ζωή στο πλάι μας.

Αν και οι Άγγελοι όπως τους γνωρίζουμε σήμερα στον δυτικό κόσμο, προέρχονται από τον Ιουδαϊσμό και την Καμπάλα, γνωρίζουμε πως την πρώτη φορά εμφανίστηκαν στην Βαβυλωνία, Μεσοποταμία και την Ουγκαρίτ από την οποία έρχεται και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, που ήταν γιος του Θεού Έλ και της γυναίκας του Ατιρατ. Οι φύλακες Άγγελοι μπορούν να ανήκουν σε κάθε πλανήτη, σε κάθε Αγγελικό κόσμο κα σε κάθε στράτευμα.

Παρακάτω θα βρούμε μια λίστα με τους κόσμους, τα στρατεύματα και τους εχθρούς των Αγγέλων.

Οι Άγγελοι της Καμπάλας

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Το όνομα του έχει δυο σημασίες: Ο άντρας μου είναι ο Θεός, Ο Θεός είναι ο ήρωας μου. Ο Γαβριήλ εμφανίζεται σε λευκά η μπλε ράσα. Το χρώμα του είναι το άσπρο και είναι Ταγματάρχης των Αγγέλων. Ο Γαβριήλ είναι ένας Χερουβίμ και ο εχθρός του είναι ο δαίμονας Γαμαήλ. Είναι ο αρχοντας του κόσμου Γιέσοντ, ένας από τους 10 Κόσμους του δέντρου της ζωής που μέσου αυτών φανερώνεται ο Θεός.

Αζραήλ

Ο άγγελος της ολοκλήρωσης, Προστάτης των Μάγων της Αγγελομαγείας και άγγελος της συμπόνιας.

Αρχάγγελος Σάνταφλον

Άγγελος του πλανήτη γη και προστάτης των σχεδίων του Θεού για τον πλανήτη μας. Εχθρός του είναι ο θυληκός δαίμονας Λιλίθ.

Η Ελοχίμ Χανιήλ

Αρχόντισσα του κόσμου Νέτσαχ και του πλανήτη Αφροδίτη και προστάτιδα της ζωντανής ενέργειας του Θεού, που είναι πάντα σε κίνηση. Καθοδηγεί την ακτίνα της θεϊκής αγάπης που βγαίνει από την καρδιά του Θεού. Προστατεύει την Θεϊκή αγάπη από δαίμονες και εφαρμόζει νόμους που έχουν σχέση με την αγάπη του Θεού. Είναι η Ταγματάρχης των Αρχαίι και ο εχθρός της είναι ο δαίμονας Χαράμπ Σεράπ.

Αρχάγγελος Ραγουήλ

Το όνομα του σημαίνει (Ο φίλος του Θεού). Είναι γνωστός ως ένας από τους 7 μεγάλους αγέλους.
Τιμωρεί, αν τον καλέσει ένας άνθρωπος, τους διεφθαρμένους Δικαστές και ανθρώπους του Νόμου. Είναι ο άρχοντας της δικαιοσύνης.

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Το όνομα του σημαίνει (Αυτός που είναι όπως ο Θεός). Είναι ο Αρχάγγελος της δικαιοσύνης, της δύναμης και της τόλμης. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίζεται με το σπαθί της αλήθειας, και τον βρίσκουμε σήμερα και στον Χριστιανισμό αλλα και πολλές φορές στο Ισλάμ. Από το 600-200 π.χ. η ανθρωπότητα βρισκόταν υπο την καθοδήγηση αυτού το αρχαγγελου και από το 1897 μας καθοδηγεί ξανά. Είναι ο Ταγματάρχης των Εξουσιών, ο άρχοντας του κόσμου Τιφαρέτ, το χρώμα του είναι το μπλέ και ο εχθρός του ο δαίμονας Τογάρνης.

Σεραφείμ και Αρχάγγελος Μέτατρον η Μεταθρόνιος.

Είναι ο ύψηστος Άγγελος που υπάρχει, και εμφανίζεται με κεραυνούς, σύννεφα και βροντές. Κοιτάει τον Θεό στα μάτια και είναι ο άρχοντας του Κέθερ, του ύψηστου Θεικού κόσμου και ο Ταγματάρχης των Σεραφείμ. Ο εχθρός του είναι ο άρχοντας των δαιμόνων Θαλημιήλ.

Χερουβίμ και Αρχάγγελος Ρασιήλ η Ραζιήλ.

Το όνομα του σημαίνει (Μυστικό η Σοφία του Θεού). Εκπροσωπεί την Σοφία του Θεού και είναι ο προστάτης των αγίων και θεικών μυστηρίων. Είναι ο Άγγελος που λυπήθηκε τους ανθρώπους και τους έδωσε την Καμπάλα, ώστε κάποτε να μπορέσουν οι άνθρωποι να γυρίσουν στον παράδεισο. Ο Άγγελος αυτός έμαθε στους ανθρώπους την γλώσσα των αγγέλων, την Μαλαχίμ. Είναι ο Ταγματάρχης των Χερουβίμ, ο άρχοντας του κόσμου Τσόχμα κι ο εχθρός του είναι ο δαίμονας Χαγιδιήλ, που εμφανίζεται ως μισός άντρας και μισός ως γυναίκα, για λόγους Βλασφημίας.

Ναθαναήλ

Το όνομα το σημαίνει (Χάρισμα του Θεού). Είναι ο προστάτης της Θεϊκής φλόγας και σώζει τους ανθρώπους από την ψευδαίσθηση που τους κάνει να πιστεύουν ότι ο Θεός Βρίσκεται μακριά από τους ανθρώπους. Συνεργάζεται με διάφορους αγγέλους και πνεύματα της φύσης (Ξωτικά) για το καλό της ανθρωπότητας. Τους ανθρώπους που γνώρισαν την θεική αγάπη τους χαρίζει οράματα και τους καθοδηγεί.

Θα μπορούσα να παρουσιάσω άλλους 1800 αγγέλους και αρχαγγέλους της Καμπάλας, όπως τον Ραφαήλ, τον Χαμουήλ και τον Ζατκιήλ αλλά πιστεύω πως έδωσα μία ιδέα περί αγγέλων που είναι αρκετά καλή. Η Ημερομηνία γέννησης ενός ανθρώπου, μας δίνει και πληροφορίες για τον Άγγελο του και έτσι για το πνευματικό σχέδιο που ακολουθεί ο άνθρωπος. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω όμως για το πνευματικό σχέδιο που ακολουθείται. Αλλά μπορώ να σας πω το όνομα του αγγέλου σας, το στράτευμα του και τον άρχοντα του στρατεύματος του.

Ζητήστε από τον Άγγελο σας, να σας δώσει σημάδια και να επικοινωνήσει μαζί σας. Με τον καιρό θα δημιουργήσετε μία γλώσσα που την γνωρίζει μόνο ο Άγγελος σας και εσείς. Κι αν κάποιος από εσάς έχει πνευματικό χάρισμα η σας αξιώσει ο Άγγελος σας, θα μπορείτε να τον βλέπετε, και θα ακούτε την φωνή του. Και θα ζήσετε στιγμές που θα σας βεβαιώσουν πως υπάρχει Θεός, αιώνια ζωή και πολλά άλλα. Κάθε ένας από αυτούς τους Αγγέλους έχει έναν αντίπαλο στον πνευματικό κόσμο.

Ημερομηνία/Ονομα/Αγγελου/Στράτευμα/Άρχοντας Στρατεύματος

01-05/01 Νεμαμία Αρχάγγελοι Ραφαήλ
06-10/01 Ιαιλαήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
11-15/01 Χαραχήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
16-20/01 Μιτζραήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
21-25/01 Ουμαβήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
26-30/01 Ιαχήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
31/01-4/02Ανναουήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
05-09/02 Μεχριήλ Αρχάγγελοι Ραφαήλ
10-14/02 Δαμαβίας Αγγελοι Γαβριήλ
15-19/02 Μανακήλ Αγγελοι Γαβριήλ
20-24/02 Αιαήλ Αγγελοι Γαβριήλ
25-29/02 Χαβουίαχ Αγγελοι Γαβριήλ
01-05/03 Ροχήλ Αγγελοι Γαβριήλ
06-10/03 Ιαμαβίας Αγγελοι Γαβριήλ
11-15/03 Χαιαιήλ Αγγελοι Γαβριήλ
16-20/03 Μουμίαχ Αγγελοι Γαβριήλ
21-25/03 Βεχουίαχ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
26-30/03 Ιελιήλ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
31/03-04/04Σιταήλ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
05-09/04 Ελεμίαχ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
10-14/04 Μαχασίαχ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
15-20/04 Λελαχήλ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
21-25/04 Αχαίαχ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
26-30/04 Καχετήλ Σεραφείμ Μεταθρόνιος
01-05/05 Χασιήλ Χερουβίμ Ραζιήλ
06-10/05 Αλαδίαχ Χερουβίμ Ραζιήλ
11-15/05 Λαουβίαχ Χερουβίμ Ραζιήλ
16-20/05 Χαχαίαχ Χερουβίμ Ραζιήλ
21-25/05 Ιαιαζήλ Χερουβίμ Ραζιήλ
26-31/05 Μεβαχήλ Χερουβίμ Ραζιήλ
01-05/06 Χαριήλ Χερουβίμ Ραζιήλ
06-10/06 Χακαμίαχ Χερουβίμ Ραζιήλ
11-15/06 Λαβίαχ Θρόνοι Ζαφκιήλ
16-21/06 Καλιήλ Θρόνοι Ζαφκιήλ
22-26/06 Λεουβίαχ Θρόνοι Ζαφκιήλ
27/06-01/07Παχαλίαχ Θρόνοι Ζαφκιήλ
02-06/07 Νελχαήλ Θρόνοι Ζαφκιήλ
07-11/07 Ιεαήλ Θρόνοι Ζαφκιήλ
12-16/07 Μελαχήλ Θρόνοι Ζαφκιήλ
17-22/07 Χαουίαχ Θρόνοι Ζαφκιήλ
23-27/07 Νιθαίαχ Κυριότητες Ζατκιήλ
28/07-01/08Χααίαχ Κυριότητες Ζατκιήλ
02-06/08 Ιεραθήλ Κυριότητες Ζατκιήλ
07-12/08 Σεεχίαχ Κυριότητες Ζατκιήλ
13-17/08 Ραιιήλ Κυριότητες Ζατκιήλ
18-22/08 Ομαήλ Κυριότητες Ζατκιήλ
23-28/08 Λεκαβήλ Κυριότητες Ζατκιήλ
29/08-02/09Βασαρίαχ Κυριότητες Ζατκιήλ
03-07/09 Ιεχουίαχ Δυνάμεις Καμαήλ
08-12/09 Λεχαχίαλ Δυνάμεις Καμαήλ
13-17/09 Χαβακίαχ Δυνάμεις Καμαήλ
18-23/09 Μεναδήλ Δυνάμεις Καμαήλ
24-28/09 Ανιήλ Δυνάμεις Καμαήλ
29/09-03/10Χααμίαχ Δυνάμεις Καμαήλ
04-08/10 Σιταήλ Δυνάμεις Καμαήλ
09-13/10 Ιχιαζήλ Δυνάμεις Καμαήλ
14-18/10 Χαχαήλ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
19-23/10 Μικαήλ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
24-28/10 Βεβαλίαχ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
29/10-02/11Ιελαχίαχ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
03-07/11 Σεαλίαχ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
08-12/11 Αριήλ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
13-17/11 Ασαλίαχ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
18-22/11 Μιαήλ Εξουσίες Μιχαήλ ( Μαλαχίμ Μικαήλ)
23-27/11 Βεχουήλ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
28/11-02/12Δανιήλ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
03-07/12 Χαχαζίαχ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
08-12/12 Ιμαμίαχ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
13-16/12 Ναναήλ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
17-21/12 Νιθαήλ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
22-26/12 Μεβαχίαχ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)
27-31/12 Ποιιήλ Πριγκηπάτα Χανιήλ (Ελοχίμ)

Πηγή! http://selena.secrets-stories.net/forum ... c-t463.htm
Πηγή: http://agkyrovoli.forumotions.com/forum ... -t3400.htm

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2012 19:41 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Σεπ 2012 19:18
Δημοσιεύσεις: 155
Τοποθεσία: Στην έρημο... της γνώσης!
Έχουμε στη διάθεσή μας εκατοντάδες ονόματα Αγγέλων, η παράθεση των οποίων θα ήταν κουραστική για τον αναγνώστη που μέσα από αυτά τα άρθρα παίρνει μερικές μόνο βασικές πληροφορίες για τους Αγγέλους, ώστε αυτές να αποτελέσουν εφόδια για την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος από τον ίδιο.

Για το λόγο αυτό, θα παραθέσουμε μερικά μόνο στοιχεία για τους "σημαντικότερους" Αγγέλους, μέσα από μια σειρά παραδόσεων. Σημειώστε ότι ένας Άγγελος, για παράδειγμα ο Μιχαήλ, μπορεί από μερικούς να θεωρείται ως Αρχάγγελος, για κάποιους άλλους ως Σέραφ ή ως Άγγελος του Χοντ κ.ο.κ ενώ παράλληλα ένας Άγγελος μπορεί να ταυτίζεται με κάποιον άλλο, για παράδειγμα ο Μέτατρον με τον Μιχαήλ.

Οι Άγγελοι των Σεφιρώθ

Στο τέλος του δεύτερου μέρους του άρθρου είπαμε ελάχιστα πράγματα για την Καμπάλλα και το Δέντρο της Ζωής με τα Δέκα Ιερά Σεφιρώθ. Στο σημείο αυτό θα δώσουμε μερικά στοιχεία για τους Αγγέλους των Σεφιρώθ.

Μέτατρον

Ο Άγγελος του Κέτερ (πρώτη Σεφίρα - Στέμμα) και για μερικούς ο ισχυρότερος και ανώτερος όλων των Αγγελικών Ταγμάτων, ένας Άγγελος - πνεύμα φωτιάς που έχει 36 ζεύγη φτερών και αναρίθμητα μάτια και που το όνομά του σημαίνει "Μικρός Θεός". Στην ανθρώπινη ενσάρκωσή του λέγεται πως ήταν ο Προφήτης Ενώχ αλλά αρκετές άλλες πηγές αναφέρουν ότι Μέτατρον είναι ένα από τα ονόματα του Μιχαήλ, στον οποίο αποδίδονται οι ίδιες ιδιότητες, ενώ κάποιοι άλλοι τον ταυτίζουν με τον περσικό Θεό Μίθρα.

Ρατζιήλ

Ο Άγγελος του Χόχμα (Σοφία), κυβερνήτης του Τάγματος των Ερελίμ και γνώστης όλων των μυστικών του ουρανού και της γης και υποτιθέμενος συγγραφέας του Βιβλίου του Αγγέλου Ρατζιήλ.

Τζαφκιήλ

Ο Άγγελος της Μπίνα (Κατανόηση), κυβερνήτης των Θρόνων και του πλανήτη Κρόνου.

Τζαντκιήλ

Ο Άγγελος του Χέσεντ (Έλεος), κυβερνήτης των Χασμαλίμ.

Καμαήλ

Ο Άγγελος της Γκεβούρα (Δύναμη), αρχηγός των Σεραφείμ. Μερικοί θεωρούν ότι είναι επικεφαλής των Αγγέλων της Καταστροφής.

Ραφαήλ

Ο Άγγελος της Τιφαρέτ (Ομορφιά), επικεφαλής των Μαλαχίμ. Το όνομά του σημαίνει "Ο Θεός θεράπευσε" και είναι ένας από τους γνωστότερους Αγγέλους. Ήταν ένας από τους τρεις Αγγέλους που επισκέφτηκαν τον Αβραάμ, φύλακας του Δέντρου της Ζωής, πρίγκηπας του 2ου Ουρανού, ένας από τους Τέσσερις Αγγέλους των σημείων του ορίζοντα, με επικράτεια τη Δύση και εκείνος που έδωσε το μαγικό δαχτυλίδι στον Βασιλιά Σολομώντα, με το οποίο μπορούσε να καθυποτάξει τους Δαίμονες.

Χανιήλ

Ο Άγγελος της Νετζά (Νίκη), επικεφαλής των Ελοχίμ.

Μιχαήλ

Ο Άγγελος του Χοντ (Δόξα), επικεφαλής των Μπένε Ελοχίμ αν και πολλές πηγές τον κατατάσσουν σε διαφορετικά τάγματα και τον συνδέουν με τον Μέτατρον. Το όνομά του σημαίνει "Εκείνος που είναι όμοιος με το Θεό" και είναι ένας από τους γνωστότερους και πολυαναφερόμενους Αγγέλους σε ολόκληρη την παράδοση. Στην Ορθόδοξη Παράδοση ο Μιχαήλ είναι ο θριαμβευτής του Διαβόλου, εκείνος που συγκράτησε τους Αγγέλους από την Πτώση, φωνάζοντας "Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου" - φράση που αναφέρεται στη Θεία Λειτουργία.

Θεωρείται ως ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος Άγγελος, ψυχοπομπός, κυβερνήτης του 4ου ή του 7ου ουρανού, η φλεγόμενη βάτος του Μωϋσή, το πύρινο νέφος που οδηγούσε τους εβραίους στην έρημο, εκτελεστής των πρωτότοκων των αιγυπτίων και 175.000 ασσύριων στρατιωτών, ένας από τους Αγγέλους των τεσσάρων σημείων του ορίζοντα, δημιουργός του Ψαλμού αριθμ. 85, εκείνος που συγκράτησε τον Αβραάμ από το να θυσιάσει το γιό του, φύλακας Άγγελος του Ισραήλ, ένας από τους τρεις Αγγέλους του Αβραάμ, δημιουργός των Χερουβείμ (από τα δάκρυά του για τους αμαρτωλούς), εκείνος που ανακοίνωσε στην Παναγία τον επικείμενο θάνατό της και άλλα πολλά. Έχει αρκετά μυστικά ονόματα, μεταξύ των οποίων Σαντάι, Σαμπαθιήλ, Σαμπαώθ. Συνήθως απεικονίζεται ως στρατιώτης, κρατώντας στο ένα χέρι το Ξίφος της Δικαιοσύνης και στο άλλο τον Ζυγό με τον οποίο δικάζονται οι ψυχές. Είναι αδύνατο στον περιορισμένο χώρο αυτού του άρθρου να αναφέρουμε όλες τις παραδόσεις και ιδιότητες που αποδίδονται στον Μιχαήλ στις διάφορες σχετικές μελέτες.

Γαβριήλ

Ο Άγγελος του Γεσούντ (Θεμέλιο). Το όνομά του σημαίνει "Ο Κύριος είναι η δόξα μου" και μαζί με τον Μιχαήλ είναι οι περισσότερο γνωστοί και αναφερόμενοι Άγγελοι, αρχηγοί των επουρανίων ασώματων δυνάμεων. Ένας από τους Αγγέλους των σημείων του ορίζοντα, κυβερνήτης του 1ου ουρανού, ένας από τους τρεις Αγγέλους που επισκέφτηκαν τον Αβραάμ, εκείνος που ανακοίνωσε στην Παναγία τη γέννηση του Χριστού, εκείνος που έσωσε τους τρεις παίδες στην κάμινο. Επικεφαλής των Χερουβείμ, κατά μία άποψη.

Σανταλφόν

Επικεφαλής του Μαλκούτ (Βασίλειο), κυβερνήτης των Πύρινων Ψυχών, κυβερνήτης του 6ου ή του 7ου ουρανού.

Από το http://kemanakh.blogspot.com/2008/02/3.html

_________________
Είμαι πια δοσμένος στη Δύναμη που κυβερνά τη μοίρα μου...
Δεν προσκολλούμαι σε τίποτα, έτσι δεν έχω τίποτα να υπερασπιστώ...
Δεν έχω σκέψεις, έτσι μπορώ και βλέπω...
Δεν φοβάμαι τίποτα, έτσι μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου...
Είμαι... ελεύθερος!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2012 19:48 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 14:24
Δημοσιεύσεις: 91
Τοποθεσία: Ο Ναός της Σοφίας...
Οι 72 Αγγελοι που έχουν το Όνομα του Θεού και οι Ιδιότητες του κάθε Αγγέλου

1) Βεχουιάχ ______ "Ύψιστος Θεός" Θείο Όνομα ΙΕΒΕ Ψαλμός 3ος, στοίχος 4ος Για να φωτιστεί κάποιος από το Πνεύμα του Θεού.
2) Ιελιήλ ______ "Επίκουρος Θεός" 6ο - 10ο Ψαλμός 21ος, στοίχος 20ος Για να κατευνάζει τις λαϊκές εξεγέρσεις, για να νικηθούν αυτοί που μας επιτίθονται άδικα.
3) Σιταήλ ______"Θεός η ελπίδα όλων των δημιουργημάτων" 11ο - 15ο Ψαλμός 90ος στοίχος 2ος Εναντίον των εναντιοτήτων.
4) Ελεμιάχ ______"Κρυμμένος Θεός" 16ο - 20ο Ψαλμός 6ος, στοίχος 5ος Εναντίον των βασάνων του πνεύματος και για να αναγνωρίζει κανείς τους προδότες.
5) Μαχασιάχ ______"Θεός Σωτήρ" 21ο - 25ο Ψαλμός 33ος, στ.5ος Για να ζει κανείς ειρηνικά με όλο τον κόσμο.
6) Λελαχήλ ______"Υμνούμενος Θεός" 26ο - 30ο Ψαλμός 9ος, στοίχος 12ος Για να φωτιστεί κανείς και να γιατρεύει ασθένειες.
7) Αχαϊάχ ______"Καλός και υπομονετικός Θεός" 26ο - 30ο Ψαλμός 102ος, στοίχος 12ος Για υπομονή, για τα μυστικά της Φύσης.
8) Καχετήλ ______"Λατρευτός Θεός" 36ο - 40ο Ψαλμός 94ος, στοίχος 6ος Για να λάβει κανείς την Ευλογία του Θεού, για να διώξει τα κακά Πνεύματα.
9) Χαζιήλ ______"Θεός της Ευσπλαχνίας" 41ο - 45ο Ψαλμός 24ος, στοίχος 6ος Ευσπλαχνία του Θεού, φιλία και προτίμηση των μεγάλων.
10) Αλαδιάχ ______"Θεός ίλεως" 46ο - 50ο Ψαλμός 32ος, στοίχος 22ος Καλό για εκείνους που έχουν κρυμμένα εγκλήματα και φοβούνται μήπως αποκαλυφθούν.
11) Λαουιάχ ______ "Θεός υμνούμενος και υπερυψούμενος" 51ο - 55ο Ψαλμός 17ος, στοίχος 17ος Εναντίον του κεραυνού, για να κατακτήσεις τη νίκη.
12) Χαχαϊάχ ______"Θεός καταφύγιο" 56ο - 60ο Ψαλμός 9ος, στοίχος 22ος Εναντίον των εναντιοτήτων, όνειρα, μυστήρια κρυμμένα από τους θνητούς.
13) Ιελαήλ ______"Θεός δοξασμένος σε όλα τα πράγματα" 61ο - 65ο Ψαλμός 97ος, στοίχος 6ος Φιλία, συμφιλίωση, συζυγική πίστη.
14) Μεμπαχήλ ______"Θεός Συντηρητής" 66ο - 70ο Ψαλμός 9ος, στοίχος 10ος Εναντίον εκείνων που προσπαθούν να καρπωθούν την περιουσία του άλλου, λυτρώνει τους καταπιεσμένους και προστατεύει τους φυλακισμένους.
15) Χαριήλ ______"Θεός Δημιουργός" 71ο - 75ο Ψαλμός 93ος, στοίχος 22ος Εναντίον των ασεβούντων προς τη Θρησκεία. Προφέρουμε το Όνομα του μαζί με τα Θεία Ονόματα του παραπάνω στίχου.
16) Χακαμιάχ ______"Θεός που ανυψώνει το Σύμπαν" 76ο - 80ο Ψαλμός 87ος, στοίχος 2ος Εναντίον των προδοτών, για τη λύτρωση από τους καταπιεστές.
17) Λεβιάχ ______"Θεός Θαυμαστός" 81ο - 85ο Ψαλμός 8ος, στοίχος 2ος Εναντίον των βασάνων του πνεύματος, δίνει αποκαλύψεις στον ύπνο. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΝΗΣΤΙΚΟΣ.
18) Καλιήλ ______"Θεός πρόθυμος να εισακούσει" 86ο - 90ο Ψαλμός 39ος, στοίχος 2ος Για να λάβεις μια γρήγορη βοήθεια, κάνει να λάμπει η αλήθεια στις δίκες, να θριαμβεύει η αθωότητα.
19) Λεουβιάχ ______"Θεός εισακούων τους αμαρτωλούς" 91ο - 95ο Ψαλμός 39ος, στοίχος 2ος Για να λάβεις τη Χάρη του Θεού. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
20) Παχαλιάχ ______"Θεός Λυτρωτής" 96ο - 100ο Ψαλμός 119ος, στοίχος 2ος Εναντίον των εχθρών της Θρησκείας.
21) Νελχαήλ ______"Θεός Ένας και Μοναδικός" 101ο - 105ο Ψαλμός 30ος, στοίχος 15ος-16ος Εναντίον των συκοφαντών, των μαγγανειών και για την καταστροφή των κακών Πνευμάτων.
22) Ιεϊαήλ ______ "Η Δεξιά του Θεού" 106ο - 110ο Ψαλμός 120ος, στοίχος 5ος Προστατεύει εναντίον των καταιγίδων και των ναυαγίων.
23) Μελαχήλ ______"Θεός που απελευθερώνει από τα δεινά" 111ο - 120ο Ψαλμός 120ος, στοίχος 8ος Εναντίον των όπλων, για να ταξιδεύει κανείς με σιγουριά.
24) Χαχουιάχ ______"Θεός Καλός εν εαυτό" 116ο - 120ο Ψαλμός 32ος, στοίχος 18ος Για να λάβει κανείς τη Χάρη και την Ευσπλαχνία του Θεού.
25) Νιθχαϊάχ ______"Θεός που δίνει Σοφία" 121ο - 125ο Ψαλμός 9ος, στοίχος 2ος Για να αποκτήσεις Σοφία, για να αποκαλύψεις την αλήθεια κρυμμένων μυστηρίων. Αποκαλύπτει στα όνειρα, ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν γεννηθεί τη μέρα που κυβερνά. Επηρεάζει τους Σοφούς Μάγους.
26) Χααϊάχ ______ " Θεός Κρυμμένος" 126ο - 130ο Ψαλμός 118ος, στοίχος 145ος Για να κερδίσεις μια δίκη.
27) Ιεραθήλ ______"Θεός που τιμωρεί τους κακούς" 131ο - 135ο Ψαλμός 138ος, στοίχος 2ος Λυτρώνει από τους εχθρούς.
28) Σεεχιάχ ______"Θεός που γιατρεύει τους αρρώστους" 136ο - 140ο Ψαλμός 70ος, στοίχος 12ος Προστατεύει από αναπηρίες, ασθένειες, πτώσεις, πυρκαγιές.
29) Ρεϊιήλ ______"Θεός πρόθυμος να βοηθήσει" 141ο - 145ο Ψαλμός 53ος, στοίχος 6ος Εναντίον των ασεβών και των εχθρών της Θρησκείας, για να λυτρωθείς από όλους σου τους εχθρούς, ορατούς και αόρατους.
30) Ομαήλ ______"Θεός Υπομονετικός" 146ο - 150ο Ψαλμός 70ος, στοίχος 5ος Εναντίον της θλίψης, της απελπισίας, για να αποκτήσεις υπομονή.
31) Λεκαμπήλ ______"Θεός που εμπνέει" 151ο - 155ο Ψαλμός 70ος, στοίχος 15ος -16ος Για να φωτιστείς.
32) Βασαριάχ ______"Θεός Δίκαιος" 156ο - 160ο Ψαλμός 32ος, στοίχος 4ος Εναντίον αυτών που μας κάνουν δίκες. Ονόμασε το πρόσωπο που σου επιτίθεται, απάγγειλε το στίχο και τα Θεία Ονόματα.
33) Ιεχουιάχ ______ "Θεός που γνωρίζει όλα τα πράγματα" 161ο - 165ο "Επειδή γνωρίζει ο Κύριος ότι οι διάνοιες των ανθρώπων είναι κενές." Για να αναγνωρίσεις τους προδότες.
34) Λεχαχιάχ ______"Θεός Πολυεύσπλαχνος" 166ο - 170ο Ψαλμός 130ος, στοίχος 5ος Χρησιμεύει εναντίον του θυμού.
35) Κχαβακιάχ ______"Θεός που δίνει Χαρά" Ψαλμός 114ος, στοίχος 1ος Για να σου δοθεί χάρη από αυτούς που προσέβαλες. Πρόφερε αυτό που ζητάς, τα Θεία Ονόματα και ανέφερε το πρόσωπο. Να λέγεται όλες τις ημέρες μέχρι να έρθει συμφιλίωση.
36) Μοναδήλ ______"Θεός Λατρευτός" 176ο - 180ο Ψαλμός 27ος, στοίχος 8ος Για να σε κρατήσουν στη δουλειά σου και για να διατηρήσεις τα μέσα για να ζήσεις.
37) Ανιήλ ______"Θεός των Αρετών" 181ο - 185ο Ψαλμός 79ος, στοίχος 8ος Για να νικήσεις και να τελειώσει η πολιορκία μιας πόλης.
38) Χααμιάχ ______"Θεός η ελπίδα όλων των Τέκνων της Γης" 186ο - 190ο Ψαλμός 90ος, στοίχος 9ος Για να αποκτήσεις όλους τους θησαυρούς της Γης και του Ουρανού. Εναντίον των απατών, των όπλων, των άγριων θηρίων και των Δαιμόνων της Κόλασης. Κυριαρχεί σε ό,τι έχει σχέση με το Θεό.
39) Ρεχαήλ ______ "Θεός που δέχεται τους αμαρτωλούς" 191ο - 195ο Ψαλμός 29ος, στοίχος 11ος Για τη θεραπεία των ασθενειών, υγεία και μακροβιότητα.
40) Ιχιαζήλ ______"Θεός που αγαλλιά" 196ο - 200ο Ψαλμός 87ος, στοίχος 15ος Για την απελευθέρωση φυλακισμένων, για να βρεις παρηγοριά και να απαλλάσσεσαι από τους εχθρούς σου.
41) Χαχαχήλ ______"Θεός σε Τρία Πρόσωπα" 201ο - 205ο Ψαλμός 119ος, στοίχος 2ος Εναντίον ασεβών, συκοφαντών. Κυριαρχεί στο Χριστιανισμό.
42) Μιχαήλ ______"Αρετή Θεού, Οίκος Θεού, Όμοιος προς τον Θεό" 206ο - 210ο Ψαλμός 120ος, στοίχος 7ος Για να ταξιδεύεις με ασφάλεια, ανακαλύπτει τις συνομωσίες.
43) Βεβαλιάχ ______"Κυρίαρχος Βασιλιάς" 211ο - 215ο Ψαλμός 87ος, στοίχος 14ος Για να καταστρέψεις τον εχθρό και να απελευθερωθείς από τη σκλαβιά.
44) Ιελαχιάχ ______"Θεός Αιώνιος" 216ο - 220ο Ψαλμός 118ος, στοίχος 108ος Προστασία των νομικών, δίκη. Προστατεύει από τα όπλα, δίνει τη νίκη.
45) Σεαλιάχ ______"Κινητήρας των Πάντων" 221ο - 225ο Ψαλμός 93ος, στοίχος 18ος Χρησιμεύει για να μπερδεύει τους κακούς και περήφανους, αποκαλύπτει σ' αυτούς που έχουν ταπεινωθεί και απογοητευτεί.
46) Αριήλ ______"Θεός αποκαλύπτον" 226ο - 230ο Ψαλμός 144ος, στοίχος 9ος Ανακαλύπτει τους κρυμμένους θησαυρούς, αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά της Φύσης, δείχνει στα όνειρα τα πράγματα που επιθυμούμε.
47) Ασαλιάχ ______"Θεός Δίκαιος, που δείχνει την Αλήθεια" 231ο - 235ο Ψαλμός 103ος, στοίχος 24ος Για να δοξάσεις το Θεό και να υψωθείς προς Αυτόν όταν σου στέλνει το Φως Του. Κυριαρχεί στη Δικαιοσύνη, κάνει να λάμπει η αλήθεια στη δίκη.
48) Μικαήλ ______"Θεός Πατήρ Βοηθός " 236ο - 240ο Ψαλμός 97ος, στοίχος 2ος Για να διατηρηθεί η ειρήνη και η ομόνοια ανάμεσα στους συζύγους. Προστατεύει αυτούς που προστρέχουν σ' αυτό, δίνει προαισθήσεις για ό,τι θα γίνει.
49) Βεχουήλ ______"Θεός Μεγάλος και Υψηλός " 241ο - 245ο Ψαλμός 144ος, στοίχος 3ος Χρησιμεύει για να υψωθείς προς το Θεό, να τον ευχαριστήσεις και να τον δοξάσεις.
50) Δανιήλ ______"Το Σημείο των Οικτιρμών. Ο Αγγελος των Ομολογιών " 246ο - 250ο Ψαλμός 102ος, στοίχος 8ος Για να λάβεις την Ευσπλαχνία του Θεού και να παρηγορηθείς.
51) Χαχασιάχ ______"Θεός Κρυμμένος " 251ο - 255ο Ψαλμός 103ος, στοίχος 31ος Αποκαλύπτει τη Φιλοσοφική Λίθο και την παγκόσμια Ιατρική.
52) Ιμαμιάχ ______"Θεός Υπερυψωμένος πάνω από όλα τα πράγματα " 256ο - 260ο Ψαλμός 7ος, στοίχος 18ος Καταστρέφει τη δύναμη των εχθρών και τους ταπεινώνει.
53) Ναναήλ ______"Θεός που ταπεινώνει τους υπερήφανους " 261ο - 265ο Ψαλμός 118ος, στοίχος 75ος Εσωτερισμός.
54) Νιθαήλ ______"Βασιλέας των Ουρανών " 266ο - 270ο Ψαλμός 102ος, στοίχος 19ος Για να σε ευσπλαχνιστεί ο Θεός και να ζήσεις πολύ.
55) Μεμπαχιάχ ______"Θεός Αιώνιος " 271ο - 275ο Ψαλμός 101ος, στοίχος 13ος Καλό για παρηγοριά και για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν παιδιά.
56) Ποϊήλ ______"Θεός που συγκρατεί το Σύμπαν " 276ο - 280ο Ψαλμός 144ος, στοίχος 14ος Για να λάβουμε αυτό που ζητάμε.
57) Νεμαμιάχ ______"Υμνούμενος Θεός " 281ο - 285ο Ψαλμός 113ος, στοίχος 19ος Για την ευημερία όλων των πραγμάτων και τη λύτρωση των φυλακισμένων.
58) Ιεηλαήλ ______"Θεός που εισακούει τις γενεές " 286ο - 290ο Ψαλμός 6ος, στοίχος 4ος Χρησιμεύει για τις λύπες και θεραπεύει τις ασθένειες, κυρίως τον πόνο στα μάτια. Επηρεάζει το σίδηρο και όσους το εμπορεύονται.
59) Χαραχιήλ ______"Θεός Παντογνώστης " 291ο - 295ο Ψαλμός 112ος, στοίχος 3ος Εναντίον της στειρότητας των γυναικών και για να γίνουν τα παιδιά υπάκουα στους γονείς τους. Πρόφερε το όνομα του Πνεύματος με τις ιδιότητές του και τον παραπάνω στίχο.
60) Μιζραήλ ______"Θεός που ανακουφίζει τους καταπιεσμένους " 296ο - 300ο Ψαλμός 144ος, στοίχος 17ος Για τη θεραπεία των ασθενειών του πνεύματος και για να απαλλαχθεί κανείς από αυτούς που τον κατατρέχουν.
61) Ουαμπήλ ______"Θεός υπεράνω Όλων " 301ο - 305ο Ψαλμός 112ος, στοίχος 2ος Για να αποκτήσεις τη φιλία κάποιου.
62) Ιαχχήλ ______"Ανώτατο Ων " 306ο - 310ο Ψαλμός 118ος, στοίχος 159ος Για να γίνεις σοφός.
63) Αναουήλ ______"Θεός άπειρα Καλός" 311ο - 315ο Ψαλμός 2ος, στοίχος 11ος Για να προσηλυτισθούν τα Έθνη στο Χριστιανισμό. Πνεύμα που προστατεύει από ατυχήματα, θεραπεύει τους αρρώστους.
64) Μοχαήλ ______"Θεός που ζωογονεί το Παν " 316ο - 320ο Ψαλμός 32ος, στοίχος 18ος Προστατεύει από τη λύσσα και τα άγρια θηρία.
65) Δαμαμπιάχ ______321ο - 325ο Ψαλμός 89ος, στοίχος 13ος Για τις βασκανίες, για να γίνεις σοφός, για να αναλάβεις ωφέλιμα έργα.
66) Μενακήλ ______"Θεός που βοηθά και διατηρεί όλα τα πράγματα " 326ο - 330ο Ψαλμός 37ος, στοίχος 22ος Για να ηρεμεί το θυμό του Θεού, για την επιληψία.
67) Εϊαήλ ______"Θεός ευφροσύνη παιδιών και ανθρώπων " 331ο - 335ο Ψαλμός 36ος, στοίχος 4ος Για να έχεις παρηγοριά στις εναντιότητες και για να γίνεις σοφός. Κάνει γνωστή την αλήθεια σ' αυτούς που προστρέχουν σ' αυτόν στις εργασίες τους.
68) Χαμπουιάχ ______ "Θεός που παρέχει αφειδώς " 336ο - 340ο Ψαλμός 105ος, στοίχος 1ος Για να διατηρήσεις την υγεία και να θεραπεύεις αρρώστιες.
69) Ροχήλ ______"Θεός που βλέπει τα πάντα " 341ο - 345ο Ψαλμός 15ος, στοίχος 5ος Για να βρεις χαμένα αντικείμενα ή κλεμμένα και να μάθεις ποιος τα πήρε.
70) Ιαμπαμιάχ ______ "Λόγος που δημιουργεί το Παν " 346ο - 350ο Γένεση στίχος 1ος Προστατεύει αυτούς που θέλουν να αναγεννηθούν.
71) Χαϊαϊήλ ______"Θεός Κύριος του Σύμπαντος " 351ο - 355ο Ψαλμός 108ος, στοίχος 29ος Μπερδεύει τον κακό μας λυτρώνει από αυτούς που θέλουν να μας καταπιέσουν. Πνεύμα που προστατεύει αυτούς που προστρέχουν σ' αυτό. Επηρεάζει το σίδηρο.
72) Μεβαμιάχ ______" Ω " 356ο - 360ο Ψαλμός 144ος, στοίχος 7ος Προφυλάσσει στις μυστηριώδεις ενασχολήσεις, κάνει να επιτυγχάνουν όλα τα πράγματα. Πρόφερε τα Θεία Ονόματα Α και Ω με το Όνομα και τις ιδιότητες του Πνεύματος και τον παραπάνω στίχο.

Πηγή: http://www.astrorama.gr/index.php?page=10&sp=3

_________________
Ιέρεια


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2012 19:54 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Ιούλ 2007 04:00
Δημοσιεύσεις: 460
Τοποθεσία: Ουράνια Πεδία
Η Lazarou, η οποία μέχρι πρόσφατα ζούσε με το σύζυγό της Thomas και το γιό τους Oliver στο Stevenage της Αγγλίας, δεν είχε προσέξει αρχικά την εικόνα του υπερήχου. Όταν έφθασαν σπίτι, παρατήρησε ξεκάθαρα τη μορφή ενός προσώπου πάνω από το σώμα του παδιού της. Αμέσως έδειξε τη φωτογραφία στο σύζυγό της και έκπληκτοι προσπάθησαν να δώσουν μία εξήγηση για αυτό που έβλεπαν.

Εικόνα

Η Dee Lazarou έμεινε έκπληκτη όταν στο υπερηχογράφημα που της έγινε διέκρινε -εκτός φυσικά από το μωρό της- ένα ακόμη πρόσωπο που θύμιζε τη μορφή ενός αγγέλου!

Η 31χρονη γυναίκα και ο άνδρας της παρατήρησαν την παράξενη αυτή εικόνα όταν ήταν έγκυος 12 βδομάδων στο γιο της Leo, σε υπερηχογράφημα που έγινε στο νοκοσομείο Lister στο Stevenage.

«Όταν γέννησα τον Leo στο πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού μας, δεν υπήρχε ασφαλώς στο δωμάτιο κάποια νοσοκόμα για να μας βοηθήσει», δήλωσε η Lazarou. «Ωστόσο, για έναν περίεργο λόγο, ένοιωθα σιγουριά και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Γνωρίζαμε ότι υπήρχε κάποιος που πρόσεχε το γιό μας!», πρόσθεσε.

Η Lazarou κατάφερε να γεννήσει στο μπάνιο του σπιτιού της ύστερα από έντονους πόνους που ένιωσε στην κοιλιά με αποτέλεσμα να μην προλάβει να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Αυτή και ο Thomas σοκαρίστηκαν, όμως, όταν αντίκρισαν το λαιμό του νεογέννητου παιδιού τους να είναι τυλιγμένος από τον ομφάλιο λώρο! Ευτυχώς, όμως, με τη βοήθεια και της μητέρας της, όλα κύλησαν ομαλά…

Εικόνα

Η Lazarou υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει ασφαλή τη φωτογραφία από τον υπέρηχο με σκοπό να τη δείξει κάποια στιγμή στο μέλλον στο γιό της, Leo, και να του διηγηθεί την επεισοδιακή γέννησή του!

_________________
space heart Εικόνα (Ιωάννα)
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν, όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήσαν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Μαρ 2021 18:50 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2239
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΒΙΝΤΕΟ!


_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 6 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum