ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...

Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 42 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Πιστεύετε ότι έχετε ζήσει μία προηγούμενη ζωή;
Ναι 67%  67%  [ 35 ]
Όχι 6%  6%  [ 3 ]
Δεν ξέρω 27%  27%  [ 14 ]
Σύνολο ψήφων : 52
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 05:27 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Αναμνήσεις και εμπειρίες από τις προηγούμενες ζωές σας

Έχετε βρεθεί σε κάποιο μέρος, το οποίο από την πρώτη στιγμή σας φάνηκε γνωστό ; Έχετε συναντήσει ανθρώπους που από τη πρώτη ματιά νιώσατε σαν να τους γνωρίζετε χρόνια ; Έχετε δει στα όνειρά σας τόπους, μέρη κ.λ.π. από κάποιες άλλες εποχές ; Έχετε δει τον εαυτό σας να βρίσκεται κάπου αλλού...;; Μήπως θυμάστε...;;

Εδώ θα συζητήσουμε τις αναμνήσεις σας και τις εμπειρίες σας από τις προηγούμενες ζωές σας!

Θα κάνουμε ανάλυση του ωροσκοπίου σας και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα!

Σας περιμένω! Να εξερευνήσουμε μαζί το συναρπαστικό κόσμο της Καρμικής Αστρολογίας!

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 15:34 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα! Πιστεύω στη μετενσάρκωση, και οτι είμαι "παλιά ψυχή" αλλά δεν ξέρω πως να το ψάξω παραπάνω... Επίσης, έχω την διαίσθηση ότι είμαι εδώ για ένα λόγο αλλά δεν ξέρω για ποιό και τι πρέπει να κάνω για να "εκπληρώσω" αυτό που ήρθα να κάνω... Υπάρχει τρόπος να το βρώ με κάποιο τρόπο;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 15:41 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Joy έγραψε:
Καλησπέρα! Πιστεύω στη μετενσάρκωση, και οτι είμαι "παλιά ψυχή" αλλά δεν ξέρω πως να το ψάξω παραπάνω... Επίσης, έχω την διαίσθηση ότι είμαι εδώ για ένα λόγο αλλά δεν ξέρω για ποιό και τι πρέπει να κάνω για να "εκπληρώσω" αυτό που ήρθα να κάνω... Υπάρχει τρόπος να το βρώ με κάποιο τρόπο;

Υπάρχει...

Γράψε τα στοιχεία σου στο ανάλογο θέμα «Έχετε έρθει στη γη για μία συγκεκριμένη αποστολή;», για να βρούμε την αποστολή σου στη γη!

Φιλικά

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2007 16:10 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

καλησπερα!
ειμαι γεννημενη 12/5/84 12.15 μεσημερι Αθηνα
ευχαριστω!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Ιούλ 2007 20:27 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

dany έγραψε:
καλησπερα!
ειμαι γεννημενη 12/5/84 12.15 μεσημερι Αθηνα

Αγαπητή dany

Στο θέμα αυτό συζητάμε τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες μας από τις προηγούμενές μας ζωές.

Αν σε ενδιαφέρει η αποστολή σου στη γη, μπορείς να γράψεις στο ανάλογο θέμα «Έχετε έρθει στη γη για μία συγκεκριμένη αποστολή;».

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Σεπ 2007 03:27 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Πιστεύω πως έχω ζήσει και άλλες ζωές.
Κ το πιστεύω αυτό γιατί έχω αναμνήσεις από μοναστήρια, που ρώτησα την μητέρα μου αν έχουμε πάει και εκείνη μου απάντησε αρνητικά...
Επίσης μου είπε πως τέτοια μοναστήρια που θυμάμαι υπάρχουν μόνο στο Άγιο Όρος :/

Οπότε μάλλον ήμουν μοναχός.... 8)

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2007 00:28 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Namaste έγραψε:
Πιστεύω πως έχω ζήσει και άλλες ζωές.
Κ το πιστεύω αυτό γιατί έχω αναμνήσεις από μοναστήρια, που ρώτησα την μητέρα μου αν έχουμε πάει και εκείνη μου απάντησε αρνητικά...
Επίσης μου είπε πως τέτοια μοναστήρια που θυμάμαι υπάρχουν μόνο στο Άγιο Όρος :/

Οπότε μάλλον ήμουν μοναχός.... 8)

Αγαπητή Namaste

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει σε μοναστήρι, όπως επίσης και σε κάποιον ναό, σαν ιερέας ή ιέρεια!

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2007 09:51 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

Εγώ, όπως έχω προαναφέρει και στο άλλο forum, έχω ξεκάθαρα σημάδια οτι έζησα κάποια στιγμή στην Ολλανδία και στη Βιέννη την εποχή που αυτοκράτειρα ήταν η Ελισσάβετ. Και τα δυο είχαν επιβεβαιωθεί από το χάρτη μου.
Επιπλέον, έχω μια πολύ έντονη αίσθηση οτι έχω άσχοληθεί στο πολύ μακρινό παρελθόν με τη μαγεία και υποπτεύομαι οτι έχω ζήσει εκείνη την περίοδο κάπου στην Αγγλία ή Σκωτία ή Ιρλανδία. Δεν έχω ταξιδέψει όμως σε αυτές τις χώρες για να έχω πιο ξεκάθαρες εντυπώσεις. Για τη μαγεία το λέω επειδή κάθε φορά που πέφτει στα χέρια μου σχετικό βιβλίο αισθάνομαι σαν να ασχολούμαι με κάτι πολύ γνώρινο, τόσο γνώριμο που δεν χρειάζεται να εντρυφήσω γιατί το ξέρω πολύ καλά!!! :shock:
Αυτό μπορεί να φανεί σε έναν αστρολογικό χάρτη?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2007 23:11 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Katrin έγραψε:
Επιπλέον, έχω μια πολύ έντονη αίσθηση οτι έχω άσχοληθεί στο πολύ μακρινό παρελθόν με τη μαγεία και υποπτεύομαι οτι έχω ζήσει εκείνη την περίοδο κάπου στην Αγγλία ή Σκωτία ή Ιρλανδία. Δεν έχω ταξιδέψει όμως σε αυτές τις χώρες για να έχω πιο ξεκάθαρες εντυπώσεις. Για τη μαγεία το λέω επειδή κάθε φορά που πέφτει στα χέρια μου σχετικό βιβλίο αισθάνομαι σαν να ασχολούμαι με κάτι πολύ γνώριμο, τόσο γνώριμο που δεν χρειάζεται να εντρυφήσω γιατί το ξέρω πολύ καλά!!! :shock:
Αυτό μπορεί να φανεί σε έναν αστρολογικό χάρτη?

Αγαπητή Katrin

Βεβαίως! Αυτό μπορεί να φανεί σε έναν αστρολογικό χάρτη!

Στο δικό σου χάρτη φαίνεται ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει σε αυτές τις χώρες και να είχες αυτές τις γνώσεις, όχι τόσο σαν μάγος, αλλά σαν ψυχικός ή ιερέας. Γενικά, ίσως είχες διεισδύσει στη βαθύτερη γνώση και τη φιλοσοφία και σε άλλες ενσαρκώσεις σου.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Οκτ 2007 15:10 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

Μμμ!!! Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μου γράφεις, Μάρω μου... Σε ευχαριστώ πολύ!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2007 23:36 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι

Με αυτό το θέμα δεν έχω ασχοληθεί αλλά με γοητεύει... Ο βόρειος δεσμός είναι στον Υδροχόο στον 7ο... 3/1/1971 Αθήνα, 08:00 μ.μ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2007 23:49 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

JEET KUNE DO έγραψε:
Με αυτό το θέμα δεν έχω ασχοληθεί αλλά με γοητεύει... Ο βόρειος δεσμός είναι στον Υδροχόο στον 7ο... 3/1/1971 Αθήνα, 08:00 μ.μ.

Αγαπητέ JEET KUNE DO

Καλώς ήρθες στη σελίδα μας!

Μπορείς να ξαναγράψεις τη δημοσίευσή σου στο ανάλογο θέμα "Έχετε έρθει στη γη για μία συγκεκριμένη αποστολή;";

Αν έχεις κάποιες μνήμες ή αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές σου, θα χαρούμε πολύ να μας τις διηγηθείς εδώ!

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Οκτ 2007 21:34 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα !!
Όταν είμαι αγχωμένη ή ταραγμένη έχω πάντα ένα "όραμα"...
Θα μπορούσα να το πώ και σκέψη...
Σκέφτομαι πως είμαι κάπου στο Texas και φοράω μπότες με σπιρούνια και καπέλο και είμαι όρθια έξω απο το αμάξι μου και καπνίζω κοιτάζοντας απέναντι σε κάποιο βουνό...
Νομίζω πως όλο αυτό έχει να κάνει με την προηγούμενη ζωή μου γιατί όταν το σκεφτώ ηρεμώ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Οκτ 2007 23:29 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

Εμπειρίες τύπου deja vu εχουμε όλοι μας λίγο πολύ,
ωστόσο υπάρχει και μια επιστημονική αποψη σχετική με το θεμα.
Σ' αυτήν αναφέρεται ότι ο εγκεφαλός μας δέχεται πιο γρήγορα
το οπτικό σήμα της εικονας, αντικειμενου, μέρους κ.τ.λ. που παρατηρούμε
από τη στιγμή που τη βλέπουμε κι έτσι αυτή μας είναι ήδη γνωστή.
Επιπλέον, μελέτες υποστηρίζουν ότι υπάρχει η εικόνα που λαμβάνει το συνειδητό μας και αυτή που δέχεται το υποσυνείδητο.
Η δεύτερη είναι μεγαλύτερη σε εύρος. Για παράδειγμα σε ένα κείμενο
το συνειδητό μας με μια ματιά έχει δει π.χ. 1000 γραμματα, ενώ το
ασυνειδητο έχει καταγράψει 10.000!
Συνεπώς αυτό που βλέπει το συνειδητό, το έχει δει προηγουμένως
το υποσυνείδητο...

Φιλικά
ikou

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Οκτ 2007 23:36 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

Για να συμπληρώσω
το πιο πάνω, αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση
που βλέπουμε κάτι για πρώτη φορά και μας φαίνεται ήδη γνωστό.
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Πάντως π.χ. εγώ έχω μια αλλη επισήμανση να κάνω.
Υπάρχουν μέρη -όχι ιδιαίτερα όμορφα- στα οποία έχω βρεθεί και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα κι απο την πρώτη στιγμή αισθάνομαι απίστευτη και ανεξήτη ασφάλεια σ'αυτά, ενώ γενικότερα στη ζωή μου και στην καθημερινότητά μου, "έχω μάτια και στην πλάτη μου!".

Φιλικά
ikou

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2008 02:54 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Αυτό το θέμα πάντα με κάνει ν απορώ! Σε ηλικία 6 χρ. Είδα ότι ζούσα σ έναν τόπο, το πρόσωπο της μητέρας μου, τον πατέρα μου που ήταν έμπορος κ ταξίδευε στη θάλασσα.

Στα 11 πηγα σ αυτόν τον τόπο, είναι η Ερατεινη φωκίδος. Τον άνδρα τον γνώρισα στα 15 μου, χώρισε για να παντρευτεί τη συγκεκριμένη γυναίκα στο όνειρο. Έχουν τώρα 1 KOPH. Τη γυναίκα τη γνώρισα στα 20 μου, ενώ κάτι πολύ έντονο μου θύμιζαν κ τους αποζητούσα για παρέα μου, τον άνδρα τον αναγνώρισα αργότερα κ τη γυναίκα όταν έμεινε έγκυος!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2008 03:11 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Η εποχή ήταν το 1800 περίπου απ ότι υπολογίζω. Ευχόμουν να γίνω κάποτε τόσο όμορφη όπως ήμουν στο όνειρο. TΩPA εχω 1 κόρη είναι ίδια όπως ήμουν εγώ στο όνειρο. Ιδίως αυτό με μπερδεύει, MHΠΩΣ αυτό δείχνει ότι έκανα πρόγνωση των ανθρώπων που θα ήταν σημαντικοί στη ζωή μου κ όχι ότι έζησα AYTH τη ζωή; Επίσης εχω 1 ανεξάντλητη δίψα για γνώση δεν κοιμάμαι για να προλαβαίνω να ψάχνω στο διαδίκτυο, τα 3 πιο σημαντικα αγαθά για μένα είναι η αγάπη, η γνώση, η ελευθερία. 22.03.77 12.00 Αθήνα, Τα στοιχεία μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2008 13:51 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

;) καλησπέρα σας.....
εγώ έχω μία περίεργη εμμονή με τον μεσαίωνα απο πολύ μικρή χωρίς να υπάρχουν κάποια ερεθίσματα απο το οικογενειακό μου περιβάλλον π.χ: αγάπη για κάστρα, άλογα, άμαξες μυστικισμό. ενώ εγώ απο την άλλη παθιάζομαι με όλα αυτά.
πριν περίπου 5 χρόνια είχα δεί ένα όνειρο κ ήταν τόσο ζωντανό που είχε επηρεάσει την ψυχολογία μου για αρκετές μέρες - δεν ήταν προφητικό ή σημαδιακό. ήμουν απλά εγώ που ζούσα σε κάποιο κάστρο... ήταν απίστευτα ζωντανό.
μου έχουν πει πως το πάθος μου με την εξερεύνηση του μεταφυσικού οφείλεται στο γεγονός πως σε μια προηγούμενη ζωή μου ήμουν μάγισσα κ επείδή μέ έκαψαν μου έχουν μείνει υπολλείμματα......

τι να πω.... ποιος ξέρει!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2008 00:10 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

elli έγραψε:
;) καλησπέρα σας.....
εγώ έχω μία περίεργη εμμονή με τον μεσαίωνα απο πολύ μικρή χωρίς να υπάρχουν κάποια ερεθίσματα απο το οικογενειακό μου περιβάλλον π.χ: αγάπη για κάστρα, άλογα, άμαξες μυστικισμό. ενώ εγώ απο την άλλη παθιάζομαι με όλα αυτά.
πριν περίπου 5 χρόνια είχα δεί ένα όνειρο κ ήταν τόσο ζωντανό που είχε επηρεάσει την ψυχολογία μου για αρκετές μέρες - δεν ήταν προφητικό ή σημαδιακό. ήμουν απλά εγώ που ζούσα σε κάποιο κάστρο... ήταν απίστευτα ζωντανό.
μου έχουν πει πως το πάθος μου με την εξερεύνηση του μεταφυσικού οφείλεται στο γεγονός πως σε μια προηγούμενη ζωή μου ήμουν μάγισσα κ επείδή μέ έκαψαν μου έχουν μείνει υπολλείμματα......

τι να πω.... ποιος ξέρει!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

Αγαπητή elli

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει στο μεσαίωνα, ιδιαίτερα στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ισπανία. Ίσως είχες ασχοληθεί με την αλχημεία, το χώρο του παραφυσικού και την εσωτερική αναζήτηση.

Επίσης, μπορεί να έχεις υπάρξει και ευγενής, ειδικά στη Γαλλία και να βίωσες τότε μία ακραία κατάσταση (φυλάκιση, γκιλοτίνα κ.λ.π.).

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2008 00:15 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Natalia Dimale έγραψε:
Η εποχή ήταν το 1800 περίπου απ ότι υπολογίζω. Ευχόμουν να γίνω κάποτε τόσο όμορφη όπως ήμουν στο όνειρο. TΩPA εχω 1 κόρη είναι ίδια όπως ήμουν εγώ στο όνειρο. Ιδίως αυτό με μπερδεύει, MHΠΩΣ αυτό δείχνει ότι έκανα πρόγνωση των ανθρώπων που θα ήταν σημαντικοί στη ζωή μου κ όχι ότι έζησα AYTH τη ζωή; Επίσης εχω 1 ανεξάντλητη δίψα για γνώση δεν κοιμάμαι για να προλαβαίνω να ψάχνω στο διαδίκτυο, τα 3 πιο σημαντικα αγαθά για μένα είναι η αγάπη, η γνώση, η ελευθερία. 22.03.77 12.00 Αθήνα, Τα στοιχεία μου.

Αγαπητή Natalia Dimale

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Το ότι μοιάζει η κόρη σου με εσένα εκείνης της εποχής, δεν είναι τυχαίο, μια και έχουμε χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας!

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2008 00:36 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εννοείτε ότι η κόρη μου αντί να πάρει στοιχεία απ το φυσικό μου σώμα σ αυτή την ενσάρκωση, διάλεξε να πάρει από κάποια άλλη; το να πάρω εγώ πίσω το υλικό μου, ας το πούμε έτσι για να το καταλαβαίνω κ εγώ, ήταν κάτι που περίμενα, αλλά να πάρει ο απόγονος μου, ομολογώ δεν τολμούσα να το φανταστώ, γι αυτό κ κατέληξα στη λύση της προόρασης.

Όσο για τις άλλες χώρες, δεν εχω δει άλλο όνειρο όπου ν αναγνωρίσω το τοπίο. Αυτό που είδα με τα μάτια μου, αυτό κ παραθέτω. Χίλια ευχαριστώ. Είστε αληθινή οδηγός μας!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μάιος 2008 21:13 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Ειμαι σιγουρη οτι εχω ζησει ξανα....
Τι ημουν ακριβως δεν ξερω, ισως τσιγγανα;

Εικόνα

Τιποτα δεν γινεται τυχαια.....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Μάιος 2008 22:24 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

ΖΟΕLINA έγραψε:
Ειμαι σιγουρη οτι εχω ζησει ξανα....
Τι ημουν ακριβως δεν ξερω, ισως τσιγγανα;

Εικόνα

Αγαπητή ΖΟΕLINA

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει και σε νομάδες!

Έχει δει κάποιο όνειρο επάνω σε αυτό που αναφέρεις ή είχες κάποια μνήμη;

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μάιος 2008 00:42 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Μνημες.... κατι γνωριμο.... δεν μπορω ακριβως να το προσδιορισω, κι ομως νοιωθω ενα κομματι της καρδιας μου δικο τους....

Τιποτα δεν γινεται τυχαια.....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2008 00:11 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Πιστευω πως σιγουρα εχω ζησει κι αλλες ζωες.
Προπερσυ πηγα διακοπες στην Κεφαλονια για πρωτη φορα και ενιωθα σαν να ειχα ζησει εκει χρονια... ειδικα σε ενα συγκεκριμενο μερος ηξερα οτι εχει δεντρα πολλα ηξερα πως να παω χωρις να κοιταζω πινακιδες...
και επισης πρεπει να εχω ζησει και στην Γαλλια κοντα στον ποταμο Σηκουανα γιατι βλεπω συχνα στο ονειρο μου οτι ειμαι μεσα στο ποταμοπλοιο και απολαμβανω την διαδρομη... ενω δεν εχω παει ποτε στην Γαλλια εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στο να παω καποια στιγμη και με τραβαει πολυ σαν χωρα !!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2008 22:13 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

neraida4 έγραψε:
Πιστευω πως σιγουρα εχω ζησει κι αλλες ζωες.
Προπερσυ πηγα διακοπες στην Κεφαλονια για πρωτη φορα και ενιωθα σαν να ειχα ζησει εκει χρονια... ειδικα σε ενα συγκεκριμενο μερος ηξερα οτι εχει δεντρα πολλα ηξερα πως να παω χωρις να κοιταζω πινακιδες...
και επισης πρεπει να εχω ζησει και στην Γαλλια κοντα στον ποταμο Σηκουανα γιατι βλεπω συχνα στο ονειρο μου οτι ειμαι μεσα στο ποταμοπλοιο και απολαμβανω την διαδρομη... ενω δεν εχω παει ποτε στην Γαλλια εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στο να παω καποια στιγμη και με τραβαει πολυ σαν χωρα !!

Αγαπητή neraida4

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει στην Ελλάδα (νεώτερη ή μη), στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Ισπανία κ.λ.π.

Για τη Γαλλία, φαίνεται ότι ίσως την επσκέφθηκες ή έζησες ένα διάστημα εκεί.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2008 20:09 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Σας ευχαριστω πολυ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2008 15:33 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Εγώ ψήφισα δεν ξέρω γιατί όλα αυτά με την επανάληψη της ζωής αν και έχω ακούσει διάφορα μου φαίνονται κάπως ίσως γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και έχω έλλειψη γνώσης.
Ίσως να έχω ξαναζήσει κάπου κάποτε, αυτό που νοιώθω είναι πως έχω μια ιδιαίτερη δύναμη στα χέρια μου, δεν ξέρω τι ίσως να είχα ασχοληθεί με την τέχνη ???? στο παρελθόν

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2008 15:01 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής

καλημερα!!!!!!!! Ωραιο θεμα αν εχω ξαναζησει! Τι να πω? Αυτο που μπορω να σας πω με σιγουρια ειναι οτι βλεπω πολλα ονειρα. Βλεπω ατομα στο ονειρα μου που δεν εχω συναντησει ποτε μου. Εχω δει οτι πεταω. Εχω δει να παιρνω ενα τραινο και να κατεβαινω καπου που ενοιθα οτι δεν ανηκα. Εχω μιλησει με ατομα που ενω δεν ειμαι εγω φυσιογνωμικα μου ειναι πολυ οικεια το ωραιο ειναι οτι σε αυτα τα ονειρα δεν βλεπω το σωμα μου αλλα μονο σκεφτομαι και μιλω. Τα συναισθηματα μου ειναι ποικιλλα. Τι να πω ?

Μερικες φορες λεω οταν ξυπναω τωρα ζω η ονειρευομαι μηπως αυτο που ζω ειναι ενα ονειρο? Μηπως τελικα αυτη η ζωη μας ειναι ενα ονειρο και η πραγματικη ειναι αλλου η ζουμε σε πολλες διαστασεις διαφορετικες ζωες? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?

Παντως αυτο που θα ηθελα ειναι με καποιο τροπο η υπαρξη μου να μην σταματα εδω. Μου αρεσει σαν ιδεα να ζησω και καπου αλλου τα μονο προσωπα απο την τωρινη ζωη μου που θα ηθελα να ξαναδω ειναι η ΜΑΝΑ μου και οταν πεθανω να ξαναγεννηθώ για την κορη μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Απρ 2009 10:05 
Χωρίς σύνδεση
Αστεροειδής
Αστεροειδής
Άβαταρ μέλους

Καλημερα!! Ψηφισα οτι δεν ξερω, δεν βλεπω ονειρα απο καποιες χωρες μακρινες, αλλα βλεπω προσωπα, αγνωστα.. Στην 'αληθινη' μου ζωη, συναντω 'ματια' που νιωθω οτι γνωριζω εδω και αιωνες.. "παλια" ματια.. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως..

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 42 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: