ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Δεκ 2012 19:18 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Σεπ 2012 02:24
Δημοσιεύσεις: 179
Τοποθεσία: Χανιά
ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ

Εικόνα

Άρθρο από τον Πασχάλη Καζακόπουλο

Αγαπητοί Εργάτες του Φωτός, οι σχέσεις στη Νέα Γη θα πάψουν να αποτελούν ζήτημα άγχους, καθώς μαθαίνουμε ότι το Πνεύμα και ο Ανώτερος Εαυτός μας θα φέρουν τον τέλειο σύντροφο στη ζωή μας όταν είμαστε έτοιμοι. Η γνώση αυτή μας δίνει την υπομονή και τη βεβαιότητα ώστε να περιμένουμε τον σύντροφο αυτόν και να μην αναζητούμε έναν οποιονδήποτε σύντροφο.

Όταν οι νέες αυτές σχέσεις οδηγούνται στη δέσμευση, συναντούν μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες προκλήσεις. Γιατί οι σχέσεις στη Νέα Γη δεν θα εκφράζονται πάντοτε με συμβατικούς και αναμενόμενους τρόπους. Μεγαλύτερη έμφαση θα δίνεται στην ένωση των ψυχών, την επικοινωνία και την αγάπη, ενώ μικρότερη στις υλικές δομές της σχέσης όπως ήταν γνωστές από τη ζωή της 3ης διάστασης.

Οι νέες αυτές σχέσεις θα αναπτύσσονται εν γένει με ολοένα και πιο αργούς ρυθμούς και θα διαρκούν πολύ περισσότερο από όσο οι σχέσεις της παλιάς γης. Οι σύντροφοι θα μάθουν να είναι αγαπημένοι μέσα στη σχέση και παράλληλα να απολαμβάνουν την απόλυτη αυτονομία και δυνατότητα αυτοέκφρασης. Θα αποτελούν μονάδα και ταυτόχρονα ξεχωριστές οντότητες. Και μέσα σε αυτό το παράδοξο θα βρίσκουν μεγάλη χαρά και απέραντη αγάπη.

Οι Αδελφές Ψυχές

Οι αδελφές ψυχές είναι φίλοι και αγαπημένοι άνθρωποι οι οποίοι ανταποκρίνονται στην αγάπη σας και με τους οποίους είστε στενά συνδεδεμένοι και μοιράζεστε ένα κοινό μονοπάτι και σκοπό. Μια αδελφή ψυχή μπορεί να είναι κάποιο άτομο το οποίο έχει έρθει να σας βοηθήσει στην πνευματική σας ανάπτυξη με το να σας δείχνουν πιο πολλά για τον εαυτό σας και να σας προσφέρουν τρόπους για να ανοίξετε την καρδιά σας. Μια αδελφή ψυχή μπορεί να είναι κάποιο άτομο το οποίο συνδέεται μαζί σας από άλλες ζωές και με το οποίο συνεχίζετε μια καλά αναπτυγμένη σχέση προηγούμενης ζωής ή αυτή μπορεί να είναι η πρώτη σας φορά μαζί στη Γη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν περισσότερες από μια αδελφή ψυχή. Ίσως να βρίσκεστε είδη σε αρκετές σχέσεις με αδελφές ψυχές, με φίλους ή αγαπημένους. Μια αδελφή ψυχή μπορεί να έρθει στη ζωή σας ως σύζυγος, πολύτιμος φίλος, παιδί, ή σύντροφος. Μια αδελφή ψυχή μπορεί να είναι κάποιος που μοιράζεστε το πνευματικό μονοπάτι, μια κοινή δουλειά στον κόσμο, ή μια δέσμευση όπως να είστε γονείς σε συγκεκριμένες ψυχές.

Μπορεί να είναι κάποιος που είστε υπεύθυνος για την ανάπτυξη του, όπως ένα παιδί. Οι αδελφές ψυχές δημιουργούνται από ένα επίπεδο ψυχής, επομένως υπάρχουν διάφοροι τύποι ή τρόποι έκφρασης και σχέσεων οι οποίοι έρχονται από την επιθυμία της ψυχής να βιώσει εμπειρίες και να εξελιχθεί.

Δίδυμες Φλόγες - Μια Ουσία!

Η Δίδυμη Φλόγα πηγάζει από την ίδια Μια Ουσία η οποία έχει δημιουργηθεί από τον Πατέρα Θεό/ Μητέρα Θεά από τον Ωκεανό της Αγάπης. Αυτή η Μία Ουσία είναι διαιρεμένη από μόνη της σε δύο ακριβώς ίσους και αντίθετους κυματισμούς με σκοπό να εκδηλωθεί η μορφή. Στην αρχή παρέμεναν πάντοτε ενωμένοι σαν μια τέλεια σφαίρα μέσα σε ένα κέντρο βαρύτητας και ένα κοινό ισημερινό ή Σημείο Μηδέν... και λειτουργούσαν σαν μια μη δυαδική Τριαδική Επέκταση και Έκφραση της Θείας Πηγής του Όλου.

Εν τούτοις, καθώς ξεδιπλώνεται η τριτοδιαστασιακή εμπειρία, χωρίζουν σε ένα σύστημα δυαδικότητας το οποίο τους ρούφηξε σε μια ασταθή ισορροπία, που εκφράζει τον εαυτό της μέσα από δύο επεκταμένες και χωρισμένες μορφές. Οι Δίδυμες Φλόγες επιστρέφουν τώρα στην ενότητα μέσα από όλες τις διαστασιακές συχνότητες με σκοπό να επαναφέρουν την Ενότητα των Δημιουργημάτων του Θεού και να παύσει η δυαδικότητα. Επομένως, υπάρχει μόνο Ένας αληθινός τονικός σύντροφος της Δίδυμης φλόγας ο οποίος εκφράζεται σε μορφή αρσενικού και θηλυκού... ο ακριβής και απέναντι κυματισμός συχνότητας.

Είναι Σημαντικό, να διακρίνετε τη Δίδυμη Φλόγα και την αδελφή ψυχή. Υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι ατόμων που είναι Δίδυμες Φλόγες το οποίο δεν είναι μια ένωση απορριπτέα και η Ουσία αυτή δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον άλλο σύντροφο. Αντιθέτως, οι αδελφές ψυχές υπάρχουν σε διάφορες μορφές και σε διαφορετικούς κυματισμούς. Έτσι μια αδελφή ψυχή είναι κάποιος με τον οποίο είχατε εμπειρία από προηγούμενη ζωή.

Απομυθοποίηση της Αδελφής Ψυχής & της Δίδυμης Φλόγας!

Ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο!

Αποβάλετε τη σκέψη ότι η αδελφή ψυχή σας θα εκπληρώσει κάθε σας προσδοκία! Εάν θέλετε να προσελκύσετε ένα σύντροφο ζωής όπως μια αδελφή ψυχή, υπάρχουν αρκετές ψευδαισθήσεις που χρειάζεται να εγκαταλείψουμε. Η μια είναι ότι η αδελφή ψυχή είναι κάποιος που θα είστε μαζί για μια ολόκληρη ζωή. Μπορεί να έχετε μια σχέση με αδελφή ψυχή η οποία να κρατήσει μερικές βδομάδες, μήνες ή χρόνια.

Ο χρόνος δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της σύνδεσης σας και τη σημαντικότητα της στη ζωή σας. Μπορεί να είστε σε μια σχέση με αδελφή ψυχή και να κρατήσει για μια ζωή. Ή μπορεί να μάθατε όλα όσα ήρθατε να μάθετε μαζί και να εκπληρώσατε τους ανώτερους σκοπούς της σχέσης σας σε μερικούς μόνο μήνες ή χρόνια. Μην μετράτε την σημαντικότητα της σχέσης με βάση το χρόνο που είστε μαζί.

Μια άλλη ψευδαίσθηση είναι πως μόνο μια αδελφή ψυχή είναι ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας. Ίσως να είχατε ήδη μια σχέση με ένα σύντροφο αδελφή ψυχή, με ένα δεσμό μοιράσματος, φροντίδας και αγάπης ο οποίος ευνοούσε την ανάπτυξη σας. Απλά όμως επειδή η εξωτερική σύνδεση έχει τελειώσει δεν σημαίνει πως αυτό δεν ήταν μια σχέση αδελφής ψυχής.

Υπάρχουν αρκετές αδελφές ψυχές οι οποίες μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς εάν ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί στη ζωή σας μια αδελφή ψυχή. Το ποιον έλκετε οποιαδήποτε στιγμή εξαρτάται από τα μαθήματα που έχετε να μάθετε και το ψηλότερο μονοπάτι που επιλέγετε. Επίσης εξαρτάται από την ετοιμότητα που έχει η αδελφή ψυχή να είναι μαζί σας.

Σε οποιαδήποτε σχέση με μια αδελφή ψυχή, χρειάζεται να αφήσετε την ψευδαίσθηση και το μύθο που επικρατεί πως θα σας εκπληρώσει κάθε σας προσδοκία και θα δώσει στην προσωπικότητα σας οτιδήποτε επιθυμεί μιας και είστε μαζί. Μην περιμένετε την ιδανική αδελφή ψυχή να είναι κάποιος/α ο οποίος είναι στοργικός, τρυφερός και κάποιος που είναι εύκολο να ζείτε μαζί του, ο οποίος συμφωνεί με ό,τι λετε ή κάνετε, και ο οποίος δημιουργεί μια ζωή εύκολη και άνετη για εσάς.

Μπορεί να τα ζήσετε αυτά με μια αδελφή ψυχή μερικές φορές. Ωστόσο άλλες φορές αυτό το άτομο μπορεί να σας προκαλέσει να αγαπάτε όπως αγαπά η ψυχή σας, μέσα από την έκφραση του/της, της μη αναπτυγμένης έκφρασης της αγάπης. Οι αδελφές ψυχές φέρνουν πάντοτε την ανάπτυξη, την ωρίμανση και δίνουν πολλές ευκαιρίες για την αφύπνιση του κέντρου της καρδιάς. Μερικές φορές ή διαδικασία της ανάπτυξης είναι εύκολη, και μερικές φορές όχι. Οι σχέσεις με αδελφές ψυχές προσφέρουν αξιοθαύμαστες ευκαιρίες να δουλέψετε στο επίπεδο της ψυχής. Αυτή η εποχή φέρνει στο προσκήνιο την επανένωση των δίδυμων φλογών με σκοπό να επαναφέρουν την ενότητα στα Δημιουργήματα του Θεού και να παύσει η δυαδικότητα!

Δίδυμες Φλόγες και Υπηρεσία:

Πολλοί άνθρωποι εξιδανικεύουν την ιδέα της Δίδυμης Φλόγας... ωστόσο, η ένωση της Δίδυμης Φλόγας είναι προσεκτικά ενορχηστρωμένη από το Θεϊκό Νου για να φέρουν μαζί την Αρμονία, η οποία έχει επίδραση σε όλες τις διαστάσεις και τα πεδία του τοπικού Σύμπαντος. Μην περιμένετε δείπνα με κεριά και μπουκέτα από τριαντάφυλλα σε αυτήν την ένωση, όχι επειδή αυτό δεν μπορεί να υπάρχει σε μια σχέση Δίδυμης Φλόγας, απλά δεν είναι αυτός ο σκοπός της. Ο Θείος σκοπός σε αυτήν την ένωση είναι η Αρμονία και η Υπηρεσία.

Για αυτό το λόγο, οι προσωπικές προτιμήσεις, σχέσεις, δεσμεύσεις και ξεχωριστά καθήκοντα παραμερίζονται έτσι ώστε η απόλυτη αφοσίωση στο Θεϊκό Σχέδιο να γίνει η Μία πραγματικότητα των Δίδυμων Φλογών. Όταν πάρουμε τη Δίδυμη Φλόγα πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη, βλέπουμε το δυνητικό μιας τεράστιας δύναμης Θεϊκής Δραστηριότητας. Είστε Έτοιμοι να Υπηρετήσετε;

Εσωτερική Ολοκλήρωση!

Μόνο στο σημείο εσωτερικής ολοκλήρωσης είναι κατάλληλο να έρθουν μαζί οι δίδυμες φλόγες. Όταν έχετε φτάσει σε ένα στάδιο εσωτερικής ολότητας, θα αρχίσετε να έλκετε το Θεϊκό σας Συμπλήρωμα ή Δίδυμη φλόγα. Έτσι, όταν δεν νιώθετε την ανάγκη για ένα σύντροφο... αυτός/ή θα εμφανιστεί.

Εάν είστε σε μια σχέση σας συστήνουμε να μην επιχειρήσετε αμέσως να έλξετε τη Δίδυμη Φλόγα σας. Ο ενεργειακός δεσμός της παρούσας σχέσης χρειάζεται να αποσυντεθεί και όλες οι μη αρμονικές συχνότητες που σχετίζονται με αυτήν να έρθουν σε ισορροπία. Μετέπειτα, χρειάζεται να λάβετε υπ' όψιν ένα χρονικό πλαίσιο για ευθυγράμμιση της συχνότητας με τη Δίδυμη Φλόγα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν οι Δίδυμες Φλόγες έρθουν κοντά... Όλα Ενισχύονται...

Τα πάντα ενισχύονται λόγω του Ενοποιημένου πεδίου του Μη χρόνου το οποίο έχει αυτόματη πρόσβαση στις Ανώτερες Διαστασιακές Συχνότητες. Αυτό που είναι σε αρμονία ενισχύεται και αυτό που είναι σε δυσαρμονία πάλι ενισχύεται. Εάν δεν έχετε επιτύχει εσωτερική ένωση σε ισορροπία... όλα μπορούν να βρεθούν εκτός ισορροπίας. Μικρά προβληματάκια μπορούν να γίνουν τεράστια εμπόδια. Λόγω αυτής της ενίσχυσης, οι Δίδυμες Φλόγες ίσως να μην μπορέσουν να ισορροπήσουν αυτήν την ένωση... εκτός αν έχουν καταφέρει πρώτα την εσωτερική ένωση.

Ακόμη και σε αυτό το σημείο, είναι μια συνεχής πρόκληση να παραμείνουν σε ισορροπία καθώς οι συχνότητες και οι οκτάβες αυξάνονται. Όταν μπείτε σε μια σχέση με Δίδυμη Φλόγα, η ικανότητα για τη συνειδητότητα να κινείται πολυδιαστασιακά, είναι κοινό σημείο και πρέπει να αναγνωριστεί ότι δεν είστε εδώ για να αναπαριστάτε ανθρώπινες σχέσεις αλλά να δράτε σαν μια γέφυρα μεταξύ των Ανώτερων Διαστασιακών Συχνοτήτων του Ενός.

Για αυτό το λόγο, και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι στο γεγονός ότι μπορούν να αποσυρθούν πολυδιαστασιακά οποιαδήποτε στιγμή και να αποφύγουν ανθρώπινες συναισθηματικές αντιδράσεις. Αν τα λόγια σας φαίνεται να μην ακούγονται ή ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται... χρειάζεται να αναγνωρίσετε αυτήν την υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου πως όλα περικλείονται και δεν είναι απαραίτητο να ανταποκριθεί με ασήμαντες εκφράσεις του ανθρώπινου νου.

Διότι η Δίδυμη Φλόγα βρίσκεται σε ένα συνεχές πεδίο Μη Χρόνου. Χρησιμοποιούνται από το Θεϊκό Νου για να αγκυροβολήσουν κωδικούς συχνοτήτων σε αυτήν τη διάσταση. Θυμηθείτε, η κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση λαμβάνει χώρα μέσα από το ενοποιημένο πεδίο του Μη Χρόνου. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφήσετε αμέσως συναισθηματικές και δυσαρμονικές αντιδράσεις. Μην προσπαθήσετε να βάλετε μια σχέση Δίδυμης Φλόγας σε ένα ανθρώπινο πλαίσιο αλληλεπίδρασης... γιατί δεν ανήκει εδώ.

Εάν θυμώσετε με το σύντροφό σας... ας είναι έτσι... είναι απλά μια ψευδαίσθηση, η προσωπικότητα σας είναι που προκαλείται! Ωστόσο, δεν εξυπηρετεί να μένετε στο θυμό για περισσότερο από πέντε λεπτά... αφήστε το! Είναι μια ψευδαίσθηση. Μην αφήνετε το μυαλό και το Εγώ να εκλογικεύει και να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις. Θυμηθείτε, έχουμε να κάνουμε με τεράστια ενίσχυση εδώ... τότε αναζητήστε την ισορροπία κάθε στιγμή.

Μία Ταυτότητα:

Μια σχέση Δίδυμης Φλόγας είναι μια ανδρόγυνη σχέση. Αυτό χρειάζεται μια προσαρμογή και αναγνώριση. Μπορεί να μην νιώθετε θηλυκό αλλά ούτε και αρσενικό...τότε Τι Είμαι;

Όταν κάποιος ολοκληρώσει την εσωτερική ένωση, υπάρχει απουσία της πολικότητας μέσα στη σχέση. Ο ένας δεν είναι άνδρας και ο άλλος δεν είναι γυναίκα. Είναι απλά Ένα!

Μια συνείδηση... μια Ουσία... στη διαδικασία της συγχώνευσης. Αφού και οι δύο προέρχονται από την ίδια Ουσία... ποιος είναι ποιος;

Αυτό γίνεται μια πρόκληση μεταξύ των Δίδυμων Φλογών...παλεύουν για προσωπική αναγνώριση μέσα στην Ενότητα, η οποία δεν υπάρχει πια. Εάν Εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι Εγώ... τότε Ποίος Είμαι; Ο κεντρικός πυρήνας των κυττάρων των δύο ενσαρκώσεων των Δίδυμων Φλογών είναι συγχωνευμένος. Έχουν επανευθυγραμμιστεί με την πρωταρχική τους σφαίρα, με ένα κέντρο βαρύτητας και ένα κοινό ισημερινό ή Σημείο Μηδέν. Τώρα, πως ταυτοποιήτε τον εαυτό σας σαν δύο ξεχωριστά όντα; Δεν μπορείτε! Όμως, μπορείτε να επιλέξετε να αγωνίζεστε για προσωπική αναγνώριση για όσο θέλετε... αλλά δεν θα σας βγάλει πουθενά.

Αυτό που χρειάζεται να φέρει στο προσκήνιο η Δίδυμη Φλόγα είναι η συμπλήρωση μέσα στην Ενότητα. Αφήνοντας τον κάθε ένα να δείχνει τις ικανότητες του χωρίς προσωπική ταυτοποίηση με τα αποτελέσματα. Χωρίς να απαιτεί ο ένας τα αποτελέσματα σαν δικά του. Η ομοιότητα είναι η Αρμονική Νότα... και η διαφορά είναι η Απέναντι Διακύμανση. Λοιπόν, όταν λέμε πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ουσία, αυτό σημαίνει πως είναι ακριβώς οι ίδιες; Έχουν τις ίδιες ιδιότητες και ικανότητες; Έχουν τις ίδιες δυνάμεις και αδυναμίες; Έχουν τις ίδιες προτιμήσεις και αντιπάθειες;

Είναι Συμπληρωματικές! Είναι Ακριβώς Ίσες και σε Αντίθετη Διακύμανση η οποία Ένωση Δημιουργεί...Ένα Αρμονικό Τόνο! Έτσι αυτό που θα ανακαλύψετε είναι πως ο κάθε ένας κρατά τις αντίθετες ή συμπληρωματικές Θεϊκές ιδιότητες μέσα στο Όλο. Επομένως, δεν προσπαθούμε να γίνουμε αυτό που είναι ο άλλος, αλλά να επιτρέψουμε την πλήρη έκφραση του καθενός μέσα από την Ένωση. Για αυτό το λόγο, ο καθένας μεταφέρει τη συμπληρωματική συχνότητα της Αρμονικής Νότας. Ο καθένας φέρνει τη συμπληρωματική εκπαίδευση και τα ταλέντα για να υποστηρίξει την Ένωση και το Θεϊκό Σχέδιο. Μαζί πολλαπλασιάζουν τις δυνάμεις τους εκθετικά.

Δεν υπάρχουν λάθη, οι Δίδυμες Φλόγες δεν θα συναντηθούν αν δεν έχουν την απόλυτη ικανότητα να εκπληρώσουν την Αποστολή της υπέρβασης της αρσενικής και θηλυκής δυαδικότητας αυτού του πλανητικού συστήματος και να συμπληρώσουν την Αρμονική Νότα. Συνεπώς, δεν είναι πλέον απαραίτητο να παίζετε τους διαδεδομένους, καθορισμένους ρόλους της κοινωνίας, αλλά να συντονίσετε την Αρμονική Νότα της Συμπλήρωσης μέσα και από τις Διαστασιακές Συχνότητες.

Πως θα καταλάβετε αν γνωρίσατε τη δίδυμη φλόγα σας;

Διάφορες αλλαγές μέσα από ασυνήθιστες καταστάσεις, εντελώς απρόσμενες.

Ξαφνικό αίσθημα ότι γνωρίζεστε από πριν.

Νιώθετε μια βαθιά και άμεση σύνδεση ο ένας για τον άλλον.

Υπάρχει έχει ηλεκτρικό αίσθημα μεταξύ σας που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις.

Η σχέση είναι άμεση... σαν να μη χάθηκε χρόνος από τότε που ήσασταν μαζί.

Νιώθετε μια βαθιά ενότητα που δεν έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα.

Φέρνει συναισθήματα που δεν τα σκεφτήκατε πριν πιθανά.

Είστε αχώριστοι.

Όταν κοιτάζεστε στα μάτια ο τόπος και ο χρόνος δεν έχουν νόημα.

Οι διάλογοι σας φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ.

Mεγάλη επιθυμία να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα με ένα βαθύ και γεμάτο νόημα τρόπο.

Δίνετε στον άλλο χωρίς να σκέφτεστε ότι θα λάβετε σε αντάλλαγμα.

Υπάρχει μια ξεχωριστή ιερότητα στη σχέση σας που υπερβαίνει οτιδήποτε ζήσατε πριν.

Λύνετε το κάρμα με τη φλόγα σας μέσα από ολοκληρωτική συγχώρεση και ανιδιοτελή αγάπη.

Κανένας από τους δύο δεν βασίζεται στον άλλο για την αίσθηση του εαυτού.

Νιώθετε πως τα αισθήματα σας δεν έχουν όρια. Έχετε μια δυνατή αίσθηση της αιωνιότητας.

Τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι πολύ πνευματικά.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί μέσα στη σχέση. Όλα είναι ελεύθερα, χωρίς τον έλεγχο.

Και οι δύο γνωρίζετε χωρίς αμφιβολία ότι είστε μαζί για κάποιο λόγο.

Δεν ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον και δεν προσποιείστε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι νιώθετε ολοκληρωμένοι ο ένας μέσα από τον άλλο.

Εμπιστοσύνη, υπομονή και αποδοχή των αδυναμιών του άλλου γίνεται αυτόματα.

Υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση του σκοπού και νόημα στη σχέση.

Η σεξουαλική έκφραση είναι μια ιερή πράξη η οποία γιορτάζει την ανιδιοτελή αγάπη.

Όταν κοιτάξετε στα μάτια του άλλου βλέπετε τον εαυτό σας.

Βιώνεται ένα αίσθημα ολοκλήρωσης χωρίς σύγκριση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφονται πιο πάνω είναι επίσης κοινά σε σχέσεις αδελφής ψυχής. Αυτό που πραγματικά κάνει τις σχέσεις δίδυμης φλόγας να ξεχωρίζουν από τις άλλες σχέσεις είναι βαθμός ολοκλήρωσης που βιώνεται και η μεγάλη αίσθηση πνευματικής μοναδικότητας μεταξύ τους.

Οι δίδυμες Φλόγες επιθυμούν να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα με ένα ουσιαστικό τρόπο. Υπάρχει επίσης μια πολύ ιερή αίσθηση οικειότητας και μια αίσθηση θεϊκής εμπνευσμένης ολότητας την οποία κάποιος βρίσκει σε μια σχέση δίδυμης φλόγας. Δεν γίνεται τυχαία και ούτε χωρίς σκοπό.

Πασχάλης Καζακόπουλος

ΠΗΓΗ: http://www.angelshouse.eu/arthra-plirof ... es-psyches

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Ιουν 2020 20:44 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2216
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ!


_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum