ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:25 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι

Έλαβα αυτό το γράμμα και το μεταφέρω αμέσως, πιστεύω ότι ενδιαφέρει όλους:


Subject: FW: Γρίπη των χοίρων και επικίνδυνα εμβόλια -Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς...

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.

Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδας TOXOTIS,
αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων). Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής.

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-

* όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,
* αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και
* απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...

αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-

* BIOTERRORISM EVIDENCE
* CRIMINAL CHARGES
* Injunction Mass Vaccinations.docx

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"
Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει

* 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
* 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
* 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.

Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία).

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση...!

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ. Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε.

ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!
Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
Υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Δείτε επίσης άλλα σχετικά άρθρα ανά θεματική ενότητα:

* γρίπη των χοίρων

* εμβόλια

Για μια τοποθέτηση σας σχετικά, τη συμμετοχή σας ίσως στις κινητοποιήσεις ή/και την ενημέρωση των πολιτών σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

ΥΓ: θερμή παράκληση η παρούσα επιστολή να ανακοινωθεί και σε κάθε άλλο συνεργαζόμενο με εσάς φορέα στο θέμα της υγείας και της δικαιοσύνης ή της ενημέρωσης των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:26 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Έλαβα, επίσης, αυτό γράμμα και το μεταφέρω γιατί αξίζει να συζητηθεί!!!!

Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε...

"Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "
James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.
"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"
Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;

1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.

2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα
Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν,
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα. Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak
Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών

(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)

3. Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο)..

4. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.
Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.
Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.
Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα. και πάλι.

Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").

5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών
Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:26 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι

«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών. Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας.
Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια "Robert McNamara,πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση

1. Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)
http://articles.mercola.com/sites/artic ... ents.aspx1)

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) - συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ
2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β - "αντιμυκητιασικό απολυμαντικό", προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
4) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) - τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ - "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
6) MSG - γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ - ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
8) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ "αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες
9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) - Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67., ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς:
χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π

To 2001, o Jock Doubleday,διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιριών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας πιεί δημόσια ένα μείγμα που θα περιέχει τα παραπάνω έκδοχα (δεν θα περιέχονται τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες μ΄αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.
Το μίγμα θα παρασκευαστεί από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα προτείνει ο υποψήφιος.

Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολλάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολλάρια.

Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί?

http://www.Spontaneous Creation.org

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:30 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ - Πολίτες κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών

Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας;

Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

* Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία - αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!

* Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Rochester, Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης... Γιατί?...

* Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!

* Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."

* Ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιριών

"Παραθέτω σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Rochester της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους - πειραματόζωα εν προκειμένη των φαρμακευτικών καρτέλ...

Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων...

----------

Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.

Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στην μηνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους. Καλό γι 'αυτούς!

(...)

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.

(...)

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής: Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες , όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Μην κάνετε το εμβόλιο ΚΑΙ Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!

Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας, πριν από τη στιγμή εκείνη.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:30 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Στους εμβολιασμένους

πιθανόν να ξεσπάσει πανδημία,

όπως το 1976 στις Η.Π.Α.


Εικόνα

Φανταστείτε κάποιους (ας τους πούμε «ειδικούς»), που θα βρουν ένα τρόπο να μπορούν να σας βομβαρδίζουν καθημερινά και ακόμα και μέσα απ' το σπίτι σας (τηλεόραση, τύπος κ.ά.). ότι κινδυνεύετε να νοσήσετε από κάποια επικίνδυνη επιδημία που, ήδη πλήττει την ανθρωπότητα (πλύση εγκεφάλου). Ανάμεσά σας υπάρχουν άνθρωποι, που απλά έχουν κάποια συμπτώματα κοινού κρυολογήματος ή κάποιας εποχιακής ίωσης, που εμφανίζονται φυσιολογικά σε κάθε εποχή του έτους.

Οι «ειδικοί», θα σας πουν: «Υπάρχει ανάμεσά μας μία επιδημία, που είχε πλήξει παλαιότερα την ανθρωπότητα και αναμένεται σύντομα να ξεσπάσει πάλι» και θα προσπαθήσουν να σας πείσουν, ότι «απ' όσους κρυολογούν αρκετοί είναι ήδη βαριά άρρωστοι και κινδυνεύουν θανάσιμα απ' τον νέο θανατηφόρο ιό».

Έτσι εφευρίσκεται ο θανατηφόρος ιός, αυτός της γρίππης των χοίρων Α (Η1Ν1) (αν και το παράξενο είναι, ότι ουδείς χοίρος αναφέρεται να έχει νοσήσει απ' τον εν λόγω ιό!). «.Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου θα πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα, όμως θα πρέπει να εμβολιαστούν και οι υπόλοιποι κατά προτεραιότητα». Έτσι σιγά - σιγά έχετε πειστεί για την (ανύπαρκτη) επικείμενη επιδημία, που έχει ήδη ξεσπάσει.

Τα σενάρια τρομοϋστερίας και οι «ειδικοί»

Το σενάριο ξετυλίγεται στη συνέχεια ως εξής: «Ο ιός αυτός μεταλλάχθηκε από τους χοίρους παλαιότερα και πέρασε στους ανθρώπους κάπου στα βάθη της Ασίας, όπου οι συνθήκες υγιεινής ήταν επισφαλείς». Ή και διαφορετικά, ως μία ακόμα σκοτεινή συνομωσία: «Ο ιός ξεπήδησε από κάποιο πειραματικό εργαστήριο και εισέβαλλε απειλητικά στην ανθρωπότητα». Ή ακόμα, ότι «η μετάδοσή του ήταν ακαριαία από κάποιον Μεξικανό πιλότο που ταξίδεψε στην Χαβάη και συνάντησε κάποιους μολυσμένους Ασιάτες και συναναστράφηκε μαζί τους για εμπορικές συναλλαγές. Όταν γύρισε πίσω στην καρδιά της πόλης του Μεξικού μετέφερε τον θανατηφόρο ιό και εκεί ξεκίνησε η επιδημία».

Όμως χρειάζονται και περαιτέρω αποδείξεις, αλλά και περισσότερη πλύση εγκεφάλου. Γι' αυτό υπάρχουν οι «ειδικοί», διαφόρων ακόμα ειδών εντολοδόχοι μεγαλογιατροί, επιδημιολόγοι (μία νέα ειδικότητα, που δημιουργήθηκε πρόσφατα για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων φανταστικών επιδημιών) οι οποίοι πιστοποιούν την νέα πανδημία, οι πολιτικοί (κυρίως οι υπουργοί υγείας όλων των κρατών, μέχρι και οι πρωθυπουργοί - για να είναι πιο πειστικό), οι δημοσιογράφοι, που διασπείρουν τον τρόμο και τον πανικό στις μάζες, τα λοιπά Μ.Μ.Ε. και οι πανικοβλημένες μάζες.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε και το κωμικοτραγικό, ότι η νέα γρίππη των χοίρων χτύπησε ανελέητα και τις γαλοπούλες, ενώ ακόμα οι χοίροι επιμένουν να μην έχουν πληγεί! Πραγματικά τα όσα ακούγονται απ' τους «ειδικούς» για την υπόθεση της νέας γρίππης είναι κωμικοτραγικά. Στις Η.Π.Α. αλλά και στην Ευρώπη προβάλλονται απ' τις τηλεοράσεις τηλεπαιχνίδια με ειδικούς πανδημικούς τίτλους όπως το «The Colony experiment». Αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας με τον τίτλο «Το πείραμα της αποικίας», στο οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβιώσουν ύστερα από μία εκτεταμένη ανθρωπιστική καταστροφή μετά απ' το σαρωτικό πέρασμα πανδημίας κάποιου φονικού ιού.

Επίσης υπάρχουν πληθώρα ντοκυμαντέρ, που βομβαρδίζουν για τις αναμενόμενες επιδημίες και πανδημίες, που έχουν πλήξει (υποτίθεται) ή αναμένεται να πλήξουν την ανθρωπότητα. Τα ντοκυμαντέρ αυτά προβάλλονται και στην χώρα μας. Είναι προφανές, ότι τα εν λόγω τηλεοπτικά shows αποσκοπούν στην ενίσχυση της τρομοπροπαγάνδας και στην επαύξηση των ανθρώπων - θυμάτων - πελατών, που θα συμμετέχουν στους επικείμενους μαζικούς εμβολιασμούς.

Εικόνα

Εικόνες σαν κι αυτήν ονειρεύονται οι «ειδικοί» της Yγείας και του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας). Οι Φαρμακοβιομηχανίες και οι ταγοί τους ιατροί θέλουν να μετατρέψουν την ανθρωπότητα σ' ένα απέραντο νοσοκομείο. Θα πέσουμε τελικά στην παγίδα τους;

Κυκλοφόρησαν και στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες ειδικά διαφημιστικά σποτς με οδηγίες των «ειδικών» για την νέα γρίππη και ειδική τηλεφωνική γραμμή (1135), που θα πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους. Επίσης η Νομαρχία Αθηνών και το Υπουργείο Υγείας δήλωσαν, ότι τα κέντρα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού είναι ήδη έτοιμα. Μάλιστα λόγω της υποτιθέμενης επίθεσης της νέας γρίππης έχουν αρχίσει και κλείνουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, το ένα μετά το άλλο! Αυτά, για να γίνει το σενάριο ακόμα πιο πειστικό.

Πρόσφατα σε πρωινή εκπομπή «ειδικός» επώνυμος παιδίατρος συνιστούσε, ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνουν σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού και κυρίως στα παιδιά. Σε ερώτηση κάποιας καλεσμένης ηθοποιού «γιατί να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά μαζικά για μία γρίππη που δεν είναι επικίνδυνη» ο «ειδικός» απάντησε: «Επειδή κινδυνεύουμε να μεταδοθεί η νόσος απ' τα παιδιά στους μεγαλύτερους και να πεθάνουν!.». Σε άλλη ερώτηση για τις παρενέργειες και τους θανάτους των εμβολίων απάντησε: «Θα είναι περισσότερα τα θύματα της γρίππης, παρά τα θύματα απ' τις παρενέργειες των εμβολίων!.». Ήμαρτον γιατρέ μου, ήμαρτον!

Και το θρίλερ τρόμου συνεχίζεται: «Πρόκειται να νοσήσουν μέχρι και 1 δις άνθρωποι ανά τον πλανήτη και εκατομμύρια απ' αυτούς να πεθάνουν». Οι μάζες τρέχουν πανικόβλητες στα νοσοκομεία, για να κάνουν τα ειδικά τεστς και να δουν αν έχουν πληγεί απ' την νέα φονική γρίππη. Εκεί, όσοι βρεθούν θετικοί, θα τους χορηγηθεί η ειδική αντι-ιική αγωγή. Όσοι θεραπευτούν απ' τον (φανταστικό) φονικό ιό Α (Η1Ν1) (δηλαδή από απλά κρυολογήματα ή από εποχιακά νοσήματα του αναπνευστικού, που απλά βαφτίζονται έτσι) διασπείρουν ταχέως και στους άλλους τρομοκρατημένους τις ειδήσεις για την καλή ιατρική μεταχείριση και θεραπεία, που απόλαυσαν στα νοσοκομεία.

Η πανδημία αυτή είναι και πολύ κολλητική, γι' αυτό οι «ειδικοί» συνιστούν. «Ν' αποφεύγετε τους κλειστούς χώρους και να μη συναναστρέφεστε με τους συνανθρώπους σας, διότι ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ μεγάλος». Μάσκες έχουν μοιραστεί σε όσους ανά τον πλανήτη κινδυνεύουν άμεσα να νοσήσουν. Οι πολιτικοί απειλούν να κλείσουν όλα τα σχολεία και το Μετρό, καθώς και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. «Πρέπει να πλένετε καλά και συχνά τα χέρια σας με σαπουνάκι, να μην αγγίζετε σημεία σε δημόσιους χώρους, να μην αγκαλιάζεστε και να μην φιλιέστε με άλλους ανθρώπους». Οι χώρες αναμένεται να τεθούν σε καραντίνα απ' τα τέλη Οκτωβρίου και μετά, όπως δηλώνουν όλες οι εμπλεκόμενες με τις Φαρμακοβιομηχανίες κυβερνήσεις.

Οι «ειδικοί», που προσπαθούν αποκλειστικά για το καλό μας εδώ και τόσα χρόνια έχουν για άλλη μία φορά τη λύση. «Αν κάποιοι είναι θετικοί στην μάστιγα της νέας γρίππης θα μπορούμε να τους δώσουμε αντι-ιική θεραπεία». Και το όνομα αυτής: Τamiflu (το Relenza ήδη εξαντλήθηκε, ξεπούλησε.). Αν και πολλοί γιατροί λένε ότι το Tamiflu δεν βοηθά, αντιθέτως δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα υγείας απ' τα ήδη υπάρχοντα, το «θαυματουργό» αυτό φάρμακο έχει κάνει θραύση. (Ήδη έχουν αναφερθεί βαριές παρενέργειες κυρίως σε έφηβους αλλά και σε ηλικιωμένους). Όμως μπρος στα κάλλη (θεραπεία) τι είναι ο πόνος (Tamiflu). Αλλά το βαρύ πυροβολικό του Π.Ο.Υ. είναι τα νέα πολυαναμενόμενα εμβόλια.

Εικόνα

Λειτουργοί Υγείας στην Ιαπωνία μετά από κλινικές μελέτες κατέδειξαν ότι το 20% των ενηλίκων, που χρησιμοποίησαν Tamiflu ανέφεραν παρενέργειες, όπως ναυτία ή εμετό. Στην Ιαπωνία έχει απαγορευτεί η χορήγηση του Tamiflu απ' το 2007, διότι προκάλεσε 14 θανάτους και εκατοντάδες ανήκεστες βλάβες.

Νέα μελέτη φέρνει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αφορούν στο περιβόητο αντι-ικό χάπι Tamiflu (εταιρείας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Ντικ Τσέινυ). Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Προστασίας Υγείας της Αγγλίας καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι το χάπι, που χορηγείται για τη γρίππη Α προκαλεί διάφορες σωματικές και ψυχικές ασθένειες στα παιδιά. Από τα παιδιά που μπήκαν σε φαρμακευτική αγωγή τύπου Tamiflu, τα 45 εμφάνισαν μια ή περισσότερες παρενέργειες, εκ των οποίων οι πιο συχνές ήταν ναυτία (με ποσοστό 29%), εν συνεχεία στομαχικό άλγος ή κράμπες (με ποσοστό 20%) και προβλήματα ύπνου (με ποσοστό 12%). Παράλληλα η έρευνα κατέδειξε, ότι σχεδόν ένα στα πέντε παιδιά αντιμετώπισαν «νευροψυχικές διαταραχές», όπως αδυναμία στη σκέψη, εφιάλτες ή ακόμα περίεργη συμπεριφορά. Η εν λόγω έρευνα δημοσιεύθηκε στην Aγγλική εφημερίδα Eurosurveillance.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:31 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Η πραγματική κατάσταση

Ας δούμε όμως την κατάσταση της γρίππης των χοίρων χωρίς τα ψέματα και τις παρωπίδες των Μ.Μ.Ε.: Ξαφνικά κηρύσσεται πανδημία απ' τα ιατρικά κέντρα του πλανήτη. Κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την νέα θανατηφόρα γρίππη και ετοιμάζονται κοντά στα 2 δις εμβόλια, για ν' αντιμετωπίσουν το κακό που έρχεται. Όλα αυτά για 145 θύματα σε όλο τον πλανήτη, λιγότερα απ' όσους σκοτώνονται από κεραυνούς κάθε χρόνο (1.170 θύματα) και αμελητέα σε αντιπαράθεση με τα θύματα της εποχικής γρίππης κάθε χρόνο (250.000-500.000 νεκροί), ενώ το 99% των νοσούντων αναρρώνει χωρία καμμιά θεραπεία! (Time Magazine, 11.6.09).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι απ' τους 145 θανάτους της νέας γρίππης οι 128 συνέβησαν στο Μεξικό, όπου είχε προηγηθεί εμβολιασμός του πληθυσμού, για τον φόβο του ιού της «γρίππης των χοίρων».

Πάντα με βάση τα λεγόμενα των «ειδικών» «ο ιός τώρα δεν είναι ακόμα πολύ επικίνδυνος, αναμένεται όμως από τον χειμώνα να γίνει πολύ θανατηφόρος». Γιατί άραγε; Μήπως επειδή απ' τα μέσα Οκτωβρίου θ' αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί;

Τέσσερις Φαρμακοβιομηχανίες (Baxter, Ceo-Novartis, Glaxo-Smith και Sanofi-Pasteur) είναι ήδη έτοιμες να παρουσιάσουν τα νέα επιτεύγματά τους, τα εμβόλια κατά της «φονικής πανδημίας» της γρίππης των χοίρων. Το ότι και για τις τέσσερις αυτές εταιρείες εκκρεμούν νεότερες και παλαιότερες βαρύτατες κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης από προηγούμενα «ανδραγαθήματά» τους, δεν παίζει κανένα ρόλο. Δηλαδή «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»... (Βλ. Εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας: Ο Δούρειος Ίππος της ανθρώπινης υγείας. Παρενέργειες, βλάβες και θάνατοι από το εμβόλιο Gardasil).

«Στα πλαίσια της τρομολαγνείας, που ασκήθηκε απ' την κρατική εξουσία στις Η.Π.Α. στις αρχές του αιώνα εφαρμόστηκαν προγράμματα μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού περιθωριακών ομάδων και μειονοτήτων δια της βίας "κυριολεκτικά με δέσιμο χειροπόδαρα" από μεικτές ομάδες γιατρών, αστυνομικών και δικαστικών. Σ' αυτή τη βάση αναπτύχθηκε αυτονόητα και το κίνημα των αντι-εμβολιαστών, που πρεσβεύουν, ότι δεν μπορεί να παραβιαστεί το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ελεύθερης βούλησης προκειμένου για οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση» (Θανάσης Δρίτσας, καρδιολόγος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, εφημ. «Καθημερινή», 27.9.09. Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη του κ. Δρίτσα στην «Ελεύθερη Έρευνα» με τίτλο: Ακίνδυνη η νέα γρίππη. Πιό επικίνδυνο το εμβόλιο!).

Ιατρικά συγχωροχάρτια

Στην χώρα μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο «ιατρικό συγχωροχάρτι». Τι είναι αυτό; Ένα επίσημο χαρτί της πολιτείας, που πρέπει να υπογραφεί από κάθε «πειραματόζωο», που «πρέπει» να εμβολιαστεί για την νέα φονική γρίππη. Λέει ρητά και κατηγορηματικά:

A. Eνημερώθηκα για τους λόγους, για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστώ, καθώς και για τις πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες και επιπλοκές του εμβολιασμού.

B. Γνωρίζω, ότι δεν υπάρχει καμία ασφαλής ιατρική πράξη συμπεριλαμβανομένων και των εμβολιασμών.

Γ. Συμφωνώ να εμβολιαστώ με το εμβόλιο για τον νέο ιό της γρίππης Α (Η1Ν1).

Δηλαδή, οι πολίτες της χώρας μας καλούνται πλέον να υπογράφουν «την καταδίκη τους» στο νέο ιατρικό συγχωροχάρτι. Ό,τι και να συμβεί οι Φαρμακοβιομηχανίες και όλα τα παπαγαλάκια τους (μεγαλογιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί) παίρνουν άφεση αμαρτιών και συγχωρούνται απ' τον θεό τους (Μαμωνά) με υπογραφή του θύματος. Όμως οι «ειδικοί» είδαν την άμεση αντίδραση του κόσμου για το χαρτί που αποποιείται των ευθυνών τους και το απέσυραν σιωπηλά.

Μέχρι σήμερα τα κέρδη των Φαρμακοβιομηχανιών ανέρχονται σε 10 δις δολάρια (εφημερίδα Επενδυτής 23 Αυγούστου '09), ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 15 δις! Αυτά πρόκειται να εισπραχθούν απ' τον κόσμο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι κρατικές επιχορηγήσεις και οι χρηματοδοτήσεις από Η.Π.Α. και Ε.Ε. για υποτιθέμενα πειράματα και έρευνες που γίνονται κυρίως κάτω απ' το τραπέζι. Και ο χορός του Μαμωνά καλά κρατεί.

Οι εμβολιασμένοι για τη γρίππη αρρώστησαν στις Η.Π.Α. τo 1976

Το σχέδιό των «ειδικών» βασίζεται στην πίστη (όπως στην θρησκεία) και στην σύγχυση, όμως οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που θα αρρωστήσουν και όχι οι άπιστοι ανεμβολίαστοι.

Αν κοιτάξει κάποιος το τί συνέβη το 1976 με την πρώτη εμφάνιση της γρίππης των χοίρων στις Η.Π.Α. μπορεί να καταλάβει εύκολα το τί παίζεται και σήμερα. Επί προεδρίας Φορντ έγινε αρχικά μαζικός εμβολιασμός στρατιωτών στο στρατόπεδο Φορτ Ντιξ του Νιου Τζέρσεϊ κατά του ιού της τότε «γρίππης των χοίρων». Μετά τρομοκράτησαν και κατάφεραν να πείσουν 46 εκατομμύρια Αμερικανούς να εμβολιαστούν. Αντί προστασίας ξέσπασε επιδημία γρίππης στους εμβολιασμένους. Εκατοντάδες απ' αυτούς πέθαναν, ενώ χιλιάδες απέκτησαν σοβαρές αναπηρίες στο νευρικό τους σύστημα ως παρενέργειες του εμβολίου (σύνδρομο Guillain-Barre, ή GBS) άμεσα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.

Εικόνα

Ο Δρ Αρτσι Καλοκαιρινός (MBBS PhD FAPM) για τον πρόεδρο - λαμόγιο: «Ο πρόεδρος Φορντ αποφάσισε να διευθετήσει γρήγορα το ζήτημα. Μπροστά σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και σήκωσε το μανίκι του για να εμβολιαστεί (σ.σ. 14.10.76). Εκείνη την εποχή εγώ ισχυρίστηκα, ότι το εμβόλιο που του έκαναν ήταν άδειο κι αυτό νομίζω ότι πραγματικά συνέβη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Φορντ προσκάλεσε όλους τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης, που παραβρίσκονταν στη συνέντευξη Τύπου και τους ζήτησε να μπουν στη σειρά και να εμβολιαστούν επί τόπου. Μόνο ένας άντρας προσφέρθηκε εθελοντικά και κατά σύμπτωση ήταν ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. Όλοι οι άλλοι αρνήθηκαν την πρόσκληση». (Βλ. Η Γρίππη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων).

Έτσι και σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό των εμβολιασμένων θα νοσήσει άμεσα απ' τις παρενέργειες του εμβολίου, ένα μικρότερο ποσοστό θα νοσήσει βαρύτερα με αποτέλεσμα βαριές βλάβες και θανάτους (ή ότι άλλο), ενώ οι υπόλοιποι θ' αποτελέσουν το κύριο σώμα των μελλοντικών αρρώστων, που θα νοσήσουν μεσοπρόθεσμα ή και μακροπρόθεσμα οικοδομώντας για άλλη μία φορά την «επιχείρηση αρρώστεια». (Βλ. Φαρμακοβιομηχανίες. Η παγκόσμια απειλή).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρεταννικής εφημερίδας «Mail on Sunday», λόγω της κοινής παρασκευής των νέων εμβολίων, που θα κυκλοφορήσουν για τη γρίππη των χοίρων με το εμβόλιο που έγινε το 1976 στις Η.Π.Α., αναμένονται και κοινές παρενέργειες, όπως το σύνδρομο Guillain-Barre (GBS). Η εφημερίδα αναφέρει, ότι δεν έχουν γίνει και ούτε πρόκειται να γίνουν κλινικές δοκιμές για τις παρενέργειες των νέων εμβολίων.

Ίσως όμως να μην χρειαστεί καν η συγκατάθεση των τρομαγμένων ανθρώπων για τον μαζικό εμβολιασμό τους, αφού μεθοδεύεται μέσω ειδικού νόμου, που ετοιμάζεται απ' τα ιατρικά ιερατεία, που θα επιβάλλει υποχρεωτικά και με την βοήθεια της Aστυνομίας τους μαζικούς εμβολιασμούς, πρακτική, που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στις Η.Π.Α., όπως είδαμε, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου. Ομιλούμε για νόμο, ο οποίος πέρασε ήδη στην Αυστρία περί ειδικού σχεδίου κατά της δήθεν πανδημίας «influenza», που έπληξε την χώρα το 2005. Πλέον μετά την εξαγγελία κάθε νέας πανδημίας απ' τα M.M.E. η εξουσία για θέματα Yγείας στην Αυστρία θα μεταφέρεται στoν Π.Ο.Υ., δηλαδή στις ίδιες τις Φαρμακοβιομηχανίες. Ο ίδιος νόμος μεθοδεύεται ήδη για τις Η.Π.Α., Γαλλία, Μ. Βρεταννία με κυρώσεις, για όποιον συνεχίσει να επιθυμεί να αυτοδιαχειρίζεται το σώμα του.

Ήδη χθές ξεκίνησαν οι πρώτοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στις Η.Π.Α., σε πρώτη φάση σε νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων νοσοκομείων. Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα σχολεία και σταδιακά σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Όχι στα κερδοσκοπικά τρομο-εμβόλια!

Ένα Αμερικανικό βίντεο σχετικό με τις παρενέργειες του εμβολίου της γρίππης των χοίρων, που παρουσιάστηκαν μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς στις Η.Π.Α. το 1976.

Η Ρωμιοσύνη λαμβάνει τα μέτρα της

«ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009. Πεντέμισι εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν μολυνθεί από τη νέα γρίππη. Το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και όλα τα μεγάλα στάδια της χώρας έχουν μετατραπεί σε τεράστια κέντρα εμβολιασμού, όπου καθημερινά συρρέουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες προκειμένου να τους χορηγηθεί το «σωτήριο» σκεύασμα για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1. Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων περιπολούν επί 24ώρου βάσεως τα κτίρια του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, αλλά και των νομαρχιών, όπου φυλάσσονται τα πανδημικά εμβόλια. Μεγάλα ξενοδοχεία της Αττικής έχουν μετατραπεί σε θεραπευτήρια συνδράμοντας τα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ., που τελούν υπό κατάρρευση αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στα περιστατικά γρίππης. που εμφανίζονται καθημερινά. Χιλιάδες άνεργοι γιατροί και νοσηλευτές, φοιτητές και σπουδαστές υγείας "επιστρατεύονται", προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες επικουρώντας το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Ο υπουργός Υγείας ενημερώνει τον πρωθυπουργό κι εκείνος δίνει το πράσινο φως, για να τεθεί σε εφαρμογή το τελευταίο "όπλο" απέναντι στη γρίππη που επελαύνει: καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και περιορισμός των πολιτών κατ' οίκον για όσο διάστημα χρειαστεί».

Δεν πρόκειται για σκηνές από ταινία επιστημονικής πανδημίας, αλλά για ορισμένα από τα μέτρα, που προβλέπει το πιο εφιαλτικό σενάριο για την εξέλιξη της νέας γρίππης και στη χώρα μας, όπως αυτό είναι καταγεγραμμένο στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αντιμετώπιση της Πανδημίας του υπουργείου Υγείας (αρρώστειας καλύτερα) και το οποίο αποκάλυψε η εφημερίδα το «ΘΕΜΑ» σε πρόσφατο δημοσίευμά της.

Ο πρώην υπουργός Υγείας απείλησε, ότι θα εμβολιαστούν κατ' εντολή του πρωθυπουργού όλοι όσοι ζουν και αναπνέουν νόμιμα ή παράνομα στην χώρα μας και μάλιστα από δυο φορές! Για τον λόγο αυτό παρήγγειλε απ' τις αγαπημένες του Φαρμακοβιομηχανίες 24 εκατομμύρια εμβόλια! Οι παραδόσεις των εμβολίων έχουν ξεκινήσει απ' τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ήδη τα πρώτα 100.000 εμβόλια έχουν αποθηκευτεί σε ειδικά ψυγεία. Και ύστερα ήρθαν οι εκλογές.

Φαίνεται πως η Ρωμαίικη κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας δεν έχουν ενημερωθεί για τις τραγικές συνέπειες των εμβολιασμών της γρίππης των χοίρων κατά το παρελθόν. Ισχυρίζονται μάλιστα, ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί θα γίνουν για την προστασία των παιδιών μας. Μήπως όμως γνωρίζουν ήδη;

Μάλιστα ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών (ένα τόσο μεγαλεπήβολο σχέδιο θέλει και τον πρόεδρό του) καθηγητής Α. Κωνσταντόπουλος αναφέρει σε δήλωσή του στον τύπο: «Στη χώρα μας δεν υπάρχουν επιδημιολογικά δεδομένα, που να λένε, ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, διότι είναι υψηλού κινδύνου. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά στην χώρα μας δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος από γρίππη και πόσο μάλιστα στην περίπτωση της νέας γρίππης που είναι πολύ πιο ήπια απ' την κλασική. Γενικώς έχουν πανικοβάλει τον κόσμο χωρίς λόγο!» (Εφημ. «Ελευθεροτυπία», 23.8.09). Όταν ο πρόεδρος των εμβολιασμών δηλώνει αυτά τα πράγματα φανταστείτε τι γίνεται.

Επίσης ο γενικός διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας Ceo-Novartis, Daniel Vassela, είχε επισκεφτεί τη χώρα μας, για να παραστεί στην περίφημη συνάντηση της λέσχης Bilderberg, που έγινε στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, όπου παραβρέθηκε και ο υπουργός Υγείας. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι ποσότητες των εμβολίων, που θα προμηθευτεί η χώρα μας. Ήδη τα Τamiflu, τα εμβόλια του πνευμονιόκκοκου και τα εμβόλια της κοινής εποχικής γρίππης (κι αυτά άσχετα με την «γρίππη των χοίρων») έχουν εξαντληθεί στην χώρα μας. Και το τρομο-εμπόριο καλά κρατεί. 200.000 νέα εμβόλια για τον πνευμονιόκοκκο και εκατοντάδες χιλιάδες Τamiflu, εκτός των εμβολίων για την «γρίππη των χοίρων» έχουν παραγγελθεί και αναμένονται απ' τον Ι.Φ.Ε.Τ.. Πάρτε κόσμε. ένας ένας και με τη σειρά, μην σπρώχνεστε!

«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, για την αντιμετώπιση πανδημίας γρίππης, το οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει τον τρόπο διανομής των εμβολίων και εμβολιασμού του πληθυσμού. Οι ομάδες πληθυσμού, που πρώτες θα εμβολιαστούν είναι οι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας, σε υπηρεσίες αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άτομα σε ομαδική διαβίωση και άτομα σε χώρους με μεγάλο συγχρωτισμό (π.χ. σχολεία). Ο εμβολιασμός των επαγγελματιών Υγείας θα γίνει στον χώρο εργασία τους, ενώ για τον υπόλοιπο πληθυσμό θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα εμβολιασμού (ΚΕΓ), κατά προτίμηση σε δημόσια κτίρια, με στελέχωση προσωπικού νοσοκομείων και μέλη των ιατρικών, φαρμακευτικών και οδοντιατρικών συλλόγων» (εφημ. Καθημερινή 1.8.09).

Δεν απαιτείται γονική συναίνεση

Δυό μέρες πριν παραδόσει τα καθήκοντά του, ο κ. Αβραμόπουλος χάρισε ένα τεράστιο δώρο στις πολυεθνικές Φαρμακοβιομηχανίες, ένα δώρο που δύσκολα μπορεί να ανακληθεί: Η είδηση (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, 1.10.09) είναι, ότι, για να εμβολιαστούν για τον ιό Η1Ν1 οι μαθητές των σχολείων, δεν απαιτείται γονική συναίνεση.

Σε λίγες μέρες θα φτάσει στο σχολείο το φορτηγάκι με τα εμβόλια και τους κυρίους-κυρίες με τις λευκές ποδιές. Τα παιδιά μας θα μπουν στη σειρά σαν αρνιά, και θα υποστούν τον εμβολιασμό ανεξάρτητα:

α. Από τη δική τους και τη δική μας απόφαση,

β. Άν το δικαίωμά μας να πάρουμε αυτή την απόφαση είναι συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο, και

γ. από τη ζημιά, που θα υποστεί η υγεία των παιδιών μας.

Αυτό είναι το μεγάλο δώρο, που ο -δήθεν- «υπουργός Υγείας» χαρίζει στις Φαρμακοβιομηχανίες. Φανταστείτε εσείς για ποιο λόγο το κάνει. Ποιό παιδί θα τολμήσει να πηδήξει την κλειδωμένη αυλόπορτα για να πάει να βρει τους γονείς του στη δουλειά τους και να τους πει «δεν άφησα του κυρίους με τις λευκές ποδιές να με εμβολιάσουν». Συγχαρητήρια κ. Αβραμόπουλε. Άντε και σε καλή μεριά. Με ενδιαφέρον αναμένουμε τη στάση της νέας υπουργού.

Η αντίδραση

Στη Γαλλία κάποιοι φορείς και πολίτες ταρακουνούν το σκοτεινό κατεστημένο των φαρμάκων με την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιρειών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου του 2009. Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η υπόθεση έχει επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ήδη η Αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές. Οι μηνύσεις εναντίον των εμπλεκομένων αναλαμβάνουν ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα, μιας και πολίτες του Μεξικού παραπέμπουν την εταιρία Baxter επίσης στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, διότι, όπως λένε, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο (εκτός από ένα περιστατικό) οφείλονται στο γεγονός, ότι τους χορηγήθηκαν αντιγριππικά εμβόλια κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009, εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα κοκτέηλ από ανθρώπινους ιούς, ιό του SARS, ιό των πουλερικών και ιό των χοίρων. Η υπόθεση έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας, αφού την αντίδραση αυτή ακολουθούν κατά πόδας πολίτες και οργανισμοί στις Η.Π.Α., στην Σκωτία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Ιρλανδία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Σουηδία.

Και επειδή τα ψέμματα τελείωσαν και οι πρώτοι εμβολιασμοί είναι προ των πυλών, προειδοποιούμε ως Ελεύθερη Έρευνα τους αναγνώστες μας για άλλη μία φορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εμβολιαστείτε!

Ο εμβολιασμός για τη «γρίππη των χοίρων», βλάπτει σοβαρά την υγεία...

Πριν αποφασίσετε να εμβολιαστείτε διαβάστε:

- Άρθουρ Άλλεν: «Εμβόλια. Η ιστορία της πιο σωτήριας Ιατρικής ανακάλυψης», εκδ. Αρχιπέλαγος, 2009.

- Γκέραρντ Μπούκβαλντ: «Εμβολιασμοί. Μία επιχείρηση βασισμένη στον φόβο», εκδ. Βιβλιοθήκη του Ρόδου.

- Κωνσταντίνου Μουρούτη: «Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια», εκδ. ΕΤΡΑ.

Βασίλειος Μαυρομμάτης
Ομοιοπαθητικός
Μέλος Σ.Ο.Ε. (Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος) 8.10.2009

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:32 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde αποκαλύπτει σε ένα βίντεο - συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 και το ρόλο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs&feature=player_embedded[/youtube]

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:34 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Δημιούργησαν φονικό ιό, ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

Εικόνα

Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!

Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε... ενδιαφερόμενο!

Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών! Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασαμ ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ!

Ο δρ Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια – ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου- και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.

Το βασικό ζήτημα που θέτουν οι συνάδελφοί τους είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα όχι να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέρια βιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το "απόλυτο όπλο" καταστροφής της ανθρωπότητας! Θέμα ασφάλειας σε πιθανή επίθεση βιοτρομοκρατών!

Η ομάδα του δρος Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι " διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1"! Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως - ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει προσλάβει ειδικό σύμβουλο επικοινωνίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσει την επικοινωνιακή στρατηγική του- παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι"ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους"!

Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμορφωθούν!

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, αναφερόμενος στους νέους φονικούς ιούς, δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει "αθώος". Ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο στα χέρια των ΗΠΑ!

Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και "καταστροφολογικές" απόψεις. Σύμφωνα με αυτούς, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη "βιλογικό όπλο", το οποίο μπορεί να "αξιοποιηθεί" αναλόγως της περίστασης: είτε για να δημιουργηθεί η "ανάγκη" παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν "βιοασφάλεια", είτε ακόμη και για τον "αποπληθυσμό" του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία!

Πηγή: http://stoncosmomou.blogspot.com/2011/1 ... _4851.html

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:35 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΟΧΙ στους εμβολιασμούς - 80 Ιατροί υπογράφουν επώνυμα!

Μου έστειλαν αυτό το γράμμα και σας το μεταφέρω!

Αγαπητοί φίλοι,

έχουμε επανειλημμένως ενημερώσει για τα εμβόλια, το πώς και γιατί κάνουν ζημιά και ποια συμφέροντα υπάρχουν από πίσω. Επειδή είναι όμως πάντα καίριο σα θέμα σας ετοίμασα από email που έλαβα από συνάνθρωπό μας το ακόλουθο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τους εμβολιασμούς. Από το email δεν ήταν φανερός ο αρθρογράφος (ή μεταφραστής) έτσι δεν μπορώ παρά να δώσω γενικές ευχαριστίες. Πριν προχωρήσετε στο υλικό αυτό θέλω να σας μοιραστώ μια αληθινή ιστορία, που έζησε πρόσφατα μια νέα μητέρα (του φιλικού μας περιβάλλοντος) σχετικά με τους εμβολιασμούς, μια ιστορία απλώς από εκατομμύρια παρόμοιες στον κόσμο.

Η μητέρα αυτή ενώ δε γνώριζε καλύτερα και όντας όπως οι περισσότερη κατευθυνόμενη και προγραμματισμένη με φόβο από τα ΜΜΕ και το ιατρό της, έκανε πέρσι για τον εαυτό και το μικρό παιδάκι της εμβόλιο για την εποχιακή γρίπη που το 'προσφέρουν' σαν πακέτο πλέον μαζί με το εμβόλιο Η1Ν1, το δήθεν ιό 'πανδημίας'. Τους μήνες που ακολούθησαν το παιδάκι της αλλά και εκείνη ήταν συνέχεια άρρωστοι με το παραμικρό και υπέφεραν. Φέτος που ξαναήλθε η ώρα η καλή για επανάληψη του εμβολίου, ύστερα από ενημέρωσή της μετά από την ταλαιπωρία ασθενειών, πείρε απόφαση να μην ξανά κάνει το εμβόλιο αυτό!

Όταν όμως το ανακοίνωσε στο γιατρό της εκείνος με το γνωστό τρόπο του σοκ και εμποτισμού με φόβο προσπάθησε να την ελέγξει και να την κατευθύνει να προβεί τελικά σε εμβολιασμό! Έχοντας όμως την ιδιαίτερα αρνητική εμπειρία εκείνη παρέμεινε στο ΟΧΙ και ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις από το ιατρό για τις παρενέργειες (κούραση/κόπωση, αδράνεια κ.ά.) καθώς και την ιδιαίτερα αυξημένη συχνότητα ασθένειας της ίδιας και του παιδιού της. Επιμένοντας στις κατηγορίες πως είναι ανεύθυνη, πως ρισκάρει την υγεία του παιδιού της και άλλον, ο ιατρός της απάντησε πως υπάρχουν κάποιες φορές και εξαιρέσεις αλλά πως αυτό δεν πρέπει να την απασχολεί! Μάλιστα.

Όπως είναι η μόνη λύση για ένα σκεπτόμενο ον η μητέρα αυτή παράτησε αυτόν τον ιατρό έχοντας ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ και αυτό, αγαπητοί φίλοι, είναι εκείνο που Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΩΡΑ:

Αναλάβετε ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ! Αυτό είναι ένα από τα βασικά απαιτούμενα για την ομαλή μετάβαση στη Νέα Εποχή. Και με αυτή τη μικρή ιστορία και επισήμανση, δείτε λοιπόν εάν σας ενδιαφέρουν τα στοιχεία που σας επιβεβαιώνουν πως δεν είναι απλώς κάποιοι περίεργοι που μιλούν για το θέμα αυτό αλλά πως πλέον έχουν αρχίσει ιατροί της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης να μιλούν ενάντια ενός πολύ καλά στημένου παιχνιδιού, που για ακόμα μια φορά παίζεται στις πλάτες των ανθρώπων.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012 19:39 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου).ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666...

Εικόνα

Άλλος ένας γιατρός που πραγματικά νοιάζεται! Που ερεύνησε για την αλήθεια, που την κοινοποίησε στους "αδρανούντες αρμόδιους", οι οποίοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον μαζικό "τρομο-εμβολιασμό" μας...
Αλήθεια οι εισαγγελείς μας γιατί ακόμη κωφεύουν;...

Στείλτε το παρόν σε όλους τους αγαπημένους σας!

Αγαπητοί μου ιατροί της Ελλάδος, προστάτες της ζωής μας και της υγείας μας.

Σας στέλνω το τεκμηριωμένο αυτό κείμενο με γνώμες εγκρίτων ιατρών και δημοσιογράφων ανα τον κόσμο που διερεύνησαν εις βάθος και συγκέντρωσαν τις μέχρι σήμερα (13.11.09) πληροφορίες για το τι συμβαίνει διεθνώς με το φονικό εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, που αποτελεί, κατά κοινή πλέον ομολογία, βιολογικό όπλο εναντίον των ανθρώπων για να ικανοποιηθούν οικονομικά συμφέροντα φαρμακευτικών εταιριών που μας θέλουν αρρώστους εφ' όρου ζωής, αλλά και αυτών που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν γενικότερα. Το στέλνω συμπληρωμένο όπως το έστειλα σε πρωθυπουργό, υπουργό (minister@yyka.gov.gr) και υφυπουργό υγείας και λοιπούς υπουργούς και αρμοδίους, αρχηγούς κομμάτων, μέσα ενημέρωσης, συλλόγους, κλπ, οι οποίοι όμως στην πλειοψηφία τους αδρανούν και επιτρέπουν ή και προωθούν τον φονικό εμβολιασμό.

Για τον λόγο αυτό απευθύνομαι σε σας, σε μια ύστατη προσπάθεια αποτροπής του εγκλήματος αυτού, ώστε αφού διαβάσετε και επιβεβαιώσετε τα λεγόμενα μου μέσω των δεκάδων links σε άρθρα και βίντεο που παραθέτω ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα, να ενεργοποιηθείτε έγκαιρα ενημερώνοντας τους συνανθρώπους σας που σας εμπιστεύονται, όπως επιτάσσει το υψηλό καθήκον σας και η συνείδησή σας. Με πολλές ελπίδες δικές μου αλλά και του ταλαίπωρου λαού μας που τόσα υφίσταται τελευταία από τις σκοτεινές δυνάμεις που μας εξουσιάζουν.

* Δρ. Γιώργος Κοεμτζόπουλος. Ιουστινιανού 20 Πολιτεία 14671. Τηλ: 2106200450, 2106297233, κιν: 6944883343, Fax: 2106252711, email: g.koemtzo@hotmail.com , Ιστοσελίδα http://www.artmine5000.com (με πληροφορίες που τακτικά συμπληρώνονται με νέα στοιχεία σχετικά με το εμβόλιο και τα τραγικά του αποτελεσματα διεθνώς).

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Πριν πέσετε στην παγίδα που οι σκοτεινές δυνάμεις μας έχουν στήσει που διοικούν και καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας (Ιλουμινάτοι, δισεκατομμυριούχοι, τραπεζίτες, πολιτικοί), που είναι οι ιδιοκτήτες και ελέγχουν τις μεγάλες πολυεθνικές και μάλιστα τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο λόμπυ που επηρεάζει τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη, (δείτε το δεύτερο συνημμένο του παρόντος), και πριν δεχθείτε εσείς και η οικογένεια σας να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα που παραθέτω.

Το πρώτο με τίτλο ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ'' προέρχεται από ένα εμπεριστατωμένο e-mail που (ευτυχώς) κυκλοφορεί στην Ελλάδα και που έλαβα προσφάτως. Το δεύτερο με τίτλο ''ΤΟ ΦΟΝΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ'' αφορά πληροφορίες που συνέλεξα εγώ (δείτε και την σελίδα μου II.2.D1 του site μου). Ακόμη πολλές και συνταρακτικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε (στα Αγγλικά) στα πέντε άρθρα που επέλεξα από το διαδίκτυο που τα βάζω ως συνημμένα του παρόντος και που παραθέτω επίσης και στην αντίστοιχη Αγγλική μου σελίδα II.1.D9, καθώς και στις 50 και πλέον αναφορές και διευθύνσεις του διαδικτύου που δίδω, που προέρχονται από έγκριτες προσωπικότητες του χώρου αυτού παγκοσμίως.

Σημειωτέον ότι η γρίπη των χοίρων δημιουργήθηκε στα εργαστήρια φαρμακευτικής εταιρίας σαν βιολογικό στρατιωτικό όπλο, κατά παραγγελία της CIA που την διέσπειρε κατόπιν (δήθεν τυχαία) στο Μεξικό και σε άλλες 17 χώρες, (δείτε το τέταρτο συνημμένο του παρόντος) για να προκαλέσει την ανάγκη του φονικού και συνήθως υποχρεωτικού εμβολιασμού του πληθυσμού παγκοσμίως. Το υποχρεωτικό καθορίστηκε από τον ελεγχόμενο από τις σκοτεινές δυνάμεις Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ''ΠΟΥ'' (δείτε το τρίτο συνημμένο του παρόντος) ενώ έχουν γίνει μηνύσεις κατά του ΠΟΥ, της φαρμακευτικής εταιρίας, και λοιπών υπευθύνων. Ακόμη προετοιμάζονται μηνύσεις εναντίων όλων των υπευθύνων που θα προωθήσουν τον εμβολιασμό στις διάφορες χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) με την κατηγορία της βαριάς αμέλειας (gross negligence) για τους θανάτους, την παράλυση, κλπ που θα προέλθουν από τους εμβολιασμούς και μάλιστα από γονείς εμβολιασθέντων παιδιών. Απόδειξη των ανωτέρω αποτελεί, και το γεγονός ότι ενώ η γρίπη των χοίρων εμφανίστηκε το 2009 η εταιρία Medimmune αλλά και άλλες φαρμακευτικές είχαν ήδη πατεντάρει το εμβόλιο κατά της γρίπης αυτής από το 2008 http://www.theflucase.com/

Το σημερινό εμβόλιο έχει μεταξύ άλλων τις εξής για τον οργανισμό μας καταστρεπτικές συνέπειες:

1) Αδυνατίζει το αμυντικό μας σύστημα, και μάλιστα των παιδιών, με αποτέλεσμα να είμαστε απροστάτευτοι σε κάθε είδους ασθένειες, πράγμα που πρόκειται να προκαλέσει αργά ή γρήγορα πολλούς θανάτους και την επιδιωκόμενη από τις σκοτεινές δυνάμεις δραματική μείωση του πληθυσμού, αλλά και συχνές αρρώστιες για τους επιζώντες προς μεγάλη οικονομική ωφέλεια των φαρμακευτικών εταιριών.

2) Ουσίες του εμβολίου (π.χ. βαριά μέταλλα όπως ο υδράργυρος) συσσωρεύονται στον εγκέφαλο και προκαλούν μόνιμες βλάβες που αποσκοπούν συν το χρόνο (κατά τρόπο αποτελεσματικότερο από τους αεροπορικούς ψεκασμούς που μας κάνουν για τον ίδιο λόγο), στο να μας καταντήσουν νωθρούς και άβουλα και συνεπώς πειθήνια όργανα τους.

3) Οι εμβολιασθέντες αποκτούν πολύ περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν τελικά από τους μη εμβολιασθέντες, όπως συνέβη και το 1918 με την ''Ισπανική γρίπη'' όπου πέθαναν 50 εκατομμύρια εις Ευρώπη και Αμερική κυρίως από τους εμβολιασθέντες ενώ οι μη εμβολιασθέντες επέζησαν και βοηθούσαν τους αρρώστους, εις δε την Ελλάδα που δεν έγιναν εμβολιασμοί δεν είχαμε εν γένει θύματα.

4) Κατά τις πρώτες 10 τουλάχιστον ημέρες μετά τον εμβολιασμό, οι εμβολιασθέντες δεν θα έχουν συμπτώματα, λόγω προσωρινής καταστολής από το εμβόλιο του αμυντικού τους συστήματος, ενώ θα είναι επικίνδυνοι φορείς της νόσου για όσους ανύποπτους βρίσκονται γύρω τους, γι' αυτό και πρέπει να τους αποφεύγομε. (δείτε το τέταρτο και πέμπτο συνημμένο του παρόντος καθώς και τις πληροφορίες που δίδω πιο κάτω). Έτσι μπορεί με μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων (θεωρούν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι ως τέτοιο αρκεί και το 10%), θα μπορεί να επεκταθεί γρήγορα η πανδημία και στους μη εμβολιασθέντες. Ακόμη για να ξεγελάσουν τον κόσμο έχουν ετοιμάσει και μικρές ποσότητες ''καθαρών'' εμβολίων, δηλαδή χωρίς τοξικές προσμείξεις (υδράργυρο, αλουμίνιο, κλπ,) καθώς και χωρίς ζωντανούς (μη αποδυναμομένους) ιούς, (δείτε και το http://www.theflucase.com/2 (πού απετέλεσε μεγάλο σκάνδαλο στην Γερμανία), για να τα κάνουν η κυβέρνηση, η ελίτ, οι ιθύνοντες και οι ''ημέτεροι'' δίνοντας το καλό παράδειγμα, καθώς και οι ομάδες των δοκιμαστικών πρώτων εμβολιασμών, ώστε ο κόσμος να μην φοβηθεί και να δεχθεί να εμβολιαστεί. Αντίθετα για τα ''μη καθαρά'' εμβόλια στην Αμερική έχουν πρόσφατα αναστείλει για έξη μήνες, από Οκτώβριο 2009, ειδικά και μόνον για τα εμβόλια της γρίπης, τον νόμο πού περιόριζε την μεγίστη ποσότητα υδραργύρου στο κάθε εμβόλιο. Γιατί άραγε; (δείτε το site http://www.theflucase.com

Τέλος θα πρέπει να αποφύγομε και το εμβόλιο κατά της κοινής γρίπης, καθ ότι οι ιθύνοντες βλέποντας την απροθυμία του κοινού να εμβολιαστεί (οι νοσοκομειακοί αρνούνται να εμβολιαστούν στο 90%), έχουν προωθήσει με την ταμπέλα του κοινού εμβολίου και σημαντικό ποσοστό του νέου εμβολίου του ιού Η1Ν1 για να ξεγελάσουν τον κόσμο (δείτε το τρίτο μέρος του παρόντος κειμένου). Έτσι στην Αμερική μια 25χρονη έπαθε παράλυση από ένα τέτοιο εμβόλιο εποχιακής γρίπης, http://www.theflucase.com/4.

Όμως το κακό δεν σταματά εδώ, διότι προετοιμάζεται και παραλλαγή του εμβολίου που θα εισάγεται στο σώμα μας μαζί με το εμβόλιο και νάνο-τσιπ (ραδιοφωνικών κυμάτων), για τον πληρέστερο έλεγχο μας, (δήθεν για να ξέρουν ποιοι εμβολιάστηκαν και ποιοι όχι, και αν υπάρχουν μικρόβια στον οργανισμό), το οποίον όμως δεν εφαρμόστηκε στην φάση αυτή λόγω των πολλών θανάτων που προκάλεσε κατά τις δοκιμές, ενώ θα εφαρμοστεί στην επόμενη φάση των εμβολιασμών για την οποίαν είναι έτοιμοι πλέον (με πελώριες data bases που θα μας καταγράφουν, δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω και στο http://www.theflucase.com/5. Αυτά τα νάνο-τσιπς εκτός του ότι εντοπίζουν το πού βρίσκεται ο κάθε ένας μας, μπορούν μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων να ενεργοποιήσουν τα βαριά μέταλλα (υδράργυρο, αλουμίνιο, κλπ) πού έχουν συσσωρευτεί στον εγκέφαλο, δημιουργώντας σοβαρά ψυχικά προβλήματα (δείτε το http://www.theflucase.com/6. Μάλιστα στην Νορβηγία καθυστερούν τους εμβολιασμούς μέχρις ότου να παραλάβουν τις ειδικές σύριγγες που θα επιτρέπουν την εισαγωγή των νάνο-τσιπς μαζί με το εμβόλιο (δείτε το site http://www.theflucase.com/7.

Ακόμη, όπως αναφέρω και πιο κάτω, στην Αμερική διασπείρουν μέσω καλοπληρωμένων (από μυστικό λογαριασμό της Bank of America) φορτηγατζήδων, ιούς της νόσου των πτηνών (Η5Ν1 που είναι πολύ πιο βαριάς μορφής από την νόσο των χοίρων Η1Ν1), για να φοβηθεί ο πληθυσμός από τα βαριά περιστατικά που θα προκύψουν και να σπεύσει να εμβολιασθεί (όμως με εμβόλιο που δεν αφορά καν στην νόσο των πτηνών).

Ήδη όμως δύο χώρες η Πολωνία και ή Τσεχία απαγόρευσαν τον εμβολιασμό στις χώρες τους (μετά από θανάτους κατά τους δοκιμαστικούς εμβολιασμούς σε άστεγους), και ακολουθούν σύντομα και άλλες χώρες. Στην Γερμανία το 81% των Γερμανών δεν θέλει να εμβολιασθεί παρά τις πιέσεις που δέχεται, δείτε το site http://www.theflucase.com/8 όπου και κορυφαίοι ιατροί μιλούν κατά του εμβολίου, δείτε το http://www.theflucase.com/9. Τέλος η μεγάλη πλειοψηφία των Ιταλών ιατρών δεν συνιστούν τον εμβολιασμό και ούτε οι πολίτες θα το κάνουν και έτσι οι ποσότητες που έχουν παραγγελθεί θα μείνουν αχρησιμοποίητες (δείτε το site http://www.theflucase.com/10

Στη Γαλλία επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι υπάρχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει κανείς από το εμβόλιο παρά απ' την γρίπη των χοίρων (δείτε http://www.theflucase/11. Ακόμη στην Γαλλία κορυφαίος γιατρός συνιστά στους υγειονομικούς που πήραν εντολή να πλαισιώσουν τα κέντρα όπου θα κάνουν τον εμβολιασμό, να μην παρουσιαστούν σαμποτάροντας έτσι το πρόγραμμα και σώζοντας τους αφελείς που θα προσέρχονταν, προφασιζόμενοι εν ανάγκη ασθένεια, http://www.theflucase.com/12. Στην Σουηδία υπάρχει πληθώρα αχρησιμοποίητων εμβολίων καθότι οι πολιτικοί δεσμεύτηκαν για 18 εκατομμύρια δόσεις (δύο για κάθε πολίτη), ενώ πολύ λίγοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, πράγμα που προβλέπεται ότι θα αποτελέσει σκάνδαλο για τα 144 εκατομμύρια δολάρια που ξοδεύονται, καθ' ότι εκφράζονται φόβοι ότι οι αρμόδιοι δωροδοκήθηκαν από το λόμπι των φαρμακευτικών εταιριών για να σπεύσουν να κάνουν την μεγάλη αυτή παραγγελία (δείτε το site http://www.theflucase.com/13. Ακόμη στην Σουηδία από τους 333 (υγιείς) μαθητές που εμβολιάστηκαν σε ένα σχολείο, οι 130 (δηλαδή πάνω από τους μισούς) αρρώστησαν με την γρίπη την επομένη, δείτε το site http://www.theflucase.com/14. Στην Φιλανδία το 75% δεν θέλει να εμβολιασθεί (δείτε το site http://www.theflucase.com/15.

Στην Αγγλία κυκλοφορεί πλήθος κόσμου με μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον του εμβολίου και γίνονται σχετικές διαδηλώσεις με πανό, ενώ η πλειοψηφία δηλώνει ότι προτιμά να μπει φυλακή παρά να κάνει το εμβόλιο (ευ όσον γίνει υποχρεωτικό), ακόμη δε κατηγορούν όλους τους κρατικούς υπευθύνους των υγειονομικών υπηρεσιών και επιτροπών (οι περισσότεροι των οποίων είναι ή υπήρξαν σημαντικά στελέχη των μεγάλων φαρμακευτικών), αποκαλώντας τους ανοιχτά προδότες (συμπεριλαμβανομένου του υπουργού υγείας και του πρωθυπουργού) δείτε το βίντεο http://www.theflucase.com/16, που είναι πολύ αποκαλυπτικό. Εκτιμώ ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στις άλλες χώρες, όταν ο κόσμος ξυπνήσει και θελήσει να ενεργοποιηθεί και να αντιδράσει στο έγκλημα αυτό που μας σερβίρουν οι φαρμακευτικές.

Ακόμη επισημαίνω ότι ενώ τα εμβόλια αυτά τόσο της πρώτης όσο και της δευτέρας φάσεως, δεν προσφέρουν καμία προστασία ούτε έναντι της γρίπης των χοίρων ούτε των πτηνών, αντίθετα η πλειονότητα τους περιέχει ζωντανούς ιούς (χωρίς να έχουν αποδυναμωθεί με ραδιενεργό ακτινοβολία, δήθεν κατά λάθος) της πολύ σοβαρότερης νόσου των πτηνών, από 72 κιλά τέτοιων ιών που η εταιρία Baxter παρασκεύασε και διέσπειρε στις άλλες εταιρίες. Έτσι το εμβόλιο που μας προτρέπουν οι έγκριτοι παράγοντες να σπεύσουμε να κάνουμε, όχι μόνο δεν μας προστατεύει από τίποτε, αλλά αντίθετα αποτελεί ''βιολογικό όπλο'' για την μείωση του πληθυσμού και τον έλεγχο των ανθρώπων που τους θέλουν φιλάσθενους και αδύναμους (από τις σκοτεινές δυνάμεις που δυστυχώς μας εξουσιάζουν και είναι υπεύθυνες και για πολλά αλλά (οικονομικά, κλπ) προβλήματα που μας βασανίζουν.

Κάτι ανάλογο έγινε και παλαιότερα με την δημιουργία του ιού του AIDS, για την μείωση του πληθυσμού των φτωχών χωρών της Αφρικής, αλλά τα σχέδια τους δεν ολοκληρώθηκαν διότι πολλοί έσπευσαν και βοήθησαν ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας τον εκεί πληθυσμό. Δείτε ακόμη το πολύ διαφωτιστικό άρθρο με τίτλο ''10 ερωτήσεις για το εμβόλιο της γρίπης στις οποίες οι γιατροί και οι επίσημες υγειονομικές υπηρεσίες καθώς και ο ΠΟΥ αρνούνται να απαντήσουν'' http://www.theflucase.com/17.

Ακόμη η υπουργός υγείας της Πολωνίας (μια από τις λίγες χώρες που δεν υποτάσσεται στον πανίσχυρο ΠΟΥ) συνεπικουρούμενη από τον Πρωθυπουργό, εξηγεί με επιχειρήματα σε ομιλία της γιατί δεν γίνεται ο εμβολιασμός http://www.theflucase.com/18 καταλήγοντας ότι η υπουργός είναι για συμφέροντα των πολιτών και όχι των φαρμακευτικών (μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και για την Ελλάδα). Ανάλογες απόψεις έχει και η πρώην υπουργός υγείας της Φιλανδίας, η οποία μάλιστα τονίζει ότι ο εμβολιασμός σε εγκύους και παιδιά αποσκοπεί στο να χτυπήσει και να αποδεκατίσει την επόμενη γενεά (όπως είχε προτείνει κάποτε και ο Κίσινγκερ για τον περιορισμό του υπερπληθυσμού της Γης), δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=eZ-fMVTJzH0 .

Σαν απόδειξη των ανωτέρω παραθέτω τα καταστρεπτικά αποτελέσματα ενός δοκιμαστικού εμβολιασμού με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων (για τον ιό H1N1) που έγινε τον Απρίλιο 2009 στο πλήρωμα εκ 347 ανδρών πλοίου του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ και που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, (δείτε το πρώτο συνημμένο του παρόντος).

Μήνυμα του Robin Thomas 2009-09-29 18:19:39. Από τον διεθνή ρεπόρτερ Bob Chapman:

1) Πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ, καθελκύστηκε τον Απρίλιο του 2009 με πλήρωμα 347 ατόμων.
2) Το σύνολο του πληρώματος εμβολιαστικέ αμέσως μετά, με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων (ιός H1N1).
3) Το πλήρωμα αρρώστησε τόσο σοβαρά ώστε άλλα πλοία έπρεπε να στείλουν βοήθεια, ήτοι 16 ιατρούς από ένα αεροπλανοφόρο και άλλα σκάφη, (συνολικά 50 άτομα σταλθήκαν στο πλοίο για την αντιμετώπιση της κρίσης).
4) Δύο από τα 347μέλη του πληρώματος πέθαναν, ο καπετάνιος (πλωτάρχης) και ένας αρχικελευστής.
5) Οι 50 που στάλισαν στο πλοίο είναι τώρα σε καραντίνα σε νοσοκομείο του Ναυτικού στην Balboa, Ισπανία καθ' ότι 10 από αυτούς κόλλησαν την γρίπη από το πλήρωμα του πλοίου. Δύο από τους 50 σε καραντίνα είναι σε σοβαρή κατάσταση κατά την τελευταία έκθεση.
6) Από το πλήρωμα των 347 ανθρώπων που εμβολιάστηκαν, 333 μολύνθηκαν με τον ιό H1N1 ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, εκ των οποίων δύο πέθαναν, όπως προαναφέρθηκε, και 331 επέζησαν μέχρι στιγμής. Μόνο 14 από τους 347 εμβολιασθέντες δεν παρουσίασαν οποιεσδήποτε αρνητικές επιδράσεις από το εμβόλιο.
7) Το ναυτικό έχει απειλήσει όλες τις συζύγους του πληρώματος του πλοίου να σιωπήσουν, καθ ότι είναι οι πληροφορίες απόρρητες. Μερικές όμως τελικά μίλησαν και επιβεβαίωσαν τις πιο πάνω πληροφορίες.
8) Στο αεροπλανοφόρο που παρείχε την βοήθεια, 415 ναύτες έχουν κολλήσει την γρίπη των χοίρων και είναι επί του παρόντος σε καραντίνα μέσα στο σκάφος.
9) Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η πανδημία της γρίπης των χοίρων θα δημιουργηθεί ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Αν δεν το κάνετε δεν θα υπάρχει μεγάλη επιδημία. Από αυτή και μόνον την δοκιμή του Απριλίου είναι προφανές ότι το εμβόλιο μόλυνε το 96% αυτών που το έκαναν. Ένα τέτοιο ποσοστό λοίμωξης είναι αδύνατο να επιτευχθεί με οποιοδήποτε φυσικό μέσο. Αν και σκότωσε μόνο το 1% άμεσα, δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που θα έχει. Δείτε για περισσότερες πληροφορίες την έρευνα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου της γρίπης των χοίρων το 1976, καθώς και σχετικά με το εμβόλιο του άνθρακα κατά τον πόλεμο του Κόλπου.
10) Να σημειωθεί επίσης ότι απλή επαφή με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί δημιουργεί ένα 20% πιθανότητες να κολλήσει κανείς την γρίπη των χοίρων, ακόμη και αν δεν έχει εμβολιαστεί.
Το Ναυτικό των ΗΠΑ έχει θέσει ''εκτός'' 5 πλοία του ναυτικού των ΗΠΑ που επιστρέφουν πίσω από αποστολές στην Μέση Ανατολή καθ ότι ''αδυνατούν να συνεχίσουν την αποστολή τους''.

Ακόμη παραθέτω (για τους αγγλομαθείς) το site του Αμερικανικού καναλιού Vortex Network News (VNN - ''For all the news you will never get on CNN!'' ''Για όλα τα νέα που ποτέ δεν θα πάρετε από το CNN'' ) http://www.achieveradio.com/vortex-cosm ... /index.php με ένα από τα πολλά σχετικά άρθρα (της 03.Οκτ.09) με τίτλο ''International Drug Ring Behind the H1N1 Swine Flu Scandal Has Been Exposed" (Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο των φαρμακευτικών γκρουπ που βρίσκονται πίσω από το Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων). Τέλος διάβασα στο περιοδικό Nexus του Νοεμβρίου http://www.nexushellas.gr άρθρο που επιβεβαιώνει μερικά από όσα αναφέρω στο παρόν μου κείμενο, ενώ και ο καθηγητής παιδιατρικής κύριος Παναγιώτης Σπυρίδης εκφράζει σε άρθρο της εφημερίδας Veto της 08.11,09 τις αντιρρήσεις του σχετικά με το εμβόλιο.

Επιπλέον, υπάρχουν ήδη πολλά κείμενα και βίντεο με την παρουσίαση που ένας χαρισματικός Άγγλος ο David Ike, αλλά και πολλές άλλες έγκριτες προσωπικότητες ανά τον κόσμο μας δίνουν, όπως στα sites (http://www.davidicke.com/index.php και http://www.blogtalkradio.com/soulnews/2009/07 / 20/DAVID-ICKE-live-on-news-for-the-soul ) υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο ιός της γρίπης των χοίρων δημιουργήθηκε από μια Αυστριακή εταιρεία, με παραγγελία της CIA, που την εξάπλωσε στο Μεξικό και σε άλλες 17 χώρες, και ότι "η γρίπη δεν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, αλλά είναι το εμβόλιο" (δείτε το τέταρτο συνημμένο του παρόντος).

Αυτά τα εμβόλια έχουν κάποια ουσία που ονομάζεται αλουμίνα, μία ένωση του αλουμινίου που προκαλεί μια υπέρ αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος με πολλές παρενέργειες, ενώ περιέχουν και υδράργυρο σε ανεπίτρεπτες ποσότητες, καθώς και άλλα τοξικά και επικίνδυνα στοιχεία που συσσωρεύονται στον εγκέφαλο και δημιουργούν κάθε είδους νευρολογικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένης και της παράλυσης. Δείτε επίσης δεκάδες σχετικά άρθρα και αναφορές ανά τον κόσμο που προετοιμάζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, κλπ, στο site http://theflucase.com της Αυστριακής δημοσιογράφου Jane Burgermeister, ή οποία μάλιστα έχει υποβάλει μηνύσεις σε άτομα και οργανισμούς (ΠΟΥ κλπ) που μεθόδευσαν και προωθούν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ καινούριες αναφορές προστίθενται καθημερινώς.

Μεταξύ αυτών είναι το ότι πολλά νοσοκομεία των ΗΠΑ έχουν προμηθευτεί ειδικά βραχιόλια για αυτούς που εμβολιάζονται, που θα περιέχουν και όλα τα προσωπικά τους δεδομένα, τα οποία εφ όσον τοποθετηθούν δεν θα μπορεί κανείς πλέον εφ όρου ζωής να τα βγάλει, δείτε το http://www.theflucase.com/19 . Σημειωτέον ότι σε πολλές μεγάλες ηλεκτρονικές εφημερίδες άρθρα που περιέχουν σαν link το ως άνω site http://theflucase.com σύντομα διαγράφονται από την εφημερίδα. Ακόμη δείτε πολλές άλλες αναφορές, ρεπορτάζ, κλπ στους ''Πολίτες μιας νομοταγούς κυβέρνησης'' http://legitgov.org/pandemic_action.html όπου μπορείτε να γραφτείτε (δωρεάν) για να λαμβάνετε τακτικά νέες πληροφορίες. Επίσης δείτε και τα σχετικά βίντεο που έχω βάλει στο ning community ''Children of the Sun'' http://sunchildren.ning.com . Ακόμη δείτε με τίτλο ''Μην κάνετε το εμβόλιο γιατί μπορεί να σας σκοτώσει'' το http://humanityhealing.ning.com/profile ... lder=Inbox .

Επίσης δείτε το site http://www.box.net/shared/pv190gde1q με τίτλο ''Αποδείξεις βιολογικής τρομοκρατίας'', ή το κύριο άρθρο στο περιοδικό Time με τίτλο ''ανθρώπινα πειραματόζωα''. Ακόμη δείτε το πολυδιάστατο site http://www.stopthevax.com με τίτλο ''Σταματήστε το εμβόλιο'', όπου μεταξύ άλλων στέλνονται εξώδικα, με αποδεικτικά στοιχεία για την φύση και τους κινδύνους του εμβολίου, στους διάφορους αρμοδίους των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων και των μελών βουλής και γερουσίας που θα προωθήσουν την σχετική νομοθεσία), προειδοποιώντας τους ότι θα ασκηθούν μηνύσεις εναντίον τους για ''βαρεία αμέλεια'' (gross negligence) για τους θανάτους που θα επακολουθήσουν, εάν δεν επέμβουν για να εμποδίσουν τον εμβολιασμό, ενώ ενημερώνουν και τους σερίφηδες της κάθε περιοχής, ότι είναι στην δικαιοδοσία τους να εμποδίσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, εφ όσον αυτός αποφασισθεί.

Ήδη οι Βέλγοι δικηγόροι κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων, πολιτικών κλπ που προωθούν τους εμβολιασμούς (δείτε το http://www.theflucase.com/20, Θεωρώ λοιπόν πολύ πιθανόν ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί τελικά και για τις άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, από μηνύσεις που θα κάνουν οι συγγενείς θυμάτων και μάλιστα οι γονείς παιδιών.

Eπίσης δείτε το site του Dr. Horowitz (που έχει τιμηθεί διεθνώς με πολλές διακρίσεις), http://www.fluscam.com/HOME.html με σχετικά βίντεο και άρθρα (όπως π.χ. το http://www.youtube.com/watch?v=04gaxcrVRxY ), καθώς και με οδηγίες και απλά φάρμακα προφύλαξης και αντιμετώπισης της γρίπης (oxysilver, βιταμίνη D κλπ), τα οποία και παρήγγειλα μέσω του διαδικτύου για μένα και την οικογένεια μου, και αυτό συνιστώ και σε όλους. Εκεί δείτε επίσης το πρόσφατο άρθρο (THE AFFIDAVIT, Ένορκη κατάθεση, δείτε το στο δεύτερο συνημμένο του παρόντος) με τίτλο ''Αποκαλύφθηκε φαρμακευτικό καρτέλ που διαδίδει, μολύνει και κάνει ενέσεις για τον αποδεκατισμό του πληθυσμού του πλανήτη με την πανδημία του ιού H1N1 της γρίπης των χοίρων και τα εμβόλια''. Το κανάλι Al Jazeera πού έχει θεατές 70 εκατομμύρια ανά τον κόσμο στις 7.Οκτ.09 πήρε συνέντευξη του Dr. Horowitz με τίτλο "pangenocide" (''παν- γενοκτονία''), δείτε την να ξεσκεπάζει στο site http://sn114w.snt114.mail.live.com/defa ... wsignin1.0, το μεγάλο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Τέλος επισκεφτείτε και πολλά άλλα σχετικά sites στο διαδίκτυο όσο ακόμη είναι καιρός, διότι ψηφίζεται νόμος στην Γερουσία των ΗΠΑ που δίδει το δικαίωμα στον πρόεδρο να μπλοκάρει το διαδίκτυο για λόγους έκτακτης ανάγκης (''allowing the President to temporarily seize control over computer networks in the private sector'' ''Επιτρέποντας στον πρόεδρο να πάρει προσωρινά τον έλεγχο των κομπιουτερικών δικτύων στον ιδιωτικό τομέα'').

Το μόνιμο πρόβλημα όμως είναι όπως είπαμε ότι ουσίες του εμβολίου συσσωρεύονται τελικά στον εγκέφαλο και προκαλούν μακροχρόνια πολλών ειδών βλάβες, που αποσκοπούν (όπως και οι αεροπορικοί ψεκασμοί) στο να μας έχουν υπό έλεγχο οι ισχυροί της Γης.

Τελευταία διάβασα στο περιοδικό ''ΑΒΑΤΟΝ'' του μηνός Σεπτεμβρίου 2009 (το οποίο θα παραθέσω σύντομα σημ. τοξότισσας)ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το εμβόλιο, που συνιστώ στους συμπατριώτες μου να το διαβάσουν, το οποίο περιείχε μεταξύ άλλων στοιχεία και πολύ ενδιαφέρουσες αναφορές στο site http://www.box.net/shared/exmfsvenrr). Λόγω της σημασίας αυτών των θεμάτων πρόκειται να προσθέσω μια προσεχή μου σελίδα στο site μου http://www.artmine5000.com που να περιγράφει λεπτομερώς και για άλλες συνωμοσίες των σκοτεινών δυνάμεων, όπως π.χ. σχετιζόμενες με την διατροφή μας και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, την υγεία μας γενικότερα, την οικονομία μας και τον ρόλο των τραπεζών, την ελευθερία μας, κλπ, δείτε πολλές λεπτομέρειες περί αυτών και στα εκατοντάδες βίντεο του Αμερικάνικου καναλιού του Alex Jones, όπου παίρνει και συνεντεύξεις από πολλές σημαντικές προσωπικότητες από όλον τον κόσμο που μιλούν και δίνουν στοιχεία για τις σκευωρίες αυτές http://www.youtube.com/user/TheAlexJone ... iew=videos

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις είναι η εξής:

α) Δημιουργούν ένα πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.
β) Ενθαρρύνουν και μεγαλοποιούν την αντίδραση του κόσμου σ' αυτό.
γ) Στη συνέχεα δίδουν την λύση που εξυπηρετεί τους καταχθόνιους σκοπούς τους,
όπως έγινε π.χ. με την καταστροφή από την CIA των δύο πύργων στην Νέα Υόρκη, που την απέδωσαν δήθεν σε τρομοκράτες, για να δικαιολογηθούν οι επιθέσεις σε Αφγανιστάν και Ιράκ καθώς και η όλη νομοθεσία περί τρομοκρατίας που περιόρισε σημαντικά τις προσωπικές ελευθερίες των Αμερικανών. Σημειωτέον ότι στην πρόσφατη επέτειο της 11.Σεπτεμβρίου 2 εκατομμύρια νεοϋορκέζοι είχαν συγκεντρωθεί ζητώντας να επανεξετασθούν τα αίτια της πτώσεως των δύο πύργων, ενώ τα μέσα ενημέρωσης δεν έδειξαν τίποτε σχετικό.

Σε μια προσπάθεια αντίδρασης στο μεγάλο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που προωθούν οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', έχω στείλει εκατοντάδες e-mails με το παρόν κείμενο στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, στους ιατρικούς συλλόγους, στους συλλόγους γονέων και μαθητών, στα πολιτικά κόμματα και νεολαίες, στους πολιτικούς και στους υπουργούς, κλπ, με την ελπίδα να προλάβω ή να περιορίσω το κακό, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Αντίθετα στις 62 διαδικτυακές κοινότητες (ning communities) του εξωτερικού, που είμαι μέλος και που περιλαμβάνουν περισσότερα από 2.000.000 μέλη, έχω πλήρη ανταπόκριση για τα γραφόμενα μου και βομβαρδίζομαι από ευμενή σχόλια αλλά και πρόσθετες σχετικές πληροφορίες που τα συμπληρώνουν ή τα επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των συμπατριωτών μου δέχεται ανεξέλεγκτα ότι του σερβίρουν οι ιθύνοντες και οι ελεγχόμενοι από τις σκοτεινές δυνάμεις και τα καρτέλ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών, όπως παγκόσμιοι οργανισμοί (ΠΟΥ κλπ) και οδηγούνται αδιαμαρτύρητα σαν ''πρόβατα επί σφαγή''.

Όσοι λοιπόν δεν κοιμούνται, ας πληροφορηθούν την αλήθεια για τα εμβόλια, διαβάζοντας αυτά που γράφω εδώ και αυτά που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο (το μη ελεγχόμενο μέχρι στιγμής μέσο ενημέρωσης), και ας προσπαθήσουν να ενημερώσουν εγκαίρως (και να σώσουν) όσο περισσότερους συμπατριώτες μας γίνεται. Εγώ ότι μπόρεσα να κάνω το έκανα, και στις λίγες μέρες που μας μένουν μέχρι τους εμβολιασμούς θα ενημερώσω τους πολλούς μου φίλους διότι τους θέλω ζωντανούς και υγιείς.

Ήδη στέλνω σε 600 φίλους μου και συνεργάτες το μήνυμα αυτό, που με ευχαριστούν και το προωθούν πρόθυμα και στους δικούς τους φίλους, κ.ο.κ. για να προλάβουμε το κακό καθώς και άλλα 400 σε πολλά media, συλλόγους, αρμοδίους, κλπ που ελπίζω ότι κάποια στιγμή, όσοι απομένουν ακόμη ανεξάρτητοι, θα ξυπνήσουν και θα ευαισθητοποιηθούν.

Πάντως αυτό δεν αρκεί και πρέπει να ληφθούν και μέτρα από τις κεντρικές υπηρεσίες και μάλιστα το νέο υπουργείο υγείας, ώστε να μην κληθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες π. χ. ο ανυποψίαστος και προφανώς μη ενημερωμένος χωρικός (που δεν μπορεί να πάρει ένα τέτοιο μήνυμα), να φέρει τα παιδιά του σαν πρόβατα επί σφαγή για να εμβολιασθούν.

Όσον τέλος αφορά στους ιθύνοντες του υπουργείου υγείας και λοιπούς αρμοδίους που βγάζουν τα περίφημα προγράμματα εμβολιασμού, προτείνω για να μην το έχουν βάρος στην συνείδηση τους από τα ολέθρια αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς, ή ακόμη για να μην δεχθούν μηνύσεις από τους συγγενείς των θυμάτων και μάλιστα τους γονείς των παιδιών:

Α) Να περιμένουν μέχρι το τέλος του έτους για να πάρουν μία γεύση του τι θα γίνει διεθνώς, ώστε να απαγορεύσουν τους εμβολιασμούς όπως έκαναν πρόσφατα η Πολωνία και η Τσεχία (και όπως έκανε η Ελλάδα το 1918 με την Ισπανική γρίπη όπου με το να μην κάνει εμβολιασμούς δεν είχε και θύματα). ή
Β) Να επιλέξουν μια ομάδα (κακόμοιρων) εθελοντών, και μάλιστα από τον ιατρικό κόσμο που πιστεύει τυφλά στον ΠΟΥ κλπ, που να κάνουν τα εμβόλια (τα ίδια που θα κάνουν και όλοι οι άλλοι πολίτες και όχι τα ''καθαρά'') και να δουν τα ολέθρια αποτελέσματα που είδαμε πιο πάνω στο άτυχο πλήρωμα του πλοίου των ΗΠΑ.

Όμως αυτά είναι ''λόγια βοώντος εν τη ερήμω'' διότι αυτοί που μας εξουσιάζουν (ΠΟΥ κλπ) έχουν υπερισχύσει της λογικής και οι εμβολιασμοί αρχίζουν στις 16.11.09 για γιατρούς και υγειονομικούς, ενώ ευτυχώς από ότι είπε η τηλεόραση στις 5.11.09 και η εφημερίδα τα Νέα, ''πάνω από το 60% των ιατρών έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν και πολλοί άλλοι το σκέπτονται'', ενώ όσοι θα το κάνουν παίζουν τον ρόλο ινδικών χοιριδίων, δεδομένου ότι όπως προαναφέρθηκε ότι επισημαίνουν οι επιστήμονες στην Γαλλία, όσοι κάνουν το εμβόλιο έχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ότι οι μη εμβολιασθέντες.

Επίσης το ποσοστό των Γαλών γιατρών και νοσοκόμων που δέχτηκαν να εμβολιαστούν δεν ξεπερνά το 10% (παρ όλο το πλύσιμο εγκεφάλου που τους γίνεται), ενώ σε μερικά νοσοκομεία φτάνει μόνον στο 2% http://www.theflucase.com/21. Ακόμη το ποσοστό των νοσηλευτών στην Ελλάδα που έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν ξεπερνάει το 90% ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους φαρμακοποιούς, γιατί άραγε; Παρ όλα αυτά η εφημερίδα έχει σαν κύριο άρθρο ότι (υπακούοντας στις επιταγές του ΠΟΥ) οι αρμόδιοι γιατροί συνιστούν το εμβόλιο. Προσωπικά πιστεύω ότι το συνιστούν για τους άλλους και όχι για τις οικογένειες τους, όπως και ο Ομπάμα που θα το κάνει λέει ό ίδιος (προφανώς το καθαρό εμβόλιο) αλλά όχι και οι κόρες του (για λόγους ασφαλείας).

Τέλος είναι τελείως ψευδή και ανυπόστατα αυτά που λένε κατ' επανάληψη οι τηλεοράσεις ότι ''δεν υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες από το εμβόλιο'', εν αντιθέσει με τις πληροφορίες που μου στέλνουν καθημερινώς φίλοι που διαμένουν στο εξωτερικό, αλλά και με το πείραμα πού έγινε στο άτυχο πλήρωμα του πλοίου του Αμερικανικού ναυτικού που προανέφερα. Σαν απόδειξη δίνω περιπτώσεις παιδιών που παρέλυσαν από εμβολιασμό με ρινικό σπρέι λίγο αφού το έκαναν, (και είμαστε μόνο στην αρχή) (http://www.theflucase.com/22) και άλλα που πέθαναν ή χαροπαλεύουν, καθώς και φοιτητών που χρειάστηκε να παν στο νοσοκομείο μόλις έκαναν το εμβόλιο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων (δεν λέω παρενεργειών διότι ο βασικός στόχος του εμβολίου είναι η δημιουργία προβλημάτων), (http://www.theflucase.com/23, ενώ και έγκυες γυναίκες που έκαναν το εμβόλιο απέβαλαν μερικές μέρες μετά ενώ είχαν κάνει εις το παρελθόν απόλυτα φιλολογικούς τοκετούς http://www.theflucase.com/24 και όλα αυτά στις ΗΠΑ όπου ο Ερντογκάν στην Τουρκία υποστηρίζει ότι στις ΗΠΑ κάνουν το ''καθαρό'', εμβόλιο, εν αντιθέσει με αυτό που γίνεται στην χώρα του και γι' αυτό και δεν θα το κάνει (μπράβο του).

Τέλος το πρόσφατο e-mail (12.11.09) που πήρα από την κόρη μου από την Αγγλία αναφέρει ότι πέντε νοσοκόμες στην Σουηδία που εμβολιάστηκαν με το νέο εμβόλιο και τρία ακόμη άτομα είναι ήδη νεκροί, ενώ τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν το γεγονός, με εξαίρεση την εφημερίδα "Expressen" και την ιστοσελίδα της "flucase" (δείτε επίσης το http://www.theflucase.com/25.

Ακόμη κινέζικο πρακτορείο στο Πεκίνο ανακοίνωσε θανάτους εμβολιασθέντων με το νέο εμβόλιο, δείτε το http://www.chinadaily.com.cn/china/2009 ... 970065.htm . Γενικότερα και ενώ είμαστε ακόμη στην αρχή ανακοινώνονται καθημερινώς (ενώ και πολλά άλλα αποκρύπτονται λόγω της λογοκρισίας), πλήθος περιστατικών θανάτων και άλλων σοβαρών βλαβών από τους εμβολιασμούς, πού ξεπερνούν σε αριθμό τους θανάτους από την γρίπη.

Για την από τώρα και εφεξής ενημέρωση σας στα τραγικά αυτά περιστατικά, που θα αυξάνονται όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί που μόλις όρχησαν, μπορείτε να απευθύνεστε (στην Αγγλική) στο πολυδιάστατο site http://theflucase.com της Jane Burgermeister, ή (στα Ελληνικά) στο site μου http://www.artmine5000.com η σελίδα του οποίου με τίτλο ''ΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ'' συχνά θα συμπληρώνεται με νέα στοιχεία.

Σημειωτέον ακόμη ότι ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε ότι κανένας εμβολιασμός δεν θα γίνει στην χώρα του προτού αποδειχθεί η ασφάλεια του εμβολίου από τους εμβολιασμούς που θα γίνουν στις άλλες χώρες. Ήδη στην πόλη Billings της Μοντάνα των ΗΠΑ η φίλη μου Sharon που ζει εκεί μου είπε ότι προ δυο εβδομάδων έκαναν εμβόλιο με ρινικό σπρέι σε παιδιά 2 έως 4 ετών και κανονικό εμβόλιο σε αστέγους και σήμερα (21.10.09) τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από αρρώστους με βαριά μορφή γρίπης (κατά πάσα πιθανότητα της γρίπης των πτηνών), ενώ πριν δύο εβδομάδες τα κρούσματα ήσαν λίγα και ήπιας μορφής, και ότι το ίδιο συνέβη και σε πολλές άλλες πόλεις της περιοχής που γνωρίζει αλλά και όλης της χώρας γενικότερα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν τα γεγονότα και ο κόσμος περιορίζεται διαμαρτυρόμενος με ψηφίσματα μέσω διαδικτύου.

Ακόμη ξεγελούν του κόσμο, πού κάθε χρόνο έκανε το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης, αντικαθιστώντας το με το νέο εμβόλιο του Η1Ν1, ώστε να το κάνουν νομίζοντας ότι κάνουν το κοινό. Επειδή αυτό δουλεύει με επιτυχία εις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί τελικά και στην Ελλάδα γι' αυτό προτείνω να αποφύγουμε κάθε εμβόλιο γρίπης.

Πρόσφατα (στις 30.10.09) λόγω πολλών θανάτων ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά πλέον να μην εμβολιάζονται παιδιά κάτω των 10 ετών (δείτε το http://theflucase.com/26 και όλοι οι εμβολιασμοί να περιορίζονται σε μία μόνον δόση, ενώ στην Ελβετία απαγόρευσαν κάθε εμβολιασμό σε παιδιά κάτω των 18 ετών και άτομα άνω των 60 ετών, καθώς και σε εγγείους (δείτε το http://theflucase.com/27, όπου λιγότεροι από 10% των Ελβετών επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Εμείς, ''βασιλικότεροι του βασιλέως'' προχωρούμε ακάθεκτοι στον εμβολιασμό ολοκλήρου του πληθυσμού (ώστε να μην γλιτώσει κανείς), βάσει της συνέντευξης που έδωσε στην ερτ3 την 30.10.09 η υπουργός υγείας κυρία Ξενογιαννακοπούλου.

Επίσης στην Πορτογαλία ο κόσμος αρνείται να εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και νοσοκόμων, και τα κέντρα εμβολιασμού παραμένουν άδεια, ενώ ο κόσμος δηλώνει ότι θα επαναστατήσει εάν ο εμβολιασμός κάποια στιγμή γίνει υποχρεωτικός (δείτε το site http://theflucase.com/28.

Ακόμη κορυφαίος γιατρός στην Γερμανία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν πλέον ιατροί στις δημόσιες θέσεις που να μην ελέγχονται από τις μεγάλες φαρμακευτικές, με στόχο να διαθέσουν με κάθε τρόπο και μέσον τα προϊόντα τους.

Επίσης μία μόνον εταιρία η Novertis κερδίζει δύο δισεκατομμύρια δολάρια από τα 200 εκατομμύρια εμβόλια που της έχουν παραγγήλλει, ενώ τα Σουηδικά μέσα ενημέρωσης έπαψαν πλέον να ανακοινώνουν θανάτους από τους εμβολιασμούς, πιεζόμενα από τις φαρμακευτικές, και στην Νορβηγία άνθρωποι με βεβαρημένη υγεία πέθαναν όταν έκαναν το εμβόλιο, ενώ η υπουργός μας εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει σημαντικές παρενέργειες.

Ακόμη στην Ουκρανία οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για την πληθώρα των μικρών αεροπλάνων που πετούν χαμηλά και ψεκάζουν τους ανθρώπους στις πόλεις, ενώ θεωρούν τους ψεκασμούς αυτούς υπεύθυνους για την πληθώρα των αρρώστων στην χώρα από μια βαριά μορφή της γρίπης (φοβούνται ότι εμπλέκεται και η γρίπη των πτηνών) η οποία προκάλεσε ήδη πάνω από 90 θανάτους.

Τέλος κορυφαίος ιατρός περιγράφει 20 λόγους για τους οποίους η βιταμίνη D είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων. Δείτε για όλα τα ανωτέρω το site http://theflucase.com για όσα διαστήματα λειτούργει, διότι οι σκοτεινές δυνάμεις κατορθώνουν κατά καιρούς να το μπλοκάρουν, οπότε μπορείτε να δείτε τουλάχιστον την σειρά των βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=XMMER4yO ... re=related

Πηγή: http://newworldorder-wakeup.blogspot.co ... _9715.html

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012 01:16 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Σεπ 2012 02:24
Δημοσιεύσεις: 179
Τοποθεσία: Χανιά
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την άμεση σχέση μεταξύ των εντατικών προγραμμάτων εμβολιασμών και των υψηλών ποσοστών βρεφικής θνησιμότητας,

Πριν τα πρώτα του γενέθλια, ένα μωρό στην Αμερική θα δεχτεί 26 εμβόλια -μέρος τού εντατικού προγράμματος εμβολιασμών παγκοσμίως- και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε κάθε παιδί μέχρι την ηλικία τού ενός έτους, στις αναπτυγμένες χώρες. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε κάθε κράτος με ένα εντατικό πρόγραμμα εμβολιασμών, δείχνοντας άμεση σύνδεση μεταξύ των αριθμών των δόσεων, που χορηγούνται τον πρώτο χρόνο τής ζωής και τού ποσοστού βρεφικών θανάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το χειρότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας από 34 πολιτείες, που αξιολογήθηκαν σε μια νέα έρευνα, με 6,22 βρέφη στα 1000 να πεθαίνουν πριν την ηλικία τού ενός έτους. Καθώς στις ΗΠΑ γεννιούνται γύρω στα 4 εκατομμύρια μωρά το χρόνο, αυτό σημαίνει, ότι 24.800 θα πεθάνουν πριν τα πρώτα τους γενέθλια και για πολλά από αυτά ίσως ευθύνεται ο μεγάλος αριθμός εμβολιασμών. Αυτό είναι το χειρότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας από όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.

Η εικόνα αυτή είναι πολύ διαφορετική από εκείνη, που παρουσιάζεται από το Αμερικανικό Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (National Vaccine Injury Compensation Program), το οποίο, τον περασμένο χρόνο δέχτηκε, ότι πέθαναν μόνο 107 παιδιά ως άμεσο αποτέλεσμα εμβολιασμού και κατέβαλε 110 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στις οικογένειες.

Εικόνα

Οι ερευνητές Neil Miller και Gary Goldman, που διεξήγαγαν την έρευνα, πιστεύουν, ότι πολλοί θάνατοι, που σχετίζονται με εμβολιασμούς «επαναταξινομούνται», για να επισκιάσουν κάθε σύνδεση. Πιστεύουν, για παράδειγμα, ότι κάποιοι βρεφικοί θάνατοι, οι οποίοι αποδίδονται στο «Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου», είναι αποτέλεσμα των υπερ-εμβολιασμών. Υπάρχουν επίσης στοιχεία, ότι το μέγεθος τής πραγματικής βλάβης, που προκαλούν τα εμβόλια, δεν έχει ποτέ δημοσιευτεί κι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες μαζί με τις υπεύθυνες ρυθμιστικές αρχές για την υγεία «συνωμοτούν» στην κάλυψη, πιθανόν λόγω τής πεποίθησης, ότι τα εμβόλια κάνουν καλό και οι οποιεσδήποτε βλάβες, που προκαλούνται από αυτά, υπερκαλύπτονται από τα οφέλη τους.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο άλλες πιθανές αιτίες για την κάλυψη. Οποιαδήποτε υπόνοια, ότι τα πολλαπλά εμβόλια μπορεί να είναι βλαβερά -ή ακόμα χειρότερα, θανατηφόρα- θα ανέπτυσσαν την αμφιβολία μεταξύ των γονιών, που διαβεβαιώνονται πάντα από τους γιατρούς, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και τα κόστη αποζημίωσης θα δημιουργούσαν ένα τεράστιο πρόβλημα στην ήδη επιβαρημένη δημόσια οικονομία.

Εικόνα

Λίγο μετά το τέλος τού πολέμου τού Περσικού Κόλπου το 1991, Αμερικανοί, Καναδοί και Βρετανοί στρατιώτες άρχισαν να παρουσιάζουν ασθένειες, που δεν είχαν ιατρική εξήγηση: διάφορα είδη καρκίνου, νεφρική ανεπάρκεια, πτώση τού ανοσοποιητικού συστήματος. Πολλά νεογέννητα βετεράνων παρουσίασαν σοβαρές σωματικές ανωμαλίες: άλλα γεννήθηκαν χωρίς χέρια και άλλα χωρίς πόδια. Περισσότεροι από 80.000 Αμερικανοί βετεράνοι υποφέρουν σήμερα ή πεθαίνουν από τα ίδια συμπτώματα - περίπου ένας στους εφτά στρατιώτες, που υπηρέτησαν στον Περσικό.

Σε αυτή την κατ' αρχήν ανεξήγητη ασθένεια δόθηκε ένα όνομα: «Το σύνδρομο τού Κόλπου». Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι οι στρατιώτες-ασθενείς είχαν εκτεθεί στα χημικά όπλα των ιρακινών, τα οποία, όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν υπήρχαν καν.

Όλοι οι στρατιωτικοί, που συμμετέχουν σε ειρηνευτικές αποστολές, εμβολιάζονται με ισχυρά κοκτέιλ εμβολίων πριν την αναχώρησή τους. Αρκετοί νέοι και μέχρι τότε απόλυτα υγιείς στρατιωτικοί τής χώρας μας, παρουσίασαν επίσης διάφορες σοβαρές ασθένειες κατά την παραμονή ή μετά την επιστροφή τους από ειρηνευτικές αποστολές (καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λπ.). Οι υπερ-εμβολιασμοί είναι η αιτία των ασθενειών των στρατιωτικών κι όχι τα ανύπαρκτα χημικά. Δυστυχώς, οι ανυποψίαστοι στρατιωτικοί αποτελούν τα πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών παγκοσμίως. (Σημειώνεται, ότι όλο το στρατιωτικό προσωπικό Αμερικής και Βρετανίας εμβολιάστηκε επί πλέον υποχρεωτικά πέρυσι, με το εμβόλιο τής γρίππης).

Αλλά υπάρχει κάτι άλλο, που προστίθεται στην ήδη τοξική κατάσταση. Η Helen Ratajczak, πρώην ερευνήτρια φαρμακευτικής εταιρείας, ανακάλυψε, ότι 23 εμβόλια, που δίνονται σε βρέφη περιέχουν ανθρώπινο DNA. Από αυτά, το εμβόλιο κατά τής πολιομυελίτιδας, που αναπτύσσεται σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό, δίνεται σε μωρά ηλικίας δύο μηνών.

Περισσότερες δόσεις εμβολίων, περισσότεροι θάνατοι βρεφών

Η έρευνα των Miller και Goldman συνδέει άμεσα την ένταση τού εθνικού προγράμματος εμβολιασμού και τού ποσοστού των βρεφικών θανάτων. Πολύ κοντά σε αποτελέσματα στην έρευνα των 34 εθνών είναι η Κούβα, η οποία χορηγεί 22 δόσεις εμβολίων σε βρέφη κάτω των 12 μηνών κι έχει ποσοστό θνησιμότητας 5,82 στα 1000 (βλ. παρακάτω πίνακα). Το Hνωμένο Βασίλειο έχει επίσης άσχημα ποσοστά. Στα βρέφη δίνονται 19 δόσεις εμβολίων το πρώτο έτος τής ζωής τους και βρίσκεται στην 25η θέση στον πίνακα με τα χειρότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας με 4,85 θανάτους στα 1000. Αντίθετα, η Σουηδία και η Ιαπωνία έχουν δυο από τα χαμηλότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας –2,75/1000 και 2,79/1000 αντίστοιχα– και περιλαμβάνουν μόνο 12 δόσεις στα εθνικά προγράμματα εμβολιασμών τους, τα χαμηλότερα στην έρευνα.

Εικόνα

Κατά μέσο όρο, τα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας ήταν 3,36/1000 σε έθνη, που είχαν 12-14 δόσεις στα προγράμματα εμβολιασμών τους, 3,89 για 15-17 δόσεις, 4,28 για 18-20 δόσεις και 5,19 για 24-26 δόσεις (Hum Exp Toxicol, 1011; doi: 10.1177/0960327111407644).

Το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου στα εμβολιασμένα βρέφη

Αν τα εμβόλια είναι η μεγαλύτερη αιτία βρεφικών θανάτων, ειδικά στον ανεπτυγμένο κόσμο, γιατί αυτό δεν έχει βελτιωθεί; Οι Miller και Goldman πιστεύουν, ότι αναφέρονται άλλες αιτίες, ειδικά το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (ΣΑΒΘ) και είναι επίσης πιθανό οι υπερ-εμβολιασμοί να παίζουν σημαντικό ρόλο στους θανάτους, αν δεν είναι η μόνη αιτία.

Το ΣΑΒΘ ήταν τόσο σπάνιο φαινόμενο τη δεκαετία τού 1960, που δεν συμπεριλαμβανόταν καν στη λίστα με τις πιθανές αιτίες βρεφικών θανάτων. Τότε, κατά το τέλος τής δεκαετίας, παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα εμβολιασμών και, για πρώτη φορά, έπρεπε τα βρέφη τής Αμερικής να κάνουν τα εμβόλια: DPT (διφθερίτιδας-τετάνου–κοκίτη), πολιομυελίτιδας και MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας–ερυθράς). Μέχρι το 1969, μια νέα αιτία βρεφικών θανάτων –που ονομάστηκε Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου– εμφανίστηκε στα ιατρικά λεξικά και μέχρι το 1973 ήταν αρκετά διαδεδομένη έτσι, ώστε να συμπεριληφθεί στο Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας. Μέχρι το 1980, είχε γίνει η κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των βρεφών από 28 ημερών έως και ενός έτους στις ΗΠΑ. (Pediatrics, 2002; 109: 274-83).

O μέσος όρος ετήσιων ποσοστών ΣΑΒΘ έπεσε κατά 8,6% μεταξύ 1992 και 2001 μετά την επιτυχία τής καμπάνιας, που παρότρυνε τους γονείς να βάζουν τα μωρά να κοιμούνται ανάσκελα. Ωστόσο, υπήρξαν διαφωνίες, ότι αυτή η υποτιθέμενη μείωση επιτεύχθηκε απλά με διαφοροποίηση των αριθμών. Άλλα ανεξήγητα αίτια θανάτου στα νεογέννητα, όπως η «ασφυξία στο κρεβάτι», «ασφυξία από άλλη αιτία» και «άγνωστα και απροσδιόριστα αίτια» αυξήθηκαν δραματικά. Τα ποσοστά τής «ασφυξίας στο κρεβάτι» αυξήθηκαν πάνω από 11 τοις εκατό, και η συνολική αύξηση στις άλλες κατηγορίες εξαφάνισε κάθε μείωση, που επιτεύχθηκε με την καμπάνια.

Το ΣΑΒΘ ορίζεται ως «ο ξαφνικός και απρόσμενος θάνατος ενός βρέφους που παραμένει ανεξήγητος μετά από ενδελεχή έρευνα» και αν και δεν έχουν παρατηρηθεί συγκεκριμένα συμπτώματα, οι αυτοψίες συχνά ανακάλυψαν πνευμονική συμφόρηση και οίδημα στους πνεύμονες και φλεγμονή στην αναπνευστική οδό (National Center for Health Statistics. Vital Statistics of the United States 1988, volume II, Mortality, Part A. Washington, DC: Public Health Service, 1991).

Μία μελέτη αποκάλυψε, ότι στα δύο-τρίτα των θυμάτων από ΣΑΒΘ είχαν γίνει εμβολιασμοί με το εμβόλιο DTP. Από αυτά, 6,5% πέθανε μέσα σε 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό, 13% μέσα σε 24 ώρες και 26% μέσα σε τρεις μέρες. Οι ερευνητές συμπέραναν ότι το εμβόλιο «ίσως είναι ένα γενικά παραγνωρισμένο κύριο αίτιο ξαφνικού θανάτου σε βρέφη και μικρά παιδιά κι ότι οι κίνδυνοι των εμβολιασμών ίσως υπερτερούν από τα οφέλη τους.» (Παρουσίαση στην 34η ετήσια συνάντηση τής Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας, 25/4-1/5 1982, Washington, DC).

Μία μελέτη ανακάλυψε, ότι το ποσοστό θανάτων από ΣΑΒΘ ήταν 7,3 φορές υψηλότερο τις πρώτες τρεις μέρες μετά από τον εμβολιασμό με το εμβόλιο DTP σε σύγκριση με μια περίοδο περισσότερων από 30 ημερών (Am J Public Health, 1987; 77:945-51), ένα συμπέρασμα, με το οποίο συμφωνεί και μία άλλη ερευνητική ομάδα, που υπολόγισε, ότι ο κίνδυνος αυξανόταν οκτώ φορές περισσότερο κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών μετά τον εμβολιασμό (Am J Public Health, 1992;136: 121-35).

Εντατικοί εμβολιασμοί στα αναπτυσσόμενα κράτη

Στα αναπτυσσόμενα κράτη, οι αριθμοί είναι πολύ χειρότεροι, όπως περίμενε κανείς, και επίσης, παραμένει η σχέση μεταξύ των εντατικών προγραμμάτων εμβολιασμών και των υψηλών ποσοστών βρεφικής θνησιμότητας. Η Γκάμπια και η Μογγολία έχουν ένα πρόγραμμα εμβολιασμών με 22 δόσεις εμβολίων και τα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας είναι από 68,8 έως 29,9 στα 1000 αντίστοιχα. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους θανάτους θα μπορούσαν επίσης να προκληθούν από κακή ποιότητα νερού, υποσιτισμό ή φτωχές συνθήκες υγιεινής.

Αυτές οι άλλες πιθανές αιτίες θανάτου λήφθηκαν υπ΄ όψη σε μία μελέτη στο Guinea-Bissau στη δυτική Αφρική, όπου έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας στον κόσμο. Η μελέτη περιλάμβανε 15.351 παιδιά, γεννημένα μεταξύ 1990 και 1996, που παρακολουθούνταν από δανούς ερευνητές κατά τη διάρκεια τού προτεινόμενου προγράμματος εμβολιασμών. Στα παιδιά έγιναν εμβόλια για πολιομυελίτιδα και φυματίωση (BCG) κατά τη γέννηση, το εμβόλιο DPT (διφθερίτιδας-τετάνου–κοκίτη) στην ηλικία των 6, 10 και 14 εβδομάδων και το εμβόλιο τής ιλαράς στους εννέα μήνες.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν, ότι τα εμβόλια ιλαράς και φυματίωσης είχαν ευεργετικά αποτελέσματα και μείωσαν τα ποσοστά θνησιμότητας. Ωστόσο, τα ποσοστά θανάτων αυξήθηκαν 1,84 φορές μεταξύ των παιδιών, που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο τής πολιομυελίτιδας και το DPT. (Πηγή: BMJm 2000; 321: 1435-8)

Σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα από τους εμβολιασμούς

Οι γιατροί διαβεβαιώνουν τους γονείς, ότι τα μωρά τους μπορούν να αντέξουν τους πολλαπλούς εμβολιασμούς, όμως η συμβουλή τους έρχεται σε αντίθεση με τη βιολογία. Τα προγράμματα εμβολιασμών τείνουν να ξεκινούν από την ηλικία των δύο μηνών, όταν χορηγούνται τα εμβόλια DPT, πολιομυελίτιδας και το πενταπλό DTaP/IPV/Hib, και που επίσης είναι μια κρίσιμη στιγμή, όπου αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό σύστημα. Αν και συγκεκριμένες ανοσοποιητικές λειτουργίες είναι επαρκείς, πολλές κυτταρικές λειτουργίες δεν είναι εντελώς αναπτυγμένες και το συνολικό ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε κίνδυνο σε αυτή την ηλικία. Ακόμα, αυτό το ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να αντιμετωπίσει εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό, που εισάγει ξένο DNA στο σώμα.

Το εμβόλιο τής πολιομυελίτιδας, που χορηγείται σε μωρά δύο μηνών αναπτύσσεται με αυτό τον τρόπο, όπως και άλλα 22 εμβόλια. Η Helen Ratajczak, πρώην ερευνήτρια τής φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim, ανακάλυψε, ότι το συστατικό τής ερυθράς στο εμβόλιο MMR, καθώς και το εμβόλιο τής ανεμοβλογιάς παρασκευάζονται με ανθρώπινο DNA (J Immunotoxicol, 2011; 8: 68-79).

Συνολικά, πολλά εκατομμύρια εμβολίων έχουν αναπτυχθεί από τα πνευμονικά κύτταρα ανθρώπινων εκτρωτικών εμβρύων από το 1961 στις ΗΠΑ και το 1966 στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και αυτό δεν αποκαλύπτεται στους γονείς, όταν ζητούν τη συναίνεσή τους για εμβολιασμό. Αυτοί οι ζωντανοί ξενιστές είναι απαραίτητα στοιχεία στη βιομηχανία των αντιικών εμβολιασμών.

Αυτό εμφανίζει ένα ηθικό δίλλημα για τους γονείς και επίσης έναν πιθανό βιολογικό κίνδυνο. Ελβετοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο τής Γενεύης ανακάλυψαν, ότι RNA από καρδιές βάτραχων μπορούσε να διασυνδέεται με βακτηριακό DNA σε μια διαδικασία γνωστή ως «transcession», όπου ανταλλάσσεται πληροφορία μεταξύ δύο γενετικών υλικών (World Medicine, 1971; September 22, 69-72). O dr. Maurice Stroun, επικεφαλής τής μελέτης, αναφέρει: «Καθώς γνωρίζουμε, ότι δεν μπήκαν στις καρδιές των βατράχων καθόλου βακτήρια, μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε, ότι το βακτηριακό DNA πρέπει να μεταφέρθηκε από τα βακτήρια στα ζωικά κύτταρα».

Αυτή τη διαδικασία έχουν παρατηρήσει και άλλοι επιστήμονες. Σε μία μελέτη, όπου ένας ιός πέρασε μέσα από κυτταρικές καλλιέργειες 24 φορές, ερευνητές σημείωσαν κανονικές εισαγωγές και εξαλείψεις στον ιό, θεωρώντας, ότι ο ιός αντάλλασσε γενετικό υλικό με τους ιστούς, μέσα στους οποίους καλλιεργείτο (Virus Res, 1987; 7:335-49). Αυτά τα αποτελέσματα επαναλήφθηκαν ακριβώς σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στη Γενεύη, όπου ερευνητές εισήγαγαν ανθρώπινα κύτταρα σε βακτηριακό DNA (Ann NY Acad Sci, 2004; 1022: 195-201).

Επιστήμονες εικάζουν, ότι αυτή η διαδικασία είναι η αιτία καρδιακής βλάβης, που ακολουθεί μετά από ρευματικό πυρετό και βακτηριακές λοιμώξεις. Ο dr. Howard Urnovitz από το πανεπιστήμιο τού Michigan, ο οποίος μελέτησε γενετικές μεταλλάξεις, που προκλήθηκαν από εμβόλια, υποστηρίζει, ότι το σώμα μας έχει μια «γενετική μνήμη» των ξένων ουσιών, που συναντά, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.

Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο στην ποσότητα, που μπορεί να αντέξει το σώμα πριν εμφανιστεί γενετική βλάβη ή εξελιχθεί χρόνια ασθένεια. Το όριο αυτό ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από τη μοναδική ανοσοποιητική ικανότητα του καθενός. Η θεωρία τού Urnovitz θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι υπερ-εμβολιασμοί μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα χρόνιες ασθένειες ή ακόμα και θάνατο. Όπως σχολίασε ο dr. Harold Buttram, ειδικός στην περιβαλλοντική ιατρική: «Οι επιπτώσεις αυτής τής διαδικασίας (transcession) είναι τεράστιες και εκφράζουν κάτι, που ίσως παίρνει θέση στα ανθρώπινα σώματα. Από τη σκοπιά των μελλοντικών γενεών, η πιθανότητα τα εμβόλια να προκαλούν υβριδισμό στα παιδιά μας ίσως αποτελεί μακράν τον μεγαλύτερο κίνδυνο των σημερινών προγραμμάτων εμβολιασμών.»

Χρόνιες παθήσεις εξ αιτίας των εμβολιασμών

Οι Buttram, Ratajczak και άλλοι επιστήμονες πιστεύουν, ότι η από νωρίς εισαγωγή ξένου DNA μέσω εμβολιασμών στο ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα ίσως είναι υπεύθυνη για ένα πλήθος χρόνιων παθήσεων τής παιδικής ηλικίας. Ο αμερικανός παιδίατρος dr. Kenneth Brock επινόησε τον όρο «τέσσερις Α ασθένειες»: Αυτισμός, ADHD (σύνδρομο διαταραχής ελλειμματικής προσοχής–υπερκινητικότητας), άσθμα, αλλεργίες– για να περιγράψει τα κύρια προβλήματα, που προσβάλλουν το ένα τρίτο τού συνόλου των παιδιών στις ΗΠΑ (Brock K, Stauth C, Healing the New Childhood Epidemics. New York: Ballantine Books, 2007).

Περίπου 20 χρόνια πριν, συνέβησαν ξαφνικές και οξείες αυξήσεις και στις τέσσερις παιδικές ασθένειες, που συνέπεσαν με την εισαγωγή των εμβολίων τής ανεμοβλογιάς και τού MMR II, που και τα δύο αναπτύσσονται σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό.

Μεταξύ 1983 και 1990, όταν αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί με το νέο εμβόλιο MMR, τα περιστατικά αυτισμού στις ΗΠΑ αυξήθηκαν από 4 περιπτώσεις στα 10.000 παιδιά σε μία στα 500 παιδιά. Το 1988, άρχισαν να δίνονται δύο δόσεις τού εμβολίου MMR II. Μια παρόμοια εικόνα φαινόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το MMR II χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1988. Εκείνο το έτος, τα ποσοστά αυτισμού αυξήθηκαν ανησυχητικά σε ένα στα 64 παιδιά. Ο Καναδάς, η Δανία και η Ιαπωνία ανέφεραν παρόμοια φαινόμενα.

Μία δεύτερη αύξηση στα επίπεδα τού αυτισμού σημειώθηκε το 1995 με την εισαγωγή τού νέου εμβολίου για την ανεμοβλογιά, επίσης παρασκευασμένου σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό (J Immunotoxicol, 2011; 8:68-79). Σήμερα, το ποσοστό αυτισμού στις ΗΠΑ είναι 1 κάθε 100 παιδιά, και ένα στα 86 παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Σύνδρομο Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής–Υπερκινητικότητας αυξήθηκε κατά 400% τα τελευταία 20 χρόνια και προσβάλλει περίπου 3,5 εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική και 500.000 παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάλι, εμφανίζεται μια παρόμοια εικόνα, που συμπίπτει με την εμφάνιση τού MMR II και τού εμβολίου τής ανεμοβλογιάς. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, οι περιπτώσεις άσθματος αυξάνονται κατά 300% και οι αλλεργίες κατά 400% στα παιδιά.

Συγκάλυψη

Αν και η ανησυχητική έκρηξη περιπτώσεων των «τεσσάρων Α» (αυτισμού, ADHD, άσθματος, αλλεργιών) συσχετίζεται με την εμφάνιση εμβολίων, που παρασκευάζονται σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό, δεν παρέχεται οριστική απόδειξη αιτιατής σύνδεσης. Ο νευροχειρουργός Russell Blaylock, που μελέτησε την επίδραση των εμβολιασμών στην νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών, πιστεύει, ότι οι ερευνητές δεν ενθαρρύνθηκαν ποτέ να ψάξουν για μία σύνδεση, γιατί κανείς δεν δέχεται καν αυτή την πιθανότητα. Όπως συμβουλεύει κατηγορηματικά τους γονείς το Εθνικό Σύστημα Υγείας τού Ηνωμένου Βασίλειου στην ιστοσελίδα του, «δεν υπάρχουν στοιχεία, ότι με το να γίνονται περισσότερα από ένα εμβόλια τη φορά θα επηρεάσουν δυσμενώς την υγεία σας ή του παιδιού σας. Επίσης δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εμβολίων, που μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας.»

Στις σπάνιες περιπτώσεις, που η έρευνα έχει εξετάσει κάθε πιθανές αντιδράσεις, τα αποτελέσματα ίσως έχουν παραποιηθεί ή χαθεί. Ο dr. Blaylock παραθέτει μια περίπτωση συγκάλυψης μεταξύ φαρμακοβιομηχανιών και υπεύθυνων ρυθμιστικών αρχών υγείας, όταν εμφανίστηκαν στοιχεία, ότι τα εμβόλια προκαλούν νευροαναπτυξιακές διαταραχές και Σύνδρομο Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής.

Το 2000, δημιουργήθηκε από τον dr. Thomas Verstraeten ένα ιδιωτικό συνέδριο μεταξύ 51 επιστημόνων –που περιλάμβανε αντιπρόσωπους από φαρμακευτικές εταιρείες, που παράγουν εμβόλια και αμερικανούς κυβερνητικούς λειτουργούς υγείας– για να μελετήσουν και να συζητήσουν τα ανησυχητικά ευρήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Η μελέτη ανάλυσε τις αντιδράσεις σε 100.000 παιδιά από τέσσερις περιοχές ή φορείς υγείας, μετά από εμβολιασμό. Συγκεκριμένα, ο Verstraeten και η ερευνητική του ομάδα παρακολουθούσαν τις επιπτώσεις τού thimerosal, ενός συστατικού με υδράργυρο, που χρησιμοποιούταν ως συντηρητικό σε εμβόλια μέχρι το 2000. Είναι εκπληκτικό, ότι η «ομάδα ελέγχου» για τη μελέτη αποτελούταν από παιδιά, που είχαν λάβει μικρότερες δόσεις thimerosal αντί για παιδιά, που δεν είχαν εκτεθεί καθόλου στο συστατικό αυτό.

Η θλίψη και η μελαγχολία –όταν τα μωρά έκλαιγαν ανεξέλεγκτα– ήταν σημαντικά αυξημένη σε μωρά, που είχε δοθεί εμβόλιο, που περιείχε thimerosal σε ένα μήνα και η ασθένεια χειροτέρευε σε μωρά, στα οποία δόθηκαν υψηλότερες δόσεις υδραργύρου. Υπήρχε επίσης μία «σημαντική αύξηση κινδύνου» Συνδρόμου Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής–Υπερκινητικότητας και σε τρεις μήνες, υπήρχε ξεκάθαρη αύξηση τού κινδύνου για νευροαναπτυξιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων στην ομιλία (Medical Veritas, 2008; 5: 1714-26). Όταν η μελέτη δημοσιεύτηκε τελικά τρία χρόνια αργότερα, οι αντιδράσεις είχαν εξαφανιστεί και οι επιδράσεις είχαν χαρακτηριστεί ως «αμελητέες.» (Paedriatics, 2003; 112: 1039-48).

Εκείνα τα χρόνια, προστέθηκε ένας πέμπτος φορέας υγείας στη μελέτη, η Harvard Pilgrimage, αλλά τα παιδιά, που πήραν τη μέγιστη δόση thimerosal εξαιρέθηκαν και οι παράμετροι εισαγωγής στη μελέτη διαφοροποιήθηκαν. Ο Dave Weldon, μέλος τού αμερικανικού κογκρέσου, που διάβασε την αυθεντική μελέτη, ανάφερε στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) τις ανησυχίες του για την συμπερίληψη τής ομάδας Harvard Pilgrimage, καθώς τα στοιχεία της ήταν «θέμα μεγάλης αναστάτωσης.» O Weldon ήθελε να γνωστοποιήσει τα αυθεντικά δεδομένα τής αρχικής μελέτης στον ανεξάρτητο ερευνητή dr. Mark Geier για επανανάλυση, αλλά τo CDC απάντησε, ότι τα δεδομένα είχαν «χαθεί». Η ίδια η προέλευση τού Verstraeten ήταν επίσης περίεργη. Στην παρουσιαζόμενη μελέτη, αναφερόταν ως υπάλληλος τού CDC και, ακόμα, την εποχή που ετοίμαζε τη μελέτη, εργαζόταν για τη φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline, την παρασκευάστρια εταιρεία ενός από τα εμβόλια, που αναλύθηκαν.

Στο υπόμνημά του, ο dr. Blaylock προειδοποιεί, για το thimerosal –τώρα πλέον χρησιμοποιείται μόνο σε εμβόλια κατά τής γρίπης – και λέει, ότι ο πραγματικός ένοχος είναι το ίδιο το εντατικό πρόγραμμα εμβολιασμών. «Στα παιδιά γίνονται πολλά εμβόλια κατά τη διάρκεια τής πιο γρήγορης ανάπτυξης τού εγκεφάλου τους», γράφει. (Medical Veritas, 2008; 5: 1714-26).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους εκπρόσωπους των φαρμακευτικών εταιρειών το 2000, ο επικεφαλής του CDC για την ασφάλεια των εμβολίων, dr. Robert Chen, δήλωσε, ότι «το ζήτημα είναι, ότι είναι αδύνατο, ανήθικο, να αφήνουμε παιδιά ανεμβολίαστα, έτσι δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να λύσετε αυτό το θέμα (τής ασφάλειας των εμβολίων).»

Μάλιστα, αυτή η πεποίθηση θα μπορούσε να αποτελέσει κάλυψη για κάθε βλάβη, ακόμα και θάνατο, που ίσως έχει προκληθεί από τα εμβόλια. Αυτά τα παιδιά ίσως αποτελούν την παράπλευρη απώλεια, τα άτυχα θύματα ενός προγράμματος, που ωφελεί τη μεγάλη πλειοψηφία ή έτσι πιστεύουν οι αρχές τής υγείας.

Αλλά το εντατικό πρόγραμμα εμβολιασμών και ο τρόπος που παρασκευάζονται τα εμβόλια συνδυάζονται σκοτώνοντας πολλές χιλιάδες βρέφη παγκοσμίως κάθε χρόνο, και επίσης προκαλούν χρόνια προβλήματα υγείας σε πάνω από το ένα τρίτο των παιδιών. Μήπως η βλάβη υπερισχύει τού οφέλους τελικά;

Σημείωση: Ο συγγραφέας, Bryan Hubbard, είναι εκδότης τού WDDTY (What doctors don΄t tell you). To παραπάνω κείμενο αποτελείται από αποσπάσματα άρθρου του με τίτλο «Εμβολιασμοί. Τα πολλαπλά εμβόλια καταστρέφουν την υγεία των παιδιών μας;», που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ηοlistic life», τ. 45. Οι φωτογραφίες, ο τίτλος και οι υπότιτλοι είναι τής «Ελεύθερης Έρευνας».

Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2011/11/b ... z20o75YKfe

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum