ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 4 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Μαρ 2011 21:54 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2239
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Από το βιβλίο "Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΕΜΝΗΣΟ Εν - θυμήσου".

Μήνυμα από τους Πάνω στους ανθρώπους της Γης...

Σας υπενθυμίζουμε ότι συχνά σας έχουμε πει ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στη δική μας πλευρά, εκτός από εκείνη την οποία εσείς φέρνετε μαζί σας. Η κριτική είναι δυνατή μόνο μέσα σ' ένα πεδίο πολικότητας. Καθώς βαδίζετε έξω από αυτό, θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τα κυριότερα συστήματα πεποιθήσεών σας.

Ανοίγοντας τον εαυτό σας στο δυναμικό της ενότητας, αποκτάτε νέο σθένος και σοφία. Αυτό συμβαίνει τώρα στον πλανήτη σας. Είστε στη μετάβαση από ένα πεδίο πολικότητας σε πεδίο ενότητας. Μαζί με αυτή τη μετάβαση έρχεται μία εντελώς νέα θεώρηση.

Αυτή η μετάβαση άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της πλήρους έκφρασης της θηλυκής ενέργειας στον πλανήτη Γη. Τώρα δεν είναι εποχή κυριαρχίας ή ανταγωνισμού, γιατί αυτά δεν είναι παρά ψευδαισθήσεις της πολικότητας. Κοιτώντας την με τη ματιά ενός ολοκληρωμένου όντος, αποτελεί μία επιστροφή σε πλήρη και ολοσχερή φυσική δύναμη.

Έγινε εξαιτίας της εργασίας καθαρισμού την οποία έχετε κάνει σε αυτό τον πλανήτη. Η πλήρης θηλυκή ενέργεια μπορεί και πάλι να επιστρέψει και να αποκαταστήσει την ακεραιότητά του. Πρόκειται να την πλήρη συμπληρωματικότητα του Γιν και Γιανγκ τα οποία αλληλοϋποστηρίζονται στην ενότητά τους. Είναι μία επιστροφή στην πλήρη αντανάκλαση του Θεού, όπως εκφράζεται μέσα στον καθένα σας.

Προς τους εργάτες του φωτός....

Με μεγάλη μας τιμή σας λέμε ότι έχει φθάσει η εποχή της θηλυκής ενέργειας. Εσείς με τις επιλογές σας είστε εκείνοι που το επέτρεψαν να συμβεί. Εξαιτίας της εργασίας που επιλέξατε να κάνετε δώσατε τη δυνατότητα στην πλήρη θηλυκή ενέργεια να επιστρέψει και να ενωθεί με το Όλον. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι αυτή η ένωση έχει ήδη αρχίσει στον πλανήτη σας.

ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝ-ΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!

Η θηλυκή ενέργεια, είναι η ενέργεια που επιστρέφει στη Γη για να προσφέρει την ισορροπία που χρειάζεται προκειμένου να μεταβείτε από την πολικότητα στην ολότητα. Αυτή η επιστροφή έχει προβλεφθεί σε πολλά από τα προφητικά σας κείμενα. Σας ζητάμε να δημιουργήσετε χώρο για τη θηλυκή ενέργεια που επιστρέφει για να προσφέρει την ισορροπία της. Δεν έρχεται εδώ να κρίνει ή για να γίνει αρχηγός της ανθρωπότητας. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Μέχρι πρόσφατα δεν ήταν ασφαλές για την ενέργεια αυτή να επιστρέψει, αλλά εσείς με τις επιλογές σας το αλλάξατε αυτό. Τώρα βλέπετε αποδείξεις αυτής της προόδου στο συλλογικό σας νου. Οι γυναίκες κάνουν προόδους σε πολλούς τομείς στη Γη αυτή την εποχή. Αυτό θα συνεχιστεί καθώς σιγά - σιγά η ενέργεια αφομοιώνεται και βρίσκει τη φυσική της ισορροπία. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΙ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ! Τώρα θα βρει τον τρόπο ώστε να ισορροπήσει και πάλι φυσικά.

Η ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

Αφού θα αποκατασταθεί η ισορροπία της ενέργειας στον πλανήτη, θα ανοίξουν οι πόρτες για την επόμενη φάση της εξέλιξης της ανθρωπότητας. Αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει στην έλευση του πλανήτη εκείνων που φέρουν κρυστάλλινη δόνηση. Πρόκειται για εκείνα τα ευγενικά όντα τα οποία θα είναι η επόμενη γενιά ενσαρκώσεων της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη....

Θα είναι η απαρχή μίας περιόδου ειρήνης στον πλανήτη, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στον παρελθόν!

Εικόνα

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Μαρ 2011 02:38 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Ιούλ 2007 04:00
Δημοσιεύσεις: 460
Τοποθεσία: Ουράνια Πεδία
Πολύ όμορφο θέμα!!!

Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι, απλά δημοσιεύω μία εικόνα που δείχνει τη θηλυκή ενέργεια, εκπορευόμενη από το Σύμπαν!


Εικόνα

_________________
space heart Εικόνα (Ιωάννα)
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν, όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήσαν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Σεπ 2012 16:25 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Σεπ 2012 02:24
Δημοσιεύσεις: 177
Τοποθεσία: Χανιά
Αρσενική και θηλυκή ενέργεια

Εικόνα

Ζούμε σε ένα άπειρο ωκεανό ενέργειας… Μιας ενέργειας που εκφράζετε και εκδηλώνεται επίσης με άπειρους τρόπους, σε πολλές διαστάσεις και επίπεδα, με άπειρες μορφές και σχηματισμούς. Αυτό που είναι ορατό και αισθητό σε εμάς είναι μόνο ένα αρκετά μικρό μέρος αυτής της άπειρης ενέργειας, η οποία γίνετε αντιληπτή μέσα από τις φυσικές μας αισθήσεις, η από επιστημονικά μηχανήματα, και εσωτερικές εμπειρίες. Η άπειρη αυτή ενέργεια είναι ανεξάντλητη και έχει την δυνατότητα να μετασχηματίζεται, να αναγεννάται, να μετατρέπεται σε κάτι άλλο, να εξαφανίζεται και να ξαναεμφανίζεται, διαφορετική, με άλλες μορφές, διαφορετικές δομές και ιδιότητες.

Το αποτέλεσμα αυτό της μετάλλαξης και μεταβολής της ενέργειας, σύμφωνα με την επιστημονική άποψη προκύπτει από την επίδραση και επιρροή σωματιδίων πάνω σε άλλα σωματίδια. Μπορούμε να ονομάσουμε αυτά τα σωματίδια θετικά και αρνητικά ή αρσενικά και θηλυκά μιας και έχουν διαφορετικές δονήσεις, που όμως τελικά μέσα από την σχέση και την αλληλοεπίδραση τους, δημιουργούν ένα άλλο… σωματίδιο. Έτσι γίνεται κατανοητό ότι η αρχική ενέργεια για να μπορεί να κινηθεί, να μεταλλαχθεί, να μετατραπεί, να εκφραστεί ,και να δημιουργήσει... πρώτα….χωρίζεται σε δυο πόλους.

Σύμφωνα με το <<κυμβάλειον>> του Ερμή του Τρισμέγιστου αυτή η πολικότητα είναι <<η αρχή του γένους>> και όλα τα πράγματα όπου είναι, και ότι και αν είναι εμπεριέχουν και τις δυο αυτές αρχές. Αυτή η διπολική ιδιότητα της ενέργειας εκφράζετε παντού στο σύμπαν, είναι <<ο νόμος των αντιθέτων>> και επίσης εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα, με πολλές μορφές και σχηματισμούς. Φυσικό επίπεδο, διανοητικό, συγκινησιακό, αιτιατός κόσμος….

Αυτή την διπολική ενέργεια πρέπει να την αναζητήσουμε μέσα μας με σκοπό να την ισορροπήσουμε, διότι μόνο έτσι μπορούμε να εκφράσουμε και να εκδηλώσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε και να ζήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε να ζήσουμε. Μην συγχέουμε το <<φύλο>> με τις ενέργειες που αναφερόμαστε, η αρσενική ενέργεια υπάρχει μέσα σε ένα ανδρικό σώμα όπως επίσης και σε ένα γυναικείο σώμα, όπως επίσης και η θηλυκή ενέργεια το ίδιο μέσα σε ένα ανδρικό σώμα. Το << φύλο>> δεν είναι παρά η εκδήλωση της ενέργειας αυτής στο φυσικό επίπεδο και αυτός είναι και ο λόγος που σε φυσικό επίπεδο ένας άνδρας ή μια γυναίκα αναζητά το αντίθετο, ώστε να αλληλεπιδράσει και να αισθανθεί την.. ολοκλήρωση.

Εικόνα

Το θέμα αυτό το προσεγγίζουμε τώρα από ψυχολογική άποψη, οπότε δεν θα πρέπει να συγχέουμε τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειες, με το φύλο του φυσικού μας σώματος, αλλά περισσότερο με τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητα μας. Με τον τρόπο δηλαδή που εκφράζουμε τον ψυχολογικό μας κόσμο προς τα έξω ή τον τρόπο που ο ψυχολογικός μας κόσμος επηρεάζετε από τις εξωτερικές συνθήκες και τα πρόσωπα.

Θα πρέπει να αναζητήσουμε παρατηρώντας τον εαυτό μας που υπάρχει ανισορροπία αυτών των ενεργειών μέσα στην ψυχολογία μας. Η αρσενική ενέργεια σχετίζετε με την θέληση, την εσωτερική δύναμη, την πίστη, την έμπνευση, την παρατήρηση, το εγώ είμαι. Και η θηλυκή ενέργεια σχετίζετε με την δημιουργικότητα, δημιουργεί φαντασία, ιδέες, λαμβάνει ερεθίσματα και συνεργάζεται με την αρσενική ενέργεια, άλλα επίσης ερεθίσματα δέχεται και από το περιβάλλον. Η αρσενική ενέργεια αναβλύζει… <<κάτι>>… και η θηλυκή ενέργεια το μετατρέπει σε φαντασία, ιδέες και έργα.

Όταν κάποια άτομα αρκούνται στο να αντλούν σκέψεις και ιδέες από άλλα άτομα, να αφήνονται να χειραγωγούνται από άλλους και να αντιγράφουν άλλους, σημαίνει ότι έχουν ανισόρροπη την θηλυκή τους ενέργεια. Όταν κάποια άτομα τους αρέσει να υποβάλουν, να διευθύνουν και να χειραγωγούν σημαίνει ότι έχουν ανισόρροπη την αρσενική τους ενέργεια.

Παράδειγμα: Ένα άτομο με αρσενική δονητική ενέργεια, υποβάλει ένα κύμα ενέργειας σε ένα άτομο με την θηλυκή δονητική ενέργεια [πχ μια ιδέα]... Το άλλο άτομο την αποδέχεται και την κάνει δική του. Στη συνέχεια το άτομο αυτό ενεργεί και σκέφτεται ανάλογα με αυτήν την ιδέα. Μια ιδέα τώρα τοποθετημένη στο μυαλό και στο νου ενός άλλου ανθρώπου, αναπτύσσεται και εξελίσσεται και τελικά καταλήγει να θεωρείται σαν αληθινή νοητική άποψη και ιδέα του ατόμου που την αποδέχτηκε. Ενώ στην πραγματικότητα είναι κάποιου άλλου… Όπως καταλαβαίνουμε αν είμαστε ειλικρινείς μπορούμε να δούμε στον εαυτό μας πρώτα, και στη συνέχεια και στους άλλους ανθρώπους, κατά πόσον αυτά που στο μυαλό μας έχουμε σαν πεποιθήσεις, απόψεις και ιδέες, είναι δικά μας ή είναι επιπρόσθετα και κάποιων άλλων.

Η ανισόρροπη αρσενική ενέργεια έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη πίστης και θέλησης, την διανοητική τεμπελιά. Αυτά τα άτομα με ανισόρροπη αρσενική ενέργεια αφήνονται να καθοδηγούνται από την θέληση άλλων ατόμων υιοθετώντας της ιδέες τους , και τις απόψεις τους. Αυτά τα άτομα δεν μπορούν να εκφράσουν πρωτότυπες ιδέες, καινοτόμες, δεν μπορούν να εκφράσουν τον εαυτό τους, το εγώ είμαι και είναι πολωμένοι στην θηλυκή ενέργεια.

Τα άτομα πολωμένα στην αρσενική ενέργεια έχουν δυνατή θέληση και επιβάλλονται εύκολα στους άλλους, πετυχαίνουν και υλοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία και με την πειθώ τους επιβάλλονται στους άλλους, αλλά δεν έχουν την ιδέα την φαντασία και την δημιουργικότητα για να κάνουν μεγάλα και ωφέλημα έργα, διότι έχουν ανισόρροπη την θηλυκή τους ενέργεια.

Η ενέργειες αυτές όπως είπαμε δραστηριοποιούνται σε όλα τα επίπεδα... <<όπως είναι επάνω έτσι είναι και κάτω>> [Ερμής ο Τρισμέγιστος]. Αυτές τις ενέργειες μπορούμε να τις αναζητήσουμε μέσα μας. Είναι μέρη του είναι μας, το οποίο διασπάτε στις διαστάσεις ξεκινώντας από το απόλυτο σαν, ένα, με τελικό προορισμό την εκδήλωση στο φυσικό κόσμο και την εμπειρία. Από την στιγμή που αυτή η ενέργεια πολώνεται σε δυο, μόλις βγαίνει από το απόλυτο [από την πηγή], την συναντάμε σε κάθε διάσταση με διαφορετική έκφραση και πάντα με την ιδιότητα της αντίθεσης.

Η αρσενική και θηλυκή αρχή δεν είναι καλή η κακή, άσπρη ή μαύρη, θετική η αρνητική με τον τρόπο που ο κοινός νους μπορεί να αντιληφθεί, είναι μια αρχή η οποία χωρίζετε για να ξαναενωθεί, να πεθάνει και να αναγεννηθεί και έτσι υπάρχουν και ρέουν όλα όσα είναι.

Η γνωστική διδασκαλεία διδάσκει ότι… ευρισκόμενοι συνειδητοί και με πλήρη επίγνωση στο <<εγώ είμαι>> [αρσενικό πόλο, θεϊκός πατέρας], μπορούμε να επικαλεστούμε την θεϊκή μητέρα [θηλυκό αντίθετο πόλο] και να ζητήσουμε την απελευθέρωση οποιασδήποτε πτυχής η ελαττώματος που δεν μας εξυπηρετεί η παρεμποδίζει την πνευματική μας εξέλιξη. Αν αυτό γίνει με επίγνωση και πίστη, τότε η δημιουργική θηλυκή ενέργεια πραγματοποιεί την επιλογή μας... άμεσα.

Όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας, όταν είμαστε συνειδητοί σε αυτό που κάνουμε στην τώρα στιγμή μας, έχουμε συγκεντρωμένη την ενέργεια του εγώ είμαι στο κεντρο μας. Με αποτέλεσμα να συσσωρεύουμε ενέργεια του πατέρα, αυτό μας καθιστά άτρωτους από εξωτερικούς επηρεασμούς και χειραγωγήσεις. Η θηλυκή ενέργεια είναι πάντα έτυμη να εμπνευστεί, να γονιμοποιηθεί, να εκφραστεί και να δημιουργήσει από την θέληση του πατέρα.

Εικόνα

Έτσι οι δυο ενέργειες γίνονται μια και επέρχεται αρμονία και εξισορρόπηση.

Πηγή έμπνευσης για την παρούσα ανάρτηση ήταν η μελέτη του βιβλίου… <<Κυμβαλειο>> του Ερμή του τρισμέγιστου, [οι τρεις μύστες] και το κεφάλαιο με τίτλο <<η αρχή του γένους>> η οποία αρχή συμφωνα με το κυμβαλειο, είναι μια από τις επτά βασικές αρχές του συμπαντος κόσμου.

Διαβάστε επιισης εδώ [εξισορροπώντας την ενέργεια]. Κάθε φορά που εσείς αναγνωρίζετε στον εαυτό σας κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύατε ότι είστε, δημιουργείτε μια μεγάλη συν-χωρεση. Όσο εσείς έρχεστε στο γηινο πεδίο και εργάζεστε μέσα από αυτό αναγνωρίζοντας πράγματα γύρω σας και συνειδητοποιώντας επίσης τη σχέση και την ταύτιση αυτών των πραγμάτων με τον εαυτό σας, εικάζετε ότι <<καταστρέφεται>> ένα μέρος του κοσμικού <<κακού>> της έννοιας δηλαδή των αντιθέτων.

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/09/b ... _2293.html

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Μαρ 2021 19:56 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2239
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΝΤΕΟ!


_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 4 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum