ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ!

Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία! Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής...Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Οκτ 2012 17:31 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2007 18:20
Δημοσιεύσεις: 2207
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Της Ι. ΖΟΥΡΑΒΛΕΒΑ

Πηγή: vaa.com.ua


Και μια επιφανειακή γνωριμία με την αστρολογία πλατύνει την αντίληψη και κάνει τους ανθρώπους πιο μεγαλόψυχους μεταξύ τους.
ΛΕΒΕΛΛΙΝ ΤΖΩΡΤΖ

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για την αρχαιότερη επιστήμη, την Aστρολογία. Η αστρονομία και η αστρολογία μέχρι το 17 αιώνα θεωρούνταν αδελφές επιστήμες. Εκείνο τον καιρό, όσοι ασχολούνταν με την αστρονομία είχαν και τις γνώσεις της αστρολογίας. Π.χ. ο Κλαύδιος Πτολεμαίος, ο Νικόλαος Κοπέρνικος, ο Ιωάννης Κέπλερ, ο Τιχο Πράχε και πολλοί άλλοι αστρονόμοι ήσαν ταυτόχρονα και διάσημοι αστρολόγοι. Σήμερα ο άνθρωπος αναζητά τις απαντήσεις από την επιστήμη σε όλα τα θέματα, που τον απασχολούν και με την βοήθειά της προσπαθεί να τα λύσει. Αυτό είναι φυσικό, διότι η επιστήμη έχει αυστηρά όρια μεταξύ του γνωστού, του υποτιθέμενου και του αγνώστου.

Αναζητώντας την αλήθεια οι επιστήμονες πολλών χωρών συνεχώς και περισσότερο επιστρέφουν στην μελέτη της αρχαιότερης επιστήμης της αστρολογίας, καταφεύγουν στην έρευνα και επεξεργασία των βάσεων και των νομοτελειών της. Σήμερα αυξάνεται ο αριθμός των επιστημόνων, που υποστηρίζουν την χρησιμότητα της Aστρολογίας ως επιστήμης. Ο άνθρωπος από αμνημονεύτων χρόνων προσπαθούσε να γνωρίσει όχι μόνο τον γύρω κόσμο, τα μυστικά της φύσης και τα μυστικά του Σύμπαντος, αλλά και τον ρόλο του σ’ αυτόν τον κόσμο, την μοίρα του και το μέλλον του.

Ο δόκτορας Ελσουγώρτ Χάντιγκστουν, ιστορικός από το πανεπιστήμιο του Γουέλς, στις διαλέξεις του απέδειξε την άμεση σχέση μεταξύ της κίνησης των πλανητών στο ουράνιο στερέωμα με τα γεγονότα πάνω στην Γη. Ο δόκτορας Μπράιαν Τάκερμαν, (πανεπιστήμιο του Πρίνστοουν Νιού Τζέρσυ) έκανε την ανάλυση των στοιχείων που διασώθηκαν από την εποχή των ιερέων αστρολόγων της Βαβιλώνας, και με μεγάλη ακρίβεια απέδειξε την σχέση τους με τα ιστορικά γεγονότα. Επί αυτού μάλιστα ο πρόεδρος της επιτροπής για την ατομική ενέργεια των ΗΠΑ Γκλεν Τ. Σύμποργκ σημείωσε, ότι τα αποτελέσματα των ερευνών του δόκτορος Τάκερμαν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάλυση και την πρόγνωση των σύγχρονων οικονομικών κύκλων.

Πολλοί επιστήμονες ήδη παρατήρησαν τους συνδυασμούς μεταξύ των παγκοσμίων γεγονότων και των με μαθηματική ακρίβεια κύκλων των ουράνιων σωμάτων. Οι μαθηματικοί υποστηρίζουν, ότι η αστρολογία είναι επιστήμη της ακρίβειας και αυτό σημαίνει, ότι το επιτυχές διάβασμα του ωροσκοπίου εξαρτάται απόλυτα από τον σωστό μαθηματικό υπολογισμό των πάντων, που αφορούν την σύνταξη ενός τέτοιου χάρτη. Τη δεκαετία του 60 ο δόκτορας Χάρλαν Τ. Στέτσον (πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης) στο Συνέδριο Ηλετρολογίας της Νέας Υόρκης δήλωσε:

«Εάν η αμοιβαία σχέση μεταξύ των κοσμικών παραγόντων και της Γης δεν είναι απλή σύμπτωση, τότε η μελέτη αυτών μπορεί να δώσει την αρχή στις νέες επιστήμες, που στην ουσία θα αποτελούν την σύγχρονη εκδοχή της Aστρολογίας του Μεσαίωνα. Με την βοήθεια αυτών των μελλοντικών επιστημών θα μπορούμε να προλέγουμε την εξέλιξη των οικονομικών προβλημάτων, τους επικείμενους σεισμούς και πολλά άλλα γεγονότα πάνω στην Γη».

Σήμερα ήδη είναι παραδεκτές από την επίσημη επιστήμη οι σχέσεις μεταξύ των κοσμικών κύκλων και του καιρού πάνω στην Γη, των σεισμών και κατακλυσμών, της ξηρασίας και της πείνας, αρρώστιες και επιδημίες, πολιτικές και οικονομικές εκρήξεις. Σήμερα δεν είναι μυστικό, ότι ο χώρος του Σύμπαντος είναι γεμάτος από διάφορα πεδία: ηλεκτρικό, μαγνητικό και άλλα, που παράγονται με την ακτινοβολία όλων των ουράνιων σωμάτων, αστέρων, αστερισμών και Γαλαξιών.

Οι μαγνητικές θύελλες στον Ήλιο άμεσα προκαλούν τις διαταραχές και στην ατμόσφαιρα και στην βιόσφαιρα της Γης. Οι θύελλες του Ήλιου προκαλούν την αύξηση των αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων και καταστροφών, τα θανατηφόρα επεισόδια στα νοσοκομεία, τις προσωπικές συγκρούσεις και τις κοινωνικές αναταραχές. Εκείνη την περίοδο οξύνονται τα χρόνια νοσήματα, επιδεινώνονται οι λειτουργικές διαταραχές του νευρικού και καρδιαγγειακού συστήματος, αυξάνεται ο αριθμός των εμφραγμάτων μυοκαρδίου, των εγκεφαλικών επεισοδίων, χαλάει η εικόνα του αίματος όχι μόνο στους αρρώστους, αλλά και στους κανονικά υγιείς ανθρώπους.

Η Σελήνη ασκεί την άμεση και σοβαρή επίδραση στην ανταλλαγή των υγρών όχι μόνο στην ατμόσφαιρα της Γης, επηρεάζοντας σημαντικά τις κλιματικές συνθήκες αλλά και στους οργανισμούς του φυτικού και ζωικού βασιλείου. Το σύνολο όλων των κοσμικών επιδράσεων κατά την στιγμή της γέννησης του ανθρώπου, δηλαδή η κληρονομικότητα και το περιβάλλον, δημιουργούν τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τον σχηματισμό στον άνθρωπο του σωματότυπού του, του ταμπεραμέντου και του χαρακτήρα, των ικανοτήτων και των ταλέντων. Ακριβώς το σύνολο αυτών των κοσμικών επιδράσεων καθορίζουν την μοίρα του κάθε ανθρώπου χωριστά και του κράτους.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε όχι μόνο την αντικειμενική εικόνα του κόσμου προς πάσα κατεύθυνση, αλλά και να προβλέπουμε τα διάφορα γεγονότα στην ζωή και την μοίρα του ανθρώπου και του κράτους. Σε θέσεις κλειδιά των μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού υπάρχει η θέση αστρολόγου, εννοείται μορφωμένου και διπλωματούχου. Ο αστρολόγος μιας μεγάλης και σοβαρής εταιρείας συμμετέχει σε όλες τις συνεδρίες, δίνει συμβουλές και αμείβεται κανονικά και αξιοπρεπώς.

Οι επιστήμονες αστρολόγοι μαζί με επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων δουλεύουν μαζί από κοινού την σήμερον ημέρα. Οι προειδοποιητική πληροφορία δίνει στον άνθρωπο την ελευθερία της επιλογής, που μπορεί να οδηγήσει στην σωτηρία η πιθανώς στον θάνατο. Έτσι, ο Τζον Κέννετυ είχε προειδοποιηθεί για την πιθανότητα του μοιραίου θανάτου κατά την επίσκεψή του εκείνο τον καιρό. Αλλά αυτός υποτίμησε τις προειδοποιήσεις των αστρολόγων και η κατάληξη της επίσκεψης μας είναι σε όλους γνωστή.

Σχεδόν σε κάθε εφημερίδα μπορούμε να δούμε τις αστρολογικές προγνώσεις για όλα τα θέματα. Βλέπουμε αστρολόγους στις οθόνες τηλεοράσεων. Αλλά δυστυχώς στην πλειοψηφία τους αυτοί αποτελούν τους εκπροσώπους της λεγόμενης «Aστρολογίας του παζαριού», που χρησιμοποιείται μόνο ως διασκέδαση του κοινού και πολύ σπάνια βλέπουμε τους όντως μορφωμένους αστρολόγους να μας μιλούν με επιστημονικό τρόπο.

Από την μια είναι ελπιδοφόρο το γεγονός, ότι η επιστημονική αστρολογία αρχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον του επιστημονικού κόσμου, από την άλλη όμως φέρνει ανησυχία το γεγονός, ότι για την αστρολογία ενδιαφέρονται πολλοί τσαρλατάνοι και τυχοδιώκτες- οι λεγόμενοι επιχειρηματίες της Aστρολογίας. Ακριβώς από αυτούς ξεκινούν πολλές «προγνώσεις» για τον ευρύ κοινό, δυστυχώς.
Μόνο λίγοι, πραγματικά τίμιοι αστρολόγοι ενσυνείδητα δουλεύουν προσωπικά με τον πελάτη.

Το 1961 στο συνέδριο του πανεπιστημίου τεχνολογίας της Μασαχουσέτης ο καθηγητής πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Ρόμπετ Ο. Μπέκκερ έκανε την διάλεξη για το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του οργανισμού του ανθρώπου. Αυτός απέδειξε, ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου δρα σε πλήρη αντιστοιχία με τις διακυμάνσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης, ενώ η Γη, σε πλήρη αντιστοιχία με τις διακυμάνσεις των κοσμικών παραγόντων.

Ο αστρολόγος Βολφάγκ Ανγκερμέγιερ, γνωστός ως πατέρας της «Οικονομικής αστρολογίας» έδειξε, ότι ο ανταγωνισμός στην διεθνή αγορά επηρεάζεται από τους πλανήτες που έχουν σχέση με την εταιρεία, πόλη, κράτος και για δεκαετίες μπροστά ακόμη. Ιδίως η δημοτικότητα του αστρολόγου Ανγκενμέγιερ μεγάλωσε απότομα, όταν αυτός προμάντεψε την μεγάλη κρίση χρηματιστηρίου το 1987 και την οικονομική κρίση το φθινόπωρο του 1989.

Πέραν αυτού, οι αστρολόγοι ιατροί, κάνοντας χρήση της Aστρολογίας, έχουν την δυνατότητα να κάνουν πιο ακριβείς προγνώσεις. Π.χ. ο διάσημος Ρώσος ιατρός Σεστοπάλωφ απέδειξε, ότι η βαριά νόσος η λευχαιμία αν είναι επηρεασμένη δυσμενώς από το ωροσκόπο του ασθενούς δεν θεραπεύεται.

Το επάγγελμα του αστρολόγου είναι πολύ υπεύθυνο. Αυτός είναι ειδικός, σύμβουλος, στα χέρια του οποίου βρίσκεται η μοίρα του ανθρώπου και της εταιρείας. Αναμφιβόλως η επιστημονική αστρολογία σήμερα έχει πιο ευγενικό σκοπό απ’ ότι στο παρελθόν. Αν στην αρχαιότητα οι αστρολόγοι υπηρετούσαν μόνο τους βασιλιάδες, τους Φαραώ και τα μέλη των οικογενειών τους, σήμερα οι αστρολόγοι υπηρετούν και τον απλό λαό, βοηθώντας τον στις καθημερινές τους σκοτούρες και προβλήματα.

Ευχή, η αστρολογία να τεθεί στην υπηρεσία του λαού μας και του κράτους μας.

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο Πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάστακτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum